ExpressVPN vs NordVPN


Vista general de ExpressVPN vs NordVPN

Només cal que es faci uns quants minuts de recerca per esbrinar quins són els principals VPN. La majoria aclaparadora dels llocs de revisió us dirigirà correctament cap a ExpressVPN o NordVPN.
Probablement, ja ho sabeu’torna a estar en aquesta pàgina, però què’s proper? Quina és la millor elecció?

La resposta hauria de ser alguna variació de “depèn,” però tots sabem que lluitar és divertit, així que deixem-ho’S hi vegi una mica de sang en aquesta batalla de ExpressVPN davant NordVPN!

Seguretat

A la cantonada blava, tenim NordVPN, que va néixer a Panamà, marca alguns xifrats AES-256 de grau militar, VPN Doble, TOR sobre VPN, una política estricta sense registre i sense filtracions de DNS o IPv6..

I a la cantonada vermella, tenim ExpressVPN amb el mateix xifratge AES-256, una política eficaç de registre sense registre i sense filtracions.

Tots dos estan igualats, però NordVPN’Les característiques de seguretat addicionals fan que els jutges obtinguen una puntuació d’aquesta ronda d’ExpressVPN davant de NordVPN a favor d’aquest últim. La doble VPN pot proporcionar-vos aquest avantatge en els casos en què la privadesa sigui de màxima importància, per exemple, si sou’És periodista a la Xina informant d’algunes notícies antigubernamentals.

TOR sobre VPN (o Onion over VPN) és una altra característica de seguretat potent que envia el trànsit xifrat a través de la xarxa TOR, especialment útil si’sóc líder d’una revolució a l’Iran.

Velocitat i rendiment

2ª ronda – Lluita! Tant ExpressVPN com NordVPN compten amb un gran nombre de servidors, que cobreixen diverses ubicacions. NordVPN compta amb més de 5500 servidors en 58 països, mentre que ExpressVPN té 3000+ en més de 90 països.

En definitiva, si bé aquests números són impressionants’no necessàriament concloent. El nombre de servidors i ubicacions és essencial per assegurar-vos que teniu una connexió estable a tot el món i la velocitat no’no caure dràsticament quan’torna a canviar d’un servidor a un altre.

Les proves de velocitat mostren una lluita estreta: les diferències de rendiment entre NordVPN i ExpressVPN són bastant menyspreables. Al final, NordVPN té un millor punte i guanya aquesta ronda particular.

Facilitat d’ús

Tant ExpressVPN com NordVPN són molt fàcils d’utilitzar i agradables. ExpressVPN és una mica més senzill, però NordVPN deixa de banda els aspectes més bons.

També té un altre avantatge significatiu: NordVPN’La pestanya d’opcions ofereix més opcions, alhora que és molt intuïtiva. Una bona part superior de NordVPN per acabar la 3a ronda de ExpressVPN davant NordVPN.

Torrenting i P2P

La velocitat i la seguretat són d’importància primordial per als torrenters, però en aquest cas hi ha altres consideracions. P2P està disponible a tots els països ExpressVPN i només més de 40 països NordVPN, per tant, una victòria clara, oi? Bé, no del tot.

NordVPN només ofereix P2P en països on la llei és laxa en aquest sentit; a més, van optimitzar centenars de servidors en particular per P2P. Podeu escollir-les a la llista de “Servidors especialitzats” al client NordVPN.

Tenim en compte aquest’s un empat!

Netflix i altres plataformes d’entreteniment

Tot i que les velocitats són importants per als usuaris de Netflix, també cal mirar la fiabilitat. Si bé ExpressVPN guanya lleugerament la seva velocitat, la fiabilitat és una altra cosa.

NordVPN compta amb més de 1.600 servidors només als Estats Units, la meitat del que té en total ExpressVPN. Com a tal NordVPN és l’elecció més fiable per Netflix, així com BBC iPlayer, Hulu, HBO, Kodi, etc..

Don’No ens equivoquem, ExpressVPN probablement derrotarà a tots els altres, però aquesta ronda va a Nord.

Xina i altres països restringits

Ell’és difícil seguir els esforços de bloqueig de VPN de la Xina i la majoria absoluta de proveïdors renuncien, tot i que el mercat de VPN està en constant creixement: 100 milions o el 14% de tota la Xina.’La població en línia utilitza un o un altre.

Això’No és el cas amb ExpressVPN o NordVPN. Tots dos serveis tenen una llista de servidors en constant creixement, cosa que dificulta el manteniment del govern de la Xina. A més, tant ExpressVPN com NordVPN tenen servidors ofuscats (sigil·lats) per vèncer el Deep Packet Inspection (DPI)..

Dit això, sembla que ExpressVPN funciona de manera més coherent i amb un major rendiment a la Xina. El mateix passa també per a alguns altres països restringits (encara que no tots).

La ronda 6 de ExpressVPN vs NordVPN finalitza amb la primera victòria.

Compatibilitat

Tant les aplicacions ExpressVPN com NordVPN per a totes les plataformes principals: Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Els dos últims clients estan ben dissenyats per a la pantalla tàctil, d’ús fàcil i funcional. NordVPN’La versió de Linux no té interfície gràfica, però això’no és un gran problema per als usuaris mitjans de Linux.

ExpressVPN, tanmateix, ofereix dues aplicacions personalitzades per a Ubuntu i Fedora, que ja és molt més del que es presta a la majoria d’altres desenvolupadors VPN. A més, ExpressVPN no només ofereix Chrome i Firefox, sinó també una aplicació Safari.

ExpressVPN colpeja el punxó de definició rodona amb el seu client d’encaminador, cosa que facilita que els usuaris amb menys tecnologia puguin aprofitar la seva VPN a nivell del router, els dos més importants són:

  1. L’encaminador que actua com a embut, de manera que tots els dispositius que utilitzen el trànsit que travessa l’encaminador no es comptabilitzen en el límit dels dispositius simultanis
  2. El tunelatge dividit us permet dividir el trànsit no per aplicació sinó per dispositiu

Preu

Aquest’és fàcil: si compreu NordVPN durant més d’un mes, és WAY més barat que ExpressVPN.

Un cop brutal, probablement el jutge hauria d’intervenir…

ExpressVPN vs NordVPN, que és millor?

La batalla dels titans – ExpressVPN vs NordVPN – va a la distància. Cada comerç afecta la seguretat i el rendiment, però NordVPN finalment guanya gràcies a les seves característiques i preus més baixos.

Això no’No vol dir que ExpressVPN sigui dolent: hi ha moltes raons per a preferir-lo per davant de NordVPN en determinades situacions!

Llegiu les nostres ressenyes completes:

Revisió ExpressVPN

NordVPN Review

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map