Els serveis VPN amaguen la vostra adreça IP?


Actualment, la vostra adreça IP és tan important com el número de telèfon o la vostra adreça de carrer. Ell’s un identificador digital que proporciona a ISPs, agències d’aplicació de la llei i possiblement criminals informació sobre la vostra ubicació. Poden utilitzar dades IP per fer el seguiment de la vostra activitat en línia i, en alguns casos, fins i tot robar la vostra identitat per realitzar atacs de phishing.

Per aquestes raons, moltes persones busquen protegir la seva identitat quan descarreguen música o emeten pel·lícules. I les VPN són una manera popular de fer-ho. Però no tothom entén com les VPN utilitzen adreces IP i poden fer-ho’No respon la pregunta ‘una VPN amaga la vostra adreça IP?’

La veritat és més complexa del que podríeu pensar, sobretot si traieu el contingut de màrqueting de VPN com a valor nominal. Aquest bloc tractarà amb una mica més de detall el que diuen les VPN i fins a quin punt realment oculten adreces IP en línia.

Quina relació hi ha entre les VPN i les adreces IP?

Primer moment, quan respon la pregunta ‘VPN oculta informació IP?’, ella’Probablement sigui millor convindre una definició de treball de “adreça IP”. La propietat IP és “Protocol d’Internet”, i l’adreça és una sèrie de números que utilitzen els protocols de transferència per comunicar-se amb altres dispositius de la xarxa.

Cada adreça IP pública és única i el tipus més habitual d’IP consta de quatre números que van d’1 a 255. Es divideixen en cinc “classes”, que es poden identificar des del primer número i que també fan servir “màscares de subxarxa” per determinar quins dispositius es poden comunicar entre ells.

La majoria de les adreces IP del web són IPv4, tot i que és probable que aquest estàndard es caigui a mesura que arribem a la saturació IPv4, cosa que comporta l’adopció generalitzada del format IPv6. Dit d’una altra manera, en algun moment no hi haurà suficients adreces IPv4 per fer-hi voltes. Tanmateix, ara per ara podem parlar d’adreces IP utilitzant IPv4 com a estàndard.

Les VPN dissimulen la identitat dels seus usuaris donant-los noves adreces IP. Quan us connecteu amb un servidor VPN, la VPN us assignarà una IP completament diferent, que correspon a una determinada ubicació geogràfica. Per tant, podeu triar un servidor a Hamburg i, per tant, aparèixer al servidor de destinació com a usuari d’Alemanya.

Podeu veure-ho en acció si feu servir una VPN. Abans d’iniciar la sessió al vostre client, utilitzeu una eina com aquesta IP Checker i anoteu l’adreça IP que es mostra. Després de vostè’Heu carregat el vostre client VPN i heu dirigit el trànsit a través d’un servidor llunyà, torneu de nou al verificador IP. Hauríeu de veure un conjunt de números totalment diferents, una indicació que el VPN està fent el que va prometre fer, oferint-vos una persona en línia totalment nova.

Tot i això, don’No em deixarà massa impressionat per aquest truc màgic. Ell’és el menys que poden fer bones VPNs per protegir la vostra identitat, i definitivament no ho és’T tota la història. Si fos així, difícilment haurem de preguntar-nos que una VPN amaga la vostra adreça IP. Per descomptat, la resposta seria que sí. Però això’De vegades no és el cas i els usuaris d’internet conscients de la privadesa han de ser conscients d’això.

Una VPN oculta completament les dades de l’adreça IP?

Un dels problemes a l’hora de respondre ‘una VPN oculta les dades de l’adreça IP?’ es relaciona amb la perspectiva. Per exemple, quan se us assigni una nova adreça IP i una nova identitat a l’altra banda del món, les agències governamentals del vostre país d’origen gairebé lluitaran per esbrinar qui sou. Però, què passa amb la vostra VPN? Podeu comptar amb ells per no fer una ullada a la informació IP?

El vostre VPN pot accedir a la vostra nova adreça IP (i a la vostra antiga), de manera que poden fer un seguiment tècnic de la vostra activitat en línia i veure els llocs que visiteu, les pel·lícules que transmetu i els fitxers que torneu, sense oblidar-vos dels detalls de pagament. Si tu’He tingut el problema d’evadir la mirada del vostre ISP o de l’estat, per què hauria de confiar en una VPN?

Algunes VPN són conegudes per mantenir els registres de l’activitat dels usuaris i hi ha hagut casos en què les dades han estat venudes als venedors o donades a les autoritats. Aquestes empreses solen ser VPN de menor qualitat i solen ser els proveïdors especialitzats en serveis de VPN gratuïts. Així que tingueu molta precaució amb les bones ofertes quan descarregueu un client. Al món de les VPN, obteniu el que pagueu més sovint. Més important encara, sempre llegiu la Política de privadesa: algunes VPN ofereixen una política estricta de registre sense registre, que és exactament el que voleu.

Per què’és essencial per trobar el proveïdor VPN adequat

Al final, la pregunta no és’El VPN no necessàriament amaga detalls d’IP, però si confieu en que la vostra VPN no proporcioni informació a les persones que voldríeu’No vull tenir accés a les teves dades personals.

Això fa que sigui important seleccionar un proveïdor VPN fiable que hagi guanyat’No guardeu els registres. O, si preferiu una determinada empresa que estigui oberta sobre les seves pràctiques de conservació de registres, limiteu l’ús d’internet a una activitat de baix risc.

Per sort, hi ha molts llocs de revisió excel·lents amb comentaris dels clients i la premsa tecnològica cobreix bastant bé els problemes de seguretat amb VPNs. Per tant, estigueu atents i feu una mica de recerca abans de comprometre’s amb algun proveïdor en particular.

Nosaltres’He estat parlant sobre com les VPN poden veure la vostra adreça IP fins ara, però no hi ha’s una altra cosa a tocar abans d’acabar: fuga d’adreces IP. Les VPN mal gestionades són notòries per filtrar detalls de l’adreça IP. I alguns clients VPN no tenen’Encara no he connectat forats associats als navegadors web i a l’ús del telèfon intel·ligent. En aquests casos, la vostra protecció VPN s’elimina fonamentalment. És possible que no pugueu treballar sobre les mesures de bloqueig geogràfic i la vostra adreça IP hi és disponible per a tots. Comproveu sempre que la vostra VPN d’elecció tingui un bon historial en què es tracti de fuites IP.

En general, no’no és cap motiu per evitar les VPN. Els usuaris només necessiten trobar un proveïdor de confiança i de confiança. D’aquesta manera, podeu protegir la vostra adreça IP d’agències externes i utilitzar la web de forma segura. Encara que probablement no hi hagi’És així com un 100% d’anonimat, podeu utilitzar VPNs per apropar-vos bastant.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map