Antivirusi më i mirë për Windows 10 në 2020

Antivirusi më i mirë për Windows 10


Hakerët dhe kriminelët në internet priren të përqendrojnë përpjekjet e tyre në grupet më të mëdha të përdoruesve. Shtë një mënyrë efikase për të bërë biznes, por nënkupton gjithashtu që ata që përdorin sistemin më të njohur operativ në treg bëhen më të prekurit për të sulmuar. Për përdoruesit e kompjuterave desktop dhe laptop, ky titull shkon në Windows 10.

Nëse jeni një nga 62 përqind e përdoruesve të Windows që hyjnë çdo ditë në Windows 10, mund të dëshironi të gjeni një program antivirus të krijuar posaçërisht për të. Instalimi i antivirusit për Windows 10 zvogëlon kërcënimin e mundshëm për pajisjen tuaj nga malware, ransomware dhe përpjekje phishing që synojnë posaçërisht përdoruesit e Windows.

Contents

Si i vlerësojmë aplikacionet antivirus të Windows 10

Microsoft ka bërë një rrugë të gjatë me zgjidhjen e saj antivirus të rritur në shtëpi, Windows Defender. Sidoqoftë, po aq efektiv sa Windows Defender është në heqjen e malware, i mungon lloji i veçorive shtesë dhe mjeteve mbrojtëse që përdoruesit i duhen tani për më shumë siguri të plotë.

Fatmirësisht, Microsoft e bën të lehtë integrimin e mjeteve të tjera antivirus në sistemin tuaj Windows 10 duke u dhënë përparësi këtyre mjeteve mbi Windows Defender. Desktopi ose laptopi juaj Windows 10 menjëherë anashkalojnë Windows Defender në favor të aplikacionit tuaj të zgjedhur ose të preferuar të antivirusit të palëve të treta.

Ka dhjetëra alternativa të mundshme të Windows Defender që mund të përdorni. Për të përcaktuar se cili është antivirusi më i mirë për Windows 10, kemi ekzaminuar mbi 45 mjete antivirus kundër kritereve të mëposhtme:

 • Vlerësimi mesatar i lartë i faqes për rishikimin e konsumatorit (80% ose më lart)
 • Rezultate mesatare të larta të pavarura të testimit të AV (80% ose më lart)
 • Ofron mundësi të shumta të paketave për të mbuluar 1 ose më shumë kompjuterë
 • Përfshinë karakteristika shtesë të sigurisë për të mbrojtur privatësinë e përdoruesit kur shfletojnë në internet, përfshirë mbrojtjen e ransomware
 • Ofron mundësi transparente të çmimeve dhe pajtimeve, duke përfshirë mundësinë për të aktivizuar ose fikur rinovimin automatik në arkë

Një pjesë e madhe e shënimit tonë vjen direkt nga hulumtimi ynë i thelluar në mjetet antivirus të Windows, të cilat mund t’i shihni në faqen tonë të krahasimit të antivirusit.

Aplikacionet më të mira antivirus Windows 10

Në mesin e dhjetëra mjeteve antivirus që tërheqin vëmendjen e përdoruesve të Windows 10, më poshtë arritën rezultatet më të mira bazuar në shkallën tonë të klasifikimit me shumë pika.

Bazuar në kriteret tona këto janë antivirus më të mirë për Windows 10:

 1. Antivirus Plus Bitdefender: Mundësia më e mirë për shumicën e nevojave të sigurisë Windows 10
 2. Siguria në internet Kaspersky: Antivirus me goditje të rëndë me një qasje unike
 3. Siguria e përparuar VIPRE: Ndërfaqja miqësore për përdoruesit me karakteristika që duhet të kenë
 4. G Siguria në internet e të dhënave: Opsion i pasur me karakteristika me kosto të ulët
 5. Symantec Norton AntiVirus Plus: Ndër emrat më të besueshëm për sigurinë e Windows
 6. Siguria në Internet Comodo: Pricesmimet fund-shkëmbore për nevoja të sigurisë me bazë cloud
 7. Trendi Mikro Antivirus: Prmime konkurruese për mbrojtje me kompjuter të vetëm
 8. McAfee Internet Security: Markë e mirënjohur me opsione të shumëfishta paketash
 9. Emsisoft Anti-Malware: Mjet i skanimit të shpejtë me theks në shfletimin në internet
 10. Siguria e Internetit AVG: Ofron përmirësime të dukshme në lidhje me opsionin falas të pranuar

Do të gjeni shumë mjete antivirus ose antimalware për shikimin e Windows 10 dhe do të funksionojnë në mënyrë të ngjashme. Shumica madje ofrojnë një suitë të ngjashme të tipareve brenda të njëjtit interval çmimesh. Për këtë qëllim, dallimet shpesh janë delikate ose ekzistojnë midis faktorëve që shumë konsumatorë mund të mos i konsiderojnë rregullisht.

1. Antivirus Plus Bitdefender

Ndër opsionet më të mira për përdoruesit e Windows 10 për të eksploruar, Bitdefender Antivirus Plus shënon jashtëzakonisht mirë kur matet në krahasim me kriteret tona me shumë pika për mjetet antivirus të Windows 10.

Bitdefender i plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 85
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 97
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 95
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 95

Rezultati i përgjithshëm i Sigurisë së Internetit Bitdefender: 94

Pse të përdorni Antivirus Bitdefender Plus? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Bitdefender pak anon nga Kaspersky dhe VIPRE falë pikëve të tij jashtëzakonisht pozitive në çdo kategori.

Bitdefender Antivirus Plus është veçanërisht i vlerësuar nga laboratorët e pavarur të testimit të antivirusit. Mjeti i tij kritik antivirus kritik në kohë reale ofron një nivel gati të përsosur të mbrojtjes, duke zbuluar të gjitha format e malware që vijnë në rrugën e saj. Mjeti gjithashtu ka shumë pak ndikim në sistemin tuaj, duke e lejuar atë të ekzekutojë skanime në sfond pa e vërejtur ndonjë humbje të performancës ndërsa përfshiheni në shumicën e aktiviteteve.

Më e rëndësishmja, mjeti i Bitdefender nuk u kthye asnjë pozitiv i rremë në cilindo nga testet e tij të pavarura laboratorike. Kjo do të thotë se nuk do të bllokojë skedarët ose shkarkimet që dëshironi në të vërtetë ndërsa siguroni që kujdeset për ato që nuk i bëni.

Mjeti është i mbushur me karakteristika të domosdoshme për përdoruesit e Windows, për të përfshirë:

 • Mbrojtje nga kërcënimi në kohë reale
 • Mbrojtja e kërcënimit në rrjet
 • Monitorimi i sjelljes së aplikacionit
 • Mbrojtje ransomware me shumë shtresa
 • Siguria në internet, përfshirë anti-phishing, anti-mashtrim dhe anti-spam
 • Anti-tracker (bllokimi i gjurmimit në të gjithë rrjetin)
 • Mbrojtja e kamerave
 • Kriptimi i skedarit
 • Shfletues i sigurt për blerje në internet dhe bankare
 • Menaxher fjalëkalimi
 • Shredderi i skedarëve

Bitdefender Antivirus Plus ofron mbi dy duzina karakteristika unike, dhe veçori shtesë vijnë si pjesë e paketës së Sigurisë Gjithsej Bitdefender.

Ky shërbim rinovon automatikisht në fund të periudhës së pagesës, por ju mund të fikni rinovimin automatik në arkë.

Bitdefender është zgjedhja jonë kryesore: Paketë e pasur me karakteristika që është e lehtë për t’u përdorur dhe shënon shenjat kryesore në secilën kategori. Asnjë pozitiv i rremë gjatë provave. Mundësitë e blerjes me shumë pajisje të disponueshme.

Kuponi Gjithsej i Sigurisë i BitdefenderShuaj 45 $ për marrëveshjen një vjeçare DEALKuponi aplikohet automatikisht

2. Siguria në internet Kaspersky (e lidhur me VIPRE)

Ju do të gjeni Kaspersky Internet Security fituar vendin e saj të lartë në listën tonë falë qasjes së tij të besueshme për sigurinë e programeve dhe mbrojtjen e internetit.

Kaspersky i plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 81
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 97
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 90
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 95

Rezultati i përgjithshëm i Kaspersky Internet Security: 93

Pse të përdorni Kaspersky Security Internet? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Si një nga opsionet tona “të lidhura për një të dytë”, Kaspersky Internet Security fiton një pikë të lartë për një sërë arsyesh.

Kjo aplikacion është një nga më të besuarit në treg. Softueri i parë antivirus Kaspersky u tregua në treg në vitin 1989, madje para se kompania të themelohej zyrtarisht. Që atëherë, Kaspersky ka funksionuar si një prizë kryesore antivirus Windows. Kompania gjithashtu siguron njohuri të rregullta në peizazhin e malware, duke lëshuar raporte disa herë në vit që eksplorojnë tendencat në malware dhe sigurinë e konsumatorit.

Karakteristikat e domosdoshme që do të gjeni përmes Kaspersky Security Internet përfshijnë:

 • Skanues antivirus në kohë reale
 • Karakteristikat anti-banderolë dhe anti-spam
 • Azhurnues i softuerit (ndihmon në heqjen e versioneve më të vjetër potencialisht të cenueshëm të softuerit)
 • Shfletimi privat
 • Webcam dhe mbrojtje mikroduktive
 • Anti-phishing dhe anti-spyware
 • Shfletuesi i mbrojtur për transaksione financiare
 • VPN i Sigurt (200 MB të dhëna në ditë, për pajisje)

Një abonim i Sigurisë në Internet Kaspersky do të vendoset që të rinovojë automatikisht çdo 365 ditë, por mund të fikni rinovimin automatik gjatë kontrollit.

VLERA E MADH: Rezultatet mirë në secilën kategori, një emër shtëpiak i besueshëm që nuk ka aftësi të kufizuara në karakteristika.

Kaspersky KuponVendosni deri në 60% në zgjidhjet kundër virusit dhe sigurisëGET DEALCoupon aplikohet automatikisht

3. Siguria e përparuar VIPRE (e lidhur me Kaspersky)

Duke ofruar një përzgjedhje të antivirusëve dhe mjeteve të sigurisë me fuqi të lartë, VIPRE lidhjet e avancuara të sigurisë me Kaspersky Internet Security kryesisht për shkak të rezultateve më të ulëta të vlerësimit të konsumatorit. Kur bëhet fjalë për çdo faktor tjetër, sidoqoftë (dhe veçanërisht testet e pavarura laboratorike, çmimi dhe transparenca e pajtimeve), VIPRE është ndër opsionet më të mira në dispozicion.

VIPRE plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 68
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 98
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 100
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 100

Vlerësimi i përgjithshëm i Sigurimit VIPRE të përparuar: 93

Pse të përdorni sigurinë e përparuar VIPRE? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Megjithëse marka VIPRE ka dalë në treg vetëm që nga viti 2013, kompania që qëndron pas saj po krijon softuer për Windows që nga fillimi i viteve 1990. VIPRE është shumë e dekoruar në tregun antivirus, duke marrë vlerësime të shumta nga laboratorë të pavarur që kanë testuar dhe verifikuar efektivitetin e mjeteve të tij AV.

Karakteristikat kryesore që do të dëshironi që janë gjithashtu të disponueshme në grupin e Sigurimit të Avancuar VIPRE përfshijnë:

 • Mbrojtja antivirus në kohë reale duke përdorur metodat e të mësuarit të makinerisë
 • Metodat e sigurisë me bazë cloud
 • Mjetet anti-spyware
 • Mbrojtje e përkushtuar e ransomware
 • Azhurnues i aplikacionit dhe patch
 • Mbrojtje anti-spam për email
 • Mbrojtje shtesë e murit të zjarrit

Më shumë mjete dhe karakteristika mbrojtëse janë të disponueshme nëse vendosni të azhurnoni në paketën Ultimate Security, e cila ofron mundësi unike të mbrojtjes nga kërcënimi, siç është skanimi i errët i uebit për informacionin tuaj personal.

Ky shërbim ka përtëritje automatike të fikur gjatë kontrollit. Nëse doni të rinovoni automatikisht, do të duhet ta ndizni manualisht.

LIDHJE P PlaceR Vendin e dytë: ka gjithçka që ju nevojitet dhe përdor teknika të përparuara për t’ju mbajtur të mbuluar.

Kupon VIPREKërkohu deri në 50% sot! GET DEALKuponi aplikohet automatikisht

4. Siguria totale e të dhënave

Siguria totale e të dhënave përdor dy motorë skanimi të viruseve, njëri prej të cilëve është mjeti i skanimit të vlerësuar shumë nga Bitdefender. Përdorimi i një motori Bitdefender ka të ngjarë të ndihmojë që ky shërbim të renditet i lartë në listë dhe të shënojë mirë me laboratorët e pavarur të testimit. Thënë kështu, ajo ende qëndron në këmbët e veta në kategoritë e tjera.

G Siguria e të dhënave në internet plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 80
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 94
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 90
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 90

Përgjithshëm G Të dhënat Rezultati i përgjithshëm i sigurisë: 91

Pse të përdorni sigurinë totale të të dhënave G? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

E themeluar në vitin 1985, G Data ka ofruar zgjidhje të sigurisë Windows për çdo përsëritje të madhe të Microsoft Windows. Kjo kompani me qendër në Gjermani siguron disa pako të ndryshme për përdoruesit e Windows, përfshirë opsionin e saj “Total Security” për mbulimin me shumë pajisje dhe mjetet AV për kompjuterët Mac dhe pajisjet Android.

Me kompletin e saj Total Security, do të gjeni një përzgjedhje të drejtë të veçorive të intimitetit dhe sigurisë duke përfshirë:

 • Dy motorë skanimi antivirus në kohë reale
 • Mbrojtje kundër malware
 • Mjetet anti-spam dhe anti-phishing
 • Pazar i sigurt dhe bankar në internet
 • Mbrojtje shtesë e murit të zjarrit
 • Rikthim automatik i reve
 • Kriptimi i skedarit rezervë
 • Përfshirë menaxher fjalëkalimi
 • Bllokimi i pajisjeve pa leje

Shërbimi nuk siguron asnjë informacion në lidhje me politikën e tij për rinovimin dhe vetëm informacion të paktë për rinovimin e licencave në faqen e tij. Sidoqoftë, duket se G-Data nuk rinovon automatikisht, gjë që është pozitive nga pikëpamja e konsumatorit. Të dhënat G shënojnë se do të merrni një mesazh rinovimi disa ditë para skadimit të pajtimit tuaj.

DY GJYKATET E SHKENCIMIT T V VIRUSIT: Mbulimi me shumë pajisje dhe shumë vite në dispozicion.

G Antivirus i të dhënave për mbrojtjen e performancës me Windows të lartë GET DEALKuponi aplikohet automatikisht

5. Symantec Norton Antivirus Plus (i lidhur me Comodo)

Norton AntiVirus është një nga mjetet e pakta antivirus që është një emër i familjes. Symantec ka prodhuar mjete antivirus Windows 2006, dhe ka mbështetur sistemet operative të Windows nga Windows 95 dhe lart. Ashtu si McAfee, ajo është gjithashtu e para-instaluar në shumë kompjuterë të rinj Windows.

Symantec Norton AntiVirus Plus plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 79
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 93
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 90
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 90

Vlerësimi i përgjithshëm i Symantec Norton AntiVirus Plus: 90

Pse të përdorni Symantec Norton AntiVirus? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Symantec ofron një karakteristikë smorgasbord në mjetin e saj Norton AntiVirus Plus. Shërbimi gjithashtu ofron mundësi më fleksibël të pagesës mujore përkundrejt opsionit të abonimit vjetor që shumica e shërbimeve të tjera janë paracaktuar, duke e bërë më të lehtë anulimin e shërbimit tuaj siç e shihni të arsyeshme pa paguar çmime më të larta.

Ekzistojnë disa opsione të paketave në dispozicion përmes Norton AntiVirus, por në minimum, do të merrni:

 • Skanimi dhe heqja e antivirusëve në kohë reale
 • Skanimi i faqes në internet dhe bllokimi i faqeve në internet
 • 10 GB rezervë cloud
 • Menaxher fjalëkalimi
 • VPN e Sigurt
 • Shfletuesi anonim
 • Bllokues i gjurmimit në internet

Versione më të avancuara të Symantec shfaqin qasje unike në mbrojtjen e vjedhjeve të identitetit përmes LifeLock (i cili përfshin monitorimin e uebit të errët dhe sigurimin e vjedhjeve të ID) dhe kontrollet prindërore.

Norton përmend politikën e saj të ripërtëritjes automatike gjatë kontrollit. Mund të fikni rinovimin automatik përmes cilësimeve të llogarisë suaj.

Emri i Besuar për Windows: Më opsionet më fleksibël të pagesës për të shmangur kyçjen. Theks i theksuar në personalizimin e përdoruesit me shumë karakteristika.

Norton Anti-virus PlusSave mbi 55% në planet një vjeçare GET DEALCoupon aplikuar automatikisht

6. Siguria në Internet Comodo (e lidhur me Norton)

Si një kompani që specializohet në sigurinë në internet, ka kuptim që Comodo gjithashtu ka një mjet të sigurisë Windows të gatshëm, gjithashtu, në dispozicion. Për më tepër, Comodo Internet Security është tepër i vlerësuar në mesin e opsioneve më të njohura dhe madje edhe lidhjeve në renditjen tonë me Norton AntiVirus.

Comodo Internet Security plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 80
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 94
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 85
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 90

Rezultati i përgjithshëm i Sigurisë së Internetit Comodo: 90

Pse të përdorni Sigurinë në Internet Comodo? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Comodo ka një shtrirje të gjerë në tregun e sigurisë në internet dhe softuer. Produktet e saj mbulojnë nevoja të shumta biznesi dhe konsumatori. Veçanërisht, qëndrimi i Comodo ndaj antivirusit është se mjetet falas janë po aq efektive sa ato të paguara në heqjen e malware dhe viruseve. E njëjta gjë, kompania ende ofron një mjet të paguar, si dhe me një suitë të veçorive të kërkuara që shtrihen përtej heqjes së virusit, ndërsa gjithashtu ofron mjetin e saj me një çmim më të ulët se shumica e konkurrentëve të saj.

Lista e gjatë e tipareve të disponueshme për Sigurinë në Internet Comodo përfshin:

 • Skanimi dhe heqja e antiviruseve në kohë reale dhe sipas kërkesës
 • Antivirus me bazë cloud
 • Mbrojtje shtesë e murit të zjarrit
 • Sandboxing i virusit
 • Mbrojtja në internet
 • Anti-spam dhe siguria e postës elektronike
 • Mbrojtja e rrjetit përmes verifikimit të identitetit për pajisjet që bashkohen në rrjet

Comodo ka vetëm një mjet antivirus në dispozicion për përdoruesit e Windows 10. Shërbimi rinovon çdo vit me të njëjtin çmim. Rinovimi automatik mund të fiket përmes cilësimeve të llogarisë tuaj të përdoruesit pasi të keni regjistruar.

Mimi: 7,99 dollarë në muaj për vitin e parë (1 pajisje); mbulimi me shumë pajisje gjithashtu në dispozicion.

7. Trend Micro Antivirus + Security

Si një nga markat më të njohura në listën tonë, Trend Micro ofron një sasi të konsiderueshme besimi pas produktit të saj, veçanërisht falë testeve laboratorike mbi mesataren. Sidoqoftë, vlerësimet e saj në faqet e rishikimit të konsumatorit lënë shumë për të dëshiruar.

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 73
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 91
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 90
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 90

Mikro Antivirus i Trendit të Përgjithshëm + Rezultati i Sigurisë: 89

Pse të përdorni Trend Micro Antivirus? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Trend Micro është një nga kompanitë më të mëdha të sigurisë kompjuterike në botë. Për shkak se kryesisht ofron produkte të lidhura me biznesin, ai ka një ofertë çuditërisht të vogël për konsumatorët. Sidoqoftë, ekzistojnë tre pako për përdoruesit e Windows 10, duke filluar nga suita Antivirus + Security me 1 pajisje.

Do të gjeni të gjitha mjetet thelbësore në opsionin e tij me kosto më të ulët për konsumatorët:

 • Skanimi dhe heqja e antivirusëve në kohë reale
 • Shfletimi i sigurt i uebit dhe bllokimi i faqeve me qëllim të keq
 • Mbrojtja e postës elektronike të phishing
 • Mbrojtja e transaksionit financiar

Për karakteristika të zgjeruara siç janë shfletimi i sigurt për fëmijë, mbrojtja e intimitetit të mediave sociale, optimizimi i sistemit, menaxheri i fjalëkalimeve të Trend Micro dhe më shumë mbulim i pajisjes, do të duhet të azhurnoni në opsionin Maximum Security.

Ngjashëm me të dhënat G, Trend Micro nuk e përcakton me lehtësi politikën e saj të rinovimit. Sidoqoftë, duket se heq dorë nga rinovimi automatik në favor të rinovimit manual, i cili është një rrugë jashtëzakonisht pozitive për të shmangur pagesa aksidentale në rast se nuk doni të vazhdoni të përdorni produktin.

Mimi: 29,95 $ për vitin e parë (1 pajisje); shumë-pajisje dhe mbulim shumë-vjeçar në dispozicion.

8. Mbrojtja totale e McAfee

Një udhëheqës me kohë të gjatë në biznes, aplikacioni i Sigurisë për Mbrojtjen totale të McAfee ofron një përzgjedhje të gjerë të mjeteve të krijuara për të mbrojtur përdoruesit e Windows kundër kërcënimeve të zakonshme dhe jo të zakonshme.

Mbrojtja totale e McAfee plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 72
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 94
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 100
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 75

Vlerësimi i përgjithshëm i McAfee, Mbrojtja totale: 88

Pse të përdorni mbrojtje totale McAfee? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

McAfee ka qenë një emër shtëpiak në mbrojtjen antivirus të Windows për dy dekada, ndërsa kompania ka qenë në tregun e sigurisë së softuerëve që nga fundi i viteve 1980. Para se Windows të zhvillonte mjetin e vet antivirus, kompjuterët e rinj Windows shpesh vinin të ngarkuar para me softuerin McAfee. Në fakt, shumë kompjuterë të rinj Windows ende e kanë instaluar McAfee para shitjes, duke e bërë të lehtë për disa përdorues të Windows të aktivizojnë Mbrojtjen totale brenda disa minutash.

Mjetet kryesore të antivirusit të kompanisë mbajnë një përzgjedhje të shëndetshme të veçorive, duke përfshirë:

 • Mbrojtje antivirus në kohë reale
 • Kontrollet prindërore (bllokimi i sitit, kufizuesi i përdorimit, raportet e përdorimit)
 • Filtër spam i postës elektronike
 • Skanimi i versionit të programeve të prekshme
 • Mjete optimizimi (cookie dhe fshirje e përkohshme e skedarit)
 • Shredder i skedarit (fshini plotësisht skedarët e ndjeshëm)
 • Dy-drejtim zjarri Wi-Fi
 • Menaxher i rrjetit
 • Mbrojtja e rrjetit social
 • Lidhës fotografi
 • Mbrojtja në internet

Karakteristikat shtesë janë në dispozicion, në varësi të nivelit të mbrojtjes që blini përmes McAfee. Rinovimi automatik vjetor zbatohet pas blerjes por përdoruesit mund të fikin rinovimin automatik përmes cilësimeve të llogarisë së përdoruesit.

Ekspertët kryesorë të industrisë së sigurisë: Të shënuar lartë në testet tona laboratorike. Ne do të preferojmë më shumë mundësi çmimesh dhe transparencë.

McAfee Kuponi i Mbrojtjes totale 60 $ jashtë planit të një viti (1 deri në 5 pajisje) GET DEALKuponi aplikohet automatikisht

9. Emsisoft Anti-Malware

Edhe pse ka një pjesë të vogël të tregut, Emsisoft konsiderohet në industri si një mundësi shumë e besueshme për mbrojtjen e sigurisë së Windows. Kjo theksohet nga pritja e saj pozitive mes përdoruesve dhe rishikimeve të konsumatorëve dhe një sërë karakteristikash të shkëlqyera.

Emsisoft Anti-Malware plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 70
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 93
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 80
 • Rezultatet e rezultateve: 100
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 80

Rezultati i përgjithshëm i Anti-Malware i Emsisoft: 85

Pse të përdorni Anti-Malware Emsisoft? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Versioni i parë i Emsisoft lançuar në vitin 2003. Që atëherë, kompania ka aktualizuar dhe azhurnuar shërbimin e saj për të përmbushur kërkesën e konsumatorit. Emsisoft komandon rreth një përqind të tregut të programeve AV, e cila nuk është e parëndësishme duke marrë parasysh sa mjete janë aktualisht në dispozicion. Dhe e ngjashme me G Data, Emsisoft formoi një partneritet me Bitdefender që tani sheh motorin antivirus të Bitdefender që po fuqizon mjetin Emsisoft Anti-Malware.

Thënë kështu, Emsisoft dhe Bitdefender janë akoma dy kompani të ndryshme dhe dy aplikacione të ndryshme dhe qasje të ndryshme. Nëpërmjet Emsisoft Anti-Malware, do të merrni tiparet e mëposhtme:

 • Skanues antivirus me motor të dyfishtë
 • Monitorues i programit potencialisht i padëshiruar (PUP)
 • Mbrojtje nga ransomware
 • Skanimi i komandës
 • Mbrojtje kundër trojanëve bankarë dhe malware të prapambetur
 • Mbrojtje në shfletim në internet
 • Bllokuesi i sjelljes për malware të pavlefshëm ditor ose të papërcaktuar
 • “Kit i Urgjencës” për skanimin e çdo kompjuteri me USB
 • Menaxhimi në distancë

Kur regjistroheni në Emsisoft Anti-Malware, ju gjithashtu pranoni kushtet e vjetorit të rinovimit të automjetit të kompanisë. Do të duhet të fikni rinovimin automatik përmes cilësimeve të llogarisë tuaj të përdoruesit.

Mimi: 29,99 dollarë për vitin e parë (1 pajisje); shumë-pajisje dhe mbulim shumë-vjeçar në dispozicion.

10. Siguria e Internetit AVG

AVG bën listën tonë për disa arsye kryesore. Megjithëse rezultatet e tij janë mjaft mediokër, ai është gjithashtu një nga emrat më të besuar dhe të njohur në sigurinë e Windows falë opsionit të tij të lirë. Ajo që shumë përdorues mund të mos e kuptojnë është se AVG ofron një mjet të zgjeruar me funksion të zgjeruar, gjithashtu.

Siguria e Internetit AVG i plotëson kriteret tona me pikët e mëposhtme:

 • Rezultati mesatar i vlerësimit të konsumatorit: 64
 • Rezultati mesatar i pavarur i laboratorit të testimit: 97
 • Rezultati i opsioneve të paketave: 50
 • Rezultati i karakteristikave: 80
 • Rezultati i transparencës së çmimeve dhe pajtimeve: 70

Rezultati i përgjithshëm i Sigurisë së Internetit AVG: 72

Pse të përdorni sigurinë në internet AVG? Karakteristikat kryesore dhe çmimi

Programi antivirus falas i AVG ishte ndër më të mirët në treg për vite me rradhë. Në fakt, mjeti falas i kompanisë ndihmoi për ta vendosur atë në hartë për përdoruesit e Windows në fund të viteve 1990 deri në fillim të viteve 2000. AVG u ble nga Avast në vitin 2016, e cila ndihmon të jepni një peshë shtesë dhe besueshmëri pas mjetit AVG Internet Security.

Ndër karakteristikat e shumta të saj, AVG Internet Security ofron:

 • Skanimi dhe heqja e antivirusëve në kohë reale
 • Skanues dhe mbartës të Aplikacioneve Potencialisht të Padëshiruar (PUA)
 • Skanimi i shpejtë
 • Sjellja e mbrojtur për të rrënjosur malware-in tonë të ditës zero ose kërcënime të panjohura / të panjohura
 • Mënyrat e heshtura dhe mos u shqetësoni për të parandaluar funksionimin e mjetit AV kur nuk e dëshironi
 • Mbrojtja e postës elektronike
 • Mbrojtje në shfletim në internet
 • Pastrim i shiritit të veglave për të hequr shtojcat e padëshiruara të shfletuesit
 • Mbrojtja e kamerave
 • Shredderi i skedarëve

Ky shërbim rinovon automatikisht pas vitit të parë. Ju mund të fikni rinovimin automatik ose të anuloni pajtimin tuaj, por duhet ta bëni këtë të paktën 15 ditë para periudhës tjetër të pagesës. Ky shërbim është veçanërisht më i shtrenjtë se konkurrentët e tij pa pako me çmime më të ulët, gjë që rezulton në një rezultat të përgjithshëm më të ulët.

Notat e Testit të Lartë: Jo më e lehtë për t’u përdorur. Opsionet më të lira që paketojnë më shumë karakteristika mund të gjenden më lart në këtë listë.

AVG CouponSave 20% – vetëm kohë e kufizuar! Merrni DEALCoupon aplikuar automatikisht

Shiko gjithashtu: VPN më e mirë për Windows 10

Ju gjithashtu mund të dëshironiAntivirusPrograme më të mira për heqjen, zbulimin dhe skanerin e rootkitAntivirus10 viruset falas dhe mjetet për heqjen e malwareAntivirus8 Llojet e zakonshëm të malware të shpjeguar në anglisht të thjeshtëAntivirus Si të skanoni një Uebfaqe për Malware dhe Shtëpi të Hacked

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map