Védi a VPN magánéletét és biztonságát? Ellenőrizze magát az új ExpressVPN szivárgásvizsgálati eszközök segítségével

Próbálja ki az új ExpressVPN WebRTC szivárgás eszközöket.


A számítógépes támadások és a hackek, a kormányzati felügyelet és a nagy adatbányászat egyre növekszik, egyre több ember fordul a VPN-ekhez magánéletük és biztonságuk védelme érdekében..

De hogyan lehet biztos abban, hogy VPN-je biztosítja az ígért védelmet? Még a technikailag hozzáértő felhasználók számára is nehéz lehet a VPN-szolgáltatások valódi értékelése, és a jó és a rossz elválasztása.

Ez az oka annak, hogy az ExpressVPN kiadja az eszközcsomagot, amely lehetővé teszi a VPN-alkalmazás esetleges szivárgásának ellenőrzését. Az eszközök nemcsak az ExpressVPN-hez, hanem bármilyen VPN-szolgáltatáshoz is működnek, így jobban felmérheti a magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos kockázatokat, amelyeknek ki lehet téve..

Az ExpressVPN szivárgásvizsgálati eszközöket, amelyeket eredetileg a Adatvédelmi Kutatólaboratórium belső fejlesztésű fejlesztése fejlesztett ki belső használatra, most már nyílt forráskódúan is elérhetők a MIT licenc alatt.

Több internet-felhasználó, mint valaha, támaszkodik a VPN-kre az online védelem érdekében

A magánélet és a biztonság vezető okai annak, hogy az internethasználók egyre inkább alkalmazzák a VPN-eket. Egy nemrégiben, 34 országban elkészített GlobalWebIndex tanulmányban, minden negyedik internetes felhasználó azt mondta, hogy VPN-t használ.

A Propeller Insights által az ExpressVPN nevében végzett, több mint 1000 amerikai felnőtttel foglalkozó, 2017. novemberi tanulmány megállapította, hogy több mint egyharmadik hivatkozott a kiberbiztonsági védelemre, ha nyilvános Wi-Fi-t használtak, mint fő okot, hogy VPN-t használnak. Ezenkívül az emberek majdnem egynegyede VPN-t használna annak megakadályozására, hogy internetszolgáltatójuk láthassa böngészési tevékenységét, további 15% -uk VPN-t használjon a kormányzati megfigyelés elleni védelemhez..

Hogyan befolyásolja a VPN-szivárgás az adatvédelmet és a biztonságot??

A VPN-k megvédik a felhasználókat a magánélet és a biztonság kockázataitól azáltal, hogy online forgalmát biztonságos, titkosított alagúton keresztül továbbítják, és elrejtik az IP-címüket. A VPN használata megakadályozza, hogy a hackerek, az internetszolgáltatók és mások megtekintsék személyes adatait, veszélyeztesse az online fiókokat, megnézze, hogy milyen webhelyeket és alkalmazásokat használ, és nyomon kövesse tevékenységeit az interneten.

Szivárgások akkor fordulnak elő, amikor egy VPN-alkalmazás nem képes teljes mértékben biztosítani a felhasználó forgalmát, vagy részben vagy egészben eljuttatja a biztonságos alagútba..

ExpressVPN szivárgásvizsgáló eszközök

Az ExpressVPN szivárgásvizsgáló eszközök a felhasználó esetleges esetleges szivárgásainak széles skáláját fedik le, ideértve:

 • Azoknak az IP-címeiknek – amelyeket harmadik felek potenciálisan felhasználhatnak a személyes identitások összekapcsolására – WebRTC szivárgás révén feltárják
 • Ha a hálózati kapcsolatok megváltoztatásakor például böngészési tevékenységüket vagy adataikkal látják el, például a Wi-Fi és a vezetékes kapcsolat között
 • Titkosítatlan adatok szivárognak, amikor a VPN szoftver összeomlik, vagy nem tudja elérni a szervert

Az ExpressVPN Privacy Research Lab webhelyen többet megtudhat azokról a helyzetekről, amelyekben a szivárgások befolyásolhatják a felhasználók adatvédelmét és biztonságát, valamint arról, hogy az eszközök hogyan tesztelhetik őket..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map