Principals VPN que comparteixen dades sobre usuaris amb Facebook. De nou!


Ja ha tornat el fantasma del seguiment de píxels de Facebook als llocs web de VPN!

L’execució d’un servei VPN té molt a veure amb la creació de confiança. La majoria de nosaltres no som conscients del que passa en línia, darrere del sudari binari. Donem’No sé quan nosaltres’es fa un seguiment o cap a on es van acabant les dades. Això’és per això que la confiança és tan important; només podem confiar que una VPN faci el que diuen. No tenim mitjans per infiltrar-nos en centres de dades, piratejar correus electrònics o implicar-nos en subterfugis per arribar a la veritat. Veure Netflix és molt més divertit que jugar a David en la seva lluita contra el poderós Goliat digital!

Malauradament, la confiança és fràgil i els proveïdors de VPN no‘No sempre jugueu segons les seves pròpies regles. Fa poc, un lamentable informe va fer les rondes, demostrant-ho molts dels principals proveïdors de VPN tenen un píxel de Facebook als seus llocs web. Això vol dir usuaris‘ es fa un seguiment del comportament en aquests llocs i el dades incorporades a Facebook per obtenir avantatges de màrqueting. Nosaltres‘Arribaré a per què‘s problemàtic en una mica, però no hi ha‘Hi ha alguna història interessant aquí. Quan la història es va esclatar (només uns mesos enrere!), Molts proveïdors VPN mencionats en ella van respondre ràpidament i van eliminar el seu píxel de Facebook. El temps va passar, la història va deixar de tenir importància i, què en sabeu, Els píxels de Facebook estan de moda de nou i també fa el seguiment del vostre comportament als llocs web VPN!

Nosaltres’hem donat un cop d’ull als llocs web de les nostres 15 VPN més destacades i enumerem els resultats a continuació. Alguns són delinqüents reiterats. Es van atrapar per primera vegada i van treure ràpidament el píxel, només per reinstal·lar-lo després que el foc es va acabar. Aquests són:

 • VPN de CyberGhost
 • SaferVPN
 • ZenMate
 • PureVPN
 • IPVanish

A sota vostre’Veuré com es veuen els nostres 15 primers llocs:

vpns que comparteixen dades

Ell‘és fantàstic veure que alguns no tenen res a informar. Altres són novetats en això, per tant, deixem-ho‘Els dóna una càlida benvinguda!

Ja la setmana passada vam informar d’un problema amb proveïdors VPN que utilitzaven Gmail. ExpressVPN i ZenMate va respondre i fins i tot ens va acusar de sensacionalisme. Però aquí tornem a ser.

Nosaltres‘estic sorprès de veure VPN de CyberGhost en aquesta llista: generalment són prou bones amb la vostra privadesa. Després allà‘dos noms més importants – Accés a Internet privat i IPVanish – i alguns altres.

Nosaltres‘Estic encantat de veure que PrivateVPN, Hotspot Shield i VyprVPN, que es van esmentar a l’informe anterior, no utilitzen un píxel de Facebook. Bona feina! I també hi ha algunes VPN que no l’han utilitzat mai, i que no l’utilitzen ara, és a dir, NordVPN i TorGuard.

Què és el píxel de Facebook i per què t’ha d’importar??

Un píxel de Facebook és el codi que podeu incloure al codi del vostre lloc web per fer-ne el seguiment d’alguns “esdeveniments”. Arribareu a decidir quins són aquests esdeveniments, aquí’una llista de Facebook:

Píxel de Facebook

Utilitzant aquestes dades, Facebook pot proporcionar publicitat més eficient (per a vostè o per a altres). Se m’acudeixen dues eines específiques: públics semblants i públics a mida. El primer pot utilitzar dades recollides de píxels per crear grups de persones amb interessos similars (alguns que potser ni tan sols han visitat un lloc web de píxels). Si el segon podria excloure un dels anuncis VPN’Ja he comprat una VPN (per exemple). Facebook pot combinar fàcilment les dades de navegació web amb el vostre perfil personal, el que significa que es poden personalitzar fins a un nivell molt alt. Ell’No es refereix només a grans públics’També es tracta d’aconseguir personal amb coincidències d’identificacions complexes, el vostre perfil de Facebook deixant un rastre a tot el web, etc. Amb aquestes tècniques us poden fer un seguiment eficaç fins i tot de dispositius.

Podem debatre aquestes pràctiques de màrqueting sense cap finalitat, però això’no és realment el punt. El veritable problema és que Facebook controla la informació rastrejada per píxels, i, com tots sabem, donen’no tinc el millor registre de privadesa. Tot i que tractava un altre tipus de problemes, l’escàndol de Cambridge Analytica va mostrar el nivell de preocupació per la privadesa que podeu esperar de Facebook. Voleu que us coneguin?’utilitzeu una VPN?

Després allà’és el tema del govern. Potser ho penseu’No és tan dolent que Facebook et coneix’estàs utilitzant una VPN, però després tu’no sóc fent coses que el govern realment no fa’m’agrada. Si tu’torneu a piratejar servidors DNC per influir en les eleccions, i aquest coneixement pot ser crucial. (Don’No ho fes, per cert)

Se suposa que les VPN mantenen les seves activitats en línia privades, i en bona mesura. Però, d’alguna manera, no tenen cap problema que sigui una amenaça a la intimitat! Així doncs, tenim una pregunta retòrica: com confieu en un lladre?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map