Com veure el Made in Chelsea en línia


Ara a la seva 17a temporada, Fet a Chelsea es troba fermament al cor de més d’un milió d’espectadors habituals. Amb la seva mirada centrada en les sensacionals vides amoroses de mil·lenaris benestants a West London, la sèrie de televisió de realitat estructurada s’ha convertit en un nom domèstic al Regne Unit, on s’emet regularment a E4..

En plena època de transmissió, molts fans poden confiar en la capacitat de posar-se al dia amb qualsevol episodi que hagi perdut. Això és especialment rellevant per a aquells que actualment es troben fora del Regne Unit i, per força comprensible, no volen perdre’s el seu programa de televisió favorit..

Amb la darrera temporada estrenant-se el 25 de març del 2019, Fet a Chelsea la temporada torna a estar amb nosaltres. Per a aquells que no puguin atrapar cada episodi durant la seva emissió original, don’No et preocupis: aquí’s un primer instrument sobre com mirar Fet a Chelsea en línia.

On es Fet a Chelsea disponible per a la transmissió?

Després de la seva emissió inicial, Fet a Chelsea s’afegeix al canal 4’s plataforma de vídeo sota demanda, Tots 4 (abans coneguts com 4oD). Tots 4 són gratuïts per veure al Regne Unit, sempre que tinguis una llicència de televisió, que costa uns 197 dòlars anuals.

Fet a Chelsea també està disponible a través d’un servei de streaming anomenat Hayu, especialitzat en sèries de televisió en realitat. Hayu costa uns 6,55 dòlars mensuals per subscriure-us, i es pot consultar als països següents:

 • Regne Unit
 • Irlanda
 • Austràlia
 • Dinamarca
 • Suècia
 • Noruega
 • Finlàndia
 • Holanda
 • Bèlgica
 • Luxemburg

Si tu’està a Itàlia, el podeu veure Fet a Chelsea a través de NOW TV, que s’associa amb una subscripció a Hayu (NOW TV també està disponible al Regne Unit i Irlanda). Aquest servei és lleugerament més car i actualment té un preu de 8,99 dòlars mensuals.

És possible que els espectadors britànics no vulguin pagar per alguna cosa a la qual puguin accedir de forma gratuïta, però és el benefici del streaming Fet a Chelsea a través de Hayu o NOW TV és que no publiquen anuncis, mentre que Tots 4 publiquen tres o quatre anuncis en diversos punts a través d’episodis. (Tampoc necessiteu una llicència de TV per a Hayu o ARA TV!)

Puc mirar Fet a Chelsea de fora d’aquestes regions?

Lamentablement no. El contingut allotjat a Tots 4 i Hayu només està autoritzat per a les regions en què el seu servei està actiu, de manera que els serveis utilitzen un geo-bloqueig per assegurar-se que no es pot accedir al contingut des de zones no llicenciades.

Si teniu previst viatjar a l’estranger i voleu seguir el camí Fet a Chelsea mentre tu’torna a sortir, Tots 4 tenen l’opció de descarregar el contingut per veure’l fora de línia.

Tanmateix, no podeu fer-ho amb propers episodis, de manera que si s’emet un episodi mentre esteu’torna a sortir, tu’No podré veure-la fins que no ho pugueu veure’tornar al Regne Unit.

Ningú ho vol, per descomptat; si tu’tornem a marxar una bona estona, allà’Seré una altra televisió per posar-vos al dia quan arribeu a casa també!

Una de les millors solucions per a aquest problema és utilitzar una xarxa privada virtual (VPN). Deixar’Mireu què és el que fa que siguin tan fantàstics per a la transmissió en temps real Fet a Chelsea des de fora de les zones amb llicència per a serveis de reproducció.

Per què fer servir una VPN??

Una VPN desvia el vostre trànsit a través d’un servidor remot, que dissimula la vostra adreça IP real i fa que els llocs web us creguin’estàs en un lloc diferent del que tu’de fet estic.

Els proveïdors de VPN utilitzen grans flotes de servidors per fer aquest funcionament. Aquests servidors es col·locaran en diverses ubicacions de tot el món, permetent a l’usuari triar i triar la seva ubicació.

Per accedir a Tots 4, per exemple, escollireu un servidor situat al Regne Unit per tal de deixar el servei’s geo-restriccions només al Regne Unit.

Un cop tu’tornat a estar connectat, el proveïdor VPN xifra el canal per ocultar el fet’utilitzeu un servidor intermediari. Això és degut a que els serveis restringits en llicència, com Tots 4, no volen que ningú accedeixi al seu contingut fent malbé la seva ubicació; al cap i a la fi, tot això constitueix una infracció de llicències.

Els serveis de reproducció són més intel·ligents, però. Molts proveïdors VPN utilitzen adreces IP compartides als seus servidors, cosa que significa que diversos usuaris podrien accedir a la mateixa adreça. Si això succeeix, els serveis de streaming bloquejaran aquesta adreça IP, la qual cosa la fa inútil.

Com a tal, ho és’val la pena conèixer el VPN adequat per utilitzar-lo per veure Fet a Chelsea a l’estranger, així que aquí’És una llista útil de les millors opcions.

1. NordVPN: la millor elecció

NordVPN: el logotip del millor servei Visiteu NordVPN

NordVPN és un dels proveïdors de VPN més coneguts del mercat. Això es deu parcialment a la combinació de preus competitius, grans velocitats, facilitat d’ús i, el que és més important per a les nostres preocupacions, una flota massiva de servidors que la fa especialment excel·lent per a la realització de torrents o streaming.

Encara que utilitza principalment adreces IP compartides, NordVPN està afegint constantment nous servidors i, actualment, en té més de 5.700. Com gairebé 700 d’aquests països són al Regne Unit, n’hi ha sempre un altre servidor per provar si un d’ells ha estat detectat i bloquejat pel servei de streaming que escolliu.

Si no’Tanmateix, no sempre us convidarà, sempre podeu reservar una adreça IP dedicada del Regne Unit, que serà la vostra i la vostra. Això farà impossible que els serveis de transmissió es notin de vostè’Torneu a accedir al seu lloc mitjançant una VPN.

Això surt a un preu, per descomptat; el preu d’una adreça IP dedicada és d’uns 5,90 dòlars mensuals, que és superior al NordVPN’s preu inicial inicial de $ 3,49 / mes. No obstant això, aquesta continua sent una de les opcions més barates del mercat actual.

2. Astrill VPN: l’opció més ràpida

Astrill VPN: el logotip del servei de la millor elecció

NordVPN no té cap avantatge quan es tracta de velocitats de connexió, però res es compara amb Astrill VPN, que avui es troba entre els proveïdors més ràpids del mercat.

El que pot alarmar els usuaris al principi és el preu demanat. Astrill és un proveïdor VPN bastant car; Els seus plans comencen a partir de 10,00 dòlars al mes i’Si us plau, voleu adquirir una IP dedicada a més de 5,00 $.

I realment, tu’necessitareu aquesta IP dedicada perquè Astrill’La flota de servidors més petita fa que sigui més difícil convèncer els llocs de streaming que no és’és una VPN. Amb la IP dedicada, però, hi és’No us impedeix gaudir Fet a Chelsea ‘til el teu cor’contingut.

Si tu’estic intentant esbrinar com mirar Fet a Chelsea en línia sense cap risc de glitches, tampons ni retards de connexió, doncs Astrill és tan bo com es produeix.

3. VPN Ivacy: l’elecció del pressupost

VPN Ivacy: el logotip del servei d’elecció del pressupost Visita VPN Ivacy

Si bé més competidors de mercat com Astrill VPN poden proporcionar les millors velocitats en general, Ivacy VPN encara pot confiar en streaming a causa dels seus servidors ben optimitzats i un paquet IP dedicat que va guanyar’no et costa un braç i una cama.

De fet, el paquet bàsic d’Ivacy comença al voltant de 0,99 dòlars mensuals, i la funció IP dedicada addicional és d’1,99 dòlars addicionals al mes. Per tant, aquests dos paquets combinats només costen una mica més que NordVPN’preu inicial!

Amb les seves velocitats i capacitats de transmissió, i fins i tot sense la IP dedicada, sí’És generalment fiable: Ivacy és una gran eina per mantenir-se al dia Fet a Chelsea mentre tu’estic a l’estranger.

Ell’És també un dels proveïdors de VPN més lleugers i fàcils d’utilitzar del mercat, així que’és una opció especialment sòlida si només en necessiteu per aquest motiu.

Resum

Tant de bo, a hores d’ara’Estaré tot preparat per conèixer els vostres coneixements Fet a Chelsea en línia, i tu’Mai hauré de perdre un episodi quan siguis’torna a viatjar fora del Regne Unit

Quan tot està dit i fet, nosaltres’Recomanaria sens dubte NordVPN com a millor rellotge global, però les tres opcions incloses aquí són excel·lents eines per assegurar-vos de mantenir-vos al dia Fet a Chelsea no importa el què.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map