A Fehér Ház felveszi a 21. századi technológiát

Fehér Ház


Van otthon a következő hardverek valamelyike??

 • Egy modern asztali telefon?
 • Megbízható Wi-Fi?
 • Színes nyomtató?

Ha a fentiek bármelyikére igennel válaszolt, gratulálok: házad technológiailag fejlettebb, mint a Fehér Ház.

A (technológiai) elefánt az ovális irodában

Az amerikai politikai hatalom székhelyén technológiai fejlesztések szükségessége nem nagy titok. Miközben a filmek és a TV-műsorok úgy tűnnek, mintha „[Van] fél ujjlenyomatunk és fél órával később egy srácot nyomon követlek Isztambul utcáin”, az elnök beismerte:

“Néha csak megpróbálok kapcsolatot létesíteni.”

A Fehér Ház alkalmazottai a legkorszerűbb távközlési berendezések helyett asztali telefonokat használtak, így néhány idős ember tudja, hogyan kell programozni rajtuk a gyorshívó gombokat. Ami a nyomtatást illeti, nagy benyomást válthat ki, ha megtudja, hogy az elnök hivatali évében az egyik öröksége a kétoldalas színes nyomtatók felszerelése a Fehér Házban. Mi az, ha valamit hátrahagy a jövő generációk számára?

Obama-mémObama szenátor 2008-as kampányának kevésbé ismert része: VÁLTOZTATÁS … a nyomtató

A Fehér Ház internetes bizottságot működtet

De miért támaszkodhatna a bolygó legvédtebb épülete, amelyben a Föld leghatalmasabb embere helyezkedik el, az ilyen elavult technológiára? A válasz az, hogy a Fehér Ház technológiájáért való felelősséget négy különböző ügynökség felügyeli: a Nemzetbiztonsági Tanács, az elnök végrehajtó hivatala, a titkosszolgálat és a Fehér Ház kommunikációs ügynöksége. És a dolgok még bonyolultabbá tétele érdekében minden ügynökségnek megvan a maga saját információs vezérigazgatója.

Ez a széttöredezett megközelítés azt jelenti, hogy a Fehér Ház technológiájának bármilyen jelentős átalakításához mind a négy ügynökség jóváhagyását megköveteli. Tehát ehelyett mindegyik ügynökség részleges frissítéseket hajtott végre és tárgyalásokat folytatott a szerződésekkel a szolgáltatókkal az évek során, a javítások eredményeképpen a teljes körű frissítés helyett javításokat eredményezett..

Úgy tűnik, hogy a Fehér Ház ideje a tech alagsorban véget ér. A héten egy hír azt jelentette, hogy nagy változások zajlanak a Pennsylvania Avenue 1600-ban. Kb. 13 000 font értékű elhagyott kábel van, és David Recordon, a Fehér Ház Információs Technológia alakuló igazgatója, aki korábban a Facebook mérnöki igazgatója volt..

A régi kábelek hegyének eltávolítása után a Recordon és csapata elkezdte a régi Fehér Ház számítógépeinek cseréjét a legújabb modellekkel – gyors, szilárdtestalapú meghajtókkal és modern processzorokkal büszkélkedve. Ezen felül egy nemrégiben bevezetett egy teljesen digitális telefonrendszert, amely beépített hangszórókkal és online programozható gyorshívó gombokkal rendelkezik..

Obama csak egy iPhone-t akar

A haladás közepette még sok további tennivaló van. Miközben a technológiai fejlesztések jobb látogatói menedzsmentet és épületbiztonságot biztosítanak, amellett, hogy lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy iPhone-okat használják a munkahelyen, az elnök továbbra is megragadt régi (de biztonságos) BlackBberryjével.

És bár biztonsági aggályok merülnek fel a szabad világ vezetőjének iPhone-ra történő váltásának megengedésével kapcsolatban, az elnök könnyen pihenhet online adatvédelmi és adatbiztonságában, mint mi mindannyian mások.

Végül is csak használhat VPN-t.

Kiemelt kép: steheap / Dollar Photo Club
Obama mém: memegenerator.net

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map