Revisió avançada del gestor de contrasenyes


Els experts en ciberseguretat de tot el món recomanen utilitzar diferents contrasenyes per a cada nou servei que oferiu’Vaig inscriure’s: cadascun més fort que l’últim.

Per sort, no’Ja no heu de memoritzar i recordar aquestes contrasenyes. Podeu aprofitar els suports digitals i utilitzar un gestor de contrasenyes que’Mantingueu les vostres contrasenyes molt fortes a l’hora i segures.

Aquesta revisió es centra en el Gestor de contrasenyes avançat, nom que potser heu escoltat.
Per resumir les seves característiques, vegeu’Comencem amb una comparació amb un altre nom important: Advanced Password Manager i LastPass.

CaracterístiquesGestor avançat de contrasenyesLastPass
Autenticació de dos factorsNo
Emplenament automàtic de formularis web
Informe de força de la contrasenya
Ús compartit segurNo
Sincronització en diferents dispositiusTots els navegadors principals de Windows i Mac: Chrome, Edge, Firefox, Safari i Internet ExplorerWindows, Android, iOS, Edge, Chrome, Opera, Firefox, Safari i Internet Explorer

Com veieu, per a un programari que triga gairebé 20 segons a instal·lar i té un cost més barat que una setmana’el valor del cafè, el Gestor de contrasenyes avançat s’empara ben bé amb un nom principal.

Pros i contres del Advanced Password Manager

El Gestor de contrasenyes avançat ja fa temps que utilitza la tecnologia Microsoft a nivell de govern per protegir la vostra identitat. Simplement trieu una contrasenya principal per accedir a la resta de les vostres contrasenyes i l’aplicació us farà la resta: les contrasenyes es generen aleatòriament a la vostra especificació.

No només el gestor de contrasenyes avançat fa allò que el nom suggereix (gestió de contrasenyes), sinó que també està al dia “Avançat” una part. Essencialment, el Gestor de contrasenyes avançat és com una solució de dos en un per a la majoria dels problemes de privadesa. Tot mantenint les vostres contrasenyes principals segures i a la mà sempre que ho feu’els necessiteu, també busca de forma continuada amenaces al vostre PC.

El Gestor avançat de contrasenyes buscarà qualsevol sistema de qualsevol rastre de números de telèfon, números de declaració de la targeta de crèdit i altres traces d’identitat que després pugui enllaçar amb informació d’identificació personal i us farà saber, amb l’opció de guardar o eliminar el material perillós o Xifra i protegeix-lo als seus propis servidors basats en núvol. Fins i tot podeu desar els detalls de la targeta de crèdit directament a l’aplicació i fer les compres en línia més ràpides i segures.
Un dels principals defectes és, però, la manca de 2FA (autenticació de dos factors), que és més o menys la norma ara per a la seguretat en matèria de contrasenyes..

Allà’també és el disseny pop i popups dins del propi programari, que us permetrà saber que ofereixen suport per a tota la vida i un xat telefònic gratuït (que per si mateix és sens dubte un “pro”, malgrat això).

Funcions avançades de seguretat del Gestor de contrasenyes

Malauradament, un ràpid Google revelarà que moltes persones (per error) pensen en Advanced Password Manager com una mena de programari maliciós o estafa.

Això no és gaire lluny del cas, però’és essencialment l’empresa’Esquemes de màrqueting que semblen provocar aquest problema: dit això, s’aconsella un escepticisme saludable, però la nostra investigació ha demostrat que Advanced Password Manager gestiona una “versió gratuïta” senzillament, traçaran el dispositiu per trobar rastres de problemes de privadesa, però per netejar-los’hauria de comprar la versió completa.
Per descomptat, això no vol dir que el programari en si sigui perillós d’utilitzar o que tingui cap de les vostres dades o informació refeta com ara ransomware. El propi lloc web estableix que la descàrrega del programari us dóna dret a “Escaneig gratuït. La compra és necessària per utilitzar totes les funcions.”

Ell’és una situació transparent i que indica un màrqueting incert i un enfocament alarmista de la ciberseguretat, però, independentment, no’Cal classificar necessàriament el propi programari com a virus.
De fet, hi ha poques altres eines al mercat que aniran en la mesura que el Advanced Password Manager es dedica a netejar profundament i arrelar les possibles amenaces per a la vostra privadesa des del propi ordinador. Podeu conservar la vostra informació personal en la seva pròpia caixa de seguretat segura en lloc de la vostra pròpia xarxa informàtica (essencialment sense seguretat) susceptible d’atacar-se (tret que, per descomptat, utilitzeu una VPN (Xarxa privada virtual)).

Suport multiplataforma

Es va crear un gestor de contrasenya avançat per maximitzar la vostra facilitat: no és així’No demano molt de vosaltres. Ell’està disponible a totes les arquitectures del sistema que utilitzin Windows XP i versions posteriors, i Mac 10.8 i versions posteriors.

L’única restricció és quan es tracta dels navegadors:

 • Internet Explorer s’ha d’actualitzar a la versió 11
 • Microsoft Edge ha de ser la versió 40 o superior
 • Firefox i Google Chrome han de ser llançaments estables i no versions beta.

El Gestor avançat de contrasenyes és pràcticament el mateix quant a disseny a totes les extensions de navegador disponibles.

 • MS Edge: com per a tots els diferents navegadors, només podeu descarregar el complement del magatzem corresponent (en aquest cas, la botiga Microsoft). El lloc web en si té botons que permeten instal·lar les extensions amb un clic.
 • Internet Explorer: la interfície és la mateixa a tots els navegadors, i Internet Explorer no és una excepció. Podeu accedir a totes les funcions des d’un menú desplegable d’estil de pestanyes que apareixen a les caselles quadrades netes després d’instal·lar el complement des de la configuració del propi programari..
 • Google Chrome: el programari funciona com una pàgina o pestanya separada si voleu veure tots els perfils i informació desats d’una ullada. Podeu afegir notes, sincronitzar els navegadors, jugar amb la configuració i, fins i tot, excloure llocs del sistema si voleu.
 • Firefox: mentre que la resta queda igual, hi ha un problema que es presenta de les traces suprimides que tornen al Firefox. Per obtenir aquesta solució, només cal que aneu a les opcions del vostre perfil o compte registrat a Mozilla Firefox i desactiveu la sincronització automàtica..

El propi programari també us demana que descarregueu els complements del navegador per a tots els navegadors que trobeu al vostre sistema durant el procés d’inscripció i instal·lació, cosa que és un toc molt útil.

Preu

Per últim, una paraula sobre el preu.

El Gestor avançat de contrasenyes només té un pla de pagament: 20,00 dòlars, facturats cada sis mesos fins que decidiu cancel·lar la vostra subscripció. Podeu pagar via PayPal i totes les principals targetes de crèdit.

Tot i que hi ha aplicacions més econòmiques disponibles, poques d’elles fan el que Advanced Manager Manager pot fer per a vosaltres, tal com s’ha dit anteriorment. Si creieu que les vostres necessitats personals s’alineen amb el programari, utilitzeu l’activació instantània i proveu-ho: allà mateix’És una garantia de devolució de 30 dies sense preguntes’t’he cobert.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map