Mi történik, ha a jó Chrome-bővítmények rosszul válnak


A század egyik legfurcsabb (és legviccesebb) internetes műhamisításánál a Wired magazin nemrégiben egy cikket tett közzé, amely véletlenül Donald Trumpra hivatkozott, mint egy apró, apró kezű emberre. Hogy történt? A valószínűtlen bűnös a Trumpweb Chrome kiterjesztése volt, amely automatikusan felváltja a „Donald Trump” szavakat a „Someone With Tiny Hands” kifejezésre.

Ez nem az első eset, amikor a gazember kiterjesztések pusztítják el őket. 2015-ben az AVG antivírus szoftver (ironikus módon) kiadott egy Chrome kiterjesztést, amely közel 9 millió felhasználó személyes adatait fedte fel.

Az ilyen újszerű Chrome-bővítmények egyre népszerűbbek. Ahelyett, hogy egy véletlenszerű kiterjesztést telepítene, néhány lol van, majd haladéktalanul továbblép, az emberek néha elfelejtik ezeket a kiterjesztéseket, amelyek telepítve vannak, ami lehetőséget ad a véletlenszerű kiterjesztésekre, hogy ne csak zavaró nyelvtani hibákat okozzanak (lásd fent), hanem potenciálisan kiszivárogtassák az ön magántulajdonát is. info.

Még rosszabb, hogy veszélyes malware szoftvereket hívhatnak meg a rendszerre.

Az újszerű Chrome-bővítmények növekedése

A nem tudatában lévők számára a Chrome-kiterjesztések többnyire ingyenes plug-inek, amelyeket a felhasználók letölthetnek böngészőikhöz.

Ezeknek a kiterjesztéseknek sokféle felhasználása van – kezdve a magánélet védelmében, és biztosítva, hogy véletlenül ne olvassa el a Game of Thrones legújabb spoilerjét..

A Google tavaly eltávolította a 200 kártevővel fertőzött kiterjesztést

De noha a legtöbb csak szórakozásból és / vagy segítőkészen működik, vannak olyan rosszindulatú kiterjesztések is, amelyek kiszivárogtathatják személyes adatait, és szörnyű számítógépes vírusokat okozhatnak. A tavalyi évben a Google több mint 200 véletlenszerű kiterjesztést távolított el, hivatkozva arra, hogy sok rosszindulatú szoftvert tartalmaz.

Hogyan telepíthetők kiegészítők, miközben biztonságban van

Szerencsére egyszerű módon ellenőrizheti, hogy a kiterjesztések tiszta-e. A Chrome Tisztító eszközzel beolvashatja a kiterjesztéseket, és telepítheti a Chrome Protector kiegészítőt, amely értesíti Önt, ha és mi a bővítmény vázlatos módon.

Egyszerű, igaz?

Soha ne végezzen névleges értékű kiterjesztést. Mielőtt meghívja a böngészőbe, feltétlenül olvassa el az értékeléseket, és szánjon időt arra, hogy alaposan megvizsgálja a kiterjesztést.

Szuper boldog Mega Fun Chrome-bővítési idő!

Az ExpressVPN most nem tudna írni egy cikket a véletlenszerű Chrome-bővítményekről anélkül, hogy egy csomó őrült lehetőséget kínálna. Tehát a nyárs és a kuncogás szempontjából itt van néhány irodai kedvenc:

 • nCage – Azok számára, akik nem tudnak eleget szerezni a Nic Cage-nek (ami, nézzünk szembe mindenkivel), ez az újdonságú alkalmazás minden webképet helyettesít egy képpel, amely maga maga Cage. Ez nagyszerű öt másodpercig. Az újdonság elhasználódása után valószínűleg a legjobb, ha eltávolítja, és folytatja az életét.
 • Wurstify – Ha viszket a szépségesebb webes élményért, ez az alkalmazás minden képhez szakállot ad.
 • Downworthy – Unod már ugyanazokat a régi unalmas címeket? Ez a kis kiterjesztés újraértelmezi a cikk címeit, hogy egy kicsit reálisabb és viccesebb legyen.

És a magánélettel és a termelékenység szempontjából rontott személyek számára itt található néhány hasznos kiterjesztés.

 • Fókuszban marad – Ha olyan vagy, mint velünk, és nehezen tud koncentrálni, ez az alkalmazás segít a kibékülésben, korlátozva a véletlenszerű helyszíneken pazarló időt. Egy nagyon remek alkalmazás.
 • Wunderlist – Semmi sem sikít a szervezeten, mint a listákon, és a Wunderlist segít könnyedén létrehozni azokat. Az élelmiszerboltok megszervezésétől kezdve a következő nyaralás megtervezéséig a Wunderlist nagyon jó.
 • DuckDuckGo – Ha ezt a bejegyzést olvassa, akkor valószínűleg érdekel a magánélet. Ez a kiterjesztés eltávolítja az „ogle” -et a Google-tól, vagyis alapvetően ugyanúgy működik, de sokkal-sokkal jobb adatvédelmi beállításokkal rendelkezik..

Ezenkívül az ExpressVPN Chrome kiterjesztés is rendelkezésre áll, hogy hálózatát mindenkor biztonságban tartsa.

Ne feledje, az emberek, hogy időről időre beolvassák a kiterjesztéseket, és ha látja, hogy már nem használ, akkor engedje el! És ha még nagyobb fantasztikus hangulatban van, akkor olvassa el az ExpressVPN legjobb adatvédelmi kiterjesztési tippeit a Chrome és a Safari számára..

Melyek a kedvenc kiterjesztéseid? Az alábbiakban tegye meg a legjobb válogatást. Mint mindig, maradjon biztonságban, maradjon magántulajdonban, és maradjon biztonságban.

Kiemelt kép: Gage Skidmore „Donald Trump beszél a CPAC-nál” a CC BY-SA 3.0 licenc alatt áll.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map