NordVPN vs HideMyAss


En aquesta època d’internet, cada cop hi ha més persones que compren, treballen, troben entreteniment i fins i tot es socialitzen en línia. Com a resultat, són crucials les eines que ofereixen als usuaris connexions segures, ràpides, segures i privades.

Entra al món de la VPN (Xarxa privada virtual). En els últims anys, una gran quantitat de companyies han saltat al carro de la xarxa VPN, i així com trieu entre elles? En aquesta revisió, farem una comparació de dos coneguts proveïdors de VPN – NordVPN i HideMyAss – amb diverses funcions..

Primer, però, deixem’fem un cop d’ull al que sabem de cada empresa. Llançat el 2008, NordVPN és un nom molt popular al món de la VPN, i així ho mereixia. Amb un accés a gairebé 5.300 servidors més increïbles a tot el món, encriptació de primer nivell, bones característiques i suport, no és d’estranyar que NordVPN apareixi regularment a les deu llistes de revisions VPN més importants..

De la mateixa manera, HideMyAss també ha estat durant un temps i també té funcions regulars a les deu primeres llistes. La posada en marxa es va posar en marxa el 2005 com a nissaga de Jack Cator, de 16 anys. HideMyAss ja forma part de la coneguda companyia de ciberseguretat Avast, per la qual cosa suposarem que tenen grans característiques de seguretat. Més sobre això després.

Basat exclusivament en els rànquings generals de revisió, la marca NordVPN és, sens dubte, la que millor es compara amb HideMyAss. Però, com és de suposar, escollir una VPN no és tan senzill. Si busqueu entreteniment de crispetes de blat de moro, és fonamental tenir una bona velocitat i la possibilitat de desbloquejar llocs com Netflix.

Els periodistes i blocaires en línia, però, poden estar més preocupats per mantenir les seves identitats ocultes als ulls indiscretos. Per a ells, els aspectes principals de la llista seran les característiques de seguretat, protecció contra filtracions i anonimat. És possible que altres usuaris vulguin saber quina facilitat pot utilitzar cada VPN si hi ha’s ajuda fàcilment disponible i, per descomptat, la línia de fons, quant costarà? Com és de suposar amb dues marques que formen regularment les deu primeres llistes, cadascuna té els seus punts forts i febles.

NordVPN valora molt la privadesa al estar registrat a Panamà (un país fora dels grups 5 i 14 Eyes) i té unes excel·lents característiques de seguretat, però’No és el més barat del mercat. HideMyAss, per contra, marca puntuacions en velocitat i ubicacions del servidor, però sorprenentment recau en la privadesa i la seguretat, sobretot perquè està registrat al Regne Unit, un país primari de cinc ulls..

Seguretat i privacitat

La seguretat és NordVPN’el punt de venda més fort. Ofereix als usuaris un cop de mà de 2048 bits junt amb el xifrat AES-256. Hi ha diversos protocols de seguretat de túnels disponibles (L2TP / IPSec, OpenVPN, PPTP, IKEv2, SSTP).

Nord millora la seguretat’l’oferta única de DoubleVPN i Tor a través de VPN. Les filtracions DNS, IPv6 i WebRTC estan protegides contra tots dos tipus de commutadors morts. HideMyAss, en canvi, té nivells similars de xifratge i un commutador de matança, però aquí és quan acaben totes les comparacions.

Velocitat i rendiment

La velocitat i la seguretat estan íntimament vinculades, de manera que es podria esperar que una major seguretat tingui una velocitat més lenta. NordVPN té una solució de més de 3.300 servidors disponibles en més de 60 països del món, afegint-hi nous servidors contínuament..

A més, Nord VPN ha augmentat l’eficiència del seu servidor dedicant-ne alguns per a ús especialitzat, per exemple, P2P (NordVPN és bo per torrenting); DoubleVPN, Onion sobre VPN i servidors ofuscats.

HideMyAss té un nombre més reduït de servidors disponibles (gairebé 900), però es troben en més de 190 països, amb molt la major gamma geogràfica de qualsevol proveïdor VPN. El resultat és que HideMyAss pot oferir connexions a zones a les quals pocs altres serveis poden arribar, a més d’oferir velocitats ràpides, fins i tot quan es connecta al costat oposat del globus!

No obstant això, Nord’La gran quantitat de servidor significa que, per a les regions que abasta, les seves velocitats són encara millors.

Facilitat d’ús i suport

Tant NordVPN com HideMyAss són fàcils d’utilitzar. En cada cas, els clients creen un compte, trien un pla de pagament, seleccionen l’aplicació de plataforma adequada i el descarreguen per instal·lar-lo. Les dues interfícies són molt intuïtives i fàcils d’utilitzar.

Ambdues ofereixen als usuaris una connexió ràpida (al servidor més proper) o opcions de connexió personalitzada. Tanmateix, NordVPN guanya suport, disposant d’una biblioteca de solucions de problemes en línia molt més extensa en línia, guies i solucions de problemes i una línia de servei de xat en directe 24/7 més fiable.

Torrenting i P2P

Avui en dia, qualsevol persona que desitgi descarregar-se coses que utilitzin torrents hauria d’optar per l’anonimat mitjançant una VPN. NordVPN marca totes les caselles: ofereix una política de registre sense registre, auditat de forma independent, amplada de banda il·limitada, encriptació de primer grau, nombroses funcions de seguretat i servidors optimitzats amb P2P que permeten bones velocitats. NordVPN també ofereix un proxy SOCKS5 gratuït que pot resultar beneficiós per al torrenting

HideMyAss, tanmateix, es basa al Regne Unit (cosa que significa que es poden veure obligats a compartir informació sensible amb les autoritats), té menys funcions i no ofereix un proxy SOCKS5 gratuït. Una altra victòria per NordVPN.

Desbloqueig de Netflix i altres llocs d’entreteniment

Netflix ha intensificat els seus intents per evitar que els usuaris intentin evitar problemes de drets d’autor i contingut georerestringit, especialment usuaris fora dels Estats Units. Per sort, però, la majoria de NordVPN’Els servidors nord-americans poden passar per alt aquestes restriccions. Tot i que, per descomptat, encara serà necessària una subscripció a Netflix per veure els vostres programes preferits!

HideMyAss té menys èxit. Molt més èxit és si un servidor desbloquejarà NetFlix i té la velocitat suficient per transmetre el programa escollit.

NordVPN’La tecnologia Smartplay també permet als usuaris accedir a diversos altres serveis de streaming com Amazon Prime, Hulu, HBO, Pandora i Kodi. A més, aconsegueix accedir al notablement incòmode BBC iPlayer.

Per a tots aquests llocs, les funcions importants són ocultar la vostra identitat i obviar les restriccions de geo-bloqueig, i és una altra raó per la qual NordVPN està afegint constantment al seu compte de servidors. HideMyAss pot accedir a alguns d’aquests, però, en general, NordVPN trompa HideMyAss en tots els comptes.

Ús a la Xina i altres països restringits

Durant la Xina’El tallafoc és gairebé llegendari, hi ha diversos altres països (com Rússia, Turquia, Índia i Iran) que intenten limitar la llibertat en línia dels seus ciutadans. Per evitar aquestes restriccions, NordVPN no només ofereix servidors especials ofuscats, sinó que afegeix funcions de seguretat com DoubleVPN.

La velocitat de connexió serà més lenta, però sembla un preu reduït a pagar per la llibertat d’expressió. HideMyAss pot funcionar si navega per alguna cosa molt benigna, però realment pot ser’No es recomana.

Compatibilitat

Els usuaris poden obtenir aplicacions NordVPN i HideMyAss que admeten plataformes Mac, Windows, Android, iOS i fins i tot Linux. Cap dels dos no ofereix una aplicació d’encaminador, però hi ha una solució per a HideMyAss.

NordVPN també ofereix extensions del navegador que es poden instal·lar a Chrome i Firefox per fer la navegació encara més segura. Malauradament, HideMyAss als mòbils no ofereix el protocol IKev2 preferit, sinó que es basa en OpenVPN. NordVPN torna a guanyar.

Preu

Per tant, ara deixem’Mireu què és un factor important per a moltes persones: quant em costarà la seguretat i seguretat en línia? Tant NordVPN com HideMyAss ofereixen diversos plans de pagament.

Nord’Els plans permeten connexions de fins a 6 dispositius, i hi ha una àmplia gamma d’opcions de pagament. HideMyAss’Les ofertes són una mica més cares i les opcions de pagament són molt més limitades. NordVPN ofereix una prova gratuïta de 7 dies (però requereix dades de la targeta de crèdit), mentre que HMA no. Tots dos tenen períodes de prova de devolució de diners: 30 dies per al Nord i set dies per a HideMyAss.

Veredicte: NordVPN o HideMyAss?

En aquesta revisió, hem comparat NordVPN amb HideMyAss amb diverses funcions que són importants per als usuaris de VPN. La seguretat és clau, i NordVPN és certament aquí. Està basada a Panamà, un país sense lleis de recollida de dades, no té política de registre sense registre i, sobretot, ofereix protocols de xifratge i seguretat de grau militar. HideMyAss, per contra, es basa en el Regne Unit i se sap que ha cooperat prèviament en investigacions.

Mentre que’És un avantatge per a HideMyAss que té servidors en una xarxa de països molt més àmplia, NordVPN ho fa tant en qualitat com en quantitat de servidors..

El seu P2P dedicat, el seu protocol de seguretat i els servidors ofuscats significa que NordVPN pot oferir un servei molt més segur i anònim, i per un preu ridículament baix si s’aconsegueix el contracte de 3 anys..

En definitiva, no hi ha cap pregunta: el guanyador de la nostra comparació és NordVPN.

Llegiu les nostres ressenyes completes:

Revisió NordVPN

Ressenya HideMyAss

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map