Com instal·lar Genesis a Kodi


ACTUALITZACIÓ: Tant Genesis com Genesis Reborn han estat abandonats.

Hi ha centenars de complements per a Kodi, tant oficials com no oficials. Tanmateix, allà’és només un bon grapat que els usuaris de Kodi consideren essencial. I, com us podeu imaginar, Genesis Reborn és un d’aquests complements.

Les extensions Kodi de tercers tenen totes les formes i mides. Us poden permetre mantenir Kodi, gaudir dels vostres serveis basats en subscripcions, o fins i tot transformar Kodi en la màquina de streaming final. Tanmateix, Genesis Reborn és una altra cosa del tot.

Aquest complement està dissenyat per ser el més simple possible, aportant una àmplia biblioteca de contingut. Nosaltres’tornem a parlar de pel·lícules i programes de televisió amb molts enllaços de treball, que sempre és una sorpresa agradable. Dit d’una altra manera, es tracta d’un complement molt senzill d’utilitzar, però molt potent.

Nosaltres’estic segur que podeu’No esperis a posar-te mans a Genesis Reborn. Per tant, deixem’Parleu què espereu d’ella, a més de com instal·lar Genesis Reborn a Kodi.

Presentació: complement del Genesis Reborn per a Kodi

Genesis Reborn actua com a porta d’entrada per a fitxers multimèdia disseminats al web. Podeu pensar com un motor de cerca dins de Kodi, que us permet accedir fàcilment a centenars d’arxius. Ell’us convé trobar alguna cosa interessant a veure, feu clic a aquest enllaç i el complement farà la resta de la tasca.

Per si tu’M’agradaria aprendre quins tipus de contingut podeu esperar, llegiu atentament el segment següent. Explicarem diverses categories de contingut presents al complement’el menú principal.

 • Pel·lícules: La primera categoria destacada és sobre les pel·lícules (ja ho heu endevinat). Que tu’Trobaré allà que et sorprendrà. Podeu filtrar pel·lícules per gèneres, popularitat, rendiment de taquilla, any de llançament, actors i més.
 • Programes de televisió: Igual que amb la categoria anterior, Genesis Reborn aporta una manera molt agradable de trobar alguna cosa per mirar. Inclou l’organització dels títols disponibles per xarxes de televisió, popularitat i altres persones’els preferits. Allà’També és una característica pràctica ‘Guia televisiva’ que us permet consultar ràpidament els últims episodis per dates.
 • Trakt & IMDb: En cas que teniu un compte associat amb algun d’aquests dos serveis, podeu connectar-los fàcilment a Genesis Reborn. Això tira automàticament les vostres llistes de preferits i podeu fer un seguiment de les pel·lícules i programes de televisió que us ofereixen’heu vist.
 • Noves pel·lícules & Nous programes de televisió: Don’Tens temps per trobar alguna cosa manualment? Està interessat en veure alguna cosa així’No s’ha publicat fa massa temps? Bé, doncs aquesta categoria és el que tu’estic buscant.
 • Eines & Cerca: Finalment, feu una ullada a la part inferior del menú principal si voleu’m’agradaria aprofundir més al Gènesi. Haureu de configurar subtítols, afegir els vostres comptes de Trakt / IMDb, resoldre problemes comuns i també podreu cercar alguna cosa concreta..

Genesis Reborn és conegut per afegir coses noves al seu menú principal, així que espereu també veure algunes altres categories de contingut. Tot i això, tot el que us vam dir fins ara és quelcom que podeu esperar. Aquests són els fonaments bàsics del que fa que Genesis Reborn sigui un complement tan agradable.

Quin tipus de contingut ofereix Genesis Reborn?

En general, els complements de Kodi s’especialitzen en determinats tipus de contingut. Així que’No és estrany veure el complement de Genesis Reborn perquè Kodi faci el mateix.

Es tracta de pel·lícules i programes de televisió. Tot i això, nosaltres’No parlo només dels últims èxits de Hollywood. Aquest complement és una autèntica mediateca i aporta un conjunt de contingut molt diversificat.

Tant si tu’torna a pel·lícules de Bollywood, cinema europeu o, fins i tot, anime japonès’tots aquí També inclou pel·lícules d’animació per als vostres fills, així que hi ha’és alguna cosa per a tots els membres de la vostra família.

Hi ha alguna alternativa a Genesis Reborn?

Quan es tracta d’alternatives, podeu trobar algunes opcions interessants. Us recomanem que proveu complements anomenats Èxode i Pacte.

Que tu’Ja veig que l’Èxode i l’Aliança semblen molt similars a Genesis Reborn. Això és perquè els tres comparteixen el mateix codi bàsic, i és per això que porten els mateixos menús principals i un disseny similar. Tot i això, no’No oferiu el mateix contingut.

Cadascun d’aquests complements es basa en diferents rascadors web. Això vol dir que tu’Veuré títols en un dels que heu guanyat’no trobo en els altres. Tot i això, el nostre fort suggeriment és començar amb el complement de Genesis Reborn per a Kodi, ja que potser aquest és el més complet dels tres.

El Genesis va néixer bloquejat a qualsevol país?

Malauradament, alguns ISP són força restrictius quan es tracta de Kodi. Accelereixen la vostra connexió web quan s’utilitza aquesta aplicació i això també passa quan s’utilitza Genesis Reborn.
El cert és que moltes fonts d’aquest complement es relacionen amb la pirateria. És per això que els proveïdors d’Internet als Estats Units, Austràlia, Regne Unit i molts països de la UE poden estar pendents de les persones que utilitzin aquest complement..

Don’No us preocupeu: això es pot solucionar ràpidament. Així doncs, nosaltres’Primer us ensenyaré com instal·lar Genesis Reborn a Kodi, i després nosaltres’parlaré d’aplicacions VPN. Assegureu-vos de llegir atentament la resta d’aquest article.

Per què heu d’utilitzar una VPN??

Les aplicacions VPN (Xarxa privada privada) es consideren la millor manera d’anonimitzar el trànsit web. Com a tal, són el major aliat de tots els usuaris de Kodi.

Es tracta de serveis basats en subscripcions que porten un gran nombre de servidors segurs, repartits pel món. Quan us connecteu a un, tot el vostre trànsit web es xifra instantàniament. Això vol dir que el vostre lloc en línia està oculta al vostre ISP.

Com a resultat, les VPNs desbloquegen nous tipus de contingut i poden lluitar contra l’acceleració imposada per l’ISP. Això significa utilitzar Kodi sense por de rebre notificacions d’infracció de drets d’autor. Encara millor, van guanyar complements com Genesis Reborn’no us costa passar res de qualsevol font web.

Les VPN es poden utilitzar no només amb Kodi. Podeu instal·lar-les a qualsevol escriptori o dispositiu mòbil, assegurant-se així que ningú recopili les vostres dades privades. Com a conseqüència de nombrosos escàndols relacionats amb la privadesa dels quals escoltem diàriament, això segur que sembla un tracte fantàstic.

Lectura recomanada:

Millor VPN de Kodi

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map