Revisió del gestor de contrasenyes del mantenidor


Què és Keeper? Keeper és un gestor de contrasenyes basat en núvol que us pot ajudar a crear contrasenyes més fortes i mantenir segures aquestes contrasenyes. Keeper és també una volta digital on podeu emmagatzemar contrasenyes, informació d’inici de sessió, fitxers, informació de la targeta de crèdit i altre contingut digital confidencial.

Aquesta revisió de Keeper tindrà en compte els avantatges i els desavantatges de Keeper, les especificacions tècniques i les funcions de seguretat. Nosaltres’També veuré les alternatives de Keeper i aprofundiré en l’ús de Keeper en diverses plataformes.

Pros i contres de Keeper

Un gran avantatge de Keeper és la seva gran compatibilitat. Funciona amb Windows, macOS, Android, iOS, Kindle i Linux. També hi ha extensions per a Chrome, Firefox, Safari, Edge i Internet Explorer.

Altres punts importants inclouen l’autenticació de dos factors i l’ús compartit de contrasenyes segures. L’eina és bastant barata. També disposen d’assistència 24/7.

Mentre que el gestor de contrasenyes permet omplir formularis web, la funció és limitada. Un altre inconvenient és que si no ho feu’com Keeper, pot ser difícil canviar-ne un de nou. La interfície tampoc és la seva força forta. Tot i que ara el disseny és millor que abans. Tot i això, encara podria utilitzar alguna millora.

Especificacions tècniques

Keeper requereix iOS 9.0 o posterior, Windows 10 versió 15063.0 o superior, Android 4.4 o superior, OS X 10.10 o posterior. També funcionarà en versions més noves de dispositius Linux i Blackberry.

Amb les extensions per als navegadors més populars, podeu utilitzar Keeper amb la majoria dels dispositius que disposeu.

Alternatives de guarda

Si bé Keeper és una gran aplicació en general, hi ha algunes altres alternatives notables que podeu utilitzar al seu lloc.

LastPass és un altre gestor de contrasenyes molt popular. Ell’És gratuït, fiable i senzill d’utilitzar. LastPass té moltes de les mateixes funcions que Keeper, incloent autenticació de dos factors, generador de contrasenyes, compartició segura i encriptació de primer nivell.

L’altra opció és Dashlane, que és un altre gestor de contrasenyes que té una versió gratuïta. Ambdós tenen grans característiques de seguretat com l’autenticació de dos factors, proves de seguretat, xifrat d’una cara i generadors de contrasenyes.

Keeper és millor per a famílies, però Dashlane i LastPass tenen més opcions per a empreses. Una tercera opció és la paraula clau. Ell’És també un gestor de contrasenyes basat en núvol que és ideal per a famílies i empreses, però menys ideal per a usuaris individuals. 1password ofereix un xifrat sòlid, una volta segura, un intercanvi de fitxers i contrasenyes (versions Family and Team) i un generador de contrasenyes..

Keeper vs LastPass

ConservadorLastPass
Autenticació de dos factors
Ompliment automàtic de formularis webSí (una mica limitat)
Informe de força de la contrasenya
Ús compartit segur
SincronitzacióNomés per a plans pagats!
Windows, MacOS, Android, iOS, Kindle, Linux, Chrome, Firefox, Safari, Edge i Internet Explorer
MacOS, Windows, Linux, Chrome

Keeper vs Dashlane

ConservadorDashlane
Autenticació de dos factors
Ompliment automàtic de formularis webSí (una mica limitat)
Informe de força de la contrasenya
Ús compartit segur
SincronitzacióNomés per a plans pagats!
Windows, MacOS, Android, iOS, Kindle, Linux, Chrome, Firefox, Safari, Edge i Internet Explorer
MacOS, Windows, iOS, Android, Linux, Chrome

Llegiu la nostra revisió completa de LastPass i Dashlane Review per obtenir més informació.

Com utilitzar Keeper

Vostè’Vull desactivar el gestor de contrasenyes integrat al navegador abans d’utilitzar-ne un de tercers. Conservador’El lloc web de s ofereix un excel·lent tutorial pas a pas per instal·lar l’aplicació Keeper. Ell’Funcionaré millor d’aquesta manera.

Un cop tu’heu instal·lat Keeper al vostre dispositiu, el primer pas és fer-ho establiu una contrasenya principal. Voleu una contrasenya molt forta, ja que els administradors de contrasenyes només són tan segurs com la contrasenya principal. Una barra apareixerà quan escriviu una contrasenya que indicarà la força relativa de la contrasenya que heu triat.

Vostè, llavors crear preguntes de seguretat Podeu utilitzar més endavant si voleu restaurar còpies de seguretat o configurar Keeper en dispositius nous. Feu clic a Crear compte.

Ara podeu descarregar fàcilment Keeper als vostres dispositius mòbils. Només cal descarregar l’aplicació Keeper de Play Store o de la botiga d’aplicacions iOS. Introduïu el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya principal per sincronitzar els dispositius.

Després, podeu crear carpetes i subcarpetes on emmagatzemar contrasenyes i fitxers. Per crear una carpeta nova, seleccioneu Crea un nou. Ell’és possible seleccionar entre una carpeta habitual o una carpeta compartida.

Com funciona la captura i reproducció de contrasenyes

El conservador capta les contrasenyes quan inicieu la sessió en un lloc nou. Quan es detecti una pantalla d’inici de sessió, apareixerà una finestra emergent que us demanarà que creeu un registre nou. La creació d’un nou registre desarà la informació d’inici de sessió a Keeper.

Quan torneu a visitar el lloc, la informació d’inici de sessió s’emplenarà automàticament. Funcionarà amb pàgines d’inici de sessió estàndard però guanyades’No treballo de manera fiable en pàgines d’inici de sessió no estàndard Si no fa captura de contrasenya’Si no funciona automàticament, podeu provar de fer clic a la icona de bloqueig i capturar la contrasenya manualment.

Funcions de seguretat

Keeper ofereix diverses funcions de seguretat útils. Keeper és un proveïdor de seguretat de coneixement zero que xifra les dades a nivell de dispositiu en lloc de servidor. No es desa cap dada en un text sencer. El xifrat que utilitzen és AES de 256 bits, que és una de les millors i més populars opcions de xifrat. Una altra característica de seguretat que tenen és l’autenticació de diversos factors. El més interessant de Keeper és que només l’usuari pot desxifrar les dades que Keeper no pot. La recuperació del compte també afegeix una mica de seguretat addicional. Tanmateix, com en el cas de la majoria de gestors de contrasenyes, la qualitat de la vostra contrasenya principal és important.

Compartir

Amb Keeper, podeu compartir contrasenyes de forma segura amb altres usuaris de Keeper. Per compartir contrasenyes o altres registres, heu d’introduir l’altre usuari’adreça de correu electrònic. El Keeper podrà reconèixer si el correu electrònic correspon amb un altre usuari del Keeper. L’altre usuari rebrà una notificació al seu correu. Podeu definir-lo perquè el fitxer només sigui compartit amb l’usuari o que els pugueu editar i compartir. També podeu fer que altres usuaris siguin propietaris del registre. Si voleu compartir fitxers amb diversos usuaris, també teniu l’opció de crear una carpeta compartida.

Accés d’emergència

Un dels inconvenients potencials dels gestors de contrasenyes segures és que el control està fermament amb l’usuari. Allà’És probable que sigui una informació de la volta que un usuari voldria compartir amb la família si passaven. Keeper permet concedir fins a cinc usuaris de Keeper accés d’emergència. Trieu cinc membres de la família o amics en qui confieu i afegiu els seus correus electrònics. Podeu revocar l’accés si intenten accedir al vostre compte mentre esteu’encara està viu. Vostè’Rebré una notificació al vostre correu electrònic si algú que no tingueu accés al vostre compte.

En general, Keeper és un dels gestors de contrasenyes més fiables i segurs del mercat. Les actualitzacions recents han fet que el gestor de contrasenyes sigui fins i tot millor del que era quan es va llançar per primera vegada. Ell’és fàcil d’utilitzar, compatible amb molts dispositius i és barat.

Lectura recomanada:

Els millors gestors de contrasenyes

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map