Accés a Internet privat a Cyberghost vs


La majoria de CyberGhost i accés a Internet privat es troben a la majoria “10 VPN més importants” llistes Si tu’T’estan preguntant quina VPN és la millor, tu’estem de sort com nosaltres’tornaré a esbrinar si es comparen aquests dos serveis entre diferents categories.

Nosaltres’Esbrinaré quin servei surt, entre d’altres, en matèria de seguretat, velocitat, facilitat d’ús, preus i suport. Sense més, deixeu-ho’Començar.

Seguretat i privacitat

Guanyador: Accés a Internet privat

A primera vista, CyberGhost sembla un servei VPN realment segur. Les seves característiques de seguretat inclouen el xifratge AES-256 i un interruptor automàtic. Tanmateix, CyberGhost VPN ha tingut diversos problemes de seguretat i privadesa en el passat. També utilitza un certificat root a la seva versió Android, una mica preocupant.

A més, CyberGhost és propietat de Kape Technologies (anteriorment Crossrider), que té allò que alguns poden anomenar “passat fosc.” Segons els Panama Papers, una de les persones que hi ha darrere d’aquesta empresa és un condemnat per un crim amb enllaços a almenys 16 comptes fora de costa. Ser propietat de Kape també significa’torna a estar sota la jurisdicció del Regne Unit, membre de Five Eyes i enemic de la llibertat en línia.

L’accés a Internet privat és a càrrec de London Trust Media, una companyia nord-americana, tampoc excel·lent per a la privadesa. A banda, PIA ofereix una provada política de registre sense registre i té totes les característiques de seguretat necessàries: xifratge AES-128 i AES-256, un commutador de mort de xarxa i un proxy SOCKS5. El servei no ho fa’No tinc filtres DNS o IPv6 / WebRTC.

Tot i que cap d’aquestes opcions no té les millors credencials de seguretat ni privadesa, PIA és l’opció millor en la seva majoria.

Velocitat i rendiment

Guanyador: CyberGhost

Quan es tracta de la cobertura del servidor, tots dos proveïdors VPN tenen milers de servidors a tot el món. Els números són 3.600+ a 60 països més i 3.275+ a 33 països de CyberGhost i PIA, respectivament. Tanmateix, la distribució d’aquests servidors deixa quelcom a desitjar per a PIA, que té molt pocs servidors a Àsia, Àfrica i fins i tot a Amèrica del Sud.

Tots dos proveïdors proporcionen velocitats dignes a tot el món, però CyberGhost ho fa amb més coherència.

Facilitat d’ús i compatibilitat

Guanyador: CyberGhost

CyberGhost té clients per a Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV (Fire Stick) i Android TV. També és compatible amb Linux, encaminadors, Chromebooks i ofereix extensions del navegador per a Firefox i Chrome. És fàcil configurar i utilitzar aquestes aplicacions i extensions.

PIA té aplicacions personalitzades d’ús fàcil per a Windows, macOS, Linux, iOS i Android. Allà’Actualment no hi ha cap aplicació d’encaminador, però podeu obtenir que el servei s’executi en encaminadors. PIA també ofereix extensions per a Chrome, Firefox i Opera.

Torrenting i P2P

Guanyador: Accés a Internet privat

CyberGhost admet el trànsit P2P en alguns servidors, cosa que és excel·lent. Tanmateix, PIA també admet el torrenting i també ofereix algunes funcions excel·lents per a torrenters, és a dir, un proxy SOCKS5 gratuït i reenviament de ports. A més, es pot torrent a qualsevol servidor i PIA és també l’opció més segura que la fa millor per a propòsits de torrenting.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Guanyador: CyberGhost

Quan es tracta de desbloquejar Netflix, les dues VPN no ho són’No són les millors opcions per aquí. No obstant això, CyberGhost permet als usuaris accedir a Netflix US mitjançant servidors especialitzats. Les velocitats són mediocres, però majoritàriament prou bones per a aquest propòsit. La majoria de PIA’Els servidors s bloquegen, de manera que es converteix en una mala elecció per a la visualització de Netflix.

El mateix passa amb molts dels altres serveis de streaming que ofereix’voldria accedir – CyberGhost és només l’opció més fiable.

Superant la censura a la Xina i altres llocs

Guanyador: CyberGhost

Pel que fa a l’ús a la Xina i altres països restringits, de nou, cap VPN és gens bona. Ni CyberGhost ni PIA en tenen cap “sigil” funció per ometre la inspecció de paquets profunds, per exemple. Dit això, PIA també no ho fa’No tinc una llista de servidors fantàstica per a la regió asiàtica, que és on es troben molts d’aquests països censurants. A la vista d’això, CyberGhost és el menor dels dos mals.

Assistència

Guanyador: CyberGhost

L’assistència al client és un altre àmbit on PIA permet a CyberGhost guanyar fàcilment. PIA té opcions d’assistència limitades i no té una opció de xat en directe. El sistema de ticketing és lent i les respostes sovint són robòtiques i poc útils, ja que la web està plena de comentaris de clients insatisfets..

Mentrestant, CyberGhost ofereix una quantitat decent de recursos d’autoajuda i una opció de xat en viu 24 hores al dia. Els agents de xat en directe es responen ràpidament i donen respostes útils. També podeu enviar un formulari de sol·licitud al lloc si necessiteu ajuda addicional.

Preu

Guanyador: Accés a Internet privat

Tots dos serveis ofereixen pagar en cripto, la qual cosa és fantàstic. PIA us ofereix alguns dels preus més baixos que trobareu. Si adquiriu el pla de 2 anys, els plans comencen a partir de 6,95 dòlars / mes per un pla mensual i baixen fins a 3,33 dòlars / mes. Podeu utilitzar aquests plans en un màxim de cinc dispositius de forma simultània. Allà’No és prova gratuïta, però obté una garantia de devolució de 7 dies per a tots els plans.

CyberGhost, en canvi, costa gairebé el doble si obteniu un pla mensual per 12,99 dòlars al mes. No obstant això, si adquiriu el pla de tres anys, el preu baixa fins a 2,75 dòlars / mes. Aquests plans permeten utilitzar fins a 7 dispositius simultàniament i CyberGhost ofereix una garantia de devolució de 45 dies (14 dies per a un pla mensual). També podeu aprofitar una prova gratuïta d’un dia sense proporcionar informació personal.

Basat només en el preu, considerem PIA una mica millor.

Cyberghost vs Accés a Internet privat, que és millor?

Hem comparat aquí les dues opcions per aquests aspectes clau’és el nostre veredicte: mentre no ho faci’No tinguis les credencials de privacitat més fortes, CyberGhost ofereix velocitats dignes, funciona amb Netflix i admet torrenting. Per tant, pensem que és una opció una mica millor que la PIA.

Tot i que, si us ve de gust fer les vostres pròpies investigacions abans de comprometre’s amb un d’aquests dos, us recomanem que partiu de la nostra revisió CyberGhost i de l’anàlisi de revisions PIA..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map