Com veure la natació d’adults en línia


Swim per a adults és una xarxa de dibuixos animats’s bloc de programació nocturna. A diferència de l’habitual codi ètic i de la demografia objectiu de la seva xarxa parent, Adult Swim aprofita al màxim la seva ranura de programació posterior a les aigües, especialitzada en espectacles de pressupost que han obtingut seguiments de culte..

Llançat el 2001 per competir “dibuixos animats per a adults” tal com Els Simpsons, Adult Swim s’ha convertit en conegut per la seva programació original, així com pels seus programes sindicalitzats com Home de família i pare americà! de la Xarxa Fox.

Tot i que Cartoon Network és principalment accessible per cable, però, com moltes altres cadenes de televisió, ha començat a transmetre gran part del seu contingut en línia, inclòs Swim per a adults. Aquí’És una guia per als talladors de cordes que volen gaudir de la natació adulta’s zany, comèdia transgressora es mostra en línia.

Quins espectacles es dediquen a nedar per adults?

A continuació es mostra una llista de Natació per a adults’s la programació original més popular.

 • Rick i Morty (2013 – actualitat): la molt estimada sèrie d’animació temàtica científica sobre un científic altament intel·ligent i el seu nét poc conegut.
 • L’Eric Andre Show (2012-present): un xat de xat profundament estrany, organitzat per l’aparentment desestimat Eric Andre, la tècnica d’entrevista que comporta la tortura emocional..
 • Tim i Eric Awesome Show, Great Job! (2007–2017): programa inquietant anti-comèdia que satiriitza l’accés públic a la televisió.
 • Aqua Teen Hunger Force (2000–2015): una sitcom animada que segueix les aventures d’un grup de comandes de menjar ràpid antropomòrfics

Com veure el Swim per adults en línia

Adult Swim està disponible per a la transmissió en directe a la pàgina principal. La programació és en directe des de les 20:00 fins les 6 del matí, hora de l’est i hora del Pacífic. A més d’això, Swim per a adults també té a l’abast molts dels seus espectacles antics disponibles per emetre als Estats Units.

El bloc també està disponible en paquets de cable basats en Internet com Sling TV. Les subscripcions a aquests serveis solen ser cares, oscil·len entre els 40-50 dòlars americans (encara que Sling comenci a partir de 25 dòlars americans), però inclouen un gran nombre d’altres canals en la vostra subscripció..

Recentment, Tots 4 van obtenir els drets sobre la natació per a adults, i va fer que les subxarxes es mostressin originals disponibles per a la seva primera visita al Regne Unit. La reproducció és gratuïta tant als llocs web Tots 4 com als Swim per a adults.

Malauradament, però, alguns episodis i espectacles no estan disponibles per a la transmissió de VOD al lloc web d’Adults Swim o a All 4, perquè altres serveis, com Hulu i Netflix, han comprat els drets sobre els programes..

Les estipulacions de drets d’autor també prohibeixen als espectadors de fora dels Estats Units i del Regne Unit veure la natació per a adults. Això pot ser un dolor per a molts espectadors, especialment els residents dels Estats Units o del Regne Unit que viatgen a l’estranger i que volen estar al dia dels seus espectacles preferits de natació per a adults.

Toonami

Toonami es va llançar originalment com a part de Cartoon Network’s programació nocturna, i va ser dissenyat per atreure els adolescents. Si bé hi ha hagut alguns intents de programació original en aquest bloc, Toonami ha mostrat històricament sèries d’acció animada principalment nord-americanes i japoneses.

Entre els programes emesos per tot el bloc’La seva història són:

 • bola de Drac Z
 • Ben 10
 • Fullmetal Alchemist: Germanor
 • Ala de Gundam
 • Naruto
 • Pokémon
 • Samurai Jack
 • Titans adolescents

Cartoon Network ha estat jugant al costat de Toonami des del seu llançament el 1997 abans de deixar-lo acabar l’any 2008. El 2012, Adult Swim va portar Toonami de tornada com a April Fool’és la broma abans de concedir les respostes aclaparadorament positives que va rebre i reinstal·lar-lo com a part de la franja nocturna.

Ara, Toonami està disponible les nits dels dissabtes des de les 21h fins a les 4 del matí, set hores sòlides de l’anime d’acció favorit. De la mateixa manera que per a Swim per a adults, està disponible en directe en qualsevol lloc del món durant les hores d’emissió i és accessible des del lloc web Swim per a adults.

Com en el cas del bloc parental, els programes Toonami no estan disponibles a VOD fora dels Estats Units. Tanmateix, a diferència de l’adult Swim, Toonami no està disponible per veure al Regne Unit, tret que tingueu Sky TV. (Els talladors de corda als Estats Units poden veure Toonami de la mateixa manera que Cartoon Network i Adult Swim: mitjançant paquets de televisió a Internet (OTT), com ara Sling TV.)

Per descomptat, hi ha algunes maneres de transmetre Toonami i Swim per adults, diguem-ne, de manera no oficial i de forma gratuïta. Nosaltres’Tindríem precaució per recórrer a aquests mètodes, però, ja que no només són il·legals, sinó que també són passarel·les contra programari maliciós.

A més, si’Si esteu en un territori on es vulgui sancionar rutinàriament la infracció dels drets d’autor, podeu trobar-vos amb un greu problema per obtenir aquests mètodes no oficials..

VPN per a la natació per a adults

Com hem comentat, la secció VOD per a adults per a natació està restringida als Estats Units. A més, si’Proveu de veure la transmissió en directe de la Natació per a adults des d’un territori menys permissiu, és possible que trobeu’ni tan sols accedeix a això.

La millor solució a tots dos problemes és utilitzar una xarxa privada virtual (VPN). Això dissimularà la vostra ubicació real mitjançant l’enviament de les vostres sol·licituds de dades a través d’un servidor remot, cosa que fa que l’amfitrió web us pensi’estic en un lloc diferent en conjunt.

Aquesta transacció de dades es produeix abans que les vostres dades arribin fins i tot a la vostra IP’a un territori que prohibeix la reproducció de mitjans de comunicació nord-americans, hi ha una forta possibilitat de deixar de banda aquests tallafocs totalment.

La nostra recomanació principal és ExpressVPN, que possiblement ofereix el millor servei de VPN del mercat actual. Tot i això, també recomanem llegir algunes ressenyes abans de seleccionar una VPN per a la natació per a adults.

(Com a nota lateral, sí’val la pena assenyalar que mai no haureu de ser temptat per un proveïdor VPN gratuït. Els serveis VPN són costosos d’executar, per la qual cosa un proveïdor gratuït utilitzarà servidors subpar o proporcionarà xifrades o velocitats de connexió no desitjables.)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map