8 millors navegadors web més segurs el 2020


Quin navegador web és el més segur el 2020? La resposta ràpida és: “Cap dels més que fem servir.” Per trobar el navegador més fiable, en varem valorar un conjunt basant-nos en els criteris següents:

 • Funcions de seguretat: esteu protegit contra els pirates informàtics i les vulnerabilitats?
 • Opcions de privadesa: quanta quantitat de les vostres dades es recopilen? Hi ha eines per protegir la vostra privadesa?
 • Nombre d’extensions i complements segurs disponibles
 • Suport multi-plataforma

Deixar’veig com els navegadors es classifiquen entre el primer número més segur i el que no hauríeu de fer’toca amb un pal de deu peus.

VPN Seguretat Privacitat Extensions Plataformes
1. Navegador Tor Molt alt Molt alt Alguns No hi ha iOS
2. Crom no desgranat
Alt Alt Molts Sense iOS, Android
3. valent Alt Alt Pocs Tots
4. Firefox Alt Alt Molts Tots
5. Safari Alt Mitjà Pocs macOS, iOS
6. Chrome Alt baix Molts Tot, Chrome OS
7. Operapera Alt baix Alguns Tots
8. Vora Mitjà baix Molts Windows 10, Android, iOS, Xbox One

Els navegadors web privats i mainstream més segurs el 2020

A continuació, es mostra la llista combinada de navegadors principals i privats més segurs el 2020. Naturalment, només trobem els privats a la part superior de la nostra llista, però això no’No vol dir que un navegador principal no us pugui proporcionar una seguretat i privadesa dignes.

Logotip del navegador Tor

1. Tor Browser: el rei dels navegadors privats

Tor és sovint considerat el rei indiscutible dels navegadors privats, Tor és un navegador web basat en Firefox de codi obert que inclou una gran quantitat de funcions de seguretat que protegeixen de les empremtes digitals del navegador. Com el seu nom indica, s’executa a la xarxa Tor. A més, això’Actualitzades periòdicament per tractar tots els nous problemes de seguretat.

 • Qualificació de seguretat: molt alta. De manera predeterminada, Tor bloqueja tots els scripts i s’executa en mode de navegació privada. Quan tanqueu la finestra del navegador, no es desa res. Inclou cookies, historial i contrasenyes. Així, Tor proporciona una experiència de navegació menys racionalitzada però més segura. El flash i el Quicktime també estan bloquejats de manera predeterminada per evitar que algú pirateixi al vostre dispositiu mitjançant les seves vulnerabilitats de seguretat.
 • Qualificació de privadesa: molt alta. Tor es construeix amb la protecció de la privadesa en el seu nucli principal. En utilitzar una àmplia xarxa de “relés” per rebotar el trànsit a tot el món, Tor fa que sigui pràcticament impossible fer el seguiment i identificar el que vós’estic fent en línia. I la integració HTTPS Everywhere garanteix que les vostres dades es xifren sempre que us connecteu a un lloc web. Aquestes funcions fan que Tor sigui el campió absolut dels navegadors segurs en termes de privadesa fora de caixa.
 • Extensions segures disponibles: alguns
 • Plataformes compatibles: Linux, Windows, macOS, Android

Al costat negatiu, el navegador Tor bloqueja els scripts que poden provocar la càrrega de llocs web de manera errònia. Què’Torret retarda la vostra connexió a causa de les múltiples capes que utilitza per ocultar el trànsit. També donem’No ho recomano per a usuaris novells com a retocar el navegador Tor’La configuració us pot deixar fàcilment vulnerable.

El fet que Tor sigui tan segur i que sigui agradable a la intimitat fa que molts ho creguin’És tot el que necessites per a la protecció. Això pot ser cert en molts casos, però per a la màxima seguretat, heu de considerar suplementar Tor amb un servei VPN segur, com ara NordVPN.

Logotip del navegador Chromium desactivat

2. Problemes de privadesa de Google sense restriccions de crom

Google Chrome és un projecte de codi obert i Chromium és la seva versió menys intrusiva que encara ofereix la major part de Google’productes. Però allà’També és una versió sense publicar que elimina tots els enllaços a la companyia i se situa a la nostra llista de navegadors segurs alhora que permet instal·lar extensions de Chrome Store. A més, es beneficia de les actualitzacions habituals de seguretat de Chromium i té una bona característica de forçar totes les finestres emergents a pestanyes noves.

 • Qualificació de seguretat: alta. Si bé Chromium ja té un punt elevat al departament de seguretat, la versió desactivada fa un pas addicional, suprimint les sol·licituds de fons a tots els serveis web. També elimina els fitxers predefinits del codi font. Ungoogled Chromium utilitza HTTPS quan és possible, desactiva la formatació automàtica d’URL a Omnibox i desactiva la ping d’una adreça IPv6..
 • Qualificació de privadesa: alta. Per mantenir la vostra privadesa protegida, Chromium no registrat retalla tots els vincles amb Google i els seus productes eliminant tot el codi específic per als serveis web de Google. Això significa que podeu acomiadar-vos de Google Host Detector, de Google URL Tracker, de Google Cloud Messaging, etc. Finalment, desactiva WebRTC, que era impossible a Chromium sense un complement addicional o VPN de tercers.
 • Extensions segures disponibles: molts
 • Plataformes compatibles: Windows, macOS, Linux

Els usuaris han de ser conscients que la majoria de la configuració requereix una activació manual, per la qual cosa no és tan amable per a aquells menys familiars amb la ciberseguretat. En ser portàtil i no necessitar cap instal·lació, Ungoogled Chromium només soluciona en part el problema de mobilitat del vostre navegador segur’Encara no és compatible amb els dispositius mòbils.

Logotip del navegador valent

3. Valent: navegador lleuger i segur

Si bé Brave és un navegador privat basat en Chromium relativament nou, ja és compatible amb totes les plataformes importants, cosa que Tor i Ungoogled Chromium encara no estan aconseguint. Principalment desenvolupat per Brandon Eich, un antic col·laborador de Mozilla i creador de JavaScript, Brave és lleuger, segur i realitzat específicament amb la privadesa..

 • Qualificació de seguretat: alta. Per descomptat, Brave bloqueja les empremtes dactilars, els scripts i les galetes per defecte del navegador. També té un sòlid bloquejador d’anuncis i proporciona la integració HTTPS Everywhere, així com actualitzacions de seguretat relativament freqüents.
 • Qualificació de privadesa: alta. Amb una base de codis completament desactivada i finestres privades personalitzables, Brave augmenta les seves credencials amb la seva completa manca d’escàndols i / o preocupacions sobre privadesa. Dit això, ho va dir’segueix sent un treball en curs. Fins que Brave afegeix més entrades a la seva col·lecció de complements segurs, ho fa’és difícil recomanar-lo com el navegador més segur disponible.
 • Extensions segures disponibles: pocs
 • Plataformes compatibles: Windows, Linux, macOS, Android, iOS

En general, valent és una excel·lent elecció per a aquells que no ho fan’No penseu de fer servir una peça experimental de programari i don’Lluiteu amb una funcionalitat minimalista. L’únic inconvenient és el seu nombre relativament baix d’extensions de navegador compatibles. És possible que alguns usuaris no agradin la introducció d’anuncis com a mitjà per donar suport a la iniciativa.

Logotip del navegador Firefox

4. Navegador Firefox: el navegador web principal més segur

Tot i que Tor pot ser el navegador privat més preparat per a la batalla, Firefox té un suport massiu de complements que el podeu configurar per competir en el primer lloc. Com Tor, Firefox també és de codi obert. A diferència de Tor, sí’S’ha auditat completament i no’pateix pèrdues de velocitat.

 • Qualificació de seguretat: alta. Si descarregueu uns quants complements de privadesa, Mozilla Firefox pot ser la vostra resposta als perills en línia. El principal motiu pel qual Firefox és una gran alternativa a Tor és que podeu utilitzar-lo per a la navegació segura i canviar fàcilment a la navegació completa. A més, allà’s un navegador Firefox Focus per a Android i iOS.
 • Qualificació de privadesa: alta. Com Tor i a diferència de Google’s navegador Chrome, Firefox no’No feu el seguiment de l’historial del navegador. Ell’També s’actualitzen regularment per fer front a les noves amenaces de seguretat. Tret que tu’estic buscant seguretat en hardcore, Mozilla Firefox és la teva millor opció.
 • Extensions segures disponibles: molts
 • Plataformes compatibles: Windows, macOS, Linux, Android, iOS

Mozilla Firefox es basa principalment en la personalització i és perfecte per a aquells que desitgin una experiència de navegació completament personalitzada. Recordeu que pot trigar prou temps a trobar tots els complements adequats que necessiteu, per tant, assegureu-vos que’estic disposat a invertir el temps necessari per convertir el Firefox en el navegador perfecte.

Podeu obtenir més informació sobre les seves funcions de seguretat i privadesa llegint la nostra revisió completa sobre Mozilla Firefox.

Safari

5. Apple Safari: el navegador predeterminat més segur

Des de Google’s Chrome va explotar al web el 2008, gairebé tots els navegadors predeterminats han patit. Safari no és una excepció: la seva versió de Windows s’ha desistit des del 2012, fent que només estigui disponible per als usuaris d’Apple. Dit això, encara el considerem un navegador bastant segur en general i probablement el navegador predeterminat més segur malgrat la seva lenta actualització de l’actualització.

 • Qualificació de seguretat: alta. Safari gestiona llocs web en una caixa de sorra, que impedeix que una de les vostres pestanyes es faci càrrec de tot el navegador no autoritzat d’accés a dades i codi maliciós. Això es fa fent una quarantena per separat de cada pestanya oberta. Altres funcions interessants inclouen un gestor de contrasenyes integrat, la protecció contra la pesca i llocs web falsos, així com un mode de navegació privat.
 • Qualificació de privadesa: mitjana. Tot i que Apple sap que havia estat acusat de recollida de dades en el passat, la companyia’La decisió que els usuaris opten per tècniques de recollida de dades ha fet que Apple’Els productes són molt més atractius des del punt de vista de la privadesa. Encara així’Els creadors formen part de la NSA’El programa PRISM, recopilava l’historial de navegació de Safari i fins i tot el recopilava quan els usuaris estaven en mode privat.
 • Extensions segures disponibles: pocs
 • Plataformes compatibles: macOS, iOS

Per obtenir una visió general de tot allò que ofereix Safari, assegureu-vos de llegir la nostra revisió completa sobre Safari.

Logotip de Google Chrome

6. Google Chrome: segur, però breu en privadesa

Més d’una dècada des de la seva introducció, Google Chrome és ara el navegador web més popular del planeta. Tot i que obté un punt excepcionalment alt en termes de seguretat, a causa de les freqüents actualitzacions i de moltes funcions útils, molts (inclosos nosaltres) dubtarien a trucar a Google Chrome a “navegador segur.” Aquí’Per què.

 • Qualificació de seguretat: alta. Amb funcions com ara l’exploració automàtica de descàrregues, actualitzacions automàtiques, advertències de llocs web de phishing i programari maliciós, mode Incògnit i pestanyes de caixa de sorra, Chrome és sens dubte poc elegant quan es tracta de seguretat. Sense oblidar el fet que Chrome ha estat el guanyador enrere de dos esdeveniments de pirateria Pwn2Own. Tot i haver-ho esforçat més per trobar vulnerabilitats al navegador, els pirates informàtics no podrien’No trenqueu les defenses.
 • Qualificació de privadesa: baixa. Totes les opcions de privacitat del món no podrien’no ens fa recomanar Chrome com a navegador que sigui compatible amb la privadesa. Les raons principals per a això són Chrome’la interacció amb el vostre compte de Google i la funció de sincronització, que recopila automàticament les vostres dades i les envia de nou a Google, incloent-hi coses com ara l’historial de navegació, els permisos del lloc web i l’historial de cerques. Què’a més, la versió mòbil de Chrome proporciona també a Google les dades d’ubicació.
 • Extensions segures disponibles: molts
 • Plataformes compatibles: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome OS

Si voleu obtenir més informació sobre Chrome’preocupacions sobre la privadesa i les seves característiques de seguretat, consulteu la nostra revisió completa de Google Chrome.

Logotip del navegador Opera

7. Opera: la falta de plugins és el seu Achille’s taló

Durant molt de temps, Opera era un navegador bastant infravalorat. Llançat el 1995, Opera ha estat considerat com un dels ràpids i més segurs dels navegadors no predeterminats durant dècades. Malauradament, si s’inclou una dubtosa VPN que rastreja l’amplada de banda i l’ús del no’prou, va ser adquirit per la companyia Golden Brick Capital, basada a la Xina, continuant preocupant-se per les seves pràctiques de privadesa.

 • Qualificació de seguretat: alta. Opera té funcions integrades, com ara la possibilitat d’encaminar el trànsit pels seus servidors i un bloqueig d’anuncis molt robust. Ell’També és molt bo per comprimir el trànsit, així que pot ser fantàstic si teniu una connexió lenta.
 • Qualificació de privadesa: baixa. Com hem esmentat anteriorment, una VPN preinstal·lada que registra la seva activitat en línia i una gran quantitat d’opcions de seguiment de desactivació pràcticament parlen per si soles. Si voleu mantenir la vostra navegació privada, don’No utilitzeu Opera.
 • Extensions segures disponibles: alguns
 • Plataformes compatibles: Windows, macOS, Linux, Android, iOS

El principal problema amb Opera és que necessita complements per estar completament segurs. Pot ser que això no sembli un problema enorme per als usuaris de Firefox o Chrome, però a causa de la seva escassa popularitat, trobar els complements adequats per a Opera és molt més difícil..

Si tu’encara no estic decidit, llegiu la revisió completa de l’Opera per obtenir més informació sobre el comparament d’Opera amb altres navegadors segurs del mercat.

Logotip de Microsoft Edge

8. Microsoft Edge: evita-ho a tota costa

Deixant enrere l’Internet Explorer i les seves nombroses vulnerabilitats, Microsoft va construir Edge a la plataforma Chromium i va millorar l’anterior en termes de seguretat tècnica. Dit això, les seves actualitzacions amb escassa temporització i la manca de funcions de protecció del seguiment encara la situen darrere de la majoria de navegadors.

 • Qualificació de seguretat: mitjana. Fer servir les pestanyes en una caixa de sorra, a l’estil Chrome, limitar el suport a les extensions i afegir el filtre de SmartScreen a Internet Explorer és bo i bo. Tot i això, Edge’La llarga llista de vulnerabilitats la marca un parell d’escriptures quan es tracta de seguretat.
 • Qualificació de privadesa: baixa. Per algunes rares raons, Microsoft Edge no ha inclòs cap funció de protecció del seguiment en el seu mode de navegació InPrivate, cosa que significa que’se us fa un seguiment i un seguiment, fins i tot quan us ho creieu’tornar “incògnit.”
 • Extensions segures disponibles: molts
 • Plataformes compatibles: Windows 10, Android, iOS, Xbox One

Assegureu el navegador amb una VPN

No importa el navegador que trieu, la protecció de la vostra connexió amb una VPN és encara imprescindible.

Una VPN dirigeix ​​el trànsit a través d’un servidor remot, xifrant la vostra connexió i amagant la vostra adreça IP en el procés. Això vol dir que qualsevol que intenti espiar-lo només ho veurà’heu connectat a una VPN sense saber quins llocs web us dirigeixen’he estat de visita o d’on heu estat’estic connectant des de.

Recomanem NordVPN per protegir el vostre navegador, ja que’és la VPN més segura disponible, que us proporciona xifratge de qualitat militar, registres sense registres i bona connectivitat.

NordVPN Valoració VPNpro de NordVPN: 9,6 / 10

Què’és un navegador segur, de totes maneres?

Els navegadors web segurs són els que donen’Feu un seguiment de la vostra activitat i feu tot el possible per evitar vulnerabilitats que puguin permetre als pirates informàtics explotar llacunes en la seva codificació. Al contrari de la creença popular, avui en dia’Els navegadors principals no deixen de ser els compromisos més fàcils de fer per als atacants.

Funcions de seguretat integrades com protecció de baixada, detecció de llocs web malicioses i automàtica “no rastrejar” Les sol·licituds feien molt navegadors principals com Microsoft Edge, Mozilla Firefox i Google Chrome “més segur” des del punt de vista de la seguretat.

D’altra banda, els navegadors principals que permeten navegar per l’anomenada “privat” Windows encara pot fer el seguiment de la vostra activitat i enviar les dades a tercers.

Comprendre els navegadors privats

Els navegadors privats, tal com els entenem avui, estan centrats en donar als usuaris un major control sobre la seva privadesa en línia.

Tenint en compte això, els navegadors privats com Tor i Brave solen tenir característiques de protecció addicionals o simplement sense integració de Google i poden atendre millor les necessitats de privadesa d’usuaris més exigents..

Es tracta de navegadors construïts específicament per a aficionats a la privadesa i normalment es dissenyen per bloquejar tot tipus de seguidors i scripts potencialment perillosos..

Utilitzant més d’un navegador segur

Una altra mesura de seguretat que recomanem per a la seguretat en línia és utilitzar més d’un navegador. La majoria de nosaltres volem navegar per la web mentre estem connectats a diversos comptes. Això és convenient, però també facilita fer el seguiment de les vostres activitats i enllaçar-les amb la mateixa identitat.

La solució aquí és establir les regles per utilitzar cada navegador. Per exemple, potser voldreu utilitzar Mozilla Firefox per a les tasques diàries que requereixen l’inici de sessió al correu electrònic i altres comptes. El segon navegador, per exemple, Un navegador valent, es pot reservar per a la navegació en mode privat mentre es tanca la sessió. Finalment, el navegador Tor es pot reservar per a tasques que requereixen la màxima privacitat i seguretat.

No dubteu a crear el vostre propi conjunt de regles i a utilitzar diferents navegadors, només assegureu-vos de no incomplir-les. I a l’hora d’iniciar la sessió, no guardeu mai les contrasenyes al navegador. Si teniu massa contrasenyes per recordar-ho’Alt temps que vau començar a utilitzar un gestor de contrasenyes.

Complements populars segurs del navegador

Com tu’Probablement ja he pogut esbrinar, molt depèn no del navegador propi sinó dels complements disponibles. Això’és per això que els navegadors populars tenen una avantatge en els gustos de Safari o Opera. A continuació es mostra una llista de complements populars que han de contribuir a millorar la vostra seguretat i privadesa, ja que el seu navegador els admet.

 • uBlock Origin – probablement el millor bloquejador d’anuncis per a navegadors, que també inclou protecció de seguiment i serveix com a millor alternativa a Chrome’s Navegació segura
 • HTTPS a tot arreu – aquest complement obliga els llocs web a utilitzar una connexió xifrada HTTPS segura sempre que sigui’s possible
 • Decentraleyes – lluita contra el seguiment mitjançant xarxes de lliurament de contingut (CDN)
 • Autodelete de galetes – elimina les galetes no utilitzades automàticament
 • Badger de privadesa – bloqueja eficaçment els anuncis espiadors i els seguidors

Tot i que es prova i es prova aquests complements, sempre cal tenir precaució en instal·lar aplicacions de tercers, sobretot si són gratuïts. Confiar en un rànquing alt de Google o App Store no és convenient: sempre heu de buscar una revisió externa des d’una font autoritària.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map