Használja a Sebességtesztünket a VPN-sebesség nagyításához Windows és Mac OS rendszereken


Mint talán már észrevetted, új sebesség-teszt funkciót vezetünk be a Windows és a Mac OS alkalmazásokban.

Hozza ki a legtöbbet az ExpressVPN-ből a Speed ​​Test segítségével, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb helyet.

Ki tudja? Lehet, hogy jobb kiszolgáló hely van az Ön számára, mint amelyet jelenleg használ.

A teszt futtatásához nyissa meg az ExpressVPN-t a Windows vagy a Mac számítógépen.

A kezdőképernyőn kattintson a hamburger menü (≡), majd kattintson a gombra Sebesség mérés.

ExpressVPN Mac v7 sebességteszthez.

A Speed ​​Test képernyőn kattintson a gombra Futtassa a tesztet. Ez néhány percet vesz igénybe, de meg kell várni.

kettyenés

(Ezenkívül nem kell megvárnia a tesztek befejezését; a késleltetési tesztek elvégzése után visszavonhatja azokat, és az alkalmazás segítségével szokásos módon csatlakozhat egy kiszolgáló helyére. A legjobb eredmények elérése érdekében azonban hagyja, hogy a teszt futtassa a pályáját.)

Hogyan kell értelmezni a sebességteszt eredményeit

Sebességtesztek mérése Késleltetés és Letöltési sebesség, majd egyesíti ezt a kettőt egyetlen számban, az úgynevezett the Sebességindex. Az eredményeket az oszlopok fejlécére kattintva rendezheti.

 1. Késleltetés ez az az milliszekundumban mért, hogy az adatátvitel eltart-e a számítógépről a VPN-kiszolgálóra. Minél alacsonyabb, annál jobb. Általánosságban elmondható, hogy minél távolabb van a szerver, annál nagyobb a késés. Azt szeretné, ha alacsonyabb lenne a késleltetés, mivel ez azt jelzi, hogy adatai a lehető legrövidebb utat tették meg.
 2. Letöltési sebesség méri, hogy mekkora adat került át másodpercenként (másodpercenként megabitsban mérve). Minél magasabb, annál jobb.
 3. Sebességindex a késés és a letöltési sebesség kombinációja. Minél magasabb, annál jobb.

A sebesség-teszt eredményeinek felhasználása

Itt az ideje, hogy felhasználja a sebességteszt eredményeit! A legmagasabb sebesség-mutatóval rendelkező hely valószínűleg a legmegfelelőbb az általános webböngészéshez.

Bizonyos esetekben azonban érdemes elérni bizonyos országok weboldalait. Ha igen, akkor azt a szervert kell választania, amelynek az adott országban a legmagasabb a sebességindex.

Például, ha megpróbál csatlakozni egy egyesült államokbeli webhelyhez, akkor csatlakoznia kell az Egyesült Államok szerveréhez, amely a legmagasabb sebesség-indexet adott vissza. A képernyőképeken szereplő sebességteszthez az „USA – Los Angeles” lenne..

Hogyan lehet megtalálni a leggyorsabb helyeket, amelyekhez csatlakozni lehet, a sebesség-teszt eredményeinek segítségével.

A kényelem kedvéért az alkalmazás emlékezni fog a Speed ​​Test nyerteseire, és emlékezni fog az utolsó három szerverre is, amelyhez csatlakozott. A képernyő bal oldalán lévőkhöz hozzáférhet.

Adj neki egy örvényt!

Próbáld ki magad: futtasson sebesség-tesztet, és csatlakozzon a szerverhez a legjobb sebesség-index segítségével. És tudassa velünk a megjegyzésekben, hogy ez hogyan működik az Ön számára – jobb sebességet szerez?

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon e-mailt vagy csevegjen velünk, és segítünk kiválasztani a helyet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map