Els 10 millors llocs per a torrents de pel·lícules el 2020


Veure les teves pel·lícules favorites el 2020 només és més fàcil, ja que els millors torrents de pel·lícules et permetran veure les últimes pel·lícules des de casa. De la mateixa manera que les pel·lícules han augmentat amb els anys, el nombre de llocs de torrent també ha augmentat. Els llocs de torrent han anat i han passat al llarg dels anys, però els millors sempre han destacat.

Aquests llocs de torrent destacats han resistit algunes tempestes al llarg del temps, incloses les restriccions legals contra els llocs web de torrent que han vist alguns llocs de torrent apagats. Recentment, el gegant torrent Kickass Torrents va baixar després de la repressió dels llocs de torrents.

Estigueu segurs mentre torrentingGet va començar amb una de les millors VPN per al torrenting: ExpressVPN ▸

La VPN més potent del mercat cobreix tot un torrenter’velocitat i necessitats de seguretat.

NordVPN ▸

No només la VPN més ràpida actualment, sinó que també té una oferta fantàstica per als usuaris.

CyberGhost ▸

Barat i fàcil d’utilitzar: CyberGhost ofereix una gran llista de servidors i bones funcions P2P.

Quan es parla de torrents de pel·lícules, podem’No ignora el nombre creixent de serveis de transmissió com Netflix. Aquests llocs probablement han fet una detecció als llocs de torrent’ popularitat, sobretot després de la seva recent popularitat entre la majoria dels amants del cinema.

No obstant això, amb una llista dels millors llocs de torrent específicament per gaudir de vídeos, els amants de les pel·lícules poden estar segurs que ells’Trobaré les millors i les pel·lícules més noves del 2020.

Què’És més, podeu triar entre una gran llista d’aquests llocs de torrents. Nosaltres’heu passat pels millors torrents de pel·lícules disponibles, de manera que podeu decidir quin és el millor en funció de la qualitat dels torrents i la velocitat de descàrrega.

1. The Pirate Bay

Lloc web: https://thepiratebay3.org/

Revisió del lloc del torrent de Pirate Bay

Aquest lloc és probablement “rei dels torrents” i és un clàssic absolut. Pirate Bay ha estat durant molt de temps, probablement abans que existís cap altre lloc de torrent. Els seus torrents són de confiança i han jugat un paper important en guanyar la confiança dels seus amants.

Aquest lloc ha crescut fins i tot enmig de moltes controvèrsies. Ha estat bloquejat en més de 20 països i s’ha enfrontat a batalles de la majoria dels governs més forts del món. Tot i que en alguns països està per la llei equivocada, la seva fiabilitat és indubtable.

La majoria dels torrents d’aquest lloc són torrents de pel·lícules. A més, també permet als seus usuaris torçar sèries de TV, aplicacions, llibres, música i jocs. El lloc admet descàrregues instantànies amb el nombre total de torrents fins ara superiors als 3 milions de torrents.

Aquest lloc de torrent també inclou miralls o URL alternatius, alguns dels quals són ThePirateBay.red, TPBMirro.org i Tbp.tw. La velocitat mitjana de descàrrega dels torrents en aquest lloc és de 3,1 MB / s. L’abundància de llavors d’aquest lloc de torrent us pot ajudar a aconseguir velocitats de descàrrega més ràpides dels fitxers.

2. RARBG.to

Lloc web: http://rarbg.to

RARBG revisió

Aquest lloc de torrent es considera el millor per a contingut nou. Potser no és tan popular com The Pirate Bay, però té una gran comunitat.

Com a tal, hi ha molta sembra en aquest lloc. El lloc també recorre un llarg camí per oferir-vos una varietat de torrents nous i antics. Des del 2018, aquest lloc ha continuat oferint torrents i enllaços imants per a pel·lícules, programes de TV, música, jocs i programari.

És possible que aquest lloc no tingui un aspecte modern, però fa la seva feina molt bé. Proporciona torrents saludables per a les sangoneres.

Les sangoneres són aquelles persones que descarreguen els fitxers reals però que no comparteixen els fitxers de torrent amb altres usuaris. Aquests fitxers poden ser la seva forma completa o en bits. Aquestes són les persones que donen’no comparteixes la diversió amb els altres.

3. YTS.ag (YTS.am)

Lloc web: https://yts.am/

Una revisió del lloc de torrent de YTS (YIFY)

El lloc’La base de dades s inclou milions de torrents de pel·lícules, més que cap altra categoria de contingut. Entre les seves característiques destacables es troba l’aspecte visual. Tot i que el SEU allotja contingut piratat, és prou bo com rivalitzar amb alguns dels llocs de reproducció populars.

És necessari un compte d’usuari per sol·licitar contingut als operadors. Aquest compte també permet enviar comentaris i fer comentaris al lloc web. La pàgina web’El quadre de cerca presenta una manera eficient de cercar el contingut requerit. També inclou filtres i altres opcions d’ordenació per a cerques precises.

El lloc no admet descàrregues instantànies. Altres funcions que semblen compensar la falta d’aquest lloc web són diversos URL alternatius i una velocitat de descàrrega decent de fitxers (1,8 MB / s).

A més d’això, el lloc també té una col·lecció de pel·lícules més recents i clàssiques. El lloc també fa bé per donar suport a usuaris amb amplada de banda limitada.

4. 1337X

Lloc web: https://1337x.to/

Una revisió del lloc del torrent de 1337x

Sovint es qualifica el millor lloc per navegar per torrents, aquest lloc és una excel·lent opció per trobar torrents de pel·lícules, jocs i torrents de programes de televisió. Els torrents són fàcils de trobar amb la seva interfície renovada que facilita i millor el seguiment. La seva interfície fàcil d’utilitzar i una gran varietat de contingut són una combinació ideal per al lloc.

Una cosa que cal saber sobre aquest lloc, sens dubte és un rastrejador popular, fins al punt que Google l’amaga dels resultats de cerca. Sempre que el lloc experimenta molt trànsit i no es pot carregar, hi ha disponibles miralls perquè pugueu obtenir els vostres torrents sempre que els necessiteu. Els seus 11 anys d’estar en línia també fan un llarg camí per demostrar la fiabilitat del lloc.

Juntament amb un directori complet de fitxers de torrent es troben els enllaços d’imant. Les seves impressionants característiques donen lloc a la difusió del lloc com el millor substitut de The Pirate Bay. Amb un 90% dels seus torrents que són torrents de pel·lícules, és evident que la majoria de les persones prefereixen aquest lloc per als torrents de pel·lícules.

Aquest lloc no és només bombo. Les seves característiques fan que les operacions siguin gairebé similars a les de The Pirate Bay, convertint-la en un lloc alternatiu viable. No obstant això, pot semblar que l’usuari no falla un moment per la velocitat mitjana de descàrrega d’aquest lloc.

Independentment, amb més de 2 milions de descàrregues sota el cinturó, el lloc no sembla retardar el seu ritme en proporcionar els millors torrents de pel·lícules als usuaris. Una lleugera diferència respecte al seu homòleg superior és que no admet descàrregues instantànies.

5. Zooqle

Lloc web: https://zooqle.me/

Revisió del lloc del torrent de Zooqle

En comparació amb altres llocs que figuren aquí, aquest lloc és relativament jove. El motiu pel qual vam decidir classificar-lo altament, però, va ser les seves característiques úniques. El lloc està especialitzat en la indexació de torrents verificats per la seva base de dades de més de 3 milions de torrents.

També inclou contingut en diverses categories. Què’L’únic aspecte d’aquest lloc de torrent és que no té cap prohibició en un sol país.

Ell’També és difícil passar per alt l’alta velocitat de descàrrega. La velocitat arriba fins a 3,5 MB / s. Els seus miralls també són bones alternatives sempre que el lloc tingui massa trànsit.

6. Torrentz2

Lloc web: https://torrentz2.eu/ (o https://torrentz2.cc/)

Revisió del lloc de Torrentz2

Torrentz2 és un altre lloc de torrent jove, però no només per a torrents de pel·lícules. Després de tancar el seu lloc parent voluntàriament el 2016, Torrentz2 es va llançar a omplir el buit deixat per Torrentz.eu. Des d’aleshores, ha demostrat que els seus dubtes són incorrectes. La seva excel·lent combinació amb altres motors de cerca ajuda a proporcionar una de les bases de dades de torrents més grans

Els 61 milions de torrents inclouen torrents de pel·lícules i també torrent de música, que ara són habituals en aquest lloc.

De les investigacions realitzades, és evident que té més torrents de pel·lícules que cap altra. La seva velocitat de descàrrega mitjana és d’1,9 MB / s, encara que no és compatible amb descàrregues instantànies.

7. iDope

Lloc web: https://idope.xyz/

Revisió del lloc del torrent d’iDope

Considerem aquest lloc de torrent i el classifiquem entre els millors, no només per les seves característiques, sinó també pels records de Kickass Torrents que aporta. Es diu un eslògan a sota del seu logotip “Un homenatge a KickAss Torrents.”

Malgrat el seu poc temps de creixement, el lloc del torrent té una base de dades massiva molt superior als 18 milions de torrents. El lloc ofereix una interfície d’interès neta i una versió mòbil també està disponible. Aquesta funció fa que la tasca torrent a través d’un telèfon intel·ligent sigui una tasca senzilla. Les seves velocitats de descàrrega mitjanes també són impressionants (3,7 MB / s).

8. Torlock

Lloc web: https://www.torlock.com/

Revisió del lloc del torrent Torlock

Torlock també és un lloc de torrent que se centra en programes de televisió i torrents de pel·lícules. Una característica és única amb aquest lloc de torrent: el seu focus en els torrents genuïns. Ho fa tot per lluitar contra falsos torrents. En el passat, va introduir un programa que paga als usuaris un dòlar per cada torrent fals que es troba en aquest lloc.

Aquest lloc també té una URL alternativa en cas de congestió en el domini principal. Amb una base de dades de fins a 4,4 milions de torrents, els usuaris poden accedir còmodament als torrents i descarregar-los a una velocitat mitjana de 3,1 MB / s..

9. Limetorrents

Lloc web: https://www.limetorrents.info/

Opinió de LimeTorrents

Limetorrents és un lloc de torrent de renom, que ha estat en funcionament durant cinc anys. Els operadors d’aquest lloc també utilitzen iTorrents de memòria cau, normalment compartits entre gairebé tots els motors de cerca de torrent.

Accedir als seus autèntics torrents per a pel·lícules i programes de televisió és bastant fàcil. L’actualització regular de contingut també fa que aquest lloc de torrent se situï entre els nostres llocs.

Una pàgina web diferent d’aquest lloc mostra els 100 millors torrents per a què saps què’s trending.

10. EZTV.ag

Lloc web: https://eztv.io/

Una revisió del lloc de torrents EZTV

La majoria dels visitants d’aquest lloc són els interessats a descarregar programes de televisió, que és pràcticament l’única categoria que es troba en aquest lloc. El seu aspecte bàsic no defuig el fet que es troba entre els millors llocs de torrent amb una base de dades de torrent important.

Els enllaços de torrent i altra informació rellevant es presenten en un format tabular. Els visitants d’aquest lloc poden crear comptes d’usuari per desar els seus torrents favorits.

Seguretat en descarregar torrents de pel·lícules

Sempre que torneu, és important tenir coneixement del contingut piratat. Alguns dels continguts compartits en aquests llocs de torrent poden tenir copyright. L’incompliment de les lleis d’autor pot acabar en una demanda, especialment en les grans economies com els EUA, el Canadà, el Regne Unit i fins i tot Austràlia.

L’accés als llocs del torrent també pot resultar complicat, sobretot quan ho feu’estem a països específics Ocorre quan intenteu accedir a un lloc de torrent bloquejat. Una manera senzilla d’evitar aquest obstacle és utilitzar una VPN.

Una VPN és una xarxa privada virtual que garanteix la navegació segura i l’accés a contingut bloquejat geogràficament. Així, sempre que estigueu en un país que ha prohibit un lloc determinat de torrent, l’ús d’una VPN al navegador us serà útil per accedir al lloc..

Una bona VPN ajudarà a ocultar la vostra ubicació per permetre-vos accedir a contingut bloquejat geogràficament alhora que manteniu una alta velocitat de navegació i descàrrega.

I el guanyador és…

De la nostra llista dels millors llocs de torrent de pel·lícules d’aquest any, The Pirate Bay segueix sent el tauró a l’oceà.

S’ha demostrat ser el millor dels anys. Als països on ho és’s prohibit, us recomanem que utilitzeu ExpressVPN al vostre navegador, que creiem que és la millor VPN per al torrenting. Amb això, es garanteix la millor experiència de torrenting!

Aleshores, quin dels millors torrents de pel·lícules enumerats aquí avui utilitzeu el 2020? Hi ha alguna cosa important que nosaltres’he trobat a faltar?

Qualsevol que nosaltres’heu enumerat que tenen problemes? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map