Quant costa una VPN?


Si voleu esbrinar quant costa una VPN, probablement ja sabeu de què es tracta. Però, per motius de claredat, una solució VPN (o xarxa privada virtual) és una aplicació de ciberseguretat per proporcionar-vos l’anonimat a la xarxa. Quan utilitzeu una eina VPN, totes les vostres comunicacions en línia viatgen a través d’un túnel xifrat.

A més de protegir la vostra privadesa, un servei VPN també pot fer malbé la vostra ubicació i, per tant, donar-li accés a llocs web geo-restringits. Així és com un 30% dels usuaris de VPN poden transmetre Netflix des de tot el món, per exemple. Però, també podríem esmentar el compartit de fitxers P2P (torrenting) i el joc en línia com a dos dels principals motius per tenir instal·lada una VPN.

A banda dels usuaris quotidians, també hi ha usuaris que viatgen, periodistes d’investigació, activistes polítics i mediambientals i pirates informàtics que poden aprofitar aquesta tecnologia.

A banda dels usuaris quotidians, també es troben els viatgers, periodistes d’investigació, activistes polítics i ambientals i pirates informàtics que poden aprofitar aquesta tecnologia. Per a alguns d’ells, pot tractar-se d’una (o una ruïna) vida o mort.

Quant costa una VPN? Bé, en general, costa molt menys que el preu que teniu’d pagar en cas d’incompliment de la privadesa o fuga de dades personals.

Primer, deixem’veig per què una VPN costa diners.

Preu VPN: què pagueu??

quant costa un vpn

És possible que hagueu après el difícil camí que, en aquesta vida, tot té un preu. Els serveis VPN no són cap excepció. Fins i tot si trobeu la xarxa amb centenars d’aplicacions VPN gratuïtes’Aviat descobriré que tots venen amb un preu.

Per descomptat, en el cas de VPN gratuïtes, aquest preu no es mesura en diners. En general, podríeu inundar-vos amb anuncis emergents de tercers, es podrien registrar les vostres connexions i activitats, es podrien vendre informació personal a tercers, les vostres velocitats poden ser lentes, només podeu utilitzar un nombre limitat de servidors, també es pot limitar l’ample de banda, etc..

Les VPN costen molts diners per mantenir les empreses: comprar, llogar i mantenir servidors VPN a tot el món, desenvolupament de programari, màrqueting, suport de xat en directe, etc..

Deixar’tinc alguna cosa directa. Les VPN costen molts diners per mantenir les empreses. Necessiten comprar, llogar i mantenir servidors VPN a tot el món en centres de dades. Sense oblidar altres costos de VPN com ara desenvolupament de programari, màrqueting, suport de xat en directe, etc..

Alguns proveïdors de VPN hardcore tenen els anomenats servidors de metall nu, que són servidors físics dedicats exclusivament a ells. Se suposa que aquests seran més segurs des d’allà’No hi ha cap tercer o intermediari implicat. Llogar aquests servidors és sens dubte més costós que llogar adreces IP compartides en un servidor compartit.

Per descomptat, vam guanyar’em sap greu per aquests proveïdors per tots els seus costos relacionats amb VPN “mal de cap” ja que nosaltres’estic parlant sobre un negoci de $ 20.000 milions de dòlars per any. Ells’estic fent “simplement bé,” no et preocupis.

Plans de preus

Tres tipus de plans de preus vpn

El preu de la VPN és, per a molts, el fabricant o el trencador a l’hora d’escollir un servei. Si una VPN us costa més del que us pot permetre, potser no us importaran les grans característiques de seguretat que tingueu. Dret?

Per tant, quan busqueu la millor elecció, en algun moment arribeu a la pregunta inevitable, “Quant costa aquesta VPN?”

Essencialment, hi ha tres tipus de serveis quant a cost VPN:

 1. Gratuït
 2. Prova gratuïta premium
 3. Pagat o Premium

Un present

Gratuït

Bé, és clar’No hi ha cost VPN inclòs aquí. Tot i que, nosaltres’he esmentat anteriorment a la indirecta “Preu VPN” és possible que pagueu per un servei gratuït.

Un diamant

Prova gratuïta premium

Quan una VPN no té versió gratuïta, aquesta’és possible que’Tindreu una opció de prova gratuïta premium. Ell’s també coneguda com la versió freemium. Per descomptat, moltes VPN no tenen cap prova gratuïta. En qualsevol cas, si podeu triar una prova gratuïta, ho feu’És probable que tu’Hauré de proporcionar les dades de pagament. Vas guanyar’No se li imputa el període de prova. Tot i això, heu de tenir molta cura. Tot i que alguns proveïdors VPN fiables probablement us ho notificaran uns dies abans de la data límit, alguns podrien fer-ho.

Si oblideu cancel·lar la vostra subscripció a temps, vosaltres’se li cobrarà un pla mensual o anual.

Endevineu què passa si oblideu cancel·lar la vostra subscripció a temps. Sí, el pitjor dels casos és que tu’se li cobrarà un pla anual. Això pot significar entre 70 i 90 dòlars al compte bancari. En el millor dels casos, tu’Pagueu un pla mensual que solen rondar els 10 dòlars. Tot i així, la prova gratuïta podria acabar amb una etiqueta de preu VPN.

Llegiu sempre la lletra petita quan us inscriviu a una prova gratuïta premium. Per què li costaria una VPN, quan només volen una prova gratuïta?

Pagament de diners per VPN

Preu VPN pagat o Premium

Els proveïdors de VPN solen tenir 3-4 plans o subscripcions de preus. Els plans més populars són els següents:

 • 1 mes: 7- $ 13 $
 • 3 mesos: 5 $ -12 $ a mes
 • 6 mesos: 4 $ / 11 $ al mes
 • 1 any: $ 3- $ 10 / mes
 • 2 anys: $ 3 – $ 9 / mes
 • 3 anys: 3 dòlars al mes

Naturalment, és possible que trobeu també una VPN més barata o una mica més econòmica. Tot i això, aquests són els preus mitjans VPN que tenim’he vist fins ara.

De tant en tant, tu’També trobaré plans de 5 anys o subscripcions per a tota la vida. Tot i això, no ho faríem’No us aconsello acordar-los. Cap proveïdor no pot garantir realment el que suposarà el futur en informàtica i ciberseguretat. Nosaltres ho creiem’És més segur buscar una subscripció d’1, 2 o 3 anys.

De fet, sí’és principalment aquests plans de preus que poden oferir el millor preu VPN per a vostè. De vegades es pot estalviar fins a un 60-70% o més si es busca un pla més llarg.

També podria haver-hi despeses addicionals que puguin augmentar el preu de VPN al final. Algunes VPN ofereixen més llicències de dispositiu, més ubicacions de servidor o adreces IP dedicades per obtenir diners addicionals. Altres poden incloure-los simplement en els seus plans de preus.

Acord de sorpresa vpn

Ofertes especials VPN

Si tu’Tingueu sort i el vostre temps és correcte, podeu reduir el vostre cost VPN mensual fins a un import encara més raonable. Això és quan entren en joc ofertes especials de VPN. Encara que’És possible que un proveïdor faci un moviment estratègic i surti amb un descompte enorme en un dia a l’atzar, la majoria de les ofertes estan programades específicament.

Quina millor manera d’oferir un acord especial que enllaçar-lo amb unes vacances nacionals o un esdeveniment? Això’és per què’val la pena navegar amb els ulls ben oberts al voltant del següent:

 • Halloween
 • Acció de gràcies
 • Divendres negre
 • Dilluns cibernètic
 • Nadal
 • Any nou
 • Sant Valentí’s dia
 • Setmana Santa

Per descomptat, hi ha grans diferències en els descomptes i en els preus VPN, encara que sigui així’és un tracte especial. Podeu trobar VPN des de tan sols 1,15 dòlars / m amb un estalvi del 89%, per exemple. Mentre que altres jugadors més destacats només poden baixar el 50% del seu preu habitual de VPN.

venda vpn

Descomptes en preus VPN: cupons

Una altra manera de reduir el cost de la vostra VPN és obtenir un codi de cupó i aplicar-lo a la pantalla de compra de la subscripció. Quant costa una VPN amb un codi de cupó?

Primerament, vés amb compte amb els llocs web falsos amb cupó VPN. Aquests poden infectar el dispositiu o simplement mostrar anuncis emergents i pancartes enganyosos i potencialment perjudicials.

Si voleu l’oferta real, teniu dues opcions. Primer, podeu trobar molts llocs web de revisió VPN afiliats que ofereixen cupons per a moltes VPN. Aquests cupons us poden estalviar del 15% al ​​80% del preu original de VPN. En segon lloc, de vegades els llocs web oficials de VPN també comparteixen codis de cupó.

Per tant, abans de prémer ràpidament el botó de compra, sí’val la pena desconèixer per un preu VPN amb descompte.

Efectiu i targeta de crèdit

Mètodes de Pagament

El més important que cal saber sobre els mètodes de pagament és que hi ha opcions anònimes i que no siguin tan privadeses. Malauradament, la majoria de VPN solen donar suport només a aquestes últimes. Tot i això, cada cop hi ha més serveis VPN que permeten pagar de forma anònima. Ell’s una eina de privacitat al capdavall, isn’no? Ens preguntem per què no tots els proveïdors estan disposats a incloure pagaments anònims en el seu repertori.

Els mètodes de pagament VPN principals inclouen:

 • Targetes de crèdit o de dèbit (American Express, Visa i MasterCard)
 • PayPal

Molts proveïdors de VPN només tenen aquestes dues opcions bàsiques. Altres us ofereixen mètodes de pagament addicionals, tot i que encara no són anònims:

 • Transferència bancària
 • Paywall (Alipay, Webmoney, iDeal, UnionPay, Qiwi, etc.)

Afortunadament, hi ha qui es pren seriosament la vostra privadesa i proporciona una capa addicional d’anonimat:

 • Criptocurrencies com Bitcoin, Ethereum, Dash, Emercoin i Byteball
 • Targetes de regal i de prepagament

Tingueu en compte que l’elecció d’una opció de pagament anònima pot tenir una conseqüència lamentable sobre la vostra reclamació de reembossament potencial. La política de reemborsament o la lletra petita de la pàgina de compra han d’incloure informació sobre aquest tema. Breu història, és possible que no pugueu obtenir un reemborsament si feu servir una criptocurrency, una targeta de regal o una targeta de prepagament.

Garantia de devolució de diners

Devolució de diners per VPN

Quant costa una VPN quan podeu demanar un reembossament? Bé, res. La bona notícia és que la majoria de proveïdors VPN ofereixen aquesta opció. Tot i això, com és habitual, podeu’No sempre s’ho dóna per fet com acabem de mencionar.

No tots els serveis VPN tenen versió gratuïta o prova premium gratuïta. Per tant, molts usuaris intenten comptar amb la garantia de devolució de diners per provar la seva aplicació VPN escollida. Si no ho són’Està satisfet, sempre pot demanar un reemborsament. O, poden??

La cosa és que les devolucions poden ser complicades. En primer lloc, heu de saber quants dies heu de reclamar sense que la VPN us costi res. Els proveïdors poden concedir-vos diferents terminis de temps per obtenir la garantia de devolució. Llavors tu’millor que us assegureu que ho feu bé.

La majoria de VPN oferiran 3, 7, 14, 30, 31, 32 o 45 dies per a una devolució. Però, i és una gran cosa, és possible que aquesta no sigui l’única condició per ser elegible. Per tant, li aconsellem que llegeixi detingudament els documents legals per conèixer la política de devolució.

Document signat

Política de devolució

Un servei fiable tindrà probablement un “no es fa cap pregunta” i “devolució completa” garantia Ell’és promogut principalment al lloc web de manera que sapigueu de seguida què espereu.

Però tingueu més precaució amb aquells que tinguin limitacions i condicions addicionals a part del període de temps. Don’no agafar el “Garantia de devolució de 30 dies” promocions al lloc web per fet. Cal llegir atentament la política de reembossament.

Alguns VPN, per exemple, tenen limitacions d’ús de l’ample de banda. Però també no podreu optar a un reemborsament del proveïdor si heu comprat la vostra VPN a un venedor de tercers o si heu pagat amb una criptocurrency o una targeta de regal.

No tenir coneixement d’aquestes condicions o oblidar el termini, sens dubte augmentarà el cost de la vostra VPN.

Quant val una VPN el 2019?

Bé, basant-nos en les tendències de preus de VPN del 2018, només podem oferir declaracions generals. Algunes VPN probablement intentaran mantenir els seus preus tret que el mercat ho dicti el contrari. Alguns certament disminuirien el seu preu VPN, alguns fins i tot poden augmentar una mica els seus plans de preus.

Una cosa’No estic segur, però: si ho teniu’Tingueu la sort o bé, podeu obtenir la vostra VPN desitjada a un preu especial amb descompte. Això podria significar estar en línia anònim i protegir-se per uns 2 a 3 dòlars mensuals, el preu d’un mini cafè Frappuccino.

Si voleu treure el màxim partit del vostre pressupost ajustat, us recomanem que llegiu la nostra llista de VPN més barata per triar una VPN barata i, alhora, fiable.

Si el vostre criteri principal a l’hora d’escollir una VPN és d’alta qualitat, aleshores és la vostra llista global de VPNs més adequada.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map