El torrent és il·legal al Canadà


Vivim en una època en què la gent del món occidental té por de ser arrestada per coses que diuen i / o fan a Internet, i ens referim literalment a això. D’aquí, avui’El tema està dedicat als nostres lectors al Canadà: és torrent il·legal al Canadà?

Estigueu segurs mentre torrentingGet va començar amb una de les millors VPN per al torrenting: ExpressVPN ▸

La VPN més potent del mercat cobreix tot un torrenter’velocitat i necessitats de seguretat.

NordVPN ▸

No només la VPN més ràpida actualment, sinó que també té una oferta fantàstica per als usuaris.

CyberGhost ▸

Barat i fàcil d’utilitzar: CyberGhost ofereix una gran llista de servidors i bones funcions P2P.

Sense massa res, deixem’Em porto bé a la carn del tema.

El torrent és il·legal al Canadà?

TL; DR: No.

Canadà és un país molt interessant pel que fa a fer complir les lleis de copyright. D’una banda, Canadà’El codi penal no cobreix problemes de infracció dels drets d’autor, com ara torrents i similars. En canvi, si descarregueu “sensible” És possible que, pel Canadà, puguis accedir a continguts criminalitzats’el codi penal i les multes de cara i fins i tot el temps de presó. Com de costum, tot gira al voltant de la naturalesa del contingut que teniu’Torneu a baixar per via torrenting, no per si sola, a la tecnologia.

Torrenting al Canadà

Els canadencs i el torrenting són sinònims, ja que l’ús compartit d’arxius és una pràctica habitual per descarregar tot tipus de contingut al Canadà, ja sigui nosaltres’està parlant de contingut protegit per drets d’autor o d’una altra manera. Segons els informes de l’OCDE, el Canadà acostumava a presumir del percentatge més alt de població del món amb torrents el 2004, però avui dia, Canadà gairebé no arriba al top ten en relació amb la descàrrega de continguts amb drets d’autor. Tot i això, el torrent encara és molt popular a Canadà, a causa del país’és una infraestructura d’internet d’última gamma que ofereix algunes de les velocitats de descàrrega més ràpides del món.

Per tant, la torrentació de pel·lícules i programes de televisió (la competència relacionada amb l’entreteniment principalment) ha esdevingut cada cop més popular, especialment durant els últims anys, a més de descarregar llibres, cançons i documentals. Parlant de la popularitat dels torrents al Canadà, segons les enquestes oficials al consumidor, el 75 per cent del Canadà’Els internautes estan en bon estat pel que fa a la llei del copyright, és a dir, la gran majoria dels canadencs afirmen no descarregar mai contingut de copyright.

Tot i així, aproximadament el cinc per cent dels canadencs que accedeixen a televisió, pel·lícules i altres tipus de contingut digital en línia diuen que consumeixen el contingut respectiu de manera il·legal. L’enquesta feta per encàrrec federal va entrevistar més de 3.300 canadencs de més de dotze anys.

Tot i això, un sondeig realitzat per Kantar TNS en què es va entrevistar gent gran canadenca (més de 65 anys) va trobar que la meitat dels internautes enquestats adquireixen almenys una part del seu entreteniment digital per mitjans il·legals. Un de cada quatre canadencs diu que ignora els avisos d’infracció dels drets d’autor dels seus proveïdors d’interès, cosa que significa que almenys el 25 per cent dels canadencs consumeixen contingut pirata d’una manera o l’altra, inclosa la torrenting. Les línies demogràfiques pel que fa a la infracció dels drets d’autor al Canadà són força difuminades, independentment de la regió (rural / urbana), el sexe i l’estat de l’ocupació. Tot i això, la pirateria sembla ser més freqüent entre els joves, i el més estrany entre els canadencs rics (ingressos de la llar de 100.000 dòlars o més). L’estudi va trobar que “Respecte al total d’usuaris d’internet, els usuaris torrents són més propensos a ser masculins (62%) i tenen una edat majoritària de 18 a 34 anys (52%)..”

Documents legals que defineixen l’ús de llocs / fitxers de torrents

Canadà’La legislació pel que fa al torrenting gira al voltant de la Llei de modernització de drets d’autor que es va introduir el 2011. Aquí es mostren alguns fragments de la llei que poden ser interessants per als amants del Canadà:

-Limita la quantitat de danys legals dels casos d’infraccions no comercials a entre 100 i 5.000 dòlars per a totes les infraccions en un procediment únic per a totes les obres. Els danys legals per infracció comercial oscil·len entre 500 i 20.000 dòlars per obra infringida.

-Adopta a “avís i avís” règim que exigeix ​​als ISP que remetin qualsevol avís sobre una infracció rebuda pels propietaris de drets d’autor als subscriptors en qüestió.

Conseqüències legals pel torrent de material amb drets d’autor al Canadà

La lluita contra material amb drets d’autor al Canadà (sempre que us atrapin en el fet) no és un delicte, sinó un delicte civil, cosa que significa que, el pitjor dels casos,’Rebré una multa, però tu’No estaré davant de la presó. Per a les infraccions de drets d’autor no comercials, la multa mínima és de 100 dòlars, mentre que la màxima és de 5.000 dòlars (per a totes les infraccions en un procés particular, no per infracció).

Estadístiques de demandes relacionades amb la torrenting al Canadà

Segons els diaris canadencs, els propietaris de drets d’autor van començar a contrarestar els pirates d’Internet després d’una llei aprovada el 2016, que exigeix ​​als proveïdors de serveis d’Internet enviar avisos de correu electrònic als seus clients que tinguin descarregat contingut amb drets d’autor..

Fins i tot si la majoria de la gent ignora aquests avisos de correu electrònic, tal com són’No es tracta d’amenaces literals d’acció judicial, aproximadament 1000 canadencs van ser demandats des del 2017 pels titulars de la pel·lícula. En alguns casos, Canadà’els tribunals federals han ordenat “pirates en línia” pagar danys legals per import de 5.000 dòlars a LHF Productions LLC i Headhunter LLC. També hi ha un nombre desconegut de persones involucrades en demandes de John-Doe que han pagat assentaments no divulgats per presumptes infraccions de copyright.

Com torrent amb seguretat al Canadà

Ara arriba la part divertida, com nosaltres’Ensenyaré com torrent de manera segura i anònima al Canadà. Sempre que ja teniu un client BitTorrent instal·lat a la vostra màquina, aquí’s un breu tutorial pas a pas:

Pas 1: escolliu un proveïdor de serveis VPN i descarregueu / instal·leu el programari al vostre equip seguint les instruccions.

Pas 2: seleccioneu un servidor P2P (tingueu en compte que alguns proveïdors de VPN ofereixen servidors dedicats per torrenting) i connecteu-vos a ell.

Pas 3: comproveu si la vostra adreça IP real està oculta abans de començar el torrenting. Feu clic aquí per veure la vostra adreça IP real i, després, comproveu-la amb el servei VPN iniciat i vegeu si canvia.

Pas 4: quan s’ha establert la connexió VPN i es canvia la vostra adreça IP real, podeu començar a torrentar amb seguretat.

Millor VPN per torrent al Canadà

Finalment, ara us recomanem el millor proveïdor de serveis VPN per torrenting al Canadà. I el guanyador és VPN Astrill.

Abans de preguntar-los, aquí teniu els principals motius que fan que Astrill VPN sigui la millor opció per al torrenting: primer, l’empresa és amb seu a Seychelles, un país que no’no tinc lleis de retenció de dades, és a dir, que vostè’Seré totalment cobert, sensibilitat de la privadesa. A més, Astrill en té més que 300 servidors en més de 62 països, que ofereix un proveïdor de serveis VPN de gamma alta amb una assistència de xat en viu i de primera qualitat (una característica bastant rara) i un sofisticat programari.

Evidentment, Es permeten les aplicacions P2P i suportat a OpenVPN o StealthVPN mode als servidors seleccionats i tot el trànsit web es xifra mitjançant AES-256. El programari ve amb la característica de commutació de matar obligatòriament, que tanca automàticament la vostra connexió a Internet en cas que el programari es produeixi un bloqueig o es vegi compromès, impedint així que es pugui revelar la vostra IP a tercers, juntament amb la integrada. protecció contra DNS, IPv6 i WebRTC fuites.

Ell’És molt important saber que Astrill t’ofereix servidors dedicats per a les aplicacions basades en BitTorrent, que estan optimitzades per a P2P / torrenting, és a dir, tu’Beneficiaré de velocitats de descàrrega contundents del contingut favorit i d’una amplada de banda il·limitada.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map