Συνδέσεις αποκλεισμού Android χωρίς VPN

Όλες οι εκδόσεις της εφαρμογής ExpressVPN Android από την έκδοση 7.4 και μετά περιλαμβάνουν μια λειτουργία στο μενού Προστασία δικτύου που είναι προσωρινά αποκλείει την πρόσβαση στο Internet όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή να επανασυνδεθείτε με το VPN. Όποτε η κυκλοφορία σας στο Internet έχει αποκλειστεί από αυτό το χαρακτηριστικό, η επισκεψιμότητα αυτή δεν μπορεί να παρακρατηθεί από τρίτους ή να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώρισή σας.


Αυτή η δυνατότητα προστασίας δικτύου είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις και κατασκευαστές συσκευών Android και είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε τηλέφωνα και tablet. (Οι χρήστες Android TV πρέπει να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία χειροκίνητα.)

Η χρήση αυτής της λειτουργίας δεν διαταράσσει τη διαίρεση σήραγγας ή την πρόσβαση σε τοπικές συσκευές. Εάν αποκλείσετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα δείτε αυτό το μήνυμα στην εφαρμογή ExpressVPN:

Το Internet είναι αποκλεισμένο σε συσκευές Android.

Στα τηλέφωνα και τα tablet Android θα δείτε επίσης την ειδοποίηση συστήματος παρακάτω:

Η ειδοποίηση συστήματος που υποδεικνύει ότι το διαδίκτυο είναι αποκλεισμένη στο Android.

Αν πατήσετε Προσπάθησε ξανά, η εφαρμογή θα προσπαθήσει να συνδεθεί ξανά με το VPN. Αν πατήσετε Ξεμπλοκάρετε το Διαδίκτυο, θα επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του ExpressVPN, το VPN θα αποσυνδεθεί και η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο θα ξεκλειδωθεί και θα απενεργοποιηθεί.

Σημείωση: Το Android TV δεν υποστηρίζει ειδοποιήσεις συστήματος, οπότε πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή ExpressVPN για να δείτε εάν η λειτουργία προστασίας δικτύου αποκλείει την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση της δυνατότητας στην εφαρμογή ExpressVPN

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία προστασίας δικτύου, μεταβείτε στο μενού χάμπουργκερ (≡) > Ρυθμίσεις > Προστασία δικτύου, και στη συνέχεια εναλλαγή Αποκλείστε το διαδίκτυο όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή να επανασυνδεθείτε με το VPN στη θέση εκτός λειτουργίας. Για να το ενεργοποιήσετε, ενεργοποιήστε το.

Ενεργοποιήστε την προστασία δικτύου για το Android.

Χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις συστήματος Android για στεγανοποίηση

Το ExpressVPN υποστηρίζει επίσης πλήρη στεγανότητα μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος Android, εάν χρησιμοποιείτε Android 8.0 (ή παραπάνω). Ωστόσο, σημειώστε ότι:

  • Αυτή η λειτουργία του συστήματος Android δεν είναι διαθέσιμη σε Android TV ή Fire Fire και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένους κατασκευαστές συσκευών Android (π.χ. Huawei).
  • Η ενεργοποίηση αυτών των ρυθμίσεων του συστήματος θα διακόψει τη διαίρεση σήραγγας και την πρόσβαση σε τοπικές συσκευές (ακόμα και εάν είναι ενεργοποιημένη η διαίρεση σήραγγας και η τοπική πρόσβαση συσκευών).

Για να ενεργοποιήσετε τη στεγανοποίηση μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος Android, πρέπει να ενεργοποιήσετε και τα δύο Πάντα VPN και Αποκλεισμός συνδέσεων χωρίς VPN. Ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης σε αυτές τις ρυθμίσεις γίνεται πατώντας Ρυθμίσεις Android στο κόκκινο πλαίσιο στην περιοχή Προστασία δικτύου στην εφαρμογή ExpressVPN.

Παρακέντηση

Στο αναδυόμενο παράθυρο που ακολουθεί, πατήστε Ρυθμίσεις Android.

Αγγίξτε για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Android.

Στο παρακάτω μενού, ενεργοποιήστε Πάντα VPN, ενεργοποιήστε Αποκλεισμός συνδέσεων χωρίς VPN.

Μεταβάλλω

Ποια μορφή προστασίας είναι σωστή για μένα?

Όταν ενεργοποιείτε Αποκλείστε την πρόσβαση στο Internet όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε ή να επανασυνδεθείτε με το VPN από την εφαρμογή ExpressVPN, διατηρείτε πρόσβαση στις τοπικές συσκευές δικτύου σας και διαιρείτε σήραγγες, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο διαρροής δεδομένων. Ωστόσο, οι περιορισμοί στο Android καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε εφαρμογή VPN να εγγυάται 100% στεγανότητα υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι χρήστες που απαιτούν πλήρη στεγανότητα, ακόμη και σε βάρος της διαίρεσης σήραγγας και τοπικής πρόσβασης συσκευών, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν Πάντα VPN και Αποκλεισμός συνδέσεων χωρίς VPN από τις ρυθμίσεις του συστήματος Android.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map