9 millors alternatives TrueCrypt


TrueCrypt era una aplicació gratuïta per crear un disc xifrat virtual dins d’un fitxer o per xifrar part o tots els dispositius d’emmagatzematge per a l’autenticació d’arrencada prèvia. Malauradament, es va suspendre el maig del 2014, provocant un gran pandemoni sobre el que representa el futur del programari de xifrat i fins i tot de la tecnologia. La manca de suport o desenvolupament continu ha fet que els usuaris potencials busquin alternatives reals TrueCrypt allà fora.

Si tu’T’estan preguntant com pots continuar creant discs xifrats virtuals, no busquis més. A continuació s’ofereixen algunes de les alternatives TrueCrypt més fiables disponibles al mercat.

VeraCrypt

1. VeraCrypt

VeraCrypt és un dels principals successors de TrueCrypt i s’utilitza àmpliament per crear discs xifrats a tot el món. El principal avantatge d’utilitzar VeraCrypt és que és conegut han abordat la majoria dels defectes de seguretat descoberts a l’auditoria del codi TrueCrypt. VeraCrypt és una forquilla del codi font de TrueCrypt i actualment encara es manté.

Un canvi important amb VeraCrypt és que tot i que es va crear a partir d’una forquilla TrueCrypt anterior, les versions més recents han suprimit el format TrueCrypt i no es pot utilitzar per obrir fitxers xifrats anteriorment..

CipherShed

2. CipherShed

CipherShed és una altra forquilla de TrueCrypt que va ser creada el juny de 2014 amb recursos i infraestructura finançats per truecrypt.ch i desenvolupada per l’equip ciphershed.org.

CipherShed també va tenir una auditoria de seguretat crowdfunded i és molt coneguda per ser tell era el successor de TrueCrypt. Igual que TrueCrypt, CipherShed està disponible en sistemes basats en Windows, OS X i Linux.

Cripta AES

3. Cripta AES

AES Crypt utilitza l’estàndard de xifrat avançat (AES) de la indústria avalat per un potent algorisme de xifrat de 256 bits per assegurar els vostres fitxers delicats.

AES Crypt és una eina senzilla que requereix una contrasenya desemmotllada i que s’utilitza eventualment com a clau de xifrat. Un altre avantatge d’utilitzar Crypt AES és que utilitza un tipus de fitxer’és fàcilment accessible per altres aplicacions com Amazon S3.

BitLocker

4. BitLocker

BitLocker només està disponible en versions Windows 10 i Pro i Enterprise l’única alternativa TrueCrypt recomanada pels desenvolupadors originals del programari després de la seva interrupció.

Aquesta eina és força senzilla ja que utilitza la interfície d’usuari de Windows i es pot trobar a Sistema i Seguretat al vostre Tauler de control.

DiskCryptor

5. DiskCryptor

DiskCryptor només està disponible a Windows i pot xifrar particions o discos sencers, inclosos els que hi ha dades. Tot i que les versions anteriors eren compatibles amb els fitxers TrueCrypt, aquest no és el cas de la versió actual. La versió actual de DiskCryptor (1.1.846.118) es va publicar el setembre de 2014.

BoxCryptor

6. BoxCryptor

BoxCryptor és una alternativa de TrueCrypt molt valorada i és popular sobretot per la seva capacitat Xifra de forma transparent els fitxers als serveis d’emmagatzematge al núvol com Dropbox, Google Drive i qualsevol altra plataforma d’emmagatzematge.

Es bàsicament BoxCryptor crea una carpeta xifrada que es pot col·locar dins de la plataforma d’emmagatzematge al núvol. És una aplicació gratuïta disponible només a l’escriptori de Windows.

FileVault

7. FileVault

Dissenyat per Apple, FileVault (ara FileVault 2) és l’eina de xifrat integrada disponible exclusivament per a dispositius macOS. FileVault utilitza un xifratge AES 128 i una clau de 256 bits per xifrar els fitxers del disc dur. Va ser llançat per primera vegada el 2003 per OS X 10.3 Panther.

LLUCS

8. LLUCS

LUKS fa referència a la configuració unificada de claus de Linux i ofereix el xifrat per a totes les distribucions de Linux. LUKS també es coneix com a Cryptsetup i és una utilitat utilitzada per configurar convenientment el xifratge de disc basat en el mòdul del nucli DMCrypt.

Tot i que originalment va ser dissenyat per a Linux el 2004, LUKS ha estat treballat en diverses plataformes incloent Android per desenvolupadors independents.

Xifratge de la unitat de Symantec

9. Encriptació d’unitat Symantec

Propietat del gegant de seguretat amb el mateix nom, Symantec Drive Encryption es proporciona per llicència i està disponible per a sistemes basats en Windows, MacOS i Linux. Permet gestionar mitjançant un quadre de comandament centralitzat i diversos modes de recuperació per mantenir les vostres dades segures i accessibles.

Què va passar amb TrueCrypt?

Què va passar amb TrueCrypt?

TrueCrypt no ofereix cap explicació sobre per què van tancar de sobte la botiga, deixant a la majoria dels usuaris encallats, hi ha hagut un bon grapat d’especulacions de diferents comunitats en línia.

Per exemple, alguns van suggerir que pot haver estat comprat per Microsoft, que és propietari de BitLocker, mentre que d’altres va especular que n’hi havia una contraportada NSA del codi font que estava a punt de ser descoberta.

Poc abans de deixar el programari, hi va haver una auditoria de seguretat crowdfunded del codi font de TrueCrypt, que va revelar que, tot i que el programari no tenia espais interiors intencionats i estava ben programat, hi va haver defectes de codificació incauts. Si aquesta era la raó de TrueCrypt’desapareix, nosaltres’Mai ho sé.

Tanmateix, heu d’entendre que, tot i que TrueCrypt ha suprimit el servei, el seu codi font encara es pot utilitzar i això ha provocat el desenvolupament de molts programes alternatius. Les versions existents 7.1a (encara en ús) i 7.2 (només per a desxifrar) estan disponibles per als sistemes operatius Windows, macOS i Linux.

Per a què es coneix TrueCrypt?

TrueCrypt és conegut principalment per la seva capacitat per crear discs xifrats virtuals ja sigui dins d’un fitxer, en una partició o amb un dispositiu d’emmagatzematge sencer. Molts usuaris es van aficionar a TrueCrypt, ja que ofereix una manera excel·lent de xifrar tot el disc o la informació dels ulls indiscretos..

Una de les funcions més singulars de TrueCrypt és que incloïa una característica única anomenada Denegabilitat plausible. Aquesta característica us permet crear un volum virtual dins d’un altre volum. Això vol dir que, com a usuari de Windows, tu’Seria capaç de crear un sistema operatiu encriptat amagat al disc dur que es pot denegar de forma plausible.

Ell’Cal destacar que, tot i que TrueCrypt ha interromput el seu desenvolupament, l’última versió llançada (7.1a) continua sent actualment utilitzada per molta gent. TrueCrypt 7.1a es va publicar el febrer de 2012 com a millora de la versió 7.1 que abans es va publicar el setembre de 2011.

TrueCrypt finalment es va suspendre el 2014, després es va començar a redirigir els usuaris a la pàgina de distribució sourceforge.

Pensaments que tanquen

Si tu’Actualment estic utilitzant TrueCrypt, allà’És cert que no cal que pànic encara. Tanmateix, hauríeu de plantejar-lo canviar tan aviat com pugueu.

Tot i que no és un requisit urgent, actualitzant les eines de xifratge a qualsevol d’aquestes alternatives TrueCrypt és sens dubte una gran idea. Vostè’Estaré assegurat dels futurs desenvolupaments i actualitzacions i no estarà sotmès a cap vulnerabilitat futura que es pugui descobrir amb TrueCrypt, ja que’ja no es desenvolupa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map