IPVanish vs Avast SecureLine VPN


Quan trieu un servei VPN, especialment a llarg termini, ho feu’És natural anar a buscar-ne un de més respectable. Tanmateix, què fer quan hi ha dues opcions igualment respectables? Com trieu el millor? Bé, nosaltres’Torneu aquí per ajudar-vos, així que, benvingut a la nostra comparació de IPVanish vs Avast SecureLine.

IPVanish és una de les VPN més antigues d’aquest tipus, amb milions de subscriptors fidels. Sens dubte sembla el paquet perfecte, almenys a l’exterior. I quan es tracta del nostre altre concursant, nosaltres’estic segur que Avast no necessita cap introducció. Fundada el 1988, aquesta empresa sap una cosa o dues sobre ciberseguretat.

Aleshores, quin és millor? Haureu d’anar per IPVanish o Avast SecureLine? Per respondre aquestes preguntes, nosaltres’Compararé els seus trets més destacats, a continuació. I ja sabeu com diuen: només hi pot haver un guanyador. I això’Què som nosaltres?’A la fi d’aquest article la descobrirem.

Seguretat i privacitat

Guanyador: Avast

IPVanish és una VPN de llarga data. Això vol dir que els seus creadors han tingut molt de temps per perfeccionar el seu programari, i això’és exactament el que van fer. Admet una àmplia gamma de protocols VPN moderns (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec) amb un xifratge AES de 256 bits. El mateix nivell de xifrat ve amb Avast SecureLine, però hi ha’és una diferència significativa. Aquest es basa només en dos protocols: OpenVPN i IPSec.

Ell’També és important tenir en compte que IPVanish prové dels EUA. Aquest país és membre de la 5/9/14 Eyes Alliance i tots sabem sobre els seus mètodes de vigilància massiva. Això definitivament no ho fa’No heu posat IPVanish en un bon lloc. D’altra banda, procedent de la República Txeca, Avast ha de respectar les lleis de la Unió Europea que siguin respectables per a la intimitat. Un cop més, ens trobem davant d’una àmplia i complicada xarxa de recollida de dades.

Finalment, tots dos serveis VPN tenen determinats fantasmes del passat. Ells’He estat relacionat amb casos d’investigació criminal i proporcionant informació personal recollida pels seus servidors. Tanmateix, si us quedeu als límits del vostre país’Lleis, això no és cap problema.

Velocitat i rendiment

Guanyador: tots dos

Independentment de la VPN que trieu, prepareu-vos per experimentar algunes baixades de velocitat. Tot i això, les millors VPN que hi ha han aparegut formes de minimitzar aquest inconvenient. I es pot dir que IPVanish és un exemple real d’això, almenys quan es tracta de pujar velocitats.

En general, IPVanish aporta velocitats ràpides, especialment per a servidors propers a la vostra ubicació física. Tanmateix, què’s sorprenent és que manté velocitats de càrrega ràpides fins i tot per als servidors més remots. Avast SecureLine aporta un rendiment comparable, amb un relleu destacat sobre el suport de les velocitats de descàrrega. Per il·lustrar-ho amb un exemple, IPVanish’s El servidor de Tòquio (una ubicació molt remota) ens va obtenir 3,73 Mbps / 4,18 Mbps (descarregar / pujar), mentre que Avast SecureLine ens va aconseguir 38,94 Mbps / 2,50 Mbps.

També heu de saber que IPVanish compta amb més de 1.100 servidors, mentre que Avast SecureLine només té més de 50 servidors repartits per 34 països. De fet, Avast ofereix una de les xarxes de servidor més petites de totes les VPN que hi ha actualment al mercat.

Facilitat d’ús i suport

Guanyador: IPVanish

Des que va arribar al mercat, IPVanish estava més orientat als aficionats a la tecnologia. Aquesta VPN ve amb un disseny una mica desactualitzat, però molt potent, però. Us ofereix estadístiques en temps real sobre la vostra connexió i us permet ajustar fins als més petits detalls. Tot i això, don’No crec que IPVanish sigui una solució tècnica massa complicada. Nosaltres’estic segur que fins i tot van guanyar usuaris completament sense experiència’no tinc cap problema per utilitzar-lo.

Avast SecureLine s’ha posicionat com una solució totalment automatitzada. Ofereix una interfície d’interès senzilla on podeu triar entre diferents servidors i connectar-vos fàcilment i desconnectar-los. Tu pots’jugueu amb diferents tipus de configuració o ajusteu la vostra experiència d’usuari. Dit això, el recomanem per a aquells que vulguin una solució totalment racionalitzada.

En termes d’assistència al client, IPVanish és un clar guanyador (una vegada més). Inclou recursos integrals d’autoajuda i ofereix suport per xat en directe. Avast sembla estar encallat a la vellesa, ja que proporciona ajuda mitjançant una línia telefònica.

Torrent & P2P

Guanyador: IPVanish

Els àvids fan de torrenting entenen la importància de tenir velocitats de descàrrega ràpides. Bé, com tu’Ja hem vist en la nostra comparació IPVanish vs Avast SecureLine, aquests dos són a la par en aquest aspecte. Tot i això, aquí’s una informació sorprenent: Avast només admet parcialment el torrent, mitjançant servidors especialitzats.

I encara pitjor, mostrava una tendència a cooperar amb les autoritats en el passat. Això vol dir que descarregar torrents és l’últim que heu de fer.

D’altra banda, IPVanish inclou una política favorable al P2P. És totalment compatible amb el torrent de tots els seus protocols, oculta tot el que facis en línia. Tot i això, don’No ho oblido’es basa en els EUA, així que vés amb compte amb quins tipus de torrents teniu previst descarregar.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes

Guanyador: Avast

Les nostres proves han demostrat que IPVanish no és’És la millor eina per a la reproducció de suports. Quan es tracta de Netflix, aquesta VPN no va ser’No es podrà desbloquejar fora dels Estats Units A més, no va funcionar cap altra versió regional d’aquest lloc web. Tot i així, vam tenir millor sort amb CBS i NBC.

Avast SecureLine inclou servidors optimitzats per desbloquejar la versió nord-americana de Netflix, i aquests servidors funcionen sense enganxament. Fins i tot hem aconseguit desbloquejar Netflix amb servidors aleatoris dels Estats Units, de manera que teniu certa llibertat d’experimentar (i potser guanyeu un rendiment més ràpid). Ell’Està clar que Avast és el guanyador d’aquesta categoria.

Superant la Xina’s Gran tallafoc i altra censura

Guanyador: tampoc

IPVanish era conegut com un mètode fiable per superar el gran tallafoc xinès. Tanmateix, això ha canviat recentment, la Xina bloqueja IPVanish’s adreces IP. Tal com assenyalen els seus usuaris, fins i tot la configuració d’aquest VPN es va guanyar manualment’faig cap bé.

Quan es tracta d’Avast SecureLine, la situació és gairebé la mateixa. Cap d’aquesta empresa’Els productes s funcionen a la Xina, fins i tot si instal·leu aquesta VPN fora d ‘aquest país. Per tant, el nostre fort suggeriment és buscar una solució més robusta, com ExpressVPN, que ha demostrat lluitar contra les mesures anti-VPN xineses de manera 100% efectiva.

Compatibilitat de la plataforma

Guanyador: IPVanish

Nosaltres’aquí serà curt i puntual: IPVanish és més conegut per la seva àmplia compatibilitat de plataforma. Ve amb aplicacions natives per a Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, FireOS, i fins i tot admet routers (entre molts altres dispositius).

Avast SecureLine és, d’altra banda, increïblement senzill. Alguns ho podrien dir’és massa senzill, ja que tot sobre això està totalment automatitzat. I això’És compatible només amb Windows, MacOS, Android i iOS. Com veieu, un desavantatge important d’aquesta VPN és que podeu fer-ho’No l’instal·leu en encaminadors.

Preu

Guanyador: IPVanish

IPVanish us costarà 10,00 dòlars cada mes, mentre que el seu pla de 12 mesos baixa el preu fins a 8,99 dòlars al mes. Obteniu una garantia de devolució de 7 dies i podeu triar entre diversos mètodes de pagament (les criptocurrencies no són compatibles). Allà’Molt valor aquí, sobretot perquè utilitzeu IPVanish en un màxim de 10 dispositius dins d’una sola subscripció.

Avast SecureLine no ho fa’No tinc una subscripció mensual. Costa 79,99 dòlars anuals, que equival a 4,99 dòlars al mes. Podeu utilitzar-lo en un màxim de 5 dispositius alhora i allà mateix’s una versió de prova gratuïta de 7 dies. Una vegada més, tot i que hi ha molts mètodes de pagament compatibles, hi ha’No és compatible amb criptocurrencies.

En general, creiem que IPVanish aporta un millor valor per al seu preu, sobretot perquè li proporciona una major llibertat d’elecció d’un pla que’està alineat amb les vostres necessitats.

IPVanish vs Avast SecureLine, que és millor?

Tot plegat es refereix a quines són les vostres àrees d’interès principals. Si voleu una VPN que us pugui mantenir segur en línia (en una gran varietat de dispositius) i voleu ser totalment anònim al web, l’elecció és clara: i això seria IPVanish. Inclou amb deu connexions simultànies, una àmplia compatibilitat de plataforma, un rendiment fiable, un xat en directe 24/7 i molt més.

Si no’no t’importa si’Seré en línia 100% anònim i sobretot si voleu desbloquejar Netflix fora dels Estats Units, vosaltres’Trobaré Avast SecureLine per satisfer les vostres necessitats.

Lectures recomanades:

Revisió IPVanish

Revisió de VPN Avast SecureLine

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map