Revisió de correu privat


Private-Mail és un nou producte de correu electrònic segur per a particulars i empreses dels fabricants de TorGuard VPN i TorGuard Email. Ell’fa ni un any que es va introduir TorGuard Email, però ara sembla que TorGuard ha decidit competir seriosament amb els millors en el mercat de correu electrònic segur..

Per tant, heu de canviar de correu electrònic de TorGuard o de qualsevol altre correu electrònic segur a Private-Mail? És prou segur? Obteniu més informació sobre les novetats i característiques de Private-Mail.

Funcions de correu privat

Per començar, Private-Mail ofereix no només un servei de correu electrònic, sinó també un emmagatzematge en núvol xifrat dissenyat per a una compartició segura, cosa que no hi havia a TorGuard’s anterior client de correu electrònic segur. Com que els vostres fitxers a Secure Cloud es guarden i xifren per separat del vostre correu electrònic, això proporciona una seguretat addicional: en el poc probable que el vostre compte de correu electrònic es vegi compromès, l’emmagatzematge al núvol es mantindrà segur.

Aquesta no és l’única notícia dels creadors de Private-Mail. La seva solució de correu electrònic segura també ofereix les següents funcions:

1. Encriptació de correu electrònic segura OpenPGP

Heretat del correu electrònic de TorGuard, el xifrat de correu electrònic de OpenPGP segur garanteix un 100% de garantia de que les vostres dades es quedaran privades. En ser compatible amb OpenPGP, Private-Mail us proporciona una seguretat irrompible i també us permet emmagatzemar claus PGP al vostre navegador. Ara tu’Podré evitar que els anunciants accedeixin i venguin les vostres dades.

2. Xifratge al núm

L’emmagatzematge en núvol de correu electrònic privat utilitza el xifrat paranoic per protegir les vostres dades de fitxers amb xifrat AES-256 de grau militar. Ja que sou l’únic que té la clau, allà’de cap manera un tercer, o fins i tot Private-Mail, podia llegir el contingut dels vostres fitxers.

3. Protecció contra atac MITM

Private-Mail us protegirà dels atacs anomenats man-in-the-middle (MITM) i amenaces similars. Això’s possible a causa del xifratge que fa que qualsevol tercer pugui llegir o interceptar la correspondència de correu electrònic.

4. Facilitat d’accés

Mentre que’és impossible que altres persones puguin llegir els vostres correus electrònics’És molt fàcil per a tu accedir-hi. Tot i que té clients d’escriptori i mòbils, Private-Mail no ho fa’No necessiteu cap programari específic i es pot gestionar des de qualsevol lloc del món sense cap compromís amb la seguretat. Tot el que necessiteu és un navegador web per accedir a les vostres dades.

5. Ideal per a negocis

Si bé molts correus electrònics segurs són adequats per a particulars, no tots poden atendre les necessitats dels clients empresarials. Això’No és el cas amb Private-Mail. Permet gestionar tot amb un sol compte d’administració, utilitzar Groupware per a la col·laboració amb el vostre equip i personalitzar la safata d’entrada amb la marca de marca blanca o el vostre propi nom de domini..

6. Correu electrònic molt ric en funcions

Centrar-nos en la privacitat sovint deixa que els correus electrònics segurs no tinguin característiques que nosaltres’estic acostumat a Per sort, Private-Mail té un calendari propi (que es pot sincronitzar amb el vostre telèfon intel·ligent), tasques, notes, importació massiva, àlies de correu electrònic i suport IMAP / POP3. El més important, la seva cerca avançada us permetrà trobar ràpidament el missatge adequat sense fer-los passar.

7. Correu electrònic

El problema, fins i tot del correu electrònic més segur, és que un cop la vostra adreça es faci pública, podeu esperar missatges no desitjats a la safata d’entrada. Per contrarestar-ho, Private-Mail us permet crear àlies de correu electrònic que actuen com a reenviadors. Una vegada que no’no ho necessiteu, suprimiu l’àlies i no us apareixeran més missatges.

8. Atenció al client les 24 hores

Els clients de correu electrònic privat als Estats Units poden beneficiar-se d’assistència telefònica 24 hores al dia, mentre que el xat en viu també està disponible. I si aquest és el mateix equip de suport que coneixem des de la VPN de TorGuard, estigueu preparats per a representants educats i coneixedors que atendran totes les vostres inquietuds..

Com funciona Private-Mail?

Private-Mail utilitza el xifratge OpenPGP per protegir l’enviament i la recepció. Vostè no’No heu de proporcionar cap informació personal per crear un compte de correu privat. Tot i que ho fes, no seria així’No serà accessible a TorGuard a causa del xifrat.

Què’és més, no’No necessiteu cap programari especial per utilitzar el vostre compte de correu privat: la vostra safata d’entrada de correu electrònic és accessible amb qualsevol navegador web. A més, els clients empresarials també poden configurar comptes IMAP i POP3. Finalment, també podeu utilitzar un client d’escriptori, Android o iOS per a la vostra comoditat.

L’emmagatzematge al núvol que ve amb Private-Mail xifra els vostres fitxers amb l’ajut del xifrat paranoic que utilitza xifrat AES de 256 bits de grau bancari. I ja que’separades del vostre emmagatzematge de correu electrònic, sempre es mantindrà segur en cas que un altre es vegi compromès.

El correu electrònic privat és segur?

El correu electrònic privat és tan segur com el correu electrònic segur. Xifrat amb l’OpenPGP, el vostre contingut està fora de l’accés fins i tot per als creadors de correu electrònic privat. Les claus s’emmagatzemen localment i es poden importar fàcilment a qualsevol navegador per utilitzar-les en qualsevol part del món. A mesura que els vostres correus electrònics es xifren i es desxifren localment, hi ha’no és manera de que tercers puguin alterar els seus continguts.

La xarxa Private-Mail realitza regularment auditories de seguretat per assegurar-se que les vostres dades romanen privades. La combinació d’alguns algorismes de xifratge OpenPGP, AES, RSA i programari de codi obert significa que els vostres correus electrònics estan protegits per solucions d’última generació..

És de correu electrònic privat?

Private-Mail és tan anònim com hauria de tenir un correu electrònic segur. Per començar, no’No heu de proporcionar informació personal quan creeu un compte. A més, les vostres dades es xifren al costat del client de manera que ningú, ni tan sols l’equip de correu privat pot desxifrar-lo.

Private-Mail no té cap anunci i tampoc’t rastrejar, emmagatzemar o registrar qualsevol de les vostres dades. Però el vostre anonimat també depèn de si podeu mantenir-vos incògnits abans i després d’utilitzar un correu electrònic segur. Per això, això’s recomana que utilitzeu una xarxa privada virtual (VPN).

Si utilitzeu una VPN s’ocultarà la vostra adreça IP tant de l’ISP com d’altres tercers. També xifrarà tota la vostra connexió, posant tot el trànsit en un túnel segur al qual ningú podrà accedir. Per tant, per mantenir-se veritablement anònim mentre utilitzeu Private-Mail, us recomanem obtenir qualsevol dels serveis Top 10 VPN.

Preu de correu privat

Plans de preus de correu electrònic privat

Private-Mail ofereix més d’un pla adreçat a particulars i empreses:

 • Gratuït – 100 MB de correu electrònic i 100 MB d’emmagatzematge en núvol
 • Estàndard – 10 GB de correu electrònic i 10 GB d’emmagatzematge al núvol – 8,95 $ / mes
 • Pro – correu electrònic de 20 GB i emmagatzematge en núvol de 20 GB – 15,95 dòlars / mes
 • Business Pro – 100 GB de correu electrònic i 100 GB d’emmagatzematge en núvol – 64,95 dòlars / mes

Els plans no es diferencien només en espais d’emmagatzematge. El pla gratuït més bàsic només té accés a correu electrònic web, mentre que Standard afegeix aplicacions de correu privat de iOS i Android, 5 àlies de correu electrònic, assistència prioritària i funcionalitat addicional del client (contactes, calendari, sincronització).

El pla Pro no és gaire diferent de l’estàndard en termes de qualitat, però segur que compensa el seu preu gairebé doble, amb el doble d’emmagatzematge i 20 alias de correu electrònic..

Finalment, el pla Business Pro més luxós de Private-Mail inclou deu comptes de correu electrònic separats, domini personalitzat, logotip personalitzat i l’opció de configurar l’accés POP3, IMAP i SMTP..

Private-Mail és barat en comparació amb la competència?

Es pot comparar els preus del correu electrònic privat amb els dels seus competidors, perquè les funcions que s’ofereixen són opcionals per a alguns i són vitals per a d’altres. Per exemple, Private-Mail’El pla estàndard ofereix 10 GB d’emmagatzematge en comparació amb el líder de la indústria de preus similars ProtonMail‘s 5 GB Pla professional. Però aquest últim us ofereix dos dominis personalitzats i Private-Mail només els ofereix en Business Pro.

Tanmateix, si haguéssim de traure una conclusió sobre els preus de correu electrònic privat, sí’és bastant similar al dels millors correus electrònics segurs. Tot i que el servei acaba de començar, espereu que s’uneixin al club VIP, si no és aquest any, i el 2020 segur.

Private-Mail vs ProtonMail

Deixar’s veu com es compara Private-Mail amb ProtonMail.

Correu privatProtonMail
PropietariTorGuardProton Technologies AG
Alliberat20192014
UbicacióEstats UnitsSuïssa
Versió gratuïta disponibleSí, 100 MBSí, 500 MB
Cost8,95 dòlars al mes per estàndard
15,95 dòlars al mes per a Pro
64,95 dòlars al mes per Business Pro
5,50 $ / mes per a Plus
8,80 dòlars / mes / usuari per a professional
33 $ per mes per Visionari
Usuaris
1 o 101-5.000
Emmagatzematge de bústies100 MB – 100 GB500 MB – 20 GB, 1 GB per 1,1 dòlars al mes
Dominis personalitzatsNomés pla de negoci Pro0-10, domini +1 per 2,2 dòlars el mes
Funcions de seguretatAES, RSA i OpenPGPAES, RSA i OpenPGP
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map