10 Ndërtimet më të mira të Kodit të vitit 2020 – Testuar dhe aprovuar plotësisht

Ndërtimet Kodi janë instalime të para-konfiguruara të Kodi. Një ndërtim është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë më të lehtë set-upin e Kodit, ndërsa zgjeron gjithashtu atë që mund të bëni me Kodin përmes veçorive shtesë dhe një temë interesante për paraqitjen e re. Ndërsa mund ta instaloni Kodin në pothuajse çdo pajisje, siç është Apple TV, Chromecast ose Roku, një ndërtim i Kodi mund të instalohet vetëm në pajisje specifike, si TV Fire TV Amazon ose Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC ose Nvidia Shield.


logo kodi

Kodi më i mirë ndërton 2020

Ndërtimet më të mira të Kodit për vitin 2020 përfshijnë:

 1. Nuk ka kufij ndërtimi magjik
 2. Ndërtoni Lidhje BK
 3. Ndërton korrës
 4. Bisha
 5. Ndërtimi i varrit
 6. Ndërtimi i Evolucionit
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. Ndërtimi i Përhershëm i Nymeria
 10. Mario Build Max

Ka qindra ndërtesa shtesë të Kodi në dispozicion në të gjithë rrjetin. Ndërsa ne nuk i kemi testuar të gjitha këto, këto janë disa nga ndërtimet më të mira që do të gjeni në lidhje me temat dhe opsionet e personalizuara.

SHENIM SPECIAL: Shumica e ndërtimeve nuk janë azhurnuar për versionin më të fundit të Kodi. Ne ju rekomandojmë shumë që vetëm të përdorni këto ndërtime për lëkurat dhe opsionet e personalizimit, dhe që të fshini çdo shtesë që gjeni brenda tyre. 

Paralajmërim: Ndërtesat Kodi mund të përmbajnë malware

Fatkeqësisht, kur shkarkoni një ndërtesë Kodi, nuk ka asnjë mënyrë të dini se çfarë shtesash ose depo shtesë shtohen në instalimin tuaj Kodi derisa të instalohet ndërtimi. Si rezultat, mund të përfundoni duke instaluar Malware rastësisht në pajisjen tuaj. Kjo ndodhi me një përdorues dhe testues të Kodit, i cili postoi një paralajmërim në lidhje me të në forumin popullor të palës së tretë Kodi Reddit, / r / Addons4Kodi. Ky përdorues zbuloi se ai kishte instaluar një trojan të vazhdueshëm të cryptocurrency ndërsa testonte ndërtime të ndryshme.

Reddit Kodi ndërton

Ne ju rekomandojmë të ekzekutoni një program antivirus në çdo pajisje që përdorni me Kodi. Pavarësisht nëse jeni duke ekzekutuar Kodi në Android, Windows, Linux, iOS, ose MacOS, shtesat Kodi vijnë me një rrezik të shtuar të malware për sistemin tuaj. Edhe disa prej shtesave më të njohura dhe më të përdorura, të tilla si GAIA dhe Bubbles, bartnin malware dhe infektuan miliona përdorues pa dijeninë e tyre.

Do të zbuloni se ka shumë aplikacione antivirus me cilësi të lartë dhe falas për pajisjet Windows, Mac dhe Android.

Në përdorimin e Kodi ndërton

Kodi ndërton do të vijë tashmë e pajisur me shumë shtesa Kodi. Sidoqoftë, shumica e ndërtimeve do të vijnë me një përzierje të shtesave zyrtare dhe jozyrtare. Ne do t’ju ndjekim procesin e vendosjes së një ndërtese Kodi, duke siguruar gjithashtu udhëzime të thjeshta se si të hiqni shtesat jozyrtare. Heqja e shtesave të padëshiruara, jozyrtare do t’ju ndihmojë të siguroni që të mos rrjedhin aksidentalisht materiale pirate.

Ju lutemi të paralajmëroheni: Ndërsa pjesë e arsyes për të përdorur ndërtesat e Kodi është të shijoni karakteristika të reja dhe një lëkurë më interesante, si dhe t’i kurseni vetes kohë në përpjekjen për të shkarkuar dhe instaluar shtesa, ju mund të merrni shtesa që ofrojnë prurje jozyrtare. Ne nuk ofrojmë një listë këtu duke përshkruar se çfarë shtese ekzistojnë në ndonjë prej këtyre ndërtesave dhe nuk i lejojmë ose nuk rekomandojmë përdoruesit të përdorin ndonjë shtesë që përmban përmbajtjen pirat. Për pjesën më të madhe, ndërtimi më i mirë atje është ai që e bën vetë.

Paralajmërim: Kodi duhet të përdoret vetëm për përmbajtjen në të cilën ju keni të drejtën ligjore për të hyrë. As fondacioni Kodi dhe as Comparitech nuk mbrojnë përdorimin e Kodi për piraterinë.

Paralajmërim: ISP-ja juaj mund të shikojë rrjedhën tuaj të Kodi

Edhe pse Kodi është një aplikacion i vetëm, shtesat që instaloni përmes ndërton kryesisht faqet e internetit të njohura për të marrë prurjet e tyre. Si rezultat, ISP-ja juaj mund të shohë të gjithë aktivitetin tuaj streaming streaming Kodi.

ISP-të jo vetëm që mund të mbledhin dhe shesin të dhënat tuaja të shfletimit, ato gjithashtu mund t’i dorëzojnë ato të dhëna palëve të treta që i kërkojnë ato. Kjo bën që të dhënat tuaja transmetuese nga Kodi të ndërtohen të pasigurt.

Një VPN do të fshehë të gjithë veprimtarinë tuaj të rrjedhës pas një tuneli të koduar, privat të të dhënave. Kur lidheni me një, aktiviteti juaj i transmetimit mbetet privat, si edhe vendndodhja juaj e vërtetë.

Ndër opsionet më të mira që kemi testuar për përdoruesit e ndërtimit të Kodi është IPVanish. Jo vetëm që përdor kriptimin në shkallë ushtarake, por gjithashtu ka aplikacione për pajisje të shumta, duke përfshirë shkopin e TV Fire Amazon. IPVanish gjithashtu mund të përdoret në deri në 10 pajisje në të njëjtën kohë, duke e bërë atë një zgjidhje të mirë për përdoruesit e Kodi me instalime të shumta.

Marrëveshja e lexuesit: IPVanish ka qenë në kontakt për të ofruar lexuesve tanë një zbritje deri në 60% në planet e tyre këtu Për zgjedhje alternative shihni listën tonë të VPN-ve më të mira për Kodi.

Gjithmonë duhet të kryeni një fillim të ri përpara se të instaloni një ndërtim Kodi.

Gjëja më e mirë për të bërë kur filloni me një ndërtim është të keni një instalim të freskët Kodi. Ju mund të shkarkoni një instalim të freskët në kodi.tv/download.

Një instalim i freskët do të ndihmojë në parandalimin e çdo problemi me konfliktet e instalimit midis instalimit të ndërtesës dhe shtesave të tjera që mund të keni instaluar tashmë.

Si të fshini shtesat e padëshiruara pirat

Një arsye e madhe pse po instaloni ndërtesat e Kodi është të merrni tiparet shtesë që nuk gjenden zakonisht në një instalim të zhveshur të mediave Kodi. Sidoqoftë, ju do të përfundoni disa nga shtesa të padëshiruara dhe të padenjëshme në procesin e tij. Fatmirësisht, ju mund t’i fshini këto shtesa mjaft lehtë.

Ky proces do të duket i ndryshëm në ndërtime të ndryshme, pasi lëkurat ndryshojnë se si duket dhe ndjehet Kodi juaj.

Sidoqoftë, ju mund ta ndiqni këtë proces gjenerik me pothuajse çdo ndërtim:

 • Gjeni emrin e shtesës që doni të hiqni.
 • Right-click në shtesën, dhe pastaj kliko në informacion.
 • Tani do të shihni një ekran që ju jep opsione, të tilla si “Disable”, por më e rëndësishmja, një që thotë “Fshirës”.
 • Klikoni në uninstall buton.

Shtesa juaj e padëshiruar nuk do të çinstalohet nga ndërtesa juaj e Kodit. Vini re, megjithatë, se kjo nuk do të fshijë shtesën e padëshiruar. Do të vazhdojë të jetojë në sistemin tuaj. Nëse doni të fshini plotësisht shtesën, do të duhet të gjeni skedarin zip për ndërtimin që keni instaluar, ta hapni atë dhe ta fshini plotësisht shtojcën me emrin e shtesës që dëshironi të fshini..

Ndërtesat më të mira të Kodit të vitit 2020

Kur flasim për ndërtimet “më të mira” më poshtë, ato që duam të themi janë ndërtesat që kanë ndërfaqen më të mirë të përdoruesit për Kodi dhe ofrojnë përvojën më të mirë. Këto janë gjithashtu ndërtesat që të gjithë flasin, domethënë ne kemi listuar vetëm ndërtesa që janë aprovuar shumë nga përdoruesit.

Ndërtimi magjik i Kodit Pa Kufizime

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 431MB

nolimits kodi ndërton

Kodi No Limits Build vjen në disa shije, të cilat përfshijnë versione që kanë seksione për të rritur dhe ato që jo. Ju gjithashtu mund të instaloni një version Lite ose të plotë të ndërtesës, kështu që madhësia e shkarkimit mund të ndryshojë në varësi të versionit që ju zgjidhni. Për më tepër, ndryshe nga disa ndërtime të tjera, Kodi No Limits Build ju lejon të instaloni sipër ndërtesës tuaj aktuale, në mënyrë që të mos keni nevojë të fshini plotësisht ose fshini shtesat e instaluara tashmë. Sidoqoftë, jo që instalimi i një parakalimi ndërtimi të një ndërtese tjetër mund të prishë diçka në instalim, kështu që është një ide e mirë për të bërë instalimin e freskët.

Brenda, do të gjeni seksione për Shfaqjet TV, Filmat, Sportet, TV Live dhe më shumë. Magic Kodi No Limits Magic shkon në lëkurën Aeon Nox SiLVO, të cilën mund ta shkarkoni dhe instaloni veçmas nga zhvilluesi i saj. Nëse gjithçka që po kërkoni është ajo lëkurë e shkëlqyeshme e Kodit pa pasur nevojë të kaloni procesin e fshirjes së shtesave të padëshiruara, ju rekomandojmë të instaloni lëkurën në vend të ndërtimeve.

Ndërtoni Lidhje BK

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 430MB

lidhjet bk ndërtuar kodi ndërton

E ndërtuar në lëkurën Bello 6, BK Links Build vjen e ngarkuar me shtesa të dizajnuara për përdoruesit që duan filma sipas kërkesës dhe shfaqje televizive, si dhe disa opsione televizive live. Ndërtesa është e ngarkuar me disa prej shtesave të fundit dhe më të njohura të palëve të treta, të tilla si Placenta dhe Neptun Rising, dhe shtesa të tjera të njohura që shpesh përdoren si varësi, të tilla si SportsDevil dhe YouTube. Ju mund të fshini me lehtësi shtesat e palës së tretë dhe t’i mbani ato zyrtare që të maksimalizojnë përvojën tuaj dhe të rrisin shpejtësinë e kësaj ndërtese.

Ndërton reaper (bazë)

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 175MB

korr korr ndërton kodi

Një ndërtim i thjeshtë nga Reddit Reaper, Reaper Builds mund të shkarkohet ose në versionin Lite, Standard, ose Base. Për dallim nga shumica e ndërtimeve, kjo ndërtesë nuk vjen me shumë shtesa të ndryshme ose lëkurat unike. Përkundrazi, ai bën disa modifikime në menunë Kodi, duke eleminuar shumë nga opsionet e menusë së majtë poshtë addons dhe Favoritet. Për më tepër, shtesat e vetme në këtë ndërtim janë GAIA, Magicality, Masterani Redux (anime), Placenta, YouTube dhe Premiumizer. Ju do të doni të fshini të gjithë, por YouTube në këtë për ta mbajtur plotësisht të ligjshëm. Pastaj mund të shkarkoni shtesa nga Repositari Zyrtar i Kodit Addon, siç janë Tubi TV, Crackle ose Xumo.

Ndërtuar Titani

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 171MB

kodi më i mirë ndërton 2019

Titani u ndërtua nga toka lart për shpejtësi. Kjo ndërtesë është jashtëzakonisht e ashpër, ashtu si emri sugjeron, dhe është krijuar për ta bërë pajisjen tuaj të funksionojë mirë ndërsa akoma transmeton përmbajtje cilësore përmes Kodi.

Ju mund ta instaloni lehtësisht këtë ndërtim në pajisje me burime të kufizuara, si Amazon Firestick. Kjo ndërtesë është projektuar edhe për versionin e fundit të Kodi, versioni 18 Leia. Edhe me madhësinë e saj, megjithatë, ka një fryrje shtesë të dukshme në këtë ndërtesë, prandaj sigurohuni që të kaloni dhe të fshini shtesat e panevojshme, në mënyrë që të mund të mbani lëkurën e bukur.

Ndërtimi i Tomb Raider

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 310MB

tombraider_buildupdates

Ndërtimi i Tomb Raider vjen me shumë shtesa, duke ju lejuar të filloni shpejt të shijoni shfaqjet tuaja të preferuara. Ndërtimi i Tomb Raider vjen me shtesa të cilat ofrojnë shumë shfaqje TV, filma, dokumentarë dhe madje edhe përmbajtje live.

Shtë shtesa nën ZONA EKTRAS kategori në ekranin kryesor që e bën ndërtimin të dalë në pah. Ju do të gjeni shtesa të tilla si Kontrolli i automjeteve në Mbretërinë e Bashkuar e cila ju lejon të kontrolloni statusin e Ministrisë së Transportit dhe statusin tatimor të çdo automjeti të IK. GYM BOTA shtese gjithashtu nën ZONA EKTRAS është gjithashtu një prekje e këndshme dhe është e shkëlqyeshme për ata prej nesh që e duan botën e fitnesit.

Përditësimet madje mund të kryhen nga direkt brenda ndërtesës.

Ju mund të hyni në përmbajtjen tuaj të preferuar dhe çdo mjet dhe parametër të nevojshëm përmes kategorive të mëposhtme të përfshira në ekranin fillestar:

 • TV LIVE
 • SHTOJAT TV
 • MOVIES
 • SPORT
 • SPORTE T GJITHA
 • Shtesa të TOP
 • ZONA E FEMIJEVE
 • ZONA EKTRAS
 • Favoritet
 • MUSIC
 • Shtesash
 • Tools
 • SETTINGS
 • POWER

Ndërtimi i Evolucionit

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 852MB

Evolution përmban një sasi të madhe të shtesave me përmbajtje të shkëlqyeshme; nga TV Live në sport, do ta gjeni në Evolution. Ajo që e veçon Evolution nga shumë ndërtime të tjera është se ajo veçon me cilësi të lartë 1080P HD & Filmat 3D në një kategori të veçantë në menunë shtëpiake të ndërtimit.

Kategoritë e përfshira në menunë shtëpiake janë si më poshtë:

 • TV LIVE
 • TV HUB
 • MOVIE HUB
 • 1080P HD & FILMET 3D
 • ENTERTAINMENT
 • MEDIAT E FMIJVE
 • SPORTIT
 • FOOTBALL
 • MUSIC & KONCERTE
 • Shtesash
 • MIRËMBAJTJA
 • SETTINGS

Leen Build Leen

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 365MB

kodi ndërton më së miri

Një ndërtim i ndërtuar për Kodi v.18 Leia, dhe që ndan të njëjtin emër, Leia build është një lëkurë e mrekullueshme që e bën të lehtë për të lundruar në kategoritë kryesore që përdoruesit e Kodit duan. Kjo lëkurë ka disa animacione të mahnitshme dhe madje ka kategori specifike për tifozët e sci-fi.

Kjo ndërtesë është mjaft e rëndë për burime me mbi 365MB kërkesë për hapësirë. Ju nuk duhet ta përdorni këtë në çdo pajisje që ka burime të kufizuara, siç është kutia Amazon Firestick ose kutitë e transmetimit të TV Android të nivelit të ulët.

Lobo Build

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 164MBkodi ndërton më së miri

Direkt nga Onenation (i njëjti zhvillues për Max’d Mario), Lobo Build ofron një dizajn me peshë të lehtë dhe super të shpejtë që funksionon në lëkurën Aeon Nox Silva. Për shkak të shpejtësisë dhe kërkesës së saj të ulët për hapësirë, Lobo është një ndërtim i mirë për të marrë në konsideratë për këdo që drejton Kodi në një Amazon Firestick.

Vini re, megjithatë, që Lobo aktualisht nuk ka një opsion Kodi v.18. Nëse nuk doni të përdorni Lobo, do të merrni një mesazh gabimi duke provuar ta instaloni atë në Kodi v.18. Do të duhet të bëni një instalim të freskët të Kodi 17.6 në vend.

Fortnite Build e Nymeria

Ndërtoni Madhësia e Shkarkimit: 263MBnymeria fortnite build Kodi ndërton

Drejtuar në lëkurën e Aeon Nox SiLVO, Fortnite Build i Nymeria është një letër dashurie për të gjitha gjërat Fortnite. Kjo ndërtesë është një nga ndërtesat më të personalizuara që do të gjeni në lidhje me temën. Ta themi thjesht, është e bukur dhe interaktive në të gjitha mënyrat që e bëjnë Kodi unik për t’u përdorur.

Do të gjesh seksione muzikë, filma, shfaqje TV, sporte, IPTV, gjithçka-në, dokumentarë dhe një seksion “Për fëmijët”. Aspectdo aspekt i kësaj ndërtese është përshtatur për të dhënë një përvojë të plotë Fortnite, madje edhe cilësimet, të cilat shumë krijues të ndërtimeve kanë tendencë të injorojnë.

Ndërsa ekzistojnë një pjesë e mirë e shtojcave juridikisht të disponueshme në këtë ndërtesë, ka ende një pjesë të vogël që ju do të duhet të fshini së pari për të sjellë ndërtimin në shpejtësi, duke përfshirë shtesa të tilla si Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA, dhe disa të tjerë. Shtesat në dispozicion që janë të shkëlqyera për të mbajtur në këtë ndërtim janë iPlayer BBC, ITV, YouTube, dhe disa të tjerë.

Ndërtimi i Max’s Mario’s

Ndërtoni madhësinë e shkarkimit: 99MB

ndërton maxd mario kodi

Një ndërtim shumë i lehtë i dizajnuar për përdoruesit e Kodi me fëmijë, ndërtimi i Max’d Mario ka një temë shumë Mario-qendrore në të gjithë, madje edhe poshtë parametrave. Ka një seksion “Max’d Kids” me filma, shfaqje TV, libra audio dhe karaoke, si dhe seksione për rrjete të ndryshme të fëmijëve. Ekzistojnë vetëm dy shtesa në dispozicion në këtë ndërtesë: Mashtrimi (një shtesë e palës së tretë) dhe YouTube. Do të doni të hiqni Deceit dhe të instaloni shtesa të tjera të tilla si Tubi TV për ta sjellë më të mirë këtë kod të shkëlqyeshëm.

Si të instaloni një Kodi Build

Në përgjithësi, instalimi i një ndërtese Kodi ndjek të njëjtën procedurë. Hapat e përgjithshëm janë si më poshtë:

 1. Shtoni burimin te menaxheri i skedarëve.
 2. Instaloni plugin depo. Ky hap nuk është i nevojshëm në shumë raste, megjithatë.
 3. Instaloni shtesën e programit.
 4. Instaloni ndërtimin nga magjistari përkatës.
 5. Rinisni Kodi. Pasi të keni përfunduar procesi i instalimit, zakonisht do t’ju kërkohet të bëni afër një forcë Kodi. Në Windows, Linux dhe Mac OS, thjesht zgjidhni OK. Në pajisjet Android dhe iOS, hiqni pajisjen tuaj ose mbyllni Kodi nga menaxheri i detyrave të pajisjes tuaj.

Ndërtimi magjik i Kodit Pa Kufizime

Për të instaluar ndërtimin magjik të Kodi No Limits, do të duhet të bëni sa më poshtë:

 • Hap Kodi dhe shko te Menaxher i Dosjeve përmes simbolit të ingranazheve
 • zgjedh Shto burimin dhe shkruani adresën e mëposhtme të internetit: “https://nolimitsbuilds.com/kodi/“. Mos harroni ta vini emrin në fund të këtij ekrani
 • Kthehuni në ekranin fillestar dhe zgjidhni addons, pastaj shkoni në simbol i paketës në krye të majtë
 • Klikoni mbi Instaloni nga zip dhe klikoni në lidhjen pa limit
 • Klikoni në pa kufizime magjistar skedar zip për tu instaluar
 • Tjetra, shkoni te Shtesat e programit nga ekrani fillestar Kodi dhe kliko në Asnjë kufizues magjistar
 • Nga atje, zgjidhni versionin e No Limits që dëshironi të instaloni dhe drejtoni magjistarin

Ndërtoni Lidhje BK

Për të instaluar ndërtimin e lidhjeve BK, bëni sa më poshtë:

 • Nga ekrani fillestar Kodi, kliko në simbol i ingranazheve në pjesën e sipërme të majtë, pastaj kliko në Menaxher i skedarëve
 • zgjedh Shto burimin dhe pastaj shkruani adresën e mëposhtme të internetit: “http://streamdigital.org/wiz/”Dhe emërtojeni atë në fund
 • Tani kthehu në tuajin addons seksionin nga ekrani fillestar dhe zgjidhni simbol i paketës në krye të majtë
 • Nga atje klikoni në Instaloni nga zip dhe pastaj klikoni në lidhjen tuaj BK Links, në varësi të asaj që e keni emëruar atë
 • Oneshtë një në skedar zip i vendosur këtu, kështu që klikoni mbi të dhe instaloni. Kjo do të instalojë Magjistar Rrjedha dixhitale
 • Heq poshtë çdo shfaqje që shfaqet
 • Shko tek Shtesat e programit dhe gjeni Rrjedhin Digital Wizard. Klikoni mbi të, pastaj klikoni në Builds
 • Gjeni lidhjet BK të ndërtuara dhe klikoni për të drejtuar magjistarin e instalimit

Ndërton korrës

Për të instaluar Reaper Builds, do të duhet të bëni sa më poshtë:

 • Shko tek Menaxher i skedarëve nga cilësimet dhe shtoni “https://reddit-reaper.github.io/repo“Si burim. Emërtojeni atë
 • Jo, kthehu në ekranin fillestar dhe kliko në addons
 • Tjetra, klikoni në Instaloni nga zip dhe lokalizoni lidhjen tuaj të repos Reddit Reaper
 • Klikoni në depo skedar zip për tu instaluar
 • Kthehuni në ekranin e mëparshëm dhe zgjidhni Instaloni nga depoja
 • Tani, shkoni te Repertori i Reaper Reddit, zgjedh Shtesat e programit, dhe pastaj Magjistar i korrjes. Në fund, klikoni instaloj
 • Injoroni të gjitha popup-et. Kthehuni në ekranin fillestar, zgjidhni addons, atëherë Shtesa të programit dhe pastaj Ndërton korrës
 • Nga atje, zgjidh (Pasojat) Ndërton dhe pastaj zgjidhni një nga Reaper Builds (Base, Lite, Full) për të ekzekutuar magjistarin e instalimit

Ndërtuar Titani

Ndërtesa e Titaniumit mund të instalohet duke përdorur udhëzimet e mëposhtme:

 • Me Kodi të hapur, klikoni në simbol i ingranazheve dhe zgjidh Menaxher i Dosjeve
 • Ku e shihni , shkruani adresën e mëposhtme të internetit “Http://repo.supremebuilds.com/” Sigurohuni që ta përmendni atë (siç është Ndërtesat Supreme)
 • Kthehu te ekrani fillestar Kodi, pastaj kliko në addons dhe pastaj simbol i paketës në krye të majtë
 • zgjedh Instaloni nga zip dhe gjeni lidhjen tuaj Supreme Builds. Klikoni në lidhje, pastaj zgjidhni repo Supreme Builds për ta instaluar atë
 • Pasi të jetë instaluar depoja, hapeni atë dhe shkoni te Shtesat e programit, dhe pastaj Ndërtesat Supreme
 • Në shtesën, klikoni mbi ndërton dhe gjeni titan ndërtuar. Nga atje, bëni ose një instalim të freskët ose standard
 • Pasi të instaloni shtesën, Kodi do të mbyllet. Hapeni përsëri për të marrë ndërtimin tuaj të ri

Ndërtimi i Tomb Raider

Për të instaluar Tomb Raider Build, bëni si më poshtë:

 • shtoj “Http://ares-repo.eu” te burimet në Menaxher i Dosjeve. Emërtoni burimin.
 • Gjeni burimin dhe instaloni repository.tombraider.official-0.x.zip nga addons>Simbol i Paketave (majtas)>Instaloni nga skedari zip.
 • Ende në addons>Simbol i Paketave (majtas), zgjedh Instaloni nga depoja dhe pastaj Tomb Raider Repo, e ndjekur nga shtesa Programi. zgjedh Tomb Raider Build Wizard, hit instaloj dhe vazhdoni kur të merrni njoftimin “Shtesa e aktivizuar”.
 • hapur Tomb Raider Build WizardPROGRAMET dhe zgjidh NDURTIMET TOMB RAIDER KTU. Më në fund, zgjidhni ndëshkim i drejtë dhe le ta instalojë. Tani, zgjidhni TOMB RAIDER 2.48 JARVIS dhe prisni që procesi i shkarkimit dhe instalimit të përfundojë.

Ndërtimi i Evolucionit

Për të instaluar Evolution Build, bëni si më poshtë:

 • shtoj “Http://repo.hackmykodi.com/wizards/” te burimet në Menaxher i Dosjeve. Emërtoni burimin.
 • Gjeni burimin dhe instaloni plugin.video.evolutionwizard.zip nga addons>Simbol i Paketave (majtas)>Instaloni nga skedari zip.
 • Shko tek Shtesa të PROGRAMIT dhe zgjidh evolutionwizard. zgjedh evolucion dhe ndërtimi tani do të shkarkojë dhe instalojë.

Leen Build Leen

Ndërtesa Leia mund të instalohet duke përdorur udhëzimet e mëposhtme:

 • Hapni Kodin, pastaj klikoni në simbol i ingranazheve dhe zgjidh Menaxher i Dosjeve
 • Ku e shihni , shkruani adresën e mëposhtme të internetit “http://onenation.info/Portal/“. Sigurohuni që ta emërtoni (siç është Njëshmëria)
 • Kthehu përsëri në ekranin fillestar të Kodi, pastaj kliko në addons dhe pastaj simbol i paketës në krye të majtë
 • Klikoni mbi Instaloni nga zip, zgjidhni lidhjen Onenation dhe pastaj instaloni depo Onenation
 • Pasi të jetë instaluar depoja, hapeni atë dhe shkoni te Shtesat e programit, dhe pastaj Portali i njësive
 • Në Portalin e Onenation klikoni mbi ndërton dhe gjeni Leia ndërtuar. Nga atje, bëni ose një instalim të freskët ose standard
 • Pas instalimit, rivendosni Kodi për të ngritur dhe mbaruar

Lobo Build

Për të instaluar ndërtimin e Lobo, bëni sa më poshtë:

  • Shkoni tek Kodi, klikoni në simbol i ingranazheve, dhe pastaj klikoni në skedar menaxher
  • Në kutinë që thotë , shkruani adresën e mëposhtme të internetit “http://onenation.info/Portal/“. Sigurohuni që ta emërtoni (siç është Njëshmëria)
  • Kthehuni në ekranin tuaj në Kodi dhe shkoni te addons dhe pastaj simbol i paketës në krye të majtë
  • zgjedh Instaloni nga zip dhe pastaj zgjidhni lidhjen Onenation
  • Gjeni skedarin zip dhe klikoni për ta instaluar
  • Pasi të instalohet depoja, shkoni tek ajo dhe zgjidhni Shtesat e programit, dhe pastaj Portali i njësive
  • Në Portalin e Njoftimeve, klikoni mbi ndërton dhe gjeni Lobo ndërtuar. Njësia ka vetëm një version të ndërtuar për versionin Kodi 17.6
  • Pas instalimit, rivendosni Kodi për të ngritur dhe mbaruar

Ndërtimi Fortnite i Nymeria (Kodi Version 18 Leia VETM)

Për të instaluar Fortnite Build të Nymeria në Kodi, bëni si më poshtë:

 • Hap Kodi dhe shko te cilësimet (simboli i ingranazheve) dhe pastaj Menaxher i skedarëve
 • Aty ku thotë asnje, shkruani adresën e mëposhtme të internetit: “http://miniaturelife67.co.uk/repo“. Shtoni emrin ezzermac për të në fund
 • Tani, nga ekrani fillestar Kodi, kliko mbi addons dhe pastaj në simbol i paketës në pjesën e sipërme të majtë
 • Klikoni mbi Instaloni nga zip dhe pastaj gjeni dhe klikoni në lidhjen ezzermac
 • Instaloni Magazina e Ezzermacs skedar zip nga ky vendndodhje
 • Tjetra, kthehuni në ekranin e instaluesit të paketave dhe klikoni në Instaloni nga depoja
 • Nga atje, lokalizoni depo Ezzermac dhe klikoni mbi të, pastaj kliko në Shtesat e programit seksion
 • Gjeni dhe klikoni në Magjistar Ezzermac për të instaluar magjistarin. Kliko shkarkoj në çdo popup
 • Nga ekrani fillestar Kodi, kliko mbi addons > Shtesa të programit dhe ngarkoni Magjistarin Ezzermac
 • Klikoni në Wizard dhe shfuqizoni çdo shfaqje. Pastaj, shkoni te ndërton dhe lokalizoni Fortnite Build e Nymerica. Klikoni për të instaluar. 
 • Vini re se kjo temë e ndërtimit do të punojë VETM në Kodi 18 Leia. Përndryshe, gjithçka që do të merrni janë shtesat.

Mario Build Max

Ju mund ta instaloni me lehtësi ndërtimin e Max Maxd Mario duke bërë sa më poshtë:

 • Hap Kodi, kliko në simbol i ingranazheve, dhe pastaj klikoni në skedar menaxher
 • Vendosni adresën e mëposhtme të internetit në  kutia: “http://onenation.info/Portal/“. Sigurohuni që ta përmendni atë (si p.sh. njërëzimi)
 • Nga atje, kthehu në ekranin tënd dhe shko te addons dhe pastaj simbol i paketës në krye të majtë
 • Klikoni mbi Instaloni nga zip dhe më pas lidhja e njësisë
 • Gjeni skedarin zip dhe instaloni atë duke klikuar në të
 • Pasi të merrni mesazhin e suksesshëm të instalimit, shkoni te Shtesat e programit nga e juaja addons menu dhe kliko në Portali i njësive
 • Në shtesën e Portalit të Onenation, shkoni te ndërton dhe gjeni Max’d Mario ndërtuar. Njësia ka një version të ndërtuar për Kodi versionin 18 Leia ose versionin 17.6 Krypton. Zgjidhni cilindo të doni bazuar në versionin tuaj aktual Kodi
 • Pas instalimit, rivendosni Kodi për të ngritur dhe mbaruar
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map