Az ExpressVPN elindítja a „Megbízható VPN-k jeleit” a CDT-vel

A CDT logó az ExpressVPN logó mellett.


Ropogós? Extra krémes? Csökkent zsír? Régimódi, bármit is jelent?

Mindannyiunknak az volt az érzése, hogy elárasztották a választást vásárláskor, akár földimogyoróvajra, akár VPN-szolgáltatásra.

A VPN-szolgáltatás választása természetesen valamivel magasabb téttel jár, mivel meg kell bíznia szolgáltatójában az online adatvédelemben és biztonságban. Az ExpressVPN arra törekszik, hogy megszerezze ezt a bizalmat az iparágvezető hardver, szoftver és emberi találékonyság kombinációjával, valamint hogy részletes információkat osszon meg arról, hogyan dolgozunk minden nap a felhasználók védelmében.

De nem akarunk ezzel megállni – a felhasználók számára a legjobb VPN-szolgáltatás megválasztásában való részvétel azt jelenti, hogy biztosítaniuk kell a szükséges információkat és útmutatást, hogy megbecsüljék, kire bízhatnak benne, függetlenül attól, hogy mely szolgáltatót fontolgatják.

Ezért dolgoztunk együtt a Demokrácia és Technológia Központjával (CDT), egy független nonprofit szervezettel, amely az online polgári szabadságjogokat és az emberi jogokat támogassa az egész világon, hogy iparágakon átívelő kezdeményezést indítson az iparági szabványok növelése és a hatalom felhatalmazása érdekében. a felhasználók számára, hogy tájékozottabb döntéseket hozzanak a VPN kiválasztásakor – végül az internetet privátá és biztonságosabbá teszik mindenki számára.

Megbízható VPN-ek jelei

Néhány más VPN-szolgáltatóval együtt dolgoztunk a CDT-vel azon kérdések listájának kidolgozásában, amelyekre a VPN-szolgáltatásoknak válaszolniuk kell, hogy jelezzék megbízhatóságukat. Ezek a kérdések, valamint a CDT útmutatásai segítik a felhasználókat a VPN-szolgáltatók értékelésében az üzleti modellek, adatgyűjtési gyakorlatok, biztonsági protokollok és egyebek alapján.

Gondolj rá, mint a VPN-ek táplálkozási címkéjére, amely olyan alapvető tényezőt szolgáltat, amelyet összehasonlíthat a különböző szolgáltatások között. És mivel a táplálkozási címke segít meghatározni, hogy az „egészséges” feliratú mogyoróvaj valóban jobb az Ön számára, ezek a kérdések és válaszok lehetővé teszik, hogy jobban meg tudja ítélni, vajon az „iparágvezető biztonsággal büszkélkedő VPN-szolgáltatás valóban megérdemli-e ezt a címkét.

A táplálkozási címkével ellentétben azonban a részvétel teljesen választható. Reméljük azonban, hogy több VPN-szolgáltató csatlakozik hozzánk a kérdések megválaszolásához és az egész iparág szabványainak emeléséhez.

A kérdéseket és a válaszokat a Bizalmi Központban tettük közzé, amelyben további részletes részletek találhatók a biztonsági gyakorlatokkal kapcsolatban, azon túl, amit a CDT projekt igényel.

A kezdeményezésről további információt a CDT webhelyén talál.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map