Com actualitzar Kodi en Fire Stick


L’ús de Kodi a l’Amazon FireStick és una forma excel·lent perquè els usuaris es posin en contacte amb una àmplia gamma de contingut en streaming de gran qualitat. Kodi ofereix alguns dels millors programes de televisió, pel·lícules, documentals i molt més, oferint accés a usuaris de tot el món en diversos dispositius de reproducció. Utilitzar Kodi a FireStick és una manera senzilla i eficaç perquè els usuaris es puguin connectar amb una àmplia gamma de contingut, però de vegades és necessari actualitzar el programari Kodi, igual que qualsevol cosa del dispositiu..

L’actualització de Kodi a FireStick pot suposar un mal de cap per als usuaris de primera vegada, però un cop ajusteu el cap al procés, és molt més senzill. El més important a tenir en compte és que el procés d’actualització pot ser diferent entre diferents versions de Kodi, i els problemes que es poden presentar també poden diferir entre aquestes versions. Si teniu tot això en compte, però, és més senzill evitar errors confusos.

Les principals versions que els usuaris voldran actualitzar són 17.1, 17.3, 17.4 i 17.6. Conèixer la versió de Kodi tu’tornar a utilitzar serà el primer pas per actualitzar el programari Kodi al dispositiu FireStick. Podeu consultar la versió de Kodi que heu instal·lat al dispositiu si aneu al menú de configuració de Kodi.

Des d’allà, podeu navegar cap a Pestanya Informació del sistema, on podeu consultar la vostra versió de Kodi. Un cop tingueu tota la informació que necessiteu, podeu iniciar el procés d’actualització de Kodi al dispositiu FireStick. Assegureu-vos d’entendre les diferències entre cada mètode abans de continuar.

Actualització de Kodi a FireStick amb Downloader

Com actualitzar Kodi a FireStickHi ha un parell de mètodes diferents que els usuaris de Kodi poden utilitzar per actualitzar Kodi al dispositiu FireStick. Ambdós mètodes utilitzen aplicacions habituals de FireStick per descarregar i instal·lar els fitxers d’actualització necessaris. El primer mètode és utilitzar l’aplicació Downloader de FireStick.

Mètode 1: utilitzeu el Downloader al FireStick

 • Anar a la Menú principal al FireStick
 • Selecciona Configuració, aleshores Dispositiu
 • Premsa Opcions de desenvolupament
 • Torn Depuració de l’ADB, al costat Aplicacions de fonts desconegudes
 • Anar a Preferències i feu clic Identificador de publicitat
 • Tanca Anuncis basats en Internet
 • Torneu a la pàgina principal i premeu la tecla Botó de cerca
 • Escriure Descàrrega
 • A la llista de resultats de cerca, seleccioneu Descàrrega
 • Feu clic a descarregar per instal·lar Kodi al Firestick
 • Després de la descàrrega, seleccioneu Obert per iniciar el descarregador
 • Premsa D’acord i escriviu la font d’URL següent: http://bit.ly/kodi174
 • El descarregador començarà a descarregar Kodi
 • Quan Kodi hagi descarregat, espera uns segons i tu’Ja ho veuré instal·lat a la pantalla
 • Feu clic a Obert i gaudeix de la teva experiència mediàtica!

Al FireStick, accedeix a Menú principal, i navegueu al directori Configuració secció Des d’allà, podeu accedir a Opcions de desenvolupament a la pestanya Dispositiu àrea del menú. Un cop al Opcions de desenvolupament podeu activar la secció Depuració ADB, així com Aplicacions de fonts desconegudes, que us permetrà descarregar i instal·lar aplicacions de tercers que no vulguin’normalment no és accessible.

Després d ‘això, aneu a la secció Menú de preferències, i feu clic Identificador de publicitat. En aquest menú, desactiveu la configuració d’anuncis basats en interessos. Després d’això, torneu a la pàgina d’inici i feu clic a Botó de cerca.

Buscar “Descàrrega.” Desplaceu-vos a Descàrrega a la llista de resultats i feu clic a sobre per descarregar-lo i instal·lar-lo al FireStick. Un cop instal·lada, podeu obrir l’aplicació i fer clic D’acord.

Un cop a l’aplicació Downloader, els usuaris poden utilitzar l’aplicació per accedir a un enllaç de descàrrega que descarregarà el fitxer d’actualització al seu FireStick. Els usuaris poden utilitzar l’URL següent: http://tinyurl.com/kodi18rc2 o buscar un altre URL des d’una font de confiança. Tingueu en compte que visitar fonts de descàrrega de tercers no pot ser segur i que es recomana utilitzar una VPN per accedir a aquests serveis.

Un cop hagi començat la descàrrega, heu d’esperar que les dades es descarreguen al FireStick. Una vegada que Kodi s’hagi acabat de descarregar, podeu instal·lar Kodi executant el fitxer descarregat. Com sempre, assegureu-vos d’executar només fitxers de fonts de confiança.

Actualització de Kodi a FireStick amb ES File Explorer

ES Explorador de fitxersUna altra aplicació popular que permet als usuaris actualitzar fàcilment Kodi a FireStick és ES File Explorer. Igual que amb Kodi, els usuaris voldran habilitar la configuració Permet les aplicacions de fonts desconegudes al menú Opcions de desenvolupador. Si oblideu fer-ho, simplement reviseu el procés detallat anteriorment.

Mètode 2: actualització de l’Explorador de fitxers ES

 • Anar a la Menú principal al FireStick i premeu Cerca
 • Tipus ES Explorador de fitxers i obriu-lo
 • Feu clic a Eines
 • Premsa Gestor de descàrregues
 • Feu clic a +Nou al final de la pàgina
 • Introduïu el següent camí: http://bit.ly/Kodi-17_6-Krypton-APK
 • Premsa D’acord
 • Introduïu un nom per al vostre camí, per exemple, Kodi 17.6
 • Feu clic a Descarrega ara
 • Selecciona Arxiu obert i la versió més recent de Kodi s’instal·larà al FireStick
 • Llança Kodi i gaudeix!

Un cop activat el paràmetre, aneu al quadre de cerca del menú principal del vostre Amazon FireStick. Tipus “ES Explorer,” o “ES Explorador de fitxers” al quadre de cerca Quan aparegui la pàgina de resultats, aneu a la secció ES Explorador de fitxers Aplicació de la llista per començar a descarregar el fitxer.

Igual que amb la descàrrega i la instal·lació de l’aplicació Downloader, heu d’esperar que l’aplicació es descarregui i s’instal·li abans d’obrir-la. Un cop descarregada i instal·lada l’aplicació, podeu obrir ES File Explorer i accedir a la secció Gestor de descàrregues de la Menú d’eines al menú de l’esquerra.

Feu clic a la +Nou l’opció del menú inferior us permetrà escriure una ruta de descàrrega, per a la qual podeu utilitzar l’URL proporcionada anteriorment, o una altra font de descàrrega d’un lloc web de confiança. Per als Nom camp, simplement posa “Kodi.” Si executeu la baixada, s’iniciarà la descàrrega per als fitxers d’actualització de Kodi.

Un cop descarregat, podeu seleccionar Arxiu obert a ES File Explorer per instal·lar l’actualització de Kodi al FireStick. En general, aquest procés és bastant similar a l’ús de l’app i del baixador’no oferir problemes als usuaris comparativament. Ambdues aplicacions són d’ús comú i de confiança, de manera que hi hauria d’haver problemes mínims sempre que els usuaris practiquin hàbits de navegació i descàrrega segurs..

La importància de les VPN quan utilitzen Kodi

Quan utilitzeu Kodi per reproduir contingut multimèdia a la configuració del teatre de casa, podeu obrir-vos fàcilment a una àmplia gamma d’amenaces si no ho teniu’No està ben preparada. Instal·lar actualitzacions i accedir al servei en diversos dispositius pot causar diverses vulnerabilitats que els pirates informàtics i els actors dolents poden robar informació sensible. Desplaçar-vos a llocs web amenaçadors als vostres dispositius també pot exposar el sistema a programari maliciós i programari espia no desitjats que poden alentir el vostre dispositiu i robar-vos les dades..

Per aquest motiu, és important mantenir-se sempre segur quan s’utilitzen serveis com Kodi al dispositiu Amazon FireStick. Hi ha una àmplia gamma de serveis VPN al mercat, que proporcionen clients que es poden utilitzar en plataformes com Amazon FireStick. Aquestes VPN utilitzen xifratge fort i servidors especialitzats per mantenir la vostra IP oculta als proveïdors de contingut i el trànsit protegit de visites indiscretes..

Hi ha algunes coses a considerar abans de decidir una VPN per la transmissió en directe amb Kodi al Amazon FireStick. La força del xifrat que utilitzen, la política de privadesa de l’empresa que gestiona la VPN i la jurisdicció legal on operen poden determinar si una determinada VPN és adequada o no per a la vostra àrea..

Si tu’Sigueu curiós, heu de consultar diferents serveis VPN que ofereixen clients especialitzats per a la plataforma Amazon FireStick i intentar mantenir-vos informats sobre totes les solucions de privadesa a Internet a la vostra disposició quan actualitzeu Kodi al vostre FireStick..

Llegiu: Millor VPN per Amazon Fire Stick

Per llegir més

Abans d’actualitzar Kodi a FireStick cal tenir diverses consideracions. Si us plau, podeu informar-vos sobre totes les diferents polítiques de contingut associades a Kodi, FireStick i qualsevol servei de streaming que pugueu fer servir abans de jugar amb les aplicacions i fitxers del Amazon FireStick. Quan actualitzeu Kodi a FireStick, el millor és saber què teniu’tracte de nou i les versions i mètodes del que vostè’estic treballant amb.

Si voleu obtenir més informació sobre la necessitat de les precaucions de privadesa en transmetre amb Kodi a Amazon FireStick, consulteu la gran varietat de serveis VPN disponibles. No totes les VPN es poden utilitzar amb FireStick, de manera que pot ser necessària alguna investigació per trobar la millor per a vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map