qBittorrent vs uTorrent: el millor client de torrent del 2020


Tractar de decidir quin client torrent utilitzar pot ser un mal de cap. Tot tipus de programes de desenes d’empreses diferents lluiten constantment per la nostra atenció i per convèncer-nos que el seu client és el millor per utilitzar el 2020.

La informació de tota la informació que tenim a la nostra disposició requereix temps i esforç’és agradable fer un cop d’ull centrat en un parell de les nostres opcions i aprofundir en el que fa que l’una sigui millor i l’altra pitjor. Avui nosaltres’Vaig a fer una ullada a qBittorrent vs uTorrent.

A més, els usuaris han de tenir compte que la descàrrega de contingut amb drets d’autor pot tenir problemes greus. Per evitar atrapar-se amb les mans roges, heu d’obscuri la vostra identitat en línia mitjançant un servei de proxy o VPN.

Trieu una de les nostres tres VPN més importants per al torrenting: ExpressVPN ▸

La VPN més potent del mercat cobreix tot un torrenter’velocitat i necessitats de seguretat.

NordVPN ▸

No només la VPN més ràpida actualment, sinó que també té una oferta fantàstica per als usuaris.

CyberGhost ▸

Barat i fàcil d’utilitzar: CyberGhost ofereix una gran llista de servidors i bones funcions P2P.

Després de passar per la comparació, nosaltres’Tindré una millor idea de com es comparen aquests clients i de com podem començar a torrentar el nostre contingut de manera més ràpida i segura.

Per fer un bon repàs a tots dos programes, passarem per unes categories diferents:

 • facilitat de descàrrega
 • facilitat d’instal·lació
 • disseny i interfície
 • seguretat i seguretat
 • valoracions i comentaris dels usuaris
 • proves de velocitat a l’escriptori i al mòbil

Així que deixem’s comença amb la primera categoria: facilitat de descàrrega.

Què fàcil és descarregar qBittorrent vs uTorrent?

Quan visiteu el lloc web de qBittorrent, tu’Trobaré una petita pàgina lleugera amb la típica pàgina inicial que enumera algunes funcions i demana donatius.

client qbittorrent

Tot i que la interfície del lloc web no és’És el més bonic, és fàcil navegar amb una pestanya que dirigeix ​​directament a la pàgina “descarregar” secció del seu lloc web.

Quan arribeu a la pantalla de descàrrega, trobareu algunes claus públiques per a la signatura PGP als diversos fitxers d’instal·lació que la pàgina ha enumerat per descarregar. A sota es mostren els enllaços de descàrrega per a Mac i Windows; els enllaços de descàrrega de Windows es destaquen aquí:

Enllaç de descàrrega qbittorrent per a Windows

Evidentment, això és bastant senzill; pot ser que el lloc web no sigui bonic, però té totes les dades i dades que necessitareu per instal·lar i començar amb el seu client..

Pel que fa a uTorrent: En visitar la pàgina de uTorrent, tindreu una descàrrega de la interfície web molt més elegant “uTorrent web”, que és uTorrent’s client basat en la web. Aquest client us permet descarregar i transmetre fitxers directament al navegador.

De moment, nosaltres’Desplaceu-vos cap avall i feu una ullada al seu client clàssic uTorrent:

Descàrrega clàssica de uTorrent

Feu clic al gran verd “Descarrega uTorrent Classic” botó mostrarà els diferents plans de pagaments amb diverses opcions disponibles. Fer clic a “Descarrega ara” sota la “Bàsic” planegeu anar amb la versió gratuïta. Més endavant podrem fer una ullada als diferents plans de remuneració.

Com veiem, tots dos clients tenen llocs web força senzills i amb descàrregues fàcilment disponibles per als seus diversos clients. Dit això, jo’Vaig a donar l’or a uTorrent d’aquesta categoria, ja que el seu enllaç de descàrrega era frontal i central i el seu lloc web és molt més fàcil per als ulls!

uTorrent és millor gràcies al seu millor lloc web i una descàrrega més fàcil.

La següent instal·lació és la instal·lació.

Què fàcil és la instal·lació?

Posada en marxa del instal·lador qBittorrent us oferirà algunes opcions d’idioma i us demanarà que feu un acord amb una llicència.

Tot això és força normal, si activeu la casella que indica “acordar” i premeu a continuació, se us permetrà escollir components i opcions per a la instal·lació:

instal·lador qbittorrent

Si voleu que les dreceres de l’escriptori o del menú d’inici o si voleu que els fitxers .torrent i els enllaços imants s’obrin amb qBittorrent per defecte, seleccioneu aquestes opcions abans de tocar.

Ara tu’Em preguntaré on voleu instal·lar el programa:

instal·lador qBittorrent

La carpeta d’instal·lació predeterminada és C: \ Program Files \ qBittorrent. Si voleu que el client s’instal·li en un altre lloc, introduïu un camí diferent.

Colpejar “Instal·leu” iniciarà la instal·lació. El més agradable aquí va ser l’absència de components ocults o de programes empaquetats poc complicats.

Passant a la secció instal·lador de uTorrent, quan obriu el format .exe’Veuré un programa molt més bonic i un avís sobre programari il·lícit:

Assistent d'instal·lació de uTorrent

Quan toqueu al costat, tu’Trobaré un acord de llicència i una política de privadesa per a uTorrent i hit “Acordar” et portarà al següent pas.

Aquí és on voldreu anar amb compte. La pàgina següent és una “oferta opcional” d’Adaware Web Companion i sembla un altre acord de llicència:

L’instal·lador opcional d’Utorrent ofereix un company web adaware opcional

Donem’No vull instal·lar res, a més d’un client torrent, per la qual cosa només podem tocar “Disminució” per continuar amb la instal·lació. Això ens portarà a una altra oferta opcional d’Avast Free Antivirus:

uTorrent ofereix un antivirus gratuït avast

De nou, colpejar “Disminució” continuarà la instal·lació sense instal·lar cap programari innecessari. A continuació, tu’Se’m demanarà si voleu les icones del menú Inici, del llançament ràpid i de l’escriptori. Al tocar allà, us oferirà algunes opcions més. Podem optar per iniciar uTorrent a l’inici de Windows i també tenim l’opció d’associar fitxers .btsearch. En tocar el següent començarà la instal·lació.

El principal problema aquí eren les sorprenents instal·lacions opcionals que uTorrent va intentar colar al paquet. qBittorrent haurà de situar-se en el primer lloc d’aquesta categoria, ja que tenien la decència de no tirar-ne de pressa.

qBittorrent és millor perquè uTorrent tenia massa ofertes i instal·lacions opcionals.

Així que ara que el nostre client està instal·lat, podem fer una ullada a quina aparença i maneja millor.

Disseny i interfície

Obertura qBittorrent ens ofereix una interfície de torrent petita i típica amb icones minimalistes de bon gust:

interfície qbittorrent

Totes les funcions bàsiques estan presents com a botons propers a la part superior. Podeu afegir enllaços de torrent, afegir fitxers de torrent i eliminar elements mitjançant els primers tres botons.

menú qbittorrent

Els altres controls aquí són prou explicatius; reproducció, pausa, controls de prioritat i configuració. Ell’És agradable tenir aquestes funcions fàcilment accessibles, però no hi ha’No és res especial en el disseny.

La barra lateral té opcions per ordenar la llista de torrent en categories d’estat. També estan disponibles altres opcions per a etiquetes i categories, juntament amb una llista de seguidors amb algunes seccions diferents.

Ell’És una interfície molt neta, sense cap altra cosa que estigui asseguda per cap lloc. Hi ha algunes opcions als menús desplegables de la part superior que controlen com es mostren les coses o us donen accés a diverses opcions.

A la part inferior, hi ha algunes estadístiques i una opció per canviar a límits de velocitat alternatius que es poden configurar al menú d’opcions.

El menú d’opcions és bastant senzill i conté tots els paràmetres que espereu trobar:

Menú d'opcions qBittorrent

Hi ha algunes funcions que qBittorrent ofereix, que uTorrent no, incloses les notificacions per correu electrònic de descàrregues completades i la gestió remota basada en web..

Passant a la secció uTorrent interfície, tenim algunes diferències que podem notar de seguida:

Interfície uTorrent

Això’està bé, anuncis publicitaris. Jo’Parlaré d’això més a fons en un segon, però es tracta d’una desviació enorme a la sortida del ratpenat.

Aquí hi ha tots els mateixos controls, podem afegir enllaços o fitxers i controlar la prioritat amb botons. En general, el disseny de la interfície sembla una mica més polit per a uTorrent. Totes les pestanyes típiques estan disponibles per mostrar fitxers, informació, parells, etc., per al torrent seleccionat.

També hi ha enllaços per obtenir fitxers de torrent i actualitzar a pro, així com enllaços de xarxes socials. Els menús desplegables de la part superior són significativament més mínims, però es pot disposar de la mateixa funcionalitat.

Ell’Val la pena assenyalar que uTorrent té enllaços a fòrums i altres recursos útils que qBittorrent pot’no coincideixo realment. Allà’També és una funció de descàrrega de RSS i la possibilitat de vincular dispositius mòbils. El menú d’opcions també és molt més versàtil, amb desenes d’opcions addicionals en comparació amb qBittorrent:

Menú d'opcions uTorrent

En general, si’tornaré amb la versió bàsica de uTorrent’és una mica de renúncia. La funcionalitat augmentada i la interfície racionalitzada són agradables, però la manca de publicitat és un avantatge enorme per a qBittorrent vs uTorrent..

Dit això, a diferència de qBittorrent, uTorrent ofereix versions pagades del seu client amb diversos avantatges:

 • Sense publicitat costa 4,95 dòlars l’any
  • desactiva els anuncis que es mostren al client
  • ofereix les mateixes descàrregues ràpides i la gestió automàtica de l’amplada de banda del client bàsic.
 • Pro Té un cost de 19,95 dòlars anuals i afegeix les següents funcions:
  • veure torrents sense esperar
  • convertir fitxers
  • jugar en HD i “sobre la marxa”
  • protecció contra virus i programari maliciós
 • El Pro + VPN El paquet és de 69,95 dòlars anuals i inclou:
  • tots els avantatges del paquet Pro
  • també inclou Cyber ​​Ghost VPN.

L’opció lliure d’anuncis és una opció sense explicació per a la funcionalitat addicional que el paquet bàsic ofereix a uTorrent vs. qBittorrent. El preu funciona al voltant dels 42 cèntims cada mes. Si les funcions de streaming de luxe del paquet professional us resulten atractives, 19,95 dòlars també són força raonables.

És possible que afegiu la seguretat del paquet Pro + VPN’Esteu buscant si la seguretat és la vostra principal preocupació, però el preu sembla una mica forta, i s’està guanyant al voltant de 5,82 dòlars al mes.

Un cop més, es tracta d’un llançament important, ja que qBittorrent és totalment gratuït. uTorrent sembla tirar endavant en aquesta categoria, ja que el seu paquet ofereix una gran versatilitat, tot i que encara ofereix més opcions que qBittorrent al seu paquet bàsic gratuït..

A prop, però uTorrent és millor a causa de les millors ofertes de paquets.

Seguretat i seguretat

Fent una ullada a qBittorrent, pot funcionar amb tota seguretat si utilitzeu la configuració correcta (un tutorial que es troba aquí). Però hi ha hagut algunes preocupacions sobre la visibilitat de l’usuari’s IP quan utilitzeu qBittorrent. Una publicació a GitHub que detalla un intent de pirateria mitjançant qBittorrent es pot veure aquí des del març del 2018.

Per uTorrent, ells’He tingut alguns problemes en el passat amb la seva instal·lació integrada amb un programari poc complicat, però es considera que es pot utilitzar en aquest moment segur. Per descomptat, les pràctiques de descàrrega segura i la configuració adequada sempre són importants (es pot trobar un tutorial aquí).

Ell’També convé destacar que uTorrent ofereix ofertes de paquets per a serveis de VPN, que suposen una gran quantitat de seguretat.

ExpressVPN ExpressVPN 9,5 / 10 La seguretat inaccessible, el desbloqueig de confiança geogràfica i la velocitat superior a la mitjana fan que ExpressVPN sigui un dels nostres VPN preferits en general. Una eina premium en tots els aspectes, inclòs el preu.

 • Seguretat estanc
 • Llista de servidors massiva
 • Genial per a la transmissió en temps real
 • Molt bo per torrent
 • Molt ràpid
 • Atenció al client les 24 hores del dia

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Pràctiques de privadesa perfectes, funcions de seguretat avançades i funcions de desbloqueig geo-fiable que fan que NordVPN sigui el líder indiscutible del sector. Siguin quines siguin les vostres necessitats, aquesta VPN us ha cobert, tot començant des de només 3,49 dòlars per mes.

 • Excel·lent seguretat
 • Llista de servidors fantàstica
 • Impressionant per a Netflix
 • És bo per torrent
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Preus assequibles

Escut Hotspot Escut Hotspot 7.6 / 10Hotspot Shield gaudeix d’una popularitat increïble entre els usuaris de VPN pel seu rendiment d’octans elevat i un accés fiable a Netflix. Necessiteu una VPN sòlida per al torrenting i l’entreteniment? Això’És exactament el que tu’Tinc amb Hotspot Shield.

 • Ràpid
 • Bé per Netflix
 • Flota de servidors gran
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia
 • Protecció contra programari maliciós
 • Grans velocitats de descàrrega

Doncs ara que nosaltres’he superat totes les funcions i altres preocupacions, deixem’feu un cop d’ull al que diu la gent sobre qBittorrent vs. uTorrent.

Qualificacions dels usuaris

Fent un cop d’ull a la botiga d’aplicacions d’Android, podem veure què diuen les persones sobre les aplicacions per a mòbils de qBittorrent vs. uTorrent.

qBittorrent té una revisió d’usuari relativament baixa, de 3,7 estrelles per a la seva versió gratuïta, i 4,1 per a la versió gratuïta d’anuncis de pagament..

Valoracions dels usuaris de qBittorrent

La versió professional només té descàrregues d’1k +, enfront de 100k + de la versió gratuïta. A la vista de les revisions dels usuaris sobre l’aplicació gratuïta, n’hi ha que són positius, però una gran quantitat (6 dels primers deu comentaris d’usuaris) d’usuaris asseguren que l’aplicació té problemes per connectar-se o combinar-se amb l’aplicació d’escriptori..

Passant a uTorrent, podem veure que les ressenyes dels usuaris són molt més favorables’és una de les aplicacions més baixades de tot el Play Store:

Valoracions dels usuaris de uTorrent

Els usuaris que es revisen esmenten alguns problemes, com ara que l’aplicació no pot publicar-se correctament en segon pla, així com queixar-se de la quantitat d’anuncis en la versió gratuïta..

uTorrent té millors (i molt més) comentaris.

Quin és més ràpid? qBittorrent vs uTorrent

Una de les qualitats més importants que un bon torrent client redueix és la velocitat. Què tan ràpid és qBittorrent vs uTorrent?

Nosaltres’He donat un cop d’ull a tots dos clients’ velocitat baixant el mateix fitxer. Ell’s un fitxer de vídeo .mp4 de 307 MB de mida.

Aquí podem veure la descàrrega del fitxer a qBittorrent:

descàrrega de fitxers a qBittorrent

La descàrrega va tenir una mitjana d’uns 13,5 MB / s amb una llavor connectada. Això és bastant ràpid i ha acabat en menys d’un minut. En general, els usuaris probablement estaran molt satisfets amb aquesta velocitat, tot i que pot comportar diferents funcions amb diferents paràmetres de seguretat.

El client mòbil de qBittorrent és simplement un controlador que us permet gestionar de forma remota els torrents del vostre ordinador. Ja que la velocitat de l’aplicació serà la mateixa que la del client d’escriptori, deixem’segueix endavant i fa una ullada uTorrent:

descàrrega de fitxers a uTorrent

Com podeu veure, la prova va resultar significativament més lenta, amb 2,7 MB / s de mitjana durant la captura de pantalla. Va acabar amb una mitjana de 5,3 MB / s i va trigar uns dos minuts a completar-se. Si bé la diferència de velocitat amb qBittorrent vs. uTorrent no era’És molt notable amb aquest fitxer, era important.

Els usuaris que descarreguen fitxers més grans o fitxers amb llavors menys fiables preferirien definitivament la velocitat de qBittorrent. Deixar’Doneu una ullada a uTorrent’s l’aplicació per a mòbils i comproveu com es comparen les velocitats:

Aplicació mòbil de uTorrent

Com es pot veure amb l’aplicació mòbil uTorrent, les velocitats eren molt més comparables amb el client d’escriptori qBittorrent. La descàrrega semblava promedia uns 11,5 MB / s. L’aplicació per a mòbils té uns quants anuncis, però era fàcil d’utilitzar i funcionava molt bé, tot i que era difícil trobar dades com la velocitat mitjana de la baixada finalitzada.

Aquesta categoria haurà de passar al hands-down de uTorrent degut a això’és fàcil d’utilitzar l’aplicació mòbil i les capacitats de velocitat relativa.

uTorrent proporciona una millor experiència mòbil amb grans velocitats.

qBittorrent vs uTorrent: el millor client de torrent és…

Després d’observar de prop les diferents qualitats dels dos programes, podem observar algunes diferències evidents en algunes de les categories:

 • facilitat de descàrrega: uTorrent victòries a causa del seu disseny web impressionant.
 • facilitat d’instal·lació: qBittorrent ho porta aquí per la seva falta de programari empaquetat.
 • disseny i interfície: uTorrent guanya de nou a causa de la seva major funcionalitat i opcions premium.
 • seguretat i seguretat: uTorrent és inigualable, gràcies als serveis VPN empaquetats i als recursos en línia extensos.
 • valoracions i comentaris dels usuaris: uTorrent està en ruixa, amb les seves ressenyes i descàrregues que buiden qBittorrent fora de l’aigua.
 • proves de velocitat: uTorrent és dominant, ja que la seva velocitat al mòbil era comparable a la de qBittorrent’client d’escriptori.

I el guanyador evident és: uTorrent, que va avançar gairebé totes les categories.

Una paraula sobre seguretat mentre s’utilitzen torrents

Torrenting pot ser una mica gris en termes de legalitat i seguretat. Ell’sempre és important assegurar-se que no ho ets’No descarregueu contingut il·legal o no segur que pugui perjudicar l’ordinador o que us acabi a la presó.

Hi ha moltes pràctiques de descàrrega segura que podeu utilitzar mentre torrent per assegurar-vos que tingueu una experiència decent. uTorrent realment ofereix una àmplia comunitat en línia que té molt a dir sobre els diferents passos que els usuaris poden fer per protegir-se.

Una de les millors maneres d’assegurar-se que està segur és mitjançant l’ús d’una xarxa privada virtual o VPN. Una VPN privatitza la vostra connexió, executant-la a través d’una xarxa privada privada amb seguretat i funcionalitat afegides. Hi ha moltes opcions disponibles, amb algunes que s’ofereixen en ofertes de paquets amb clients de torrents.

uTorrent ofereix la VPN CyberGhost amb aquesta’El paquet Pro + VPN com s’ha esmentat anteriorment per 69,99 dòlars l’any, o bé aproximadament 5,82 dòlars al mes. L’instal·lador també va publicar un anunci per a un acord amb NordVPN per 3,99 dòlars mensuals. Doneu un cop d’ull a les vostres opcions VPN i mireu si podeu’No en trobo cap que s’ajusti al vostre pressupost i a les vostres expectatives.

Aleshores, quin d’aquests clients torrent feu servir el 2020? A la batalla de qBittorrent vs uTorrent, que és el guanyador?

Lectures recomanades:

Millors VPNs per a Torrenting

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map