Az eszközök átirányítása a vezeték nélküli hálózathoz ExpressVPN útválasztón keresztül

Ez a cikk megmutatja hogyan csatlakoztathatja az ExpressVPN útválasztót az internethez anélkül, hogy az útválasztót modemhez csatlakoztatná. Ezután csatlakoztathatja eszközeit az ExpressVPN útválasztóhoz, és biztonságosan használhatja az internetet. Ez egy folyamat, amelyet áthidaló.


Jegyzet: Az áthidalt kapcsolat valamivel lassabb és kevésbé megbízható, mint a vezetékes Ethernet kapcsolat.

Az ExpressVPN útválasztó csatlakoztatásához az internethez anélkül, hogy az útválasztót modemhez kellene csatlakoztatnia, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Csatlakoztassa laptopját, telefonját vagy táblagépét az ExpressVPN router Wi-Fi hálózatához.
 2. Lépjen a www.expressvpnrouter.com webhelyre, és jelentkezzen be az „admin” felhasználónévvel és a router alján található nyolc számjegyű jelszóval..
  írd be a jelszót
 3. Az oldal tetején kattintson a „Hálózat” elemre, majd válassza a bal oldali oldalsávon a „Wifi” elemet.
  expressvpn hálózati wifi
 4. A „Vezeték nélküli áttekintés” részben keresse meg a használni kívánt SSID-t, majd kattintson a „Beolvasás” gombra. Vegye figyelembe, hogy a radio0 az 5GHz jelre, a radio1 pedig a 2,4GHz jelre vonatkozik.kattintson a szkennelés elemre
 5. Válassza ki azt a Wi-Fi hálózatot, amelyhez csatlakozni szeretne (pl. Otthoni Wi-Fi hálózatát), és kattintson a „Csatlakozás a hálózatra” elemre..kattintson a csatlakozás a hálózatra
 6. A WPA jelmondatában, írja be a hálózati jelszót a kiválasztott Wi-Fi hálózathoz. Nevezze meg az új hálózatot WWAN és kattintson a „Küldés” elemre.csatlakozzon a hálózati beállításokhoz
 7. Kattintson a „Mentés és alkalmazás” elemre..

Most már csatlakoztathat egy másik készüléket, amelyet használni kíván, az útválasztóhoz. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy szörfözjön az interneten ezzel a „áthidalt” eszközzel.

Annak ellenőrzéséhez, hogy eszköze csatlakozik-e az útválasztóhoz, az IP-ellenőrző segítségével ellenőrizheti, hogy megfelelően csatlakozik-e az ExpressVPN-kiszolgáló helyéhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map