S’han presentat propietaris de VPN ocultes: 101 productes VPN gestionats per només 23 empreses


Última actualització: 3 de gener de 2020

A la superfície, pot semblar que el mercat VPN està fosc amb diverses empreses que competeixen per una peça del creixent pastís VPN del consumidor.

Tanmateix, quan vam començar a estudiar les VPN i les empreses que les posseeixen, vam observar alguna cosa interessant: molts d’aquests productes són propietat de la mateixa empresa. Amb els nostres interessos afectats, vam decidir cavar més en profunditat per veure quants productes VPN són propietat o operats per quines empreses.

El número pot sorprendre’t:

La nostra investigació demostra que almenys 101 productes VPN són propietat o són explotats per només 23 empreses.

S’inclouen productes VPN només de plataforma i mòbils. També inclou filials directes o productes / marques, així com serveis d’etiquetes blanques. Això representa un nombre molt més gran del que es va informar anteriorment en altres investigacions.

Per a la nostra anàlisi, només hem inclòs empreses matrius que posseeixen o operen més d’un producte VPN.

S'han presentat propietaris de VPN ocultes: 101 productes VPN gestionats per només 23 empreses Voleu tota la informació en un format fàcil i descarregable? Fes una ullada a la nostra infografia

Per què és important això??

Quan es tracta de la veritable propietat de diversos productes i marques VPN, ho és’és important saber quina empresa és propietària o opera dels usuaris’ dades. Hi ha dos grans problemes possibles a considerar.

# 1 Privacitat de les dades

Si les empreses matriu es troben realment a un país del 5/05/14 dels ulls, que normalment són països d’alta vigilància, els usuaris’ les dades podrien estar àmpliament obertes a aquests governs. Si es troben a Rússia, la Xina i altres governs autoritaris / repressius, es veuen obligats a proporcionar les seves dades als governs de manera predeterminada (com ja hem parlat anteriorment a la nostra anàlisi de vigilància xinesa). L’empresa matriu també pot estar disposada a vendre dades d’usuari.

Recentment, els senadors nord-americans han planificat una investigació sobre els servidors estrangers que s’utilitzen per redirigir el trànsit quan s’utilitza una VPN. Els senadors Marco Rubio (R-FL) i Ron Wyden (D-OR) van assenyalar el següent [pdf]:

“Si els experts en intel·ligència dels Estats Units creuen que Pequín i Moscou estan aprofitant la tecnologia xinesa i russa per investigar als nord-americans, segurament DHS també s’hauria d’estar preocupat perquè els nord-americans enviesin les seves dades de navegació web directament a la Xina i Rússia.”

# 2 Seguretat de dades

Si l’empresa propietària no és de confiança, pot provocar molts problemes. Les empreses matriu que han demostrat tenir vulnerabilitats importants, o fins i tot incloure complements sospitosos i possibles programes maliciosos, podrien provocar la roba de les dades dels usuaris o fins i tot la pirateria dels seus equips..

Punts clau

Els punts més importants de la nostra investigació van mostrar:

 • j2 Global (via StackPath) posseeix o opera almenys 13 productes VPN. Tot i això, oficialment afirma tenir només 6: IPVanish, StrongVPN, Encrypt.me (abans Cloak), SaferVPN, Perímetre 81 i VPN buffered (que es va fusionar amb Encrypt.me). Mostrem que ofereix serveis d’etiquetes blanques per a VPNHub i NameCheap VPN i també opera 5 altres productes VPN
 • De la mateixa manera, AnchorFree oficialment només reclama productes Hotspot Shield, TouchVPN i JustVPN. Tot i això, amaga el fet que també és propietari de productes de Betternet, per a un total de 10 productes VPN de propietat
 • Gaditek, l’empresa de tecnologia basada en Karachi, oficialment afirma tenir només 3 productes VPN (PureVPN, Ivacy i la nova versió de desbloqueig VPN) & Proxy). Tot i això, nosaltres’Hem descobert dos productes més VPN. També mostrem que aquesta empresa gestiona els llocs de revisió VPN vpnranks.com, bestvpnservice.com, bestvpn.co i 2 altres
 • El popular desenvolupador de VPN mòbil Tecnologies innovadores té 10 productes VPN al cinturó. Mostrem que 2 d’aquests productes VPN són de la seva altra empresa, Lemon Clove, i altres 2 de Autumn Breeze 2018, que també és propietària
 • Empresa americana Xarxes Actmobile, amb 3 aplicacions mòbils VPN, també gestiona o opera Free VPN LLC, per a un total de 6 productes VPN
 • Mostrem que la majoria de les Les VPN populars només per a mòbils són en realitat xineses (dirigit per nacionals xinesos o realment situat a la Xina). Això significa que és probable que les dades dels usuaris estiguin obertes a les autoritats xineses, la qual cosa confirma el senador nord-americà’ temors a les dades americanes que cauen en mans xineses o russes

Podeu veure el resum complet de les nostres conclusions a la nostra infografia detallada. A continuació, podeu veure quants d’aquests productes VPN estan disponibles tant a les botigues de Google Play com a les aplicacions d’Apple.

# 1 j2 Global (via StackPath): 13 ofertes de VPN en total

j2 Global - Stackpath

j2 Global (que també és propietari de la publicació de tecnologia PCMag, entre d’altres), va adquirir recentment StackPath’s productes VPN. StackPath es mostra com a “una proveïdora de tallafocs de xarxa de distribució de contingut americana, servei al núvol i tallafoc d’aplicacions web.” Per intentar ampliar les seves ofertes, StackPath va comprar Highwinds el 2017 i, juntament amb IPVanish, StrongVPN i Encrypt.me (abans Cloak).

Al juliol de 2019, j2 Global va anunciar que comprava la SaferVPN amb base israeliana i, al novembre de 2019, Encrypt.me es va fusionar amb VPN buffered. A través de la seva secció d’etiquetes blanques, WLVPN, que StackPath va comprar el 2016, ofereix serveis de VPN amb etiquetes blanques tant per VPNHub (Pornhub’s VPN) i Namecheap VPN. Els usuaris de Reddit van descobrir que la VPN NameCheap utilitza el servei WLVPN.

A WLVPN’al lloc web, enumereixen el servei VPN de Overplay com a client també.

Llista de socis de wlvpn

Basat en les adreces del servidor DNS, Desbloquejar-nos també està connectat a WLVPN / Highwinds i és propietat o operat per Lance Crosby de StackPath o del CEO..

De fet, a través de Crosby també podem connectar aquestes altres VPN:

 • netDNA (ofereix serveis de VPN personalitzats)
 • NetProtect
 • Connectivitat segura

Primer punt interessant plantejat:

Desbloquejar-nos no apareix com a client de WLVPN o per tenir afiliació a Highwinds o StackPath.

Tanmateix, quan observem les instruccions per configurar Desbloquejar-nos a Windows, trobem aquestes adreces del servidor DNS.

desbloquejar-nos altituds

Tots dos estan connectats a l’organització Highwinds.

DNS 1: 64.145.73.5

marcs alts d’organització isp marcats

DNS 2: 209.107.219.5

marcatge d'organització isp dns2 marcat

A més de la pista del servidor DNS, feu una ullada al seu empleat’Els perfils de LinkedIn també revelen algunes tendències interessants:

Peter Gratale’El perfil de LinkedIn demostra que va treballar a Desbloquejar Estats Units i Highwinds del 2014 al 2016:

Segon punt interessant plantejat:

És possible que hagueu notat dos noms diferents per al mateix servei Unblock-Us: UnblockUS i Unblock-Us. Hi ha dues pàgines de LinkedIn diferents “empreses”: UnblockUS i Unblock-Us, que ens porta a una empresa anomenada NetProtect. Tot i això, ambdues pàgines de l’empresa enumeren el lloc web www.unblock-us.com com el seu domini, que és el lloc web real del servei Desbloquejar-nos VPN..

Tant unblock-us.com com netprotect.com tenen el mateix favicon:

Unblock-Us té la següent adreça a la part inferior del lloc web:

NetProtect Ltd, 236 Strovolos Avenue, Strovolos, 2048, Nicòsia, Xipre

Quan es miri NetProtect’al lloc web, es mostren les dues adreces següents:

Arreu del món: 21 Pine Road, Belleville, St Michael, BB11113, Barbados | UE: NetProtect Ltd, Grigori Afxentiou, 133 Agios Dometios, 2369, Nicòsia, Xipre

Es mostren el mateix nom de l’empresa (NetProtect Ltd.) amb adreces lleugerament diferents a Xipre. Tanmateix, quan aneu a aquest URL: https://promo.unblock-us.com/welcome, you’Veig les dues adreces exactes de NetProtect’lloc web.

I quan vam fer una ullada a la direcció de Barbados, vam descobrir que de fet hi havia 96 entitats registrades a la mateixa adreça (gràcies als Panama Papers). Cap d’ells és NetProtect ni Desbloqueja-nos.

En aquest punt, ja’és segur dir que ells’tots dos són la mateixa empresa.

I per connectar-ho tot a StackPath, per si de cas’No he demostrat el nostre punt: encara’s una empresa anomenada Netprotect LLC que està registrada a Florida. Aquí hi ha les persones clau d’aquesta empresa:

lance crosby netprotect llc

Si aquest nom us resulta familiar, ho sabreu’és perquè això’és el mateix Lance Crosby…

lance crosby netprotect llc 1

…propietari del grup de xarxes Highwinds…

lance crosby netprotect llc 2

…així com StackPath, Overplay, Strong Technology (StrongVPN) i moltes altres empreses.

# 2 AnchorFree – 10 productes VPN totals

Productes VPN mòbils AnchorFreeProductes VPN mòbils AnchorFree

AnchorFree ha participat en la indústria VPN des de la introducció del seu producte principal, Hotspot Shield, el 2008. El febrer de 2015, AnchorFree va adquirir JustVPN i TouchVPN. JustVPN té un sol producte VPN: es diu una aplicació per a Android “JustVPN: VPN il·limitada gratuïta & Proxy.”

TouchVPN té tres aplicacions úniques. Dues són per a Android (Touch VPN, VPN 360), i tres per a iOS: VPN 360, Touch VPN, Proe VPN VeePee.

Al novembre de 2016, Betternet Technologies va ser adquirida per AnchorFree. Betternet crea les següents aplicacions:

Android:

 • VPN Gratuït – VPN de Betternet Hotspot & Navegador privat
 • Proxy VPN de HexaTech
 • VPN in Touch (desenvolupador que apareix com a simple “Betternet”)

iOS:

 • Millor servidor intermediari VPN Betternet
 • VPN HexaTech Il·limitada
 • VPN en toc
 • VPN Pro | Proxy de tota la vida & Millor VPN de Betternet

A l’hora d’eliminar aplicacions iOS i Android duplicades (amb noms diferents), veiem que AnchorFree té 10 productes VPN totals, incloses les ofertes d’aplicacions úniques..

Punts interessants plantejats:

Arribar a la conclusió que AnchorFree va adquirir Betternet era una tasca en si mateixa. Ja veieu, allà’No ha registrat mai aquesta adquisició. Així doncs, com sabem que Betternet és propietat d’AnchorFree?

Un parell de coses.

En primer lloc, la prova més gran és Betternet’la pròpia política de privadesa. Allà, es mostra que AnchorFree és la companyia darrere de Betternet. Tot i això, en mirar AnchorFree’Fusions i adquisicions del lloc web d’intel·ligència de competidors Owler.com, veiem el JustVPN i el TouchVPN com les úniques adquisicions d’AnchorFree:

Adquisicions llistades AnchorFree

Ara, la pregunta principal: per què AnchorFree va publicar un comunicat de premsa per a la seva adquisició de JustVPN i TouchVPN, però no per a Betternet? De fet, per què no hi ha informació directa sobre aquesta adquisició (publicacions de blocs de l’empresa, notes de premsa, mencions a entrevistes, articles, etc.), tot i que aquesta informació es troba fàcilment disponible?

Probablement es relaciona amb totes les males notícies que envolten Betternet i les investigacions que ho demostren’és un dels pitjors proveïdors de VPN que hi ha.

# 3 Gaditek: 7 productes VPN totals

Productes VPN mòbils de GaditekGaditek’s productes VPN mòbils

Gaditek és una empresa amb seu al Pakistan que és propietària de PureVPN, Ivacy i Unblock. Un nou producte VPN i proxy.

Un punt interessant és que això “Nova era” empresa també té interessants pràctiques de màrqueting. Els empleats de Gaditek / PureVPN també s’han connectat als llocs de revisió VPN següents:

 • vpnranks.com
 • bestvpnservice.com
 • kodivpn.co
 • bestvpn.co (anteriorment bestvpnprovider.com)
 • usavpn.com

Es tracta d’un perfil d’Humayoun Khan, que va treballar a Gaditek del 2014-2015 i va escriure “Opinions de VPN imparcials” per a vpnranks.com, netflixdown.com i bestvpnprovider.com:

Perfil de Humayoun Khan

Aazim Akhtar apareix a l’editor principal per vpnranks.com, però a Zoominfo.com,’es classifica com a responsable de l’equip de producció de contingut:

Aazim akhtar

Per últim, tenim Syed Ameer Abbas Rizv, el perfil de feina de Rozee.pk demostra que va treballar per a Gaditek des del període 2014-2018 i que va treballar a bestvpnservice.com, bestvpnprovider.com i kodivpn.co.

D’aquests casos, vpnranks.com és l’èxit més gran, amb aproximadament 2,5 milions de visitants mensuals de llocs web, segons similarWeb.

Punts interessants a tenir en compte:

Al llarg de la nostra investigació, vam descobrir que alguns empleats de PureVPN / Gaditek també van treballar per a un altre proveïdor de VPN anomenat OneVPN, propietat de Unravel Technologies.

Se suposa que Unravel té la seu a Hong Kong, però, com PureVPN, la seva base es troba a Karachi, Pakistan. Muhammad Fahad’El seu perfil de treball li mostra que treballava primer a Gaditek després a Desravel, tant a Karachi:

Myhammad Fahad gaditek desvelarà

Després allà’s Ashad Zaid’El perfil de LinkedIn que demostra que només va treballar a Gaditek entre els anys 2015-2016, però no a Unravel Technologies o OneVPN, sinó que enumera OneVPN (juntament amb els productes Gaditek PureVPN i Ivacy) com alguns dels projectes que va fer.’he treballat en:

OneVPN part de PureVPN

Un motiu probable: OneVPN és un altre producte VPN que’és propietat o operada per Gaditek.

Un altre punt interessant: PureVPN, IvacyVPN i vpnranks.com comparteixen la mateixa adreça de registre a Singapur. Una altra empresa d’aquesta llista – Innovative Connecting – també té la mateixa adreça.

És probable que ells’No heu connectat directament, sinó que només utilitzeu la mateixa companyia comptable, Grup TMF, que es registra a la mateixa adreça.

# 4 Kape Technologies: 3 productes VPN totals

Ofertes de VPN mòbils de KapeTechnologiesOfertes de VPN mòbils de KapeTechnologies

Kape Technologies és una empresa amb seu a l’Illa de Man. El 2017, va adquirir el proveïdor VPN de VPN romanès CyberGhost VPN, i a l’octubre de 2018 va adquirir el proveïdor de VPN de base alemanya ZenMate.

Al novembre de 2019, Kape Technologies va comprar London Trust Media, propietari d’accés a Internet privat.

Primer punt interessant a tenir en compte:

Kape Technologies fins al març del 2018 passava per un altre nom: Crossrider. Per què el canvi?

Perquè Crossrider és conegut per infectar usuaris’ dispositius amb programari maliciós i altres programes de publicitat. Segons Symantec’s Security Center, el programa Crossrider tenia programari publicitari amb un impacte d’alt risc. El programa va ser capaç de substituir els anuncis propis als navegadors, recopilar dades personals i connectar-se al domini del creuer.

Malwarebytes tenia informació similar, advertint als usuaris que el programa Crossrider estava involucrat en el segrest de navegadors, agrupadors de programari maliciós, adware i altres mètodes de monetització..

De fet, el director general de Crossrider / Kape, Ido Erlichman, va admetre que canviar el seu nom va ser degut a “forta associació de les activitats passades de l’empresa.”

Hi ha 3 punts més importants a tenir en compte:

1. CyberGhost’s Termes i condicions de març de 2018 van declarar el següent:

cruïlla de ciberescància t & c

Però la T actual&C substitueix això per CyberGhost.

cyberghost crossrider t & c 2019

Per què no?’Mencioneu Kape?

2. Cruïlla’s Fundador i conseller delegat (fins al març del 2016) va ser Koby Menachemi, que formava part de la unitat 8200, Israel’s versió del NSA. La injecció d’anuncis (com el programa Crossrider) s’ha relacionat amb agències d’intel·ligència.

3. El principal inversor de Crossrider / Kape Technologies és Teddy Sagi, el nom del qual va ser inclòs en la filtració de Panama Papers.

Segon punt interessant a considerar:

Al mirar aquesta situació, i concretament a la seva T canviant&Cs, allà’És una interessant qüestió legal a considerar: quina jurisdicció guanya, empresa matriu’s o la filial’s?

Si les autoritats s’apropessin a Kape Technologies, que com a empresa registrada a l’illa de Man està sota la legislació britànica, podrien obligar CyberGhost o PIA basat en Estats Units a proporcionar registres dels seus usuaris VPN, o fins i tot a posar en marxa sistemes de control.?

Un dels casos interessants que sovint es plantegen és que Highwinds (abans de ser adquirit per StackPath) era l’empresa principal d’IPVanish. Tot i que els dos de la mateixa jurisdicció, IPVanish no va reclamar cap registre, però va transmetre els registres que, de fet, va mantenir a Security Homeland.

Segons els expedients de casos, l’agent federal va emetre una citació a IPVanish’s empresa matriu, Highwinds Network Group, que va donar pistes per ajudar l’agent a presentar una citació més específica i detallada.

L’agent va enviar la segona citació per “qualsevol dada associada al trànsit IRC mitjançant IP 209.197.27.72, port 6667.” Compatibilitat amb alta intensitat / IPVanish.

La pregunta després: si les autoritats britàniques s’apropessin a Kape Technologies i els demanessin registres específics a un usuari específic de CyberGhost, CyberGhost / Kape podrien denegar la sol·licitud.?

Vam demanar atenció al seu client i ens van negar aquesta possibilitat:

Suport de CyberGhost 1

Suport de CyberGhost 2

Suport de CyberGhost 3

Tot i això, sí’és una mica difícil agafar tot el que els proveïdors VPN diuen en valor nominal. Al cap i a la fi, IPVanish wasn’No suposava que hi hagués cap registre per donar-los a les autoritats, fins que les autoritats els apropessin.

Aplicacions només per a mòbils

El mercat VPN només per a mòbils és una mica més senzill: molts desenvolupadors VPN produeixen més d’un producte VPN.

Ells’són VPNs gratuïtes, cosa que significa que ells’es venen anuncis a usuaris o es venen dades d’usuaris a tercers.

# 5 Innoving Connecting: 10 productes VPN totals

Productes innovadors de connexió mòbil VPNProductes innovadors de connexió mòbil VPN

Aquest desenvolupador Android converteix directament TurboVPN, VPN Master, VPN Proxy Master Pro i VPN Proxy Master Lite. També desenvolupa l’aplicació iOS VPN Sofast – Mymobilesecure.

Punts interessants a tenir en compte:

La connexió innovadora també s’ha connectat amb Lemon Clove (a més d’una tercera empresa, ALL Connected Co. Ltd). Lemon Clove fa que les aplicacions VPN s’ajusten VPN i VPN Robot.

Lemon Clove i Innovative Connecting tenen ambdues mateixes adreces de secretari i clau.

ALL Connected es mostra com a desenvolupador de l’aplicació a l’App Store per a TurboVPN i VPN Master, mentre que Innovative apareix com a desenvolupador a Play Store per a les mateixes aplicacions (a més d’una cadena d’enllaços entre els seus llocs web i les aplicacions a l’aplicació mòbil. botigues).

Lemon Clove té una adreça comuna amb Innovative i el secretari per al consell és el mateix (Loo Ping Yoo). Les polítiques tant per a Turbo com per a VPN Master s’allotgen en dominis similars Cloudfront, enllaçant a Innovative. Però la política d’App Store de MasterVPN s’allotja a ALL Connected’s domain.La política de SnapVPN es troba al mateix domini Cloudfront. Totes les polítiques comparteixen els mateixos tipus d’anglès trencats.

La directora de Innovative sembla ser Danny Chen, que és la directora general de Linksure. Apareix en un registre de Singapur com a director d’accionariat innovador. Yoo Loo Ping és el secretari de Lemon Clove i Innovative i és un ciutadà de Singapur.

Després allà’és l’aspecte de tots dos llocs web, que són pràcticament idèntics en disseny, redacció i tot el que menys el nom de l’empresa.

Aquí’s Connexió innovadora’lloc web:

I aquí’s Clove de llimona’lloc web:

costat a costat de llimona llimona

Més enllà d’això, en mirar la informació de registre de turbovpn.co, vam observar que el domini estava registrat amb una adreça de Gmail. Quan vam mirar altres dominis registrats per [email protected], ens vam adonar que també figurava lemonclove.net, juntament amb Lemon Clove’s vpnsnap.com i la connexió innovadora’Els propis turbovpn.co i vpnmaster.co:

connexió de llimona innovadora

Per què amagarà Lemon Clove el fet d’estar afiliat o propietat de Innovative Connecting?

Segon punt interessant a considerar

En examinar els fitxers APK per a la connexió innovadora / limó limó / tots connectats, vam descobrir el següent:

Connecting Innovative - Breeze de Tardor 2018

Els últims cinc ja ens coneixen com a innovadors connectats:

 • “free.vpn.unblock.proxy.vpnpro” – VPN instantània (Clove de llimona)
 • “free.vpn.unblock.proxy.freenetvpn” – Freenet VPN (marca registrada per All Connected / Innovative Connecting)
 • “free.vpn.unblock.proxy.vpnmaster” – Màster VPN (Connexió innovadora)
 • “free.vpn.unblock.proxy.turbovpn” – TurboVPN (Connexió innovadora)
 • “free.vpn.unblock.proxy.vpn.master.pro” – Màster del proxy VPN (connexió innovadora)

Tot i això, quan vam buscar la primera, vam trobar que era l’aplicació “Monstre VPN gratuït il·limitat: servidor intermediari VPN segur” desenvolupat per un desenvolupador anomenat Autumn Breeze 2018. Un cop endavant, vam descobrir una referència que realment es tracta d’un producte innovador que connecta:

Connexió innovadora: monstre VPN de brisa de tardor

Quan vam mirar una altra aplicació de brisa de tardor, no hi ha VPN HOT&# 65381; Desbloquejar&# 65381; Proxy, hem notat que la seva Política de privadesa conté el nom “Clove de llimona” i sembla que ha estat escrit per a aquest desenvolupador d’aplicacions:

La brisa de tardor està connectada a Limó Clove

# 6 SuperSoftTech: 3 productes VPN totals

Ofertes de VPN mòbils SuperSoftTechOfertes de VPN mòbils SuperSoftTech

Aquesta empresa desenvolupa les següents aplicacions:

 • SuperVPN
 • Eina de pagament VPN
 • LinkVPN (a través de FuryWeb Tech, un altre de Jinrong Zheng’noms de desenvolupadors)

Punts interessants a tenir en compte:

Tot i que oficialment és propietat de l’empresa SuperSoftTech’amb seu a Singapur, pertany a l’editor d’aplicacions independent Jinrong Zheng, molt probablement un nacional xinès amb seu a Beijing.

L’adreça de correu electrònic de contacte de la botiga Play ([email protected]) enllaça amb una adreça xinesa de Beijing. Jinrong Zheng ha llançat diverses aplicacions (sobretot jocs) que gairebé tots comencen amb el prefix “Súper.”

SuperVPN ha estat classificat com el número 3 de VPN amb més programari maliciós en una investigació australiana realitzada per Csiro en 2016 [pdf]:

Programari maliciós SuperVPN

Curiosament, AnchorFree’s Betternet apareix a la llista número 4.

# 7 Act Mobile Networks: 6 productes VPN en total

Actuar sobre xarxes mòbils els productes VPN mòbilsActuar sobre xarxes mòbils els productes VPN mòbils

Com a Act Mobile Networks, desenvolupa les següents aplicacions:

 • VPN (Dash VPN)
 • Net VPN accelerat de dash
 • VPN On: la més ràpida i la millor VPN

Punts interessants

Aquest desenvolupador comparteix la mateixa adreça de registre a Califòrnia amb Free VPN LLC que desenvolupa les següents aplicacions (iOS i Android):

 • Navegador privat + VPN Wifi dels Estats Units
 • VPN gratuïta per VPN gratuïta .org ™
 • VPN Pro + Navegador de vídeo ràpid

Però, en lloc d’haver-hi coincidència, o bé utilitzant el mateix comptable o un altre motiu, aquestes empreses estan molt relacionades.

No només comparteixen la mateixa adreça, sinó que també són oficials en empreses:

xarxes actives mòbils vpn llc gratis 1

xarxes d'actmobile gratuïtes vpn llc 2

El més probable és que ells’és la mateixa empresa: Actmobile Networks, que en realitat no es troba a Califòrnia (això és’ara està inactiu), però a Delaware.

VPN gratuïtes només per a mòbils amb orígens xinesos

Vam descobrir que una gran quantitat de VPN gratuïtes només per a mòbils són propietat de companyies xineses o empreses gestionades per nacionals xinesos.

Això inclou:

 • Connexió innovadora (10 aplicacions VPN): director Danian “Danny” Chen és de nacionalitat xinesa (Chen’s LinkSure és l’únic accionista i comparteix la mateixa adreça que Innovative Connecting)
 • Hotspot VPN (5 aplicacions VPN): el director Zhu Jianpeng té una adreça residencial a la província de Heibei a la Xina
 • Hi Security (3 aplicacions): les aplicacions VPN formen part de Shenzhen HAWK Internet, una filial de la companyia xinesa TCL Corporation
 • SuperSoftTech (2 aplicacions): mentre que oficialment és SuperSoftTech de Singapur, pertany a l’editor d’aplicacions independent Jinrong Zheng, un país xinès amb seu a Pequín.
 • LEILEI (2 aplicacions): mitjançant els títols de les VPN (totes escrites en caràcters xinesos), això’És probable que aquest desenvolupador sigui xinès o que tingui seu a la Xina
 • Newbreed Network Pte.Ltd (6 aplicacions): de nou, tot i que té una adreça de Singapur, els llocs web per a les seves aplicacions VPN SGreen VPN i NodeVPN estan completament en xinès, mentre que NodeVPN’El lloc web enumera les persones’s República de la Xina com a ubicació.

Consulteu les nostres altres investigacions:

 • Aplicacions gratuïtes antivirus que sol·liciten una quantitat enorme de permisos perillosos que donen’no necessito
 • Com vèncer a Google Play’algorisme i obtenir 280 milions d’instal·lacions
 • Estudi: com és el món’Els millors llocs web fan un seguiment del seu comportament en línia
 • Qui domina l’augment del mercat VPN el 2019? Aquí teniu els números
 • VPN confidencial: com de privada és la vostra compra VPN?

Renúncia:
Investiguem meticulosament les nostres històries i intentem presentar una imatge precisa per als nostres lectors. Nosaltres’també sou humans i, si creieu que hem comès un error de fet (en contraposició a desacord amb una opinió), poseu-vos en contacte amb nosaltres perquè puguem investigar i corregir o confirmar els fets. Contacteu amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina de Contacte.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map