Most az ExpressVPN-en: 5 eszközt csatlakoztasson egyszerre

expressvpn-Cyber-m


Még többet kértél, és hallottuk. Az ExpressVPN izgatottan jelenti be, hogy megváltoztatjuk a több eszközre vonatkozó irányelveinket annak lehetővé tétele érdekében előfizetésenként öt egyidejű kapcsolat.

Minden ExpressVPN előfizetést mindig egyetlen felhasználó igényeinek szánták, de megértjük, hogy korábbi három kapcsolati korlátunk nem tartotta be az internethez csatlakoztatott eszközök számának modern elvárásait..

Ez az új politika biztosítja, hogy továbbra is élvezze a magánélet és biztonság megismerte és szerette az összes saját platformon, most és a jövőben is.

További kapcsolatok az összes eszközhöz

Ma az ExpressVPN könnyen használható alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez, és az évek során kibővítettük szolgáltatásainkat, hogy számos más eszközre is kiterjedjen..

Mint mindig, a felhasználókat arra ösztönzik, hogy bármikor telepítsék az ExpressVPN-t annyi eszközre, amennyit csak akarnak. A telepítésnek nincs korlátozása, csak az egyidejű kapcsolatokra.

Azoknak, akiknek egyszerre több mint öt eszközön kell használniuk az ExpressVPN-t, további licencet vásárolhatnak, vagy még jobb, ha telepítik az útválasztókhoz való alkalmazást, és otthonuk minden eszközt megvédik a forrástól – még azokat is, amelyek nem képes telepíteni az ExpressVPN alkalmazásokat, például az IoT-eszközöket, bizonyos intelligens TV-ket és játékkonzolokat.

Az ExpressVPN meghallgatja az Ön visszajelzését, és mindig keressük a javítás lehetőségeit. Kérjük, tartsa meg ezeket a megjegyzéseket. És ha még több kapcsolatra van szüksége, akkor fedezettel látjuk Önt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map