Revisió de ProtonMail


En aquesta revisió de ProtonMail, nosaltres’Fes una ullada al funcionament intern d’aquest client de correu electrònic segur i comprovarà com es compara amb Gmail.

Primer, deixem’parleu sobre clients de correu electrònic segurs. Aquests serveis van més enllà del vostre correu electrònic gratuït regular ja que garanteixen protegir les vostres dades personals i garantir que tots els missatges siguin segurs. Els vostres correus electrònics es xifren per garantir que no poden ser interceptats o llegits per tercers.

Un compte de correu electrònic estàndard pot oferir un xifrat limitat, pot ser que pugui protegir el vostre correu electrònic des del final, però no sol garantir que estigui protegit fins al receptor. Els clients de correu electrònic segurs funcionen perquè el vostre missatge sigui enviat i rebut de forma segura.

Què és ProtonMail?

ProtonMail és un servei de correu electrònic basat en web creat per un grup d’enginyers, desenvolupadors i científics de Suïssa. El grup li apassiona la privadesa i la protecció de les llibertats civils dels individus en línia. Els creadors van utilitzar la seva experiència tècnica per desenvolupar un sistema de correu electrònic segur i anònim.

Els servidors ProtonMail es mantenen a Europa’El centre de dades més segur que es troba situat a 1.000 metres sota una roca massissa. La companyia ja està subjecta a les estrictes lleis de privadesa a Suïssa, a més de la seva missió de proporcionar la màxima seguretat. Això equival a que els vostres correus electrònics siguin absolutament segurs físicament i jurídicament.

L’equip fundador de ProtonMail es va reunir mentre treballaven al CERN, l’Organització Europea per a la Recerca Nuclear. Aquest grup de persones amb vocació tècnica van començar l’empresa gràcies a un esquema de crowdfunding innovador. Des que es va fundar l’empresa el 2013 s’ha convertit en el món’és el major proveïdor de correu electrònic segur amb més d’un milió d’usuaris.

Les funcions de seguretat de ProtonMail inclouen:

 • Xifrat de punta a punta
 • Criptografia de codi obert
 • Accés zero a les dades dels usuaris

Com funciona ProtonMail?

ProtonMail utilitza les últimes investigacions i tecnologia per garantir la seguretat completa dels vostres correus electrònics. Els missatges estan completament xifrats mitjançant codi font obert per a una transparència completa. L’equip d’investigació està constantment mirant els avenços tecnològics i encoratja els altres a contribuir amb l’objectiu de fer d’aquest servei de correu electrònic el més segur del món.

Allà’s una versió basada en la web de ProtonMail disponible, més aplicacions per a dispositius mòbils Android i iOS. No cal descarregar el programari per a la versió web. El vostre compte es sincronitza entre dispositius mantenint una seguretat completa. Actualment, les aplicacions estan disponibles en fins a 14 idiomes diferents.

Un dels problemes que tenen alguns usuaris és el límit d’enviament que s’aplica als comptes gratuïts; es recomana enviar no més de 50 correus electrònics per hora i 150 correus electrònics al dia. Amb la finalitat de prevenir la publicació de missatges de correu electrònic massius, correu brossa i correu electrònic retornat per mantenir la integritat de ProtonMail. Si utilitzeu el vostre compte normalment sense informes de correu brossa o actualitzeu-vos a un compte de pagament, augmentareu els límits d’enviament.

ProtonMail actualment no ofereix serveis POP3 per a l’enviament de correu des d’una altra adreça. Potser l’empresa simplement vol que vingueu completament al servei. També anima els usuaris a recomanar el servei de correu electrònic als seus amics per reduir els límits d’enviament i crear una xarxa d’usuaris.

Per a ús professional i personal

Si heu d’utilitzar una adreça de correu electrònic personal per a correspondència relacionada amb el treball, ProtonMail és una opció fantàstica. Queda protegida qualsevol informació sensible enviada per correu electrònic sobre la vostra feina o clients. Es poden enviar contrasenyes o informació financera sense por que es vegi compromès.

ProtonMail Professional ofereix un servei de correu electrònic segur per a organitzacions. Beneficieu del mateix xifratge que els comptes de correu electrònic habituals, però amb més emmagatzematge, usuaris i administradors permesos. Els correus electrònics xifrats ajuden les organitzacions a complir amb la Unió Europea’s Reglament general de protecció de dades (GDPR).

ProtonMail està segur?

ProtonMail és tota la seguretat. Els correus electrònics es xifren en tot moment des del remitent fins al receptor. La mateixa empresa ni tan sols pot accedir ni xifrar els vostres missatges, impossibilitant la lectura o la transmissió a tercers de cap informació dels vostres correus electrònics o de les vostres dades personals..

Un procés d’autenticació de dos factors requereix que introduïu un codi d’accés que rebrà mitjançant una aplicació al telèfon mòbil per iniciar la sessió al vostre compte. Un dels inconvenients d’aquest nivell de seguretat és que si oblides la teva contrasenya, fins i tot ProtonMail no podrà recuperar les teves dades. Aquest és un compte de correu electrònic que és perfectament real i el vostre.

ProtonMail és anònim?

Teniu la seguretat que ProtonMail sigui completament anònim. Vostè no’No heu d’introduir cap informació personal per tal de registrar-vos en un compte. L’empresa no conserva cap registre IP de manera que la vostra adreça IP no estigui vinculada al vostre compte de correu electrònic de cap manera.

El vostre proveïdor de serveis d’internet i ni tan sols el govern pot accedir als vostres missatges de correu electrònic. La companyia considera fermament que tant les persones com les organitzacions tenen dret a comunicar-se en privat. El seu objectiu és fer que els missatges de correu electrònic siguin el més segurs i privats possibles.

No obstant això, hi ha molts usuaris amb experiència que donen’No aneu a Internet sense haver-vos connectat prèviament a una VPN (xarxa privada virtual). Això no només ajuda a anonimitzar-les, sinó que també xifra la seva informació, sovint amb xifratge de qualitat militar.

Per tant, l’ús d’una VPN anonimada amb ProtonMail us pot oferir una protecció encara més gran que l’ús de ProtonMail per si mateix. Si teniu en compte obtenir una VPN, podeu començar consultant la nostra llista de 10 VPN més destacades.

Com eliminar ProtonMail

Si voleu suprimir el vostre compte de correu electrònic, només cal que aneu a la pestanya Compte del menú Configuració i escolliu “Suprimeix.” Haureu d’introduir la vostra contrasenya per confirmar que voleu suprimir el compte. Tingueu en compte que la supressió és definitiva, el vostre compte no es pot restaurar i no es podran recuperar cap de les vostres dades més endavant.

ProtonMail vs Gmail

Gmail és un dels serveis de correu electrònic gratuït més populars del món, però ofereix la seguretat que busqueu? Deixar’Fes una ullada a la forma en què el servei de correu electrònic segur de ProtonMail es configura contra Gmail.

ProtonMailGmail
FundadorAndy Yen, Wei Sun i Jason StockmanGoogle
Alliberat20132009, després de 5 anys de proves beta
UbicacióSuïssaEUA
Versió gratuïta disponible
Cost5-30 EUR / mes
pagar per emmagatzematge addicional, dominis o adreces per EUR 1-2 al mes.
Actualitzeu a Gmail 1 a partir d’1,59 £ al mes, que inclou un emmagatzematge addicional i una ajuda experta de Google.
Emmagatzematge de bústiesVersió gratuïta: 500 MB
Pagat: 20 GB
Els usuaris obtenen cadascun 15 GB, compartits juntament amb altres serveis de Google (Google Drive i Google +)
Màx. límit adjunt25 MB i 100 fitxers adjunts25 MB
Funcions de seguretatProcés d’inici de sessió d’autenticació de dos factors
Xifratge de punta a fi per garantir la privadesa completa
Mètode bàsic per iniciar la sessió de contrasenya
Seguretat de la capa de transport (TLS)

ProtonMail es va estrenar el 2013, es basa a Ginebra, Suïssa i va ser fundada pel doctor Andy Yen, investigador del CERN i que treballava en aplicacions de física de partícules. Gmail és propietat de Google, hi ha des del 2005 i la seu és a Califòrnia, EUA.

Les versions gratuïtes estan disponibles des dels proveïdors tant a la xarxa com a les plataformes mòbils. Els paquets ProtonMail costen EUR 5-30 al mes o, alternativament, només podeu pagar per emmagatzematge addicional, dominis o adreces per un valor d’1-2 euros al mes. Podeu actualitzar a Gmail 1 a partir d’1,59 £ al mes, que inclou un emmagatzematge addicional i una ajuda experta de Google.

ProtonMail ofereix 500 MB d’emmagatzematge xifrat amb la versió gratuïta o podeu pagar fins a 20 GB. El límit màxim d’adhesió és de 25 MB i 100 fitxers adjunts. Gmail també té un límit d’adjunció de 25 MB i un compte estàndard proporciona 15 GB d’emmagatzematge. Hi ha diversos paquets d’emmagatzematge addicionals que ofereixen fins a 30 TB per una quota mensual.

Funcions de seguretat ProtonMail utilitza un procés d’inici de sessió d’autenticació de dos factors i el xifratge de final a extrem per garantir la privadesa completa. Gmail utilitza un mètode d’inici de sessió de contrasenya bàsic i Transport Layer Security (TLS) per xifrar els missatges, quan sigui possible. Si els proveïdors de correu electrònic tant del remitent com del destinatari no utilitzen TLS, Gmail no pot xifrar-lo per correu electrònic..

ProtonVPN

Com a avantatge addicional, tots els comptes de ProtonMail inclouen un compte ProtonVPN gratuït. Aquest jove servei VPN encara està avançant al mercat VPN, convertint-se ràpidament en un dels serveis més segurs. ProtonVPN ofereix funcions avançades dirigides als grups d’usuaris més sensibles, com ara activistes, dissidents i periodistes. Té sentit com a paquet de paquets també perquè la VPN ajudarà a evitar les mesures de censura que impedeixin als usuaris accedir al seu compte ProtonMail..

Llegiu la nostra ressenya completa de ProtonVPN

Conclusió

En general, els resultats de la nostra revisió ProtonMail són molt positius. Només tenim alguns petits problemes amb el servei, inclosos els límits d’enviament i cap servei POP3. Ens va impressionar l’equip tècnic que hi ha darrere de l’empresa i el nivell de seguretat que ofereixen. La versió gratuïta probablement serà suficient per a la majoria dels usuaris i els paquets de pagament ofereixen més emmagatzematge i funcions per a aquells que ho necessitin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map