Errors més habituals del client de Cisco VPN


En els darrers anys ha esdevingut molt important protegir-ne un’privadesa en línia. Per a això, cada cop són més els que utilitzen xarxes privades virtuals (VPN) per accedir a Internet de manera segura i anònima. Aquestes VPN creen túnels segurs des del client (tu), fins al servidor o punt final a través de la seva xarxa. Quan utilitzeu un túnel, podeu fer-ho’es pot veure en línia i els pirates informàtics no poden accedir a cap de les dades que pugui proporcionar a un lloc web, cosa que li permet una experiència en línia sense estrès.

Malgrat la seva utilitat, de vegades hi ha problemes amb les VPN. Tot i que hi ha una gran varietat d’opcions VPN, incloent-hi diverses funcions i costos de preu, és probable que gairebé totes les VPN tinguin algun problema en algun moment. De vegades, trobareu que apareixen errors i no podeu fer la connexió, cosa que pot ser frustrant si voleu realitzar una transacció monetària o una altra acció que requereixi nivells alts de seguretat. Tot i que inicialment aquests problemes poden resultar una mica frustrants o fins i tot desconcertar als no iniciats, hi ha maneres de solucionar-los tu mateix sense haver de contactar amb el personal d’assistència del vostre VPN particular..

Tenint això en compte, us mostrarem quins són els problemes, com es provoquen i, per descomptat, demostrarem com els podeu resoldre des de casa. Però si alguns d’aquests errors persisteixen, pot ser que sigui hora de contactar amb el personal d’assistència o de canviar les VPN a un servei que ofereix una millor connectivitat a Internet.

Hi ha una gran quantitat de codis d’error diferents que trobareu apareixent; de fet, hi ha centenars de problemes possibles. Tot i això, n’hi ha alguns que són més habituals que d’altres, i són aquests temes els quals centrarem la nostra discussió. Hi ha algunes mesures preventives que podeu adoptar quan configureu la VPN en primer lloc, com ara assegurar-vos que hi ha la configuració adequada de la xarxa i que qualsevol tallafocs que tingueu no interfereixi amb la VPN. Sovint, aquests són els problemes més habituals amb una connexió VPN que falla.

En aquest article específic, ens centrarem en aquells problemes de VPN que provenen de la VPN Cisco. Llegiu ara per esbrinar tot el que necessiteu saber sobre alguns dels codis d’error VPN més comuns.

S’ha explicat l’error 56 de Cisco VPN

A diferència d’alguns dels altres codis d’error que hem esmentat, aquest és realment específic per al client VPN de Cisco. L’error 56 de Cisco VPN apareix sovint durant el procés d’instal·lació de la instal·lació del programa durant l’execució de l’inici de Windows i fins i tot l’apagada. De vegades, fins i tot apareix durant la instal·lació d’un sistema operatiu Windows. Quan es produeix aquest problema, és important estar atent quan es produeixi aquest error, ja que pot afectar la manera de resoldre els problemes i resoldre el problema..

Hi ha alguns símptomes de l’error 56. Sovint es mostra com un error 56 del client de Cisco VPN, sovint es produirà amb la caiguda d’un programa actiu. En alguns casos, el vostre PC també es pot bloquejar quan apareix l’error 56 durant l’execució del mateix programa. Normalment quan entra en vigor, tu’Trobaré que el vostre equip funciona molt més lent del que és habitual i fins i tot es pot congelar per períodes curts alhora.

Algunes coses poden fer que el missatge Error 56 aparegui al vostre ordinador. El primer d’ells sol ser a causa d’una descàrrega malmesa o una instal·lació del programari client Cisco VPN que es descarrega de manera incompleta. També pot ser causada per una corrupció al registre que es troba al Windows si recentment heu descarregat la VPN de Cisco, o si s’ha instal·lat un altre programari relacionat amb el client, o fins i tot desinstal·lat.

L’error 56 també es pot produir si teniu un virus o un altre programari maliciós a l’ordinador, i això ha corromput el sistema de Windows i els fitxers que hi ha. Finalment, pot ser causat per un programa secundari que actua de manera maliciosa o fins i tot esborra accidentalment els fitxers relacionats amb Cisco. A causa del fet que la causa de l’error 56 pot provenir de diverses fonts, és important solucionar cadascuna de les causes possibles per tal d’aturar-se una i altra vegada.

Com solucionar l’error 56 de Cisco VPN

L’error 56 de Cisco VPN es produeix a Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP i Vista. Els mètodes següents us poden ajudar a desfer-vos del problema, però a mesura que anem passant per la llista, els mètodes aconsegueixen més i més temps. Us recomanem que comenceu des de la part superior si voleu solucionar problemes per estalviar temps.

Primerament, haureu de reparar qualsevol de les entrades del registre associades a l’error 56. Això vol dir que haureu d’editar manualment el registre per eliminar qualsevol de les claus d’error 56 no vàlides. Tanmateix, a menys que us en parleu bé, és a dir, un professional informàtic, no us recomanem fer aquesta ruta. Per això, si intenteu fer-ho vosaltres mateixos, us recomanem que utilitzeu un programari de neteja de registres, com WinThruster, per assegurar-vos que procediu correctament..

El segon pas del procés és fer una exploració completa de programari maliciós a l’ordinador. Allà’És possible que es pugui connectar a programari maliciós i aquests intrusos puguin fer més mal si no es troben ràpidament. La tercera opció és netejar la brossa del sistema, que és essencialment tots els fitxers i carpetes temporals que es troben al vostre ordinador. Durant l’ús de l’ordinador, els fitxers es generaran i poden alentir el funcionament d’un programa si no es netegen. A més, poden entrar en conflicte amb els fitxers de l’ordinador o fer que el disc dur es sobrecarregui.

En alguns casos, l’error 56 està relacionat amb els controladors corruptes o fora del dia. Per això, és important mantenir tots els controladors actualitzats. Un dia, els conductors poden funcionar bé, l’endemà, poden parar sense cap motiu aparent. Pot ser difícil trobar el controlador específic per a l’error, fins i tot si teniu experiència en aquest àmbit. Per això, i el temps i la naturalesa complexa d’aquesta correcció potencial, us recomanem que utilitzeu una eina d’actualització de controladors que us faci la feina.

També pot ajudar a desinstal·lar i reinstal·lar el programa client de Cisco VPN sempre que sàpigues que està relacionat amb l’error de client de VPN dels sistemes Cisco 56. També podeu executar un verificador de fitxers del sistema Windows, instal·lar totes les actualitzacions que Windows té disponible o, si el pitjor arriba al pitjor, realitzeu una reinstal·lació completa de Windows a l’ordinador portàtil, tot i que aquest seria l’últim recurs.

S’ha explicat l’error 412 de Cisco VPN

Quan utilitzeu el VPN del sistema Cisco, vau’Sovint trobaré que el missatge d’error 412 apareix quan s’instal·la el programa. Fins i tot pot aparèixer quan s’executa un programari relacionat amb Cisco o quan Windows s’inicia i s’apaga. En alguns casos, l’error 412 fins i tot es produirà en instal·lar el sistema operatiu Windows. Igual que amb tots els problemes de VPN relacionats amb Cisco, és important assegurar-vos que feu un seguiment de quan es produeix l’error, ja que realment us ajudarà a resoldre el problema més endavant..

Hi ha diversos símptomes del codi d’error 412 client Cisco VPN i aquests són evidents quan es bloqueja un programa actiu. També pot bloquejar el PC en la seva totalitat si es produeix l’error en un programa similar. Sovint el missatge apareixerà dient “Error de connexió de client de Cisco VPN per motiu 412” i tu’Notaré que l’ordinador comença a funcionar molt més lent, fins i tot no reaccionant al ratolí o al teclat. El símptoma final d’això és quan l’ordinador es congela en realitat per a ràfegues curtes alhora.

Hi ha diverses causes que provoquen l’error de connexió de client de Cisco VPN per la raó 412. Aquestes inclouen les descàrregues corruptes del programari Cisco VPN, la corrupció al registre de Windows i també el programari maliciós que s’ha introduït a l’ordinador. En alguns casos, l’error pot ser d’un altre programa on s’ha produït un error en eliminar els fitxers Cisco.

Com solucionar l’error 412 de Cisco VPN

La resolució de l’error pot trigar molt, i algunes solucions són més fàcils que d’altres. Tenint això en compte, posarem primer les més fàcils. Primer hauríeu de reparar les entrades del registre que poguessin estar associades a l’error de connexió VPN 412. També haureu de fer una exploració completa de qualsevol programari maliciós a l’ordinador, suprimint els problemes que trobeu. Si aquests dos passos encara no han donat cap resultat satisfactori, tu’He de passar a netejar les escombraries del sistema. Es tracta d’una col·lecció de fitxers temporals que el vostre equip recopila amb el pas del temps. Això pot ocupar espai, fent que es produeixi aquest error. L’actualització dels controladors del dispositiu també pot ajudar a minimitzar les probabilitats que es produeixi un error del client VPN 412 Cisco. Fer una restauració de tot el sistema de Windows també pot ser beneficiós, tot i que nosaltres no ho fem’No recomano fer-ho, tret que realment ho necessiti.

Si el missatge diu que l’error remot 412 de Cisco VPN ja no respon, potser haureu d’anar un pas més enllà i, realment, eliminar el programa client Cisco del vostre equip completament. Llavors tu’Haurem de tornar a instal·lar-ho, tant de bo sigui amb la forma correcta, esborrant qualsevol problema. L’última cosa absoluta per a la vostra correcció d’error Cisco VPN 412 és executar una comprovació d’arxius del sistema de Windows o fins i tot actualitzar i reinstal·lar tot el programari de Windows. Tanmateix, per l’error 412 Cisco VPN Windows 8 i Windows 7 són els únics sistemes operatius que semblen estar afectats principalment.

S’ha explicat l’error 442 de Cisco VPN

Generalment, els missatges d’error 442 de Cisco VPN apareixen quan s’està instal·lant el programa. Quan apareix aquest missatge pot fer que el programa que s’està executant s’estavelli i fins i tot que l’ordinador en general es congeli esporàdicament. De vegades podríeu trobar que el teclat i el ratolí no responen. En la seva majoria, quan apareix aquest missatge, apareix així, “L’error 442 del client de Cisco VPN no ha pogut habilitar l’adaptador virtual. A diferència d’alguns d’altres errors de VPN de Cisco, l’error de client de Cisco VPN 442 és realment una correcció de registre relativament senzilla, per la qual cosa’No heu de preocupar-vos massa per haver de passar per un llarg procés.

Com solucionar l’error 442 de Cisco VPN

Per tal de solucionar l’error 442 de Cisco VPN de Windows XP, heu d’iniciar-vos al registre i escriviu-lo “regedit”, sense cometes, al quadre de cerca. Després d’això, hi ha una sèrie de comandes de navegació complexes que cal introduir exactament per no acabar en un altre lloc o eliminar possiblement alguna cosa vital de l’ordinador en general. La navegació és la següent: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ CVirtA i s’ha d’escriure exactament.

Un cop aquí, podreu trobar el nom de la cadena etiquetat com a DisplayName i feu clic dret sobre això per obtenir el quadre Modificar del menú. En aquest moment, podeu accedir a les dades de valor i treure l’ordre: @ oemX.inf,% CVirtA_Desc% ;. a partir de la línia que trobareu en aquest quadre. Les dades de valor només tindran l’adaptador de sistemes Cisco per a 64 bits a Windows i podeu fer clic a D’acord. S’hauria d’haver fet de nou i podreu tornar a provar la connexió. Aquesta solució d’error VPN 442 ha de funcionar a Windows 7, Windows 8, Windows 10, XP i Vista.

És una mica més complex que la majoria, així que assegureu-vos de seguir les instruccions exactes i, si hi ha més problemes, us recomanem que us poseu en contacte amb el personal d’assistència de Cisco.

S’ha explicat l’error 27850 de Cisco VPN

Molts dels que utilitzeu clients VPN de Cisco s’adonaran que sovint hi ha errors que apareixen durant el procés d’instal·lació. Amb aquest número específic, el missatge que sol aparèixer és, “L’error 27850 del client de Cisco VPN no ha pogut gestionar el component de xarxa”.

En la seva majoria, això es produeix perquè hi ha una corrupció en el sistema operatiu Windows instal·lat. Això també es pot produir si intenteu instal·lar més d’un client VPN alhora. Aquest error es produeix específicament quan l’instal·lador del Cisco no pot fer tots els canvis necessaris al controlador DNE del sistema informàtic. En alguns casos, podeu evitar que ho necessiteu si podeu preinstal·lar-lo abans d’instal·lar el propi client Cisco.

Aquest problema d’instal·lació del client de Cisco VPN 27850 és bastant frustrant, ja que pot retardar tot l’ordinador, fer que el ratolí o el teclat no respongui i fins i tot fer que l’ordinador es congeli esporàdicament mentre l’utilitza..

Com solucionar l’error 27850 de Cisco VPN

Afortunadament, per a la majoria de la gent, la reparació per a la instal·lació Cisco VPN de l’error 27850 és molt senzilla i es presenta en forma de canvi de registre mitjançant l’ordre regedit. Tot el que heu de fer per corregir l’error 27850 de Cisco VPN és fer servir la clau següent: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Actual | ControlSet \ Control \ Network. Veureu la cadena de configuració i tot el que necessiteu per eliminar.

Un cop suprimida la cadena, podeu tornar a arrencar l’ordinador i les coses haurien de tornar a la normalitat. També podeu desinstal·lar el programa en aquest moment i, després del reinici, haureu de notar que tot torna a funcionar. Cal remarcar aquí que aquesta correcció per a la instal·lació del client Cisco VPN Error 27850 ha de funcionar tant a Windows 8.1 com a Windows 10.

Si els problemes continuen i si es produeix l’error de client VPN 27850, és possible que hagis de buscar ajuda en un altre lloc, com ara el personal d’assistència del programari Cisco o, fins i tot, dirigir-se a una nova VPN més estable..

Així que allà el teniu! Aquests són alguns dels principals problemes d’error de VPN Cisco que es plantegen quan s’utilitza aquesta VPN. N’hi ha molts més, però són els principals que solen conrear-se. A més, altres VPN generaran diferents errors, de manera que si necessiteu ajuda en un altre lloc, podeu consultar la resta del nostre lloc per obtenir ajuda en aquestes àrees..

Esperem que aquestes solucions us funcionin, però si no, no dubteu en deixar-nos una nota, comentari, suggeriment o problema que puguin sorgir mentre realitzeu aquestes solucions..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map