TorGuard vs NordVPN


Avui nosaltres’Compararé dues de les millors VPN disponibles: TorGuard i NordVPN. Tots dos es troben constantment entre els 5 millors llocs web en diverses webs de tecnologia i ciberseguretat, i ambdós tenen exèrcits de fanàtics que poden dir-vos que un d’ells és un excés i un altre que és un tros de fong..

Posem aquesta comparació a les mans d’algú que no és un fan de cap d’aquests fenòmens per comprovar on és una tarifa millor que l’altra i quin és el resultat global després de resumir punts clau com seguretat, velocitat, streaming, torrenting, treball a la Xina , facilitat d’ús, suport i, preu.

Finalment, volem tornar a emfasitzar això “Tor” a TorGuard sovint s’equivoca com a referència a la xarxa Tor, però en realitat’s una abreviació de “torrent”.

Seguretat

Privacitat

NordVPN es registra a Panamà, un guanyador clar quan es tracta de polítiques de retenció de dades i de visió general de la privadesa de les dades. TorGuard pertany als Estats Units: un país de cinc ulls amb antecedents de delictes de privacitat i el dret (en determinades circumstàncies) de sol·licitar dades personals a qualsevol empresa dels EUA. Si bé TorGuard és una empresa com aquesta, no us haureu de preocupar gaire, però sembla que no tenen cap política de registre logística..

Tot i això, aquest any vam revelar que TorGuard utilitza Gmail com el seu servei de correu, que no és el més segur a l’hora d’assegurar-se que la vostra informació es manté allunyada de tercers. Segons Google va revelar que alguns desenvolupadors de tercers poden accedir al vostre correu electrònic, això representa una amenaça potencial per a qualsevol persona que utilitzi TorGuard.

Amb prou feines de reputació, ambdues VPN tenen un bon nom, tret que el recent escàndol de mineria de dades de NordVPN resulti ser cert, això faria que la batalla TorGuard i NordVPN fos ràpida. TorGuard encara té la culpa de qualsevol cosa que comprometi greument l’anonimat dels seus usuaris.

Aspectes tècnics

TorGuard desactiva automàticament IPv6 alhora que bloqueja les possibles filtracions de DNS / WebRTC. Admet protocols OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPSec. NordVPN també té les mateixes funcions anti-filtracions, així com un protocol PPTP addicional.

Quan es tracta de funcions de seguretat addicionals, TorGuard vs NordVPN acaba amb aquest últim guanyant la ronda: VPN doble (xifrat doble, velocitat de sacrificis), Tor sobre VPN (xifrat de nivell superior, sacrificis encara més ràpids) i CyberSec (per bloquejar llocs web sospitosos i scripts de tercers) és el que TorGuard encara no troba la resposta. Tot i que’és molt millor que un tallafoc de Windows, nosaltres’encara no estic segur de CyberSec. Però les dues primeres són sens dubte una excel·lent funció quan heu d’estar segurs que les vostres dades no ho són’acabar en mans d’un curiós oncle anomenat Sam.

TorGuard té una funció VPN Stealth que permet obviar la inspecció de paquets profunds (DPI), cosa que resulta útil si’tornar a la Xina o qualsevol altre país amb greus restriccions. NordVPN té la seva pròpia eina, anomenada servidors ofuscats, amb el mateix propòsit.

Finalment, TorGuard afirma que no té servidors virtuals, un punt crucial si no ho feu’No vull que les vostres dades acabin en un país que té tots els drets per comprovar-les. NordVPN no ho fa’No feu aquesta reclamació i es nega a entrar al ring per a aquesta ronda de TorGuard vs NordVPN.

TorGuard vs NordVPN, que és el Senyor de la Seguretat?

La nostra conclusió és que NordVPN és un guanyador estret. El 2017, Comparitech va comprovar les VPN principals i va comprovar que tant NordVPN com TorGuard tenien una fuita de trànsit IP desencadenada temporalment a Mac. Els resultats de TorGuard per a Windows no estaven disponibles, però es mostrava una persistent fuga de WebRTC a Mac, el que significa que si es produeix la filtració, persistirà.

Segur, NordVPN encara no ha de presentar cap reclamació’No tinc servidors virtuals Però, tot i que això es qüestiona, hem de reconèixer que TorGuard es troba als Estats Units ara mateix, sense cap intenció de traslladar-se a una ubicació més propera a la privacitat, mentre que NordVPN es troba sota la jurisdicció de Panamà..

Velocitat i rendiment

TorGuard compta amb un sòlid 3000+ servidors (cap d’ells són virtuals) a més de 50 països, mentre que NordVPN compta amb més de 5000 servidors de més de 60 països. Però, quin és el guanyador de la cota lliura de TorGuard vs el partit de velocitat NordVPN?

Com podeu saber, aquests números no sempre determinen la velocitat de cada ubicació i totes les circumstàncies. Heu de provar-les vosaltres mateixos per veure si obteniu resultats desitjables. En qualsevol cas, aquí’Què hem aconseguit després d’una prova al Regne Unit:

prova de velocitat de torguard

prova de velocitat nordvpn

Els números parlen per si sols: no hi ha una diferència significativa entre NordVPN i TorGuard. Amb aquestes velocitats, situaríeu en el 10% més alt segons la velocitat d’internet al Regne Unit, probablement barrejant-vos amb els diputats i la reina. Així que tant la transmissió com la transmissió de torrents haurien d’estar bé.

TorGuard vs NordVPN, que és el Master of Speed ​​and Performance?

Aquesta ronda de TorGuard vs NordVPN finalitza en un empat, però de nou li recordem fer una prova de velocitat per tu mateix abans de condemnar-nos públicament. I si els resultats són diferents, assegureu-vos de compartir-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Facilitat d’ús i suport

Facilitat d’ús

Experiència d’usuari NordVPN

NordVPN és molt fàcil d’utilitzar: és fàcil de descarregar, instal·lar i utilitzar. Quan feu clic a la tecla “Connexió ràpida” botó, estàs connectat automàticament al servidor més ràpid disponible. Probablement és on s’aturen la majoria d’usuaris, tot i que hi ha més funcions per a aquells interessats a crear una llista de servidors preferits, a buscar servidors especials per torrentar o a fer pivotacions amb altres configuracions.

Les versions de Windows i Mac són excel·lents. Les versions per a mòbils ofereixen la mateixa funcionalitat i ens va sorprendre gratament la versió actualitzada d’iOS, que ha passat d’un poc brillant a un taquilla. A més, també teniu extensions de navegació Chrome i Firefox que actuen com proxies HTTP.

El que ens faltava durant tant de temps eren les aplicacions personalitzades per a router i Linux. Ara tenim finalment aquesta última i, encara que manca de GUI, no deixa de ser una actualització enorme per a la configuració manual. No ho fa’no vol dir NordVPN’No admet routers si no hi ha’No hi ha cap aplicació per ells, però hauràs de revisar la VPN’lloc web d’instruccions.

Experiència d’usuari TorGuard

Comencem a tenir problemes just després d’haver entrat al seu lloc web. Ens va mostrar 5 productes diferents: VPN anònima, proxy anònim, VPN empresarial, correu electrònic, encaminadors i botó de trucada a l’acció – “Obteniu TorGuard ara”. Resulta que una VPN anònima és la VPN real que tenim’tornem a discutir aquí, però no veureu aquest nom enlloc després de la instal·lació (cosa que podríem fer sense cap problema).

El viatge de l’usuari comença de manera senzilla: seleccioneu un servidor per la ubicació (opció de filtrar per continent) i, a continuació, es fa menys senzill a mesura que arribeu a triar força opcions avançades, com el protocol, el port / l’autenticació i Xifre. Veient com es gestiona NordVPN sense això, us podríem preguntar per què TorGuard va decidir que un usuari quotidià vol passar de AES-256-GCM a AES-256-CBC quan tots dos són xifrats de grau militar..

torrent

La situació no’No canvieu gaire després de connectar-vos: veieu coses com Protocol, Cipher, HMAC, PFS / TLS que la majoria del temps no fa’No canvieu res per vosaltres. El temps de connexió pot ser rellevant si es calcula el preu d’internet cada hora i la quantitat real de dades carregades / descarregades es mostra a l’extrem inferior esquerre.’s de color gris sobre negre, així que don’No et sorprendrà que no ho fes’No ho veig abans.

Una altra cosa que ens ha semblat molesta en TorGuard és que no podeu navegar pels servidors mentre esteu connectats: primer cal desconnectar-ne i seleccionar-ne un altre. Així que això vol dir que’estigueu fora de línia durant aquest temps o exposats a possibles atacs cibernètics i 14 ulls indiscretos.

Assistència

Suport de xat en directe

La majoria dels usuaris de NordVPN hi estarien d’acord’Esteu rebent un dels millors serveis de suport en xat en directe les 24 hores. Nosaltres’Ho hem provat nosaltres mateixos amb alguns problemes imaginaris i hem tingut una experiència molt positiva: totes les respostes eren detallades i clares. Si el problema requeria més investigació, ens van fer arribar en un termini raonable.

TorGuard també compta amb un xat en directe 24 hores / 24, que és imprescindible per a una VPN de primer nivell. La nostra prova també ha mostrat el seu temps de reacció ràpida, respostes clares i actitud educada. Per tant, aquí no hi ha un guanyador clar al partit TorGuard vs NordVPN.

Altres tipus de suport

Ja que TorGuard entén probablement que el seu programari client no és el més fàcil d’utilitzar, el seu lloc web’La capçalera arriba amb el ‘Començant’ opció, on obtindreu informació sobre els punts clau d’utilitzar qualsevol versió de la VPN anònima: Windows, Mac, Android, iOS o l’extensió Chrome / Firefox. Curiosament, aquesta secció és l’última a peu de pàgina, cosa que fa que tingui ganes de posar-vos les sabates i, després, agafar els mitjons. El lloc web i el programari de client de NordVPN és intuïtiu i fàcil d’utilitzar, de manera que no ho va fer’No ens molesta que la seva “Començant” la secció no està ni a la part superior de la pàgina d’ajuda.

La resta de TorGuard’s Les opcions d’assistència es troben al peu de pàgina, començant per una oferta per enviar un bitllet, cosa que NordVPN ha eliminat de manera complicada de la secció d’Ajuda i l’ha col·locat al peu de pàgina’s “Contacteu-nos”. Enviar un bitllet serà apreciat pels usuaris avançats que sàpiguen que té el problema’Acabat d’experimentar no es resoldrà en pocs minuts i requerirà algunes captures de pantalla, si no hi ha registres adjunts. Mentre que el termini de resposta de 24 hores semblava bo, ens ha sorprès una taxa de resposta encara més ràpida al nostre problema amb placebo.

Passat això TorGuard’s Guies de configuració: hi ha moltes versions diferents amb requisits diferents. Per sort, cada tutorial de configuració anònima de VPN es presenta de manera clara, amb captures de pantalla útils. Malauradament, els tutorials de proxy i DNS estàtics no hi són; podeu veure dues taules sense fer res de clic.

TorGuard’s La base de coneixement és bastant similar a NordVPN’s pàgina d’ajuda, però aquesta darrera ens va agradar molt millor. Comença amb una barra de cerca i no’No aclaperes l’usuari amb diversos enllaços i opcions. I fins i tot quan ambdues pàgines web donen preguntes al TOP 5, NordVPN’La presentació és millor a causa del disseny global.

TorGuard també té un fòrum actiu amb usuaris que publiquen preguntes específiques i suggeriments de funcions. La primera de les 57 pàgines tractava preguntes de les darreres tres setmanes. La majoria van tenir respostes múltiples i sembla que triguem menys d’un dia a obtenir-ne una, sempre que la vostra pregunta estigui ben formulada. NordVPN no té cap fòrum, però sí’És dubtós que els usuaris en necessitin, ja que el suport en xat en viu funciona tan bé.

TorGuard també té una pregunta freqüent, però quan el nombre de preguntes és superior a 10 i no es classifiquen, probablement perd atractiu en comparació amb el xat en directe. Per tant, no ho vam fer’No plorar quan no podíem’Trobeu les preguntes més freqüents de NordVPNs en els primers intents’s no també a la secció d’Ajuda.

Finalment, TorGuard compta amb un número gratuït, cosa que NordVPN no fa’no tinc. Però de moment, la línia telefònica només funciona als Estats Units’no suposa un avantatge respecte al competidor en aquesta lluita TorGuard vs NordVPN, probablement no hi ha’Hi ha molts casos en què haureu de necessitar una VPN i no hi ha cap mòbil o internet wifi al vostre voltant.

TorGuard vs NordVPN, que és el campió de la facilitat d’ús i suport?

NordVPN és un clar campió de la facilitat d’ús. El disseny del seu lloc web i el seu programari és d’alta gamma en comparació amb TorGuard, que sembla que va quedar encallat en algun lloc als anys 2000 quan l’ús d’una VPN era només per a la tecnologia..

Amb NordVPN, canviar el protocol de UDP a TCP només és possible després d’obrir el menú de configuració avançada mentre es troba a TorGuard.’és una de les primeres coses que podeu configurar abans de connectar-vos. I si bé NordVPN pot no oferir tantes opcions per a usuaris avançats, sí’Encara és una millor opció en termes de facilitat d’ús en comparació amb TorGuard.

TorGuard, en canvi, és un campió de suport menys clar, però segueix sent. Tot i que ambdues VPN tenen un gran suport de xat en directe, TorGuard ofereix trucades gratuïtes als Estats Units, i falta una funció NordVPN. Podríem castigar TorGuard per la seva torba base de coneixement i les seves preguntes freqüents, però la majoria dels usuaris no els comprovaran.

Al final, proclamem que aquesta ronda de TorGuard vs NordVPN acaba sense un Campió de Facilitat d’Ús i Suport. Estem segurs de repetir aquesta batalla en el futur, així que estigueu atents!

Netflix, BBC iPlayer, Kodi i altres opcions de streaming

NordVPN actualment és la VPN número 1 de Netflix, però TorGuard també es troba en el Top 5. NordVPN mai va tenir problemes greus amb el streaming de Netflix. A més d’això, funciona bé amb BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime i altres serveis de streaming. Les dues VPN ofereixen (per un preu addicional) IP dedicats per a la transmissió en streaming, cosa que és molt poc probable que es bloquegi. La trista part d’utilitzar TorGuard és que hauràs de pagar 7,99 dòlars addicionals / mes per la IP dedicada per passar de bloquejat a molt poc probable de ser bloquejat, mentre que pagar 5,83 dòlars al mes a NordVPN és opcional..

Pel que fa a Kodi, NordVPN també passa al capdamunt. Ell’s compatible amb els dispositius Kodi, ofereix seguretat, velocitat i anti-geobloqueig de primera qualitat. Pel que fa a TorGuard, passa a un sol pas enrere, principalment per la seva jurisdicció nord-americana.

TorGuard vs NordVPN, que és el rei de Streaming?

Tot i que ambdues VPN ofereixen excel·lents opcions de streaming, sí’és fàcil coronar NordVPN com el veritable rei perquè TorGuard requereix IP IP dedicats i demana pagar més per aquesta funció. Després de conèixer-ho, molts aficionats van abandonar el seu ídol i van canviar de costat en secret per la resta de partits de TorGuard contra NordVPN..

Torrenting i P2P

Les dues VPN són fantàstiques per a la torrenting. De fet, es troben entre les 3 VPN més importants per al torrenting.

L’especialització és una mesura que NordVPN ha pres per optimitzar la selecció del servidor. Un exemple és la seva decisió de proporcionar servidors P2P i torrenting en lloc de permetre’l en tots els servidors, això significa una velocitat encara més bona per a l’usuari.

Mentre TorGuard no ho fa’No oferiu servidors específics P2P, la velocitat i la seguretat encara són prou bones. A més, si l’únic que necessiteu és torrent, podeu prendre TorGuard’s Proxy anònim: una opció més barata que serà suficient per compartir fitxers. Un cop més, cal assenyalar que TorGuard està registrat als Estats Units i que també ha tingut problemes amb l’ús de Gmail com a servei de correu, però que’No és una cosa de la qual et preocupis massa.

TorGuard vs NordVPN, que és el capità de Torrenting?

El lloro aterra a NordVPN’s espatlla’és un presagi! La tripulació aplaudeix mentre TorGuard desapareix en silenci entre la multitud. Però ell’no està enfadat ni trist. Està somrient, ja que sap que trobarà fàcilment un altre vaixell per comandar.

Xina i altres països restringits

Xina i Rússia són dos països on utilitzar una VPN no aprovada pel govern us pot permetre una multa que val més de dos grans. Per tant, és fonamental triar-ne l’adequada perquè, per descomptat, cap de les millors VPN es troba a la llista blanca.

TorGuard té una funció VPN Stealth, que permet passar les inspeccions de paquets profunds (DPI), que us ajuda si’estic a la Xina. Hauria de ser suficient si tu’torneu a viatjar o allotgeu-vos-hi un llarg període.

NordVPN té la seva pròpia característica anomenada servidors Obfuscats, que també utilitzen una versió modificada d’OpenVPN per evitar DPI. Funciona a Windows, Mac i Android, però actualment no té suport per iOS. Tot i això, les funcions de xifratge addicionals, com Double VPN o Tor sobre VPN, fan que NordVPN sigui probablement la millor elecció en els casos en què necessiteu la millor seguretat possible per accedir o lliurar algun contingut seriosament sensible a la Xina (o qualsevol altre país restringit, com Rússia). , Turquia, Iran o Índia).

TorGuard vs NordVPN, que és l’Emperador de la Xina?

Si el combat TorGuard vs NordVPN passés a la Xina sota les regles de iOS, TorGuard probablement eliminaria la merda de NordVPN. Però si ho és’No és el cas – hauríeu d’anar a favor de NordVPN – és el veritable emperador de la Xina, que sembla que va capturar el tron ​​durant la resta del temps. Llarga vida a l’emperador! Wansui, wansui, wansui!

Preu

Recentment, NordVPN ha abaixat el seu pla especial 3yr en 2,75 dòlars / mes i l’ha canviat per un de dos anys per 3,99 dòlars al mes, que encara es considera un robatori. Però sí’no és fàcil d’aconseguir, ja que només està disponible en ocasions especials o mitjançant afiliats.

Per tant, potser voldreu pensar en aquests tres plans en funció de la vostra voluntat de comprometre a llarg termini:

 • 11,95 USD / mes (pla d’un mes)
 • 9,00 $ / mes (pla de 6 mesos, estalvieu un 24% o 35 $ / any)
 • 6,99 $ / mes (pla d’1 any, estalvieu un 41% o 60 $ / any)

Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies i els podeu pagar amb diverses targetes de crèdit, criptocurrencies i altres mètodes com PayPal, AliPay o WebMoney. El vostre compte funcionarà en 6 dispositius diferents simultàniament, que haurien de ser més que suficients per a les vostres necessitats personals.

Tot i que tot això sona molt bé, NordVPN no’No anuncieu proves gratuïtes on no feu la publicitat’primer he de pagar. Per sort, n’hi ha un disponible a free.nordvpn.com: tot el que necessites per obtenir un assaig complet de 7 dies és una adreça de correu electrònic.

Parlant de TorGuard, ofereix 4 plans:

NordVPN vs TorGuard

Com veieu a la captura de pantalla, no només els agrada tenir configuracions avançades a la seva aplicació, també els agrada que els seus possibles clients facin les matemàtiques i vegin què poden estalviar al mes en dòlars o percentatges. Així que us presentem els plans de la mateixa manera que ho vam fer NordVPN’s per a una millor comparació:

 • 9,99 $ / mes (pla d’un mes)
 • 6,66 USD / mes (pla de 3 mesos, estalvies un 33% o 39,92 $ / any)
 • 4,99 USD / mes (pla de 6 mesos, estalvieu un 50% o 59,90 dòlars / any)
 • 4,99 dòlars el mes (pla d’1 any, estalvieu un 50% o 59,90 dòlars / any)

Com veiem aquesta estranya política de preus, hi ha realment tres plans, ja que estalvieu la mateixa quantitat amb un pla de 6 mesos i el pla anual. En aquest cas, pràcticament no hi ha cap motiu per triar aquest últim i arriscar-se a pagar per alguna cosa que ja no utilitzeu. El mateix TorGuard destaca la versió de 3 mesos, mentre que NordVPN destaca el pla d’un any com el més popular. I mentre TorGuard ofereix 5 dispositius simultanis en comparació amb els NordVPNs 6, encara hauria de cobrir les necessitats de la majoria d’usuaris.

La part trista és que TorGuard s’afanya a decidir-vos – sense importar quin pla de la VPN anònima que feu, només tindreu una garantia de devolució de 7 dies. La bona part és que TorGuard ofereix encara més opcions de pagament que NordVPN; a més de targetes de crèdit, PayPal, criptocurrencies, parets de pagament i CoinPayments, podeu utilitzar una targeta de regal de Paygarden de moltes marques, com Starbucks o Walmart..

TorGuard vs NordVPN, que és el vescompte de preus?

TorGuard és més barat per 2 dòlars al mes, excepte el pla especial de dos anys del NordVPNs en què podríeu topar. És aquest un factor decisiu en aquesta ronda de TorGuard vs NordVPN? Bé, si triguessis 1 any, NordVPN costaria 84 dòlars i TorGuard seria de 60 dòlars, gairebé un 30% més barat. Per a una sola persona, especialment aquella que no és capaç de configurar la VPN per si sola per assolir alguna combinació personalitzada de protocols i xifrats, NordVPN proporcionarà més avantatge per a la quantitat i, per tant, rep el nom de vescompte de preus..

El guanyador del duel NordVPN vs TorGuard

Ambdues VPN compleixen els màxims estàndards de seguretat i privadesa i ambdues tenen una política estricta de registres, tot i que a TorGuard s’ha esmentat com a possible responsabilitat a causa d’utilitzar Gmail com a proveïdor de correu electrònic. TorGuard també està sota la jurisdicció nord-americana.

Les dues VPN ofereixen una de les millors valoracions de velocitat i rendiment que veureu, tot i que NordVPN té més servidors en més països. Això pot importar si sou’Torneu a connectar des d’una ubicació molt allunyada del servidor més proper. Per tant, si tu’Vaig quedar enganxat al Cap d’Hornos després d’una demostració de les teves habilitats nàutiques a la teva xicota’No anireu tal i com estava previst i el vent us fa més fred que l’únic que necessiteu és Netflix, amb TorGuard la vostra opció més propera seria São Paulo (Brasil), mentre que NordVPN us pot oferir servidors xilens i argentins..

Ambdues VPN tenen un bon suport de xat en viu, però TorGuard també ofereix l’opció de trucar a una línia gratuïta, encara que només als Estats Units.

Mentre TorGuard’El servei d’atenció al client és amable, no podem dir el mateix sobre el seu lloc web’s i client’Disseny s. Si bé NordVPN és agradable, clar i fàcil d’entendre, TorGuard és només una finestra negra amb un munt de configuracions que podrien evitar els usuaris de VPN amb menys experiència.

Les dues VPN són bones per a la transmissió en streaming, però per treure el màxim partit de TorGuard, tu’Hauré de comprar una IP dedicada que costi més.

Per al torrenting i el compartir P2P, escolliríem NordVPN, només perquè tenen servidors especials per això (que normalment és un avantatge per a la velocitat).

A la Xina, agafaríem NordVPN, tret que vostè’tornar a ser usuari d’iOS.

Quan es tracta de fixar preus, TorGuard és més barat de 2 dòlars al mes per a tots els plans, però això és important només per a empreses més grans on tingui un 30% de diferència de preus anual. No ho vam fer’com TorGuard només proporciona una garantia de devolució de 7 dies en comparació amb NordVPN’s 30.

Per acabar, si sou nous a la indústria de les VPN i voleu un servei fàcil d’utilitzar, segur i ràpid, amb una gran assistència al client, escolliu NordVPN. Si sou un usuari avançat que vol ajustar la configuració segons les seves pròpies necessitats i / o necessiteu una bona versió d’iOS, TorGuard és la vostra VPN que escolliu. En qualsevol cas, estareu contents amb les dues opcions, ja que es troben fàcilment al TOP 5 de qualsevol lloc de revisió VPN, no només el nostre.

Si no’No estic d’acord amb nosaltres, no dubteu a dir-ho a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Lectures recomanades

Opinió de TorGuard

Revisió NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map