Az ingyenes sport-streaming webhelyek veszélyeztetik az adatvédelmet: 3 ok a VPN használatára

nézze meg a premier bajnokságot, a vpn nélkülPróbálja meg a Sky Sports-ot az Egyesült Királyságon kívül nézni, és elmulasztja a Premier League összes fellépését!


Mindannyian tudjuk, mennyire bosszantó az online sportesemények megtalálása az interneten. Működő kapcsolat keresése, a véletlenszerű előugró ablakok miatt való aggódás és az Ön böngészőjéhez hasonló cookie-k támadása, mint például a cipőbuborék, mind az a lépés, amelyet ingyenes online tartalom közvetítésekor teszünk..

A Stony Brook Egyetem kutatói szerint, akár 50% az ingyenes streaming sportoldalak rosszindulatú hirdetéseket tartalmaznak.

Megéri-e kockáztatni? Természetesen nem. De ez nem azt jelenti, hogy még mindig nem csináljuk.

Szerencsére vannak az élő közvetítésű sportok biztonságosabb módjai. Három oka van annak, hogy miért mindig jobb streaming VPN-sel.

Patak egyenesen a forrástól

Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg már tudja, mi a VPN. Lehet, hogy nem tudja, hogy a VPN-ek hogyan teszik könnyebbé megkerülni a vázlatos élő streameket összesen, és közvetlenül a forrásból közvetíti.

hogy néz ki az ITV vpn nélkülAz ExpressVPN előtt …

Mivel a VPN lehetővé teszi, hogy elrejtse az IP-címét egy másik országban találhatóval, hozzáférhet a legális streaming webhelyekhez az egész világon!

hogy néz ki az itv egy vpn utánAz ExpressVPN után…

Az ExpressVPN Stream Sports könyvtárával részletes útmutatásokat olvashat arról, hogyan lehet élőben közvetíteni a világ legnagyobb sporteseményeit anélkül, hogy valaha is vázlatos linket kellene megnyitnia..

További biztonság hozzáadása a hálózathoz

Noha az ingyenes streaming oldalak egyre népszerűbbek, ők számos magánélet-kockázatot hordoz. A rosszindulatú programok, a vírusok és a rosszindulatú internetes nyomkövetők mind olyan fenyegetések, amelyeket ön szívesen elfogad, amikor úgy dönt, hogy ezekről a webhelyekről tartalmat közvetít..

Szemcsés videók, bosszantó előugró ablakok, harmadik féltől származó nyomkövetők – ezek csak néhány a fejfájásról, amellyel az élő streaming webhelyek használata során szembesülnek.

Amikor VPN-t használ, titkosítani tudja a hálózati forgalmat, és névtelenné teheti a tartózkodási helyét, nem is beszélve arról, hogy a legális webhelyekről is streamálhat a véletlenszerű linkekkel szemben.

Ez nyertes.

Még nézd meg HD-n

A harmadik fél webhelyein a videó minősége ritkán jellemző. Amikor külső forrásokból közvetít, nemcsak a magánéletének kockázatát kockáztatja, hanem egy al-par adatfolyamot is néz.

Mivel a VPN-k lehetővé teszik a forrásból való adatfolyamot, a a videó minősége sokkal jobb, és a rakodási idő nulla mellett van.

Még a Speed ​​Test segítségével is megtudhatja, mely VPN-kiszolgálók találják meg a legjobb sebességet.

Szembenézve, emberek: Ha online sportcsatornákat keres, akkor feltétlenül használjon VPN-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map