Mozilla s’uneix a les files dels proveïdors de VPN amb Firefox Private Network


Ahir, Mozilla va anunciar el retorn del programa Firefox Test Pilot per a la prova beta dels seus propers productes. Un d’ells és el servei VPN de la xarxa privada Firefox (o un proxy per ser exactes) en forma d’extensió del navegador, que també podeu provar abans que es faci públic..

Ell’No és la primera vegada que Mozilla tracta el camp de la ciberseguretat. El 2018, es van associar amb ProtonVPN, oferint-se comprar el servei directament des de la pantalla del navegador.

Ell’S tampoc és la primera empresa que va afegir una extensió al seu navegador. L’Opera VPN és una característica integrada des del 2016, però la propietat xinesa, la registre extensiu i la mala cobertura del servidor no ho van fer’No ajudeu a guanyar usuaris’ confiar.

Un focus en la privadesa

Irònicament, mentre que les VPN sovint s’utilitzen per evitar el geo-bloqueig, actualment l’extensió beta de Firefox Private Network només està disponible per als usuaris d’escriptori als Estats Units. Això vol dir que si tu’tornes d’un altre lloc, tu’Necessitaré una VPN per provar la de Mozilla.

Servei de VPN de xarxa privada Firefox

D’altra banda, Firefox Private Network no es concentra a eliminar geo-blocs. Aquest servei tracta més sobre privadesa, de la mateixa manera que la majoria dels projectes de Pilot Test. Per tant, Mozilla té l’objectiu de protegir i xifrar les connexions wifi públiques i ocultar la vostra adreça IP de llocs web i seguidors d’anuncis en primer lloc..

Política de privadesa de la xarxa privada Firefox

Un servei VPN complet o no, requereix servidors. Per a aquest tema, Mozilla es va associar a Cloudfare, una infraestructura web nord-americana i una companyia de seguretat de llocs web. Posteriorment, això planteja una pregunta sobre les polítiques de registre d’aquest soci de confiança.

Avís de privadesa de Cloudfare

Aquí’és el que hem trobat a Cloudfare’s Avís de privadesa:

 • Cloudflare només observa una quantitat limitada de dades sobre les sol·licituds HTTP / HTTPS que s’envien al servidor intermediari Cloudflare
 • Cloudflare observarà la vostra adreça IP, adreça IP de destinació, port font, port de destinació, marca de temps i un testimoni proporcionat per Mozilla que indica que vostè és un usuari de la xarxa privada del Firefox
 • Si us connecteu mitjançant un protocol HTTP no xifrat, Cloudfare no registrarà aquestes dades
 • Cloudflare no podrà utilitzar cap de les dades que processi tret que per millorar el rendiment del servei i ajudar a la depuració
 • Totes les dades es desen durant 24 hores

A banda del temps d’emmagatzematge de les 24 hores, tot sembla més o menys correcte. Tanmateix, una nova lectura demostra que també depèn molt de les polítiques de Mozilla:

 • Cloudflare no vendrà, llicenciarà ni sublicenciarà ni concedirà cap dret sobre les vostres dades a cap altra persona o entitat sense Mozilla’s permís explícit per escrit

Avís de privadesa de la xarxa privada del Firefox

Què nosaltres’he llegit a Cloudfare’el lloc web ens va fer veure a Mozilla’redaccions legals també. Aquí’Què són ells’recolliré:

 • Dades sobre el vostre dispositiu, sistema operatiu, versió i un identificador únic que Mozilla es connecta al vostre compte de Firefox
 • Dades sobre quan instal·leu la xarxa privada de Firefox quan utilitzeu el servei i la participació amb les nostres enquestes i Firefox
 • Aquest servei requereix un compte de Firefox, que envia a Mozilla la vostra adreça de correu electrònic, configuració regional i adreça IP

En resum, vostè’Estaré donant força a Mozilla i Cloudfare per utilitzar la xarxa privada. Però el que tu’Em posaré a canvi encara és per veure. Una cosa està segura: si es paga, s’ha de malmetre.

Funcions de la xarxa privada del Firefox

Fins ara, Mozilla ha viscut’No ens ha donat molt de vista sobre els possibles avantatges d’utilitzar Firefox Private Network. Aquestes són les tres característiques principals:

 • Protecció quan es troba en punts d’accés wifi públics. Mai se sap qui pot estar connectat a la mateixa xarxa wifi. Alguns poden intentar supervisar el trànsit web per obtenir informació sensible, com ara contrasenyes o números de targeta de crèdit..
 • Oculta la vostra adreça IP real. Això ajuda contra les xarxes de publicitat i altres tercers que fan el seguiment de l’historial de navegació.
 • Posar en contacte l’interruptor ON / OFF en qualsevol moment. Per últim, però no per això menys important, aquesta funció et proporciona el poder d’escollir quan protegir-te i quan viure perillosament.

Com funciona Firefox Private Network

Al tractar-se d’una extensió simple del navegador, Firefox Private Network és fàcil de descarregar i instal·lar. L’únic pas addicional és iniciar la sessió amb el vostre compte de Firefox.

Servei de VPN de xarxa privada Firefox: com funciona

Després d’això, tu’Veuré una nova icona a la part dreta de la barra d’adreces, que mostra si l’extensió està activa, desactivada o requereix la vostra atenció a causa d’un problema de connexió o d’inici de sessió..

Què’És més, podeu configurar el vostre compte de Firefox per sincronitzar complements perquè la xarxa privada estigui disponible a qualsevol escriptori que utilitzeu.

Els límits dels servidors de proxy

Igual que la resta de servidors de proxy, la xarxa privada de Firefox és susceptible dels mateixos problemes. En primer lloc, protegeix només el trànsit del navegador, que en si mateix té algunes excepcions. El vostre navegador utilitza diferents protocols per comunicar-vos amb els llocs web que feu’torneu a visitar, però un proxy només protegirà la part TCP (Transmission Control Protocol). Això significa que s’han guanyat algunes activitats, com ara les vostres videoconferències a Google Hangouts o Facebook Messenger’no es pot xifrar.

Naturalment, va guanyar una extensió del navegador’No podreu protegir qualsevol trànsit que passi per altres aplicacions, com per exemple, que torneu clients. Això’només és possible amb una VPN que xifra tot el trànsit de la xarxa. Podeu obtenir més informació sobre la diferència entre els representants i les VPN.

Si bé la xarxa privada de Firefox no és un servei VPN complet, sinó una extensió del navegador, això no’No vol dir que Mozilla tingui previst aturar-s’hi. El programa renovat Test Pilot és diferent del seu predecessor, ja que permet als provadors sentir els productes i serveis que es poden trobar fora del navegador Firefox. Així, mentre que una extensió del navegador sol arribar després de la VPN, qui’s dir que pot’no sigui viceversa?

Quan es llançarà la xarxa privada de Firefox

Mozilla no ho va fer’No doneu una data precisa quan la Xarxa privada de Firefox estarà disponible públicament. Però, a partir de la informació del seu lloc web, passaran almenys uns mesos abans que finalitzi la prova beta tancada. De manera optimista, potser podrem veure una beta pública abans de l’any nou.

La xarxa privada de Mozilla Firefox està gratuïta?

La xarxa privada de Firefox és gratuïta de moment, i no es van parlar de preus específics. Però Mozilla no ho va fer’No dic que el servei serà gratuït per sempre. A més, no hi hauria’No tindria gaire sentit restringir la beta tancada als usuaris dels EUA només si no hi ha previst oferir un producte orientat a aquest mercat en un futur proper.

És probable que es cobriran per una versió premium, però no ho hauria de fer’no són una suma significativa si ho són’de veritat no ajuden als seus usuaris a evitar el geo-bloqueig i altres restriccions a Internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map