NordVPN per a Linux – Com s’utilitza l’aplicació Linux nativa de NordVPN?


Quan parlem de Linux, solem associar aquest sistema operatiu amb geeks, codificadors i usuaris d’ordinadors de nivell prou conscients de la seguretat. Fins i tot potser estamparem un tipus amb ulleres, probablement una cabra i una samarreta a quadres. Estereotipat: estem molt bé en general, oi? Tanmateix, el cert és que Linux s’ha tornat molt més popular que Windows per a una comunitat d’usuaris en creixement; i, no necessàriament només per a informàtics. Probablement per això finalment hi ha una aplicació nativa Linux NordVPN per protegir els usuaris de Linux igual que altres plataformes. Podeu acomiadar-vos d’unes complicades configuracions manuals.

Obteniu-ho tot amb una de les millors VPN de la indústria Aprofiteu el NordVPN’la llista massiva de servidors, el registre de privadesa impecable i les funcions de seguretat estancs: només a partir de 3,49 dòlars el mes. Obteniu NordVPN

Linux té un parell de variacions com Ubuntu, Linux Mint i Debian. Però es tracta, essencialment, els mateixos quan es tracta de seguretat, velocitat i la falta de recollida de dades sobre l’usuari. En altres paraules, és molt més privat i segur utilitzar un sistema operatiu Linux que Windows. Tanmateix, quan afegiu NordVPN Linux a l’equació, podeu experimentar la millor combinació possible per mantenir-se anònim i segur en línia, tot allò que pugueu fer en el terreny virtual.

Abans d’explicar com instal·lar i utilitzar NordVPN per a Linux, deixem’Veig el que té per oferir.

Què ofereix NordVPN Linux

No n’hi ha’Hi ha massa serveis VPN que poden tenir una aplicació Linux dedicada. NordVPN solia oferir una configuració manual per a OpenVPN a Linux, que va ser un procés relativament feixuc a seguir i definitivament no era tan convenient com instal·lar una aplicació nativa NordVPN Linux en uns quants passos. De fet, la majoria d’altres VPN que ofereixen suport Linux opten per compartir guies de configuració d’OpenVPN i IPSec amb IKEv2..

Tot i que ara és camí més fàcil per als usuaris de Linux instal·lar l’aplicació NordVPN Linux, és diferent dels altres clients d’una àrea important: No té interfície gràfica (Interfaç gràfica d’usuari). En altres paraules, haureu d’utilitzar el terminal per comandar el servei VPN en lloc d’utilitzar la GUI, és a dir, el menú o el seu mapa per connectar-vos a un servidor, per exemple.

Però deixem’veig què és el que ofereix aquesta VPN una de les millors VPN per a Linux:

 • 5.700 servidors més de 60 països, la qual cosa és la millor cobertura global que podeu obtenir avui;
 • Política de registres no estricta;
 • Interruptor de matança d’Internet / App;
 • Part superior de les funcions de seguretat i privadesa del comerç, incloses VPN doble, ceba sobre VPN i servidors ofuscats;
 • Protocols d’internet configurables en funció de les vostres necessitats. Si després és la velocitat de connexió, utilitzeu UDP. Si el nivell de seguretat és més important, aneu a TCP.
 • Funció de CyberSec per protegir-vos de programari maliciós, pesca no pesada i altres amenaces;
 • 6 connexions simultànies amb un sol compte.

Linux NordVPN per Netflix

Una de les millors coses de NordVPN és que encara manté el fort contra la detecció rigorosa de VPN Netflix. Tot i que molts competidors han abandonat aquesta batalla els darrers anys, ja que les seves adreces IP es van bloquejar, aquesta VPN encara disposa de servidors dedicats que podeu utilitzar per mireu els vostres programes de televisió preferits sense glop. Com que NordVPN també és força bo en la velocitat, els usuaris gaudeixen Transmissió de màxima qualitat sense problemes No només de Netflix, sinó també d’altres centres de comunicació, com ara BBC iPlayer, Hulu, etc..

Més informació a NordVPN per a Netlfix

Linux NordVPN per al torrenting

Un altre dels punts forts d’aquest servei VPN és que ve servidors dedicats P2P, optimitzats per a l’intercanvi de fitxers. Això fa que la vostra experiència BitTorrent o uTorrent sigui més segura. Alguns països com Austràlia no són fans del torrent; fins i tot bloquegen desenes o més d’un centenar de llocs web torrents. Així, fins i tot si no en feu’Per no cometre infracció de drets d’autor, els vostres dies torrents podrien superar-se amb normes més estrictes i estrictes sobre compartir mitjans en línia. Això és quan una VPN de primer nivell com NordVPN és útil.

Llegiu-ne més a NordVPN per a Torrenting

Linux NordVPN per a jocs en línia

Els usuaris d’algunes regions simplement no són tan afortunats com d’altres. El vostre país pot censurar i bloquejar determinats llocs web, aplicacions de jocs i també l’accés a jocs en línia que el vostre govern no trobe prou ètics. I això’s quan esteu obligats a utilitzar una VPN per desbloqueja els teus jocs preferits. Ell’És possible que els servidors internacionals NordVPN tinguin latències de vegades superiors a 200 ms, depenent de la ubicació i del servidor al qual estigueu connectats. No obstant això, les velocitats de connexió solen ser més que suficients per a totes les vostres necessitats, inclòs el joc en línia. Tot i que NordVPN no és certament el més ràpid del mercat, aquest servei és força sòlid i fiable en tots els sentits.

Linux NordVPN per a la Xina

A principis del 2018, la Xina va prohibir totes les VPN i només permet que un bon nombre de proveïdors aprovats pel govern funcionin més enllà del Gran Firewall de la Xina en determinades condicions. Això òbviament va disminuir el nombre de serveis VPN que podeu utilitzar de manera segura i anònima al regne de la censura.

La bona notícia és que podeu utilitzar NordVPN per a Linux a la Xina i no necessàriament perquè el govern aprovi. Hi ha aquesta VPN servidors ofuscats, que són molt útils a la Xina, ja que el trànsit VPN xifrat avisaria immediatament les autoritats. I, no’No vull embolicar-me amb els senyors de la censura, no?

Per descomptat, la Xina només és la part superior de l’iceberg de la censura i certament no està sola quan es tracta de vigilància i bloqueig de contingut. L’Iran, Rússia i Turquia són també països on cal tenir més cura amb el servei de VPN que trieu per protegir el vostre anonimat.

Més informació sobre NordVPN a la Xina

7 passos per instal·lar NordVPN a Linux

NordVPN finalment es va unir a un grapat de proveïdors de VPN que tenen una aplicació Linux dedicada, l’agost de 2018. Aquesta és una gran notícia per a aquells que puguin’Configureu les configuracions manuals, que s’ofereixen com a única opció per utilitzar NordVPN amb Linux. Tot i que, encara podeu triar configurar el sistema operatiu amb NordVPN manualment, la descàrrega i la instal·lació de l’aplicació Linux és sens dubte molt més fàcil i ràpid..

Seguiu aquests 7 passos per instal·lar NordVPN a Linux:

 1. Baixeu l’aplicació Linux des del lloc web oficial: només heu de seleccionar la Menú d’aplicacions VPN i feu clic a Icona de Linux
 2. Obriu el terminal de la línia d’ordres (Ctrl + Alt + T) i executeu la següent comanda: sudo apt-get install / [la vostra ruta de descàrrega surt aquí] /nordvpn-release_1.0.0_all.deb
 3. Introduïu la vostra contrasenya d’arrel quan se us demani i espereu fins que finalitzi la instal·lació abans de continuar.
 4. Actualitzeu la llista de paquets apt-get introduint: sudo apt-get update
 5. Instal·leu l’aplicació NordVPN Linux: sudo apt-get install nordvpn
 6. Inicieu la sessió al compte NordVPN: inici de sessió de nordvpn
 7. Connexió a un servidor NordVPN òptim: nordvpn connect

Si seguiu aquests passos anteriors, haureu de tenir en funcionament la vostra aplicació VPN de Linux en pocs minuts.

Com configurar manualment NordVPN Linux

Només perquè podríeu ser un codificador hardcore que prefereix fer les coses manualment, vam decidir compartir també els passos de configuració manuals. Així, sempre que tu’estic llest, aquí’s com configurar manualment NordVPN Linux:

 1. Obriu el terminal (Ctrl + Alt + T) i instal·leu el client OpenVPN introduint: sudo apt-get install openvpn
  Pot ser que se us demani que introduïu una contrasenya, així que introduïu la que heu utilitzat per crear el vostre compte.
 2. Vés al directori de configuració d’OpenVPN executant aquesta ordre: cd / etc / openvpn
 3. Baixeu els fitxers de configuració d’OpenVPN amb aquesta comanda: sudo wget https://downloads.nordcdn.com/configs/archives/servers/ovpn.zip
  Podeu obtenir una “ERROR: El certificat de ‘nordvpn.com’ no es confia” missatge d’error. Si això passa, només cal que instal·leu el botó “certificats ca” paquet en introduir: sudo apt-get install ca-certificats
 4. També és possible que en feu’Tinc instal·lat el paquet de descomprimir. Per instal·lar-lo, executeu aquesta ordre: sudo apt-get install unzip
 5. Ara, extreu el “config.zip” arxiu executant: sudo unzip ovpn.zip
 6. Eliminar els fitxers que heu guanyat’ja no necessito més: sudo rm ovpn.zip
 7. Obriu la carpeta on hi ha les configuracions del servidor (ovpn_udp o ovpn_tcp): cd / etc / openvpn / ovpn_udp / o cd / etc / openvpn / ovpn_tcp /
 8. Si voleu consultar la llista completa dels servidors disponibles, introduïu aquesta comanda: ls -al
 9. Trieu un servidor al qual voldreu connectar-vos. Com que hi ha més de 10000 servidors per triar, és possible que vulgueu anar amb un recomanat. Visiteu el lloc web de NordVPN per comprovar què us recomana aquest proveïdor en funció de la preferència d’ubicació. Per aquest exemple, vam triar anar amb us1049.nordvpn.com.
 10. Inicieu OpenVPN amb una configuració escollida amb aquestes ordres:
  sudo openvpn [nom de fitxer]
  sudo openvpn us1049.nordvpn.com
  sudo openvpn /etc/openvpn/ovpn_udp/us1049.nordvpn.com
 11. Ara, si se us demana, introduïu les vostres credencials del compte NordVPN.
 12. Per desconnectar de la connexió d’OpenVPN, només cal llançar el terminal i prémer Ctrl + C del teclat.

Com configurar NordVPN amb el Gestor de xarxa de Linux

Una altra opció per utilitzar NordVPN a Linux és mitjançant el Gestor de xarxa (Ubuntu Unity). Aquí’Com es pot configurar:

 1. Inicieu el terminal (Ctrl + Alt + T) i instal·leu el gestor de xarxa executant aquesta ordre: sudo apt-get install network-manager-openvpn-gnome
  És possible que se us demani que introduïu la vostra contrasenya.
 2. Després de la instal·lació, heu de reiniciar el gestor mitjançant: reiniciar el gestor de xarxes de serveis sudo
  Si això no ho fa’No funciona, potser haureu de reiniciar el vostre equip.
 3. Ara, obriu el menú desplegable de la connexió a Internet fent clic a la tecla icona de doble fletxa a l’extrem superior dret de la pantalla i seleccioneu l’opció Opció Edita connexions.
 4. Toqueu el botó Botó Afegeix a la finestra Connexions de xarxa.
 5. Trieu el tipus de connexió següent quan se us demani: Importeu una configuració de VPN desada…
 6. Premeu la tecla Crear… botó.
 7. Ara, seleccioneu un fitxer de configuració per importar-lo de la carpeta on l’heu desat anteriorment. Si tens refugi’Heu descarregat un fitxer de configuració per al servidor que voleu utilitzar, podeu fer-ho si visiteu Pàgina de servidors al lloc oficial. Després de triar un servidor recomanat o desitjat, només cal que feu clic a l’opció Mostra l’enllaç de protocols disponibles per seleccionar i descarregar el fitxer de configuració desitjat.
 8. Premeu la tecla Botó Obre per importar el fitxer de configuració escollit.
 9. A la finestra emergent, introduïu les vostres credencials del compte NordVPN (nom d’usuari i contrasenya) i feu clic a Desa.
 10. Obriu el menú de connexions de nou fent clic a icona de doble fletxa i trieu la Opció de connexions VPN aquesta vegada.
 11. Seleccioneu el servidor que vulgueu de la llista i podreu anar.

Com utilitzar NordVPN a Linux

Doncs bé, la manca d’una interfície gràfica fa que l’ús de NordVPN a Linux sigui una mica incòmode ja que heu d’escriure totes les ordres al terminal. Per accedir a la configuració del client de NordVPN Linux, escriviu alguna de les comandes disponibles següents:

 • Inicieu la sessió a la vostra aplicació Linux NordVPN: inici de sessió nordvpn
 • Connexió a un servidor VPN: nordvpn connect o nordvpn c
 • Desconnectar d’un servidor: nordvpn desconnectar o nordvpn d
 • Configura la teva aplicació: nordvpn set o nordvpn s
 • Llista la configuració actual de VPN: configuració nordvpn
 • Comprova l’estat de la connexió: estat nordvpn
 • Actualitzar la llista de servidors: refrescar nordvpn
 • Mostra la llista de països: països nordvpn
 • Mostra la llista d’ordres o ajuda per a una ordre: nordvpn help o nordvpn h
 • Tanqueu-vos la sessió des de la vostra VPN: nordvpn

Tot plegat, podem dir que NordVPN és definitivament una opció sòlida i fiable per a Linux. Ell’us convé si voleu un dels millors del mercat o si esteu bé amb un servei menys privat i més lent.

Lectura recomanada:

NordVPN Review

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map