Hogyan spam lett az internetes spam, fórum spam és e-mail spam. Levélszemét.


Jogi nyilatkozat: Az ExpressVPN semmiféle spamot nem támogat. Vagy Spam.

Egyszer régen a Spam csak egy ón hús volt, és Monty Python bölcs szavaival:

„Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Sült bab, Spam, Spam, Spam és Spam”

De ezek a mindenható Internet napjai, és a spam lett a veszély.

A spam, a spam és a spam rövid története

A spam és a sonka portmanteau-ként gondolják, hogy a Spam termék a II. Világháborút követő gyenge gazdasági években olcsó és könnyen elérhető húsként ismert. Emiatt a spam szó az olcsó takarmány szinonimává vált.

A Spam hírneve, mint egy általános, olcsó élelmiszer, inspirálta ezt a kis zsenialitást a Monty Pythonból:

A két ember számára, akik még soha nem látták.

A Monty Python vázlata minden országhatárt átlépve kulturális jelenséggé vált. A „spam” szó ismétlésének utánozása után a 80-as évek korai BBS-ek és MUD-ok játékának egyes visszaélésszerű felhasználói ismételten gépelnék a „spam” -t, hogy más felhasználók szövegét a képernyőn gördítsék le..

A jobb Internet Több spam és spam jelentését

Az Internet fejlődésével a spam kézbesítés módszerei is javultak. Az 1990-es években az Online America első csevegőszobáit (később AOL lett) alkalmanként elárasztják a Monty Python Spam vázlat idézőjei. Valószínűleg ezt csak a lulz miatt tették.

Az internetkapcsolat a 90-es évek elején még telefonvonalakon keresztül zajlott, jellemzően 1200 vagy akár 300 bit / s sebességgel. Az ASCII-művészetben rajzolt és egy fórumba elküldött spam-képek eltarthatnak egy ideig, amíg a néző számítógépére betöltődnek..

Később a Usenet fórumokon a spam a túlzott többszörös feladást vagy ugyanazon üzenet ismételt feladását jelentette.

Manapság a spam egy általános kifejezés, amely magában foglal minden olyan dolgot, amely nemkívánatos vagy kéretlen az interneten vagy az internetről.

A spam felvétele, a spam felvétele és a spam felvétele

Noha a Hormel, a Spam alkotói, abban az időben nem voltak túl örülve a Monty Python negatív társulásnak, 2007-ben úgy döntöttek, hogy a vázlat vállalati identitásuk része.

Amikor a Monty Python megnyitotta a Spamalot show-t a londoni West Endben, a Hormel a show promóciójának részeként kiadta a „Stinky French Garlic” nevű terméket. Aztán, 2012-ben, a Spam 75. évfordulója alkalmával, Hormel bemutatta Sir Can-A-Lotot, egy olyan szereplőt, aki utánozta a Szent Grál Monty Python Lovagjait. Sir Can-A-Lot 2012-ben a Spam promóciós dobozok borítóján szerepelt.

internet-spamSzép saláta, paradicsom, spam, spam, spam és spam vacsora.

Spam szűrők A spam, a spam és a spam leállítása

Volt idő, amikor egy nap nem telt el anélkül, hogy egy nigériai herceg segítséghez fordult volna, vagy egy olyan társaság, amely az egész világon kiterjesztette a pénisz nagyításának vágyát.

A spamküldés növekedésével a spamszűrők minősége is javult. De még mindig ott van, rejtett a Beérkező levelek mappájának soha nem tartott régióiban. Menj, és ellenőrizd a spam mappát. Még mindig megkaphatja ezeket a gyógyszereket egyenesen az ajtón, ha akar (kérlek, ne csináld ezt).

Hogyan lehet a spamszűrők leállítani a levélszemét, a spam és a levélszemét, és leállítani a levélszemétot?

A Gmail 2004-es létrehozása óta az iparág vezető szerepet játszik abban, hogy megakadályozza a nem kívánt üzenetek megjelenését a beérkező levelekben.

Még több van, de a spamszűrés legnagyobb tényezője a spamüzeneteket jelentő felhasználók. Amikor egy személy spamként jelöl meg egy üzenetet, a Google rendszer gyorsan megtanulja blokkolni a hasonló üzeneteket. Minél több spamot jelölnek a Gmail felhasználók, annál intelligensebbé válik az észlelési rendszer.

Halljuk meg maguktól a nagy G-től.

Spam a webhelyeken, Spam, Spam a megjegyzésekben és Spam

Néhány hasznos WordPress beépülő modul kiszűri a spam; Az Akismet az iparág vezető szerepe, de a WangGuard és az AntiSpam Bee szintén kiválóak.

Ha nem kap sok hozzászólást, akkor legbiztosabb az, ha mindet előzetesen jóváhagyja, mielőtt azok megjelennének a webhelyén. De figyeljen mindenre, amely megemlít egy másik weboldalt, vagy azokat, amelyek linket tartalmaznak, mivel ezek valószínűleg spam, még akkor is, ha az üzenet szép.

Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam és Spam itt marad

Noha a web sötét alsó részén el van zárva, a spam ugyanolyan lendületes és gyakori, mint valaha. Sajnos nem tudjuk megállítani. De ne aggódj, az automatikus spamszűrők nagy munkát végeznek, és vannak kiváló források az interneten.

Vigyázzon a spamre, de ha valaki átjut, nem a világ vége. Ne felejtsd el az aranyszabályokat:

 • Ha nem jelent meg a lottón Spanyolországban, akkor nem nyert
 • Egy nigériai hercegnek sem lesz szüksége a segítségedre
 • Ne használja a Western Union-ot pénzt küldenek idegennek. VALAHA. BÁRMILYEN OKBÓL!
 • Ha pénisznövekedést szeretne, forduljon orvoshoz
 • Ha viagra szeretne, forduljon orvoshoz.
 • Ha bármilyen gyógyszert akar, KÉRJÜK LÁDJON A DOKTOROT!

Mi a legjobb / legrosszabb spam, amit valaha kapott? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Kiemelt kép: rookman48 / Képek befizetése
Spam, spam, spam: yasuhiro / Dollar Photo Club

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map