TorGuard és bo per torrent?


BitTorrent ha estat una mena de revolució en l’intercanvi de fitxers, que permet que milions de persones puguin compartir arxius grans arreu del món cada dia. Per descomptat, atès que molts materials compartits a través del torrent incompleixen la llei de drets d’autor, també hi ha hagut un augment dels càrrecs per part dels usuaris que comparteixen material amb copyright.

Avís!

Torrent sense VPN és un problema

Tot i que el torrent és legal a la majoria de països, la descàrrega de contingut amb drets d’autor no ho és. Don’No us enxameu: feu servir una VPN!

Obteniu TorGuard ara ▸

Per salvaguardar el seu torrent, cada cop són més els usuaris que es dirigeixen cap a les xarxes privades virtuals (VPNs), per intentar protegir el seu trànsit i l’activitat del torrent dels ulls indiscretos. Una de les opcions més populars, centrada explícitament a protegir els serveis del torrent, és TorGuard.

TorGuard és bo per torrent? Per respondre realment a aquesta pregunta, hi ha uns quants criteris clau que haurem de tenir en compte. És a dir, com protegeix TorGuard la identitat i el trànsit dels seus usuaris, quanta informació sobre els usuaris registren i quina velocitat és TorGuard quan s’utilitza per al torrenting?

Coses a tenir en compte quan torrent amb TorGuard

Logotip de TorGuard

Les preguntes que nosaltres’He preguntat anteriorment es pot desglossar en un conjunt de petits detalls, així que deixem’Començo per les coses importants. El més important que els usuaris voldran saber sobre TorGuard és la velocitat. Què tan ràpid és? Podeu torrent les coses a una velocitat decent mentre esteu connectats amb ell?

TorGuard està dissenyat específicament per ser adequat per al trànsit de torrents. Per tant, compten amb més de 3.000 servidors en més de 50 països, la qual cosa permet una gran velocitat i versatilitat. TorGuard és considerat com una de les eines més ràpides per protegir el trànsit de torrents, especialment tenint en compte les característiques de seguretat que inclou. Les velocitats de connexió només experimenten alentiments mínims quan s’utilitza el servidor adequat, i l’ús d’una VPN pot ajudar a combatre l’acceleració ISP, cosa que també pot augmentar la velocitat del seu torrent..

En aquesta nota, TorGuard utilitza encriptació AES-256 bits i ofereix una gran varietat de protocols de túnel, inclosos OpenVPN, WireGuard, SSTP, IKEv2 i L2TP / IPSec. El combinat AES-256 + OpenVPN és un estàndard de la indústria i es considera molt segur. Amb l’àmplia gamma d’opcions de protocol disponibles per a l’arrencada, no és cap sorpresa que TorGuard gaudeixi de tanta popularitat al mercat VPN.

Una de les funcions importants a la vostra disposició és el canvi de matança. Una funció de commutació desconnectada desconnectarà el trànsit en cas de fallada de la VPN, la qual cosa impedeix que la vostra connexió continuada reveli el vostre trànsit. Per sort, TorGuard utilitza una funció funcional de commutació de mort, de manera que la vostra IP i el seu trànsit no es revelaran en cas que la VPN deixi de funcionar de sobte..

TorGuard també inclou la funcionalitat per obviar la inspecció de paquets profunds, cosa que significa que possiblement pugui ser utilitzada per persones que volen torrent des de la Xina. Una altra característica interessant és l’àmplia gamma de suport de dispositius, que inclou Windows, macOS, Linux, iOS, Android i, el que és més important, encaminadors configurats per utilitzar TorGuard. El suport del router és molt agradable, especialment per a les persones que comparteixen moltes dades a través del torrenting.

L’últim que haurem de mirar pel que fa a l’ús de TorGuard per a torrents són les coses legals.

Quina mena de coses legals ens hauria de preocupar?

Torguard que ofereix proves de 7 dies gratis

Amb qualsevol VPN, hi ha diverses coses legals que heu de considerar, especialment si teniu previst utilitzar torrents. La primera pregunta és la jurisdicció. Si el servei de VPN està basat en un país que té lleis estrictes que regulen la privadesa a Internet, o que forma part d’una aliança d’intel·ligència de gran abast (com l’aliança Five Eyes), aleshores això’s males notícies.

Malauradament, el servei TorGuard està basat als Estats Units. Aquesta és una jurisdicció bastant dolenta en la qual es basa un servei VPN, ja que és membre fundador dels Five Eyes, i té un historial deficient quant a ciberseguretat. Dit això, la mateixa empresa té una política estricta de registre i només conserva petites quantitats de dades per fer un seguiment dels comptes d’usuari. Tot i això, registraran la informació que els proporcioneu de forma voluntària, de manera que sigui el més espantós possible.

Si bé TorGuard pot ser obligat per l’aplicació de la llei a lliurar els registres de dades, va guanyar’No hi haurà molt més en aquests registres de dades que impliquen a usuaris del crim, i molt menys identificar-los (tret que aquesta informació hagi estat proporcionada de manera voluntària). Si bé això pot preocupar per a les persones que realment necessiten una privacitat extrema (com els refugiats polítics), els usuaris que simplement torrent amb TorGuard haurien d’estar més o menys fins si’estigueu atents.

Pros i contres de TorGuard per torrenting

Així, com podeu veure, hi ha moltes coses que li agraden sobre TorGuard, especialment per als usuaris que vulguin utilitzar-lo per fer torrenting. Té una seguretat molt bona i només té menors problemes de privadesa, alhora que utilitza mesures essencials per garantir la seguretat dels seus usuaris. Per resumir el que nosaltres’he passat, deixem’feu un cop d’ull a alguns dels pros i els contres de TorGuard:

Els pros

Els pros

 • Excel·lent seguretat. La combinació de xifrat fort i diversos protocols fa de TorGuard una de les solucions VPN més segures del mercat.
 • Grans velocitats. La cobertura del servidor de més de 50 països i la capacitat de torrenting ajustada amb precisió fan que això sigui una VPN molt ràpida, que és perfecte per torrenting.
 • Política de confiança sense registres. Quan altres empreses amaguen un llenguatge incomplet en la seva lletra fina, TorGuard sembla legítim, ja que no ho fan’No guardeu els registres de dades de l’usuari, i també permeten fer un torrent al ToS.
 • És bo per als usuaris de la Xina. La capacitat d’evitar la inspecció de paquets profunds fa d’aquesta manera una bona opció per als usuaris que volen torrent mitjans des de la Xina.
 • Creat per torrent. Aquest client es va realitzar per al trànsit de torrents. Si tu’Esteu buscant una bona VPN per torrenting, no busqueu més enllà de TorGuard.

Els contres

Els contres

 • Privacitat. Hi ha algunes preocupacions sobre la privadesa amb els comptes d’usuari i els mètodes de pagament, però res massa important.
 • Jurisdicció. El servei es basa als Estats Units, un país de l’aliança de cinc ulls.

Hi ha, òbviament, un parell de coses que plantegen algunes preocupacions menors, però la imatge general és força optimista per a TorGuard.

I què’és el veredicte? TorGuard és bo per torrenting?

Sincerament, com que aquest client té funcions de seguretat que rivalitzen amb els nois grans de la indústria (com ara NordVPN o ExpressVPN),’És fàcil recomanar TorGuard VPN per torrenting. La velocitat i la política de privadesa de confiança són només cireres a la part superior del pastís. Si tu’Torneu al mercat per tenir una bona VPN per protegir el trànsit de torrents, no busqueu més enllà de TorGuard.

Lectures recomanades:

Opinió de TorGuard

Millor VPN per a Torrenting

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map