TorGuard vs BTGuard


No és infreqüent que gairebé tots els serveis VPN afirmin que són els millors. La revisió de TorGuard vs BTGuard fa una ullada a aquestes afirmacions per determinar com són de veritat.

BTGuard és un servei VPN amb el nom BitTorrent al seu nom. Per tant, no esperem res més que el que es tracta de compartir torrenting i peer-to-peer.

TorGuard també deriva el seu nom de la paraula torrenting igual que BTGuard. Aquest servei ofereix una gran seguretat i privacitat. També tenen nombrosos servidors repartits per diferents parts del món. Nosaltres’Vou veure quins d’aquests proveïdors VPN ofereixen als usuaris la millor experiència en conjunt.

Llegiu la nostra crítica completa de TorGuard

Llegiu la nostra ressenya completa de BTGuard

Seguretat i privacitat

Guanyador: TorGuard

TorGuard gestiona la seguretat i la privadesa dels usuaris força bé, amb una sèrie de funcions de seguretat premium. Aquests inclouen el xifratge AES-256, els protocols OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPSec, una funció de commutació de mort i una funció VPN siguda per a països censurats com la Xina. L’únic problema greu amb TorGuard’La seguretat s utilitza Gmail com a servei de correu.

Tanmateix, BTGuard no ho fa gaire bé pel que fa a seguretat i privacitat. El servei no té una funció de commutació de mort i utilitza la característica de presa de mà antiga RSA-1028 per al seu xifrat. Els usuaris també s’han queixat que el servei emmagatzema contrasenyes no xifrades. Per tant, quan es tracta de qüestions de seguretat, BTGuard té un rendiment bastant deficient.

Velocitat i rendiment

Guanyador: TorGuard

TorGuard té un gran nombre de servidors repartits mundialment. En termes numèrics, el servei compta amb prop de 3.000 servidors de més de 50 països més. Aquest és un bon nombre i significa una millor velocitat de descàrrega i rendiment. A més, la seva velocitat de connexió és també molt ràpida.

BTGuard té menys servidors i velocitats més lentes que frustrarien els usuaris torrents greus. La velocitat no és tan dolenta, però si comparem aquest servei amb altres serveis VPN més importants, fa que les seves mètriques de rendiment siguin molt baixes. Els únics usuaris de BTGuard que gaudeixen d’un millor rendiment són els que es troben més a prop dels servidors al Canadà i als Estats Units.

Facilitat d’ús i suport

Guanyador: BTGuard

Quan es tracta de la facilitat d’ús, TorGuard pot ser difícil per a principiants. El disseny d’aplicacions no és tan fàcil d’utilitzar, ja que no tenen cap llista de servidors recomanada per ajudar els usuaris a trobar un bon servidor. En una nota positiva, TorGuard pot ser una bona elecció per a usuaris avançats a causa de la nombrosa funció de retocs que hi ha als seus menús de configuració. BTGuard supera TorGuard quan comparem el disseny i la facilitat d’ús de la plataforma de clients respectiva.

Tot i això, BTGuard continua funcionant de manera contrària quan es tracta d’assistència al client. Donen’No tinc dades de contacte telefòniques directes ni funció de xat en directe. El sistema de tiquets de suport existent tampoc ajuda gaire perquè les preguntes triguen més a respondre-les. D’altra banda, TorGuard té una funció de xat en directe ràpida i fiable, cosa que no és tan habitual dins del sector VPN. També realitzen consultes d’assistència als usuaris mitjançant mètodes com ara bitllets d’assistència per correu electrònic i un número gratuït que només està disponible als EUA.

Torrenting i P2P

Guanyador: TorGuard

TorGuard és una de les millors opcions VPN si t’encanta torrenting. Ofereixen millors velocitats i un espai de torrenting segur i anònim que és el cel per als amants del torrent. A més del client, els usuaris poden utilitzar un “Proxy anònim” característica que és una opció més barata per compartir fitxers BitTorrent i uTorrent.

BTGuard és ideal per torrent, però no pot igualar els estàndards de TorGuard. Sens dubte, han fet esforços per aconseguir que el torrenting sigui excel·lent, col·laborant amb uTorrent per formar un client 2 en 1. TorGuard guanya de nou aquí.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes d’entreteniment

Guanyador: tampoc

No recomanem ni TorGuard ni BTGuard per a la transmissió de Netflix. Pel que fa a BTGuard, no proporciona la velocitat i el rendiment necessaris per a transmissions en temps real. Tampoc té els seus servidors distribuïts i, per tant, no té l’abast global necessari per reproduir contingut geoblocat.

TorGuard culpa el streaming de Netflix als seus servidors bloquejats. Per tant, per als usuaris que busquen reproduir contingut, han de caure més a fons a les butxaques i comprar una adreça IP dedicada. Per Netflix la transmissió del veredicte TorGuard vs BTGuard és de manera no igualada.

Lectura recomanada: Millor VPN per Netflix

Què és bo per a la Xina i altres països restringits?

Guanyador: TorGuard

Els usuaris de TorGuard a la Xina tenen tots els motius per somriure. Això es deu al fet que aquest servei té la funció de Stealth VPN que pot obviar la Xina’s Inspecció de paquets profunds. El seu lloc web té instruccions sobre com configurar-lo correctament. A més de la funció de protocol furtiu, aquest servei també té un gran nombre de servidors en el seu arsenal asiàtic a llocs com Malàisia, Japó, Hong Kong, Singapur i Corea del Sud.

BTGuard no té les capacitats per evitar les restriccions de censura a la Xina. La majoria de protocols que utilitza estan bloquejats per la Xina.

Compatibilitat

Guanyador: BTGuard

Malauradament, BTGuard no està disponible a les plataformes Android i iOS, un fet que ha fet que aquesta VPN sigui desfavorable tenint en compte que hi ha uns 2.500 milions d’usuaris de telèfons intel·ligents a tot el món. També tenen assistència per a una extensió Chrome.

D’altra banda, TorGuard VPN té suport per a totes les plataformes principals, inclosos els encaminadors i extensions del navegador. Per tant, és millor que BTGuard pugui atendre totes les necessitats de protecció del dispositiu.

TorGuard vs BTGuard: resultat final

TorGuard és clarament millor que BTGuard per la seva bona política de seguretat i privadesa, el millor rendiment, la capacitat de deixar de banda les restriccions a la Xina i el seu suport per a l’intercanvi de fitxers P2P.

BTGuard només supera TorGuard quan es tracta de la seva aplicació fàcil d’utilitzar. Per tant, recomanem TorGuard per a tots aquells que consideren prioritària la seva seguretat en línia i la compatibilitat de l’aplicació.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map