A 3 legjobb Bitcoin pénztárca az Android számára

A zöld Android kabalája, aki egy Bitcoin.


* A legjobb Bitcoin pénztárcát keres iOS számára? Kattints ide.*

Az Android volt az első mobil platform a Bitcoin pénztárcájával, és olyan önálló alkalmazásokat kínál, amelyek nem támaszkodnak központi szerverre a tranzakciók feldolgozásakor, már a Bitcoin életének nagyon korai szakaszában. Az elején ezek a decentralizált alkalmazások letöltötték a teljes Blockchain-t, ami ma alig lenne lehetséges, mivel jelenleg több mint 60 GB.

Ehelyett, akárcsak az ExpressVPN kedvenc iOS-pénztárcái, az alkalmazások egyszerűsített fizetési ellenőrzésre (SPV) támaszkodnak, ahol a pénztárca közvetlenül csatlakozhat a Bitcoin hálózathoz, de csak a legrelevánsabb adatokat szinkronizálja, és nem a teljes blokkláncot..

Mycelium – Könnyen kezelhető

micélium-Bitcoin-pénztárca-felülvizsgálat

A Mycelium Bitcoin pénztárca, amelyet egyfajta gombának neveztek el, amelyről úgy gondolják, hogy a világ legnagyobb élő szervezete, egy könnyen használható pénztárca, amelyhez csak a megfelelő hasznos oldalsó tulajdonságok tartoznak..

A BitcoinSpinner pénztárca utódja, és 2013-ban indult. A Mycelium a mobil pénztárcák szabványává vált, és HD (hierarchikus determinisztikus) magokat használ, ami azt jelenti, hogy a Bitcoin biztonsági másolatának készítéséhez csak tizenkét angol szókészletre kell emlékezni. Legyen óvatos, amikor biztonsági másolatot készít a szavaira, mivel bárki, aki ezeket a szavakat használja, hozzáférhet minden pénzéhez. Az ExpressVPN azt ajánlja, hogy írjon egy darab papírra, és biztonságos helyen tárolja, vagy mentse el a jelszókezelő segítségével..

A HD pénztárcák segítenek megőrizni az Ön személyes adatait, mivel az alkalmazás külön címet fog használni az egyes tranzakciókhoz. A micélium azonban egy lépéssel tovább megy, és lehetővé teszi, hogy az összes adatot a Tor hálózaton keresztül az Orbot alkalmazás segítségével továbbítsa. Ezzel a folyamattal senki sem fogja tudni, hogy még a Bitcoint is használja.

Pénzügyi adatvédelme szempontjából szintén nagyszerű az a képesség, hogy elszámolják a Mycelium fiókjait. Ha például jövedelmének birtokában van néhány Bitcoin, és el akarja választani őket a megtakarításoktól, ezt könnyen megteheti a Myceliumban, csupán egy kiegészítő pénztárca hozzáadásával. Ez sokkal könnyebbé teszi a nyilvántartást, de ne felejtse el, hogy ha több pénztárcát használ, akkor külön kell azokat biztonsági másolatot készíteni.

A micélium megkönnyíti az esetleges esetleges biztonsági másolatok és papír pénztárcák seprését is. A QR-kódú személyes kulcsok egyenesen beolvashatók a készülékbe, vagy beírhatják a tizenkét szót az alkalmazásba. A micélium ezután átviszi az érméket a saját biztonságos kulcsainak egyikébe.

Ha különösen paranoid vagy a biztonságot érinti, vagy ha nem bízhat a hordozott telefonban (talán azért, mert meg kell osztania másokkal), a Mycelium használható hardver Bitcoin pénztárcákhoz, például Trezor vagy Ledger.

Ezek a hardver pénztárcák külső hardver eszközök, amelyeket kifejezetten a Bitcoin biztonságos tárolására készítettek. Kicsit úgy néznek ki, mint az USB-csatlakozó, de van egy kis kijelző, amelyen keresztül ellenőrizheti a tranzakciókat. Tranzakció végrehajtásához csatlakoztassa a hardver pénztárcáját a telefonhoz, nyissa meg a Mycelium alkalmazást, és megkezdje a műveletet. Ezután ellenőrizze és megerősítse a tranzakciót a hardver pénztárcájában. Ilyen módon a személyes kulcsok soha nem hagyják el a dedikált eszközt, és csak a telefonon továbbítják azokat. Nagyon zseniális cucc.

A Mycelium alkalmazás legnagyobb mellékjellemzője a piac. Könnyen megtalálja az Ön közelében tartózkodó embereket, akik hajlandóak Bitcoin-kal kereskedni készpénzért. Nagyszerű módszer egy érme készletezésére vagy felszámolására az inflációs állami pénzért cserébe, ha szükséges.

Még úgy is dönthet, hogy maga is kereskedő lesz, ha van extra ideje.

Mycelium összefoglaló

 • Könnyen használható és biztonsági mentés
 • Nagyszerű alkalmazás, hogy söpörje a Bitcoin-ot a hűtőházból
 • Támogatás a hardver pénztárcákhoz
 • Kereskedő funkció a közelben lévő Bitcoin vásárlásához

BitPay – Több aláírást tesz lehetővé

Coplay-Bitcoin-pénztárca-felülvizsgálat

A BitPay nemcsak az ExpressVPN kedvenc Android-pénztárcáinak közé tartozik, hanem az iOS listájának semmi értelme.

A BitPay legnagyobb erőssége a több aláírású szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy gyorsan beállíthat egyetlen Bitcoin-pénztárcát, amelyben több ember vagy eszköz van aláíróként.

Ezzel a funkcióval növelheti biztonságát egy olyan pénztárca létrehozásával, amely több eszköz között tárolja az alapokat. Például létrehozhat egy Bitcoin-címet, amelynek három kulcsa van, az egyik a telefonján, a másik a számítógépen, a másik pedig biztonsági másolatként egy darab papírra. Minden tranzakcióhoz két aláírás szükséges, például a telefonról és a számítógépről. A hackereknek egyszerre mindkét eszközt meg kell támadniuk – ez nagyságrendnek nehezebbnek tekinthető, mint pusztán egyetlen eszköz megtámadása -, hogy hozzáférjen pénzéhez. A harmadik pénztárcát tartalékként őrizzük meg, arra az esetre, ha a telefon vagy a számítógép elveszik vagy megsérül.

A szervezetben több BitPay címet is felhasználhat. Például, minden igazgatósági tag vagy pénztáros tud tartani egy bitcoin pénztárcát és kulcsot. A sikeres befizetéshez minimális számú aláírás szükséges a pénzeszközök feldolgozásához. Ez a rendszer viszonylag biztonságos a hackerekkel szemben, és nem kell minden pénzben bíznia a szervezetében.

A hátránya, hogy a BitPay alkalmazásnak központi szerverre kell támaszkodnia a tranzakciók figyelésére és továbbítására. Ez a szerver nem tudja ellopni az érméit, de ha DDoS támadásnak lenne kitéve, vagy egyébként nem lenne elérhető, akkor nem tudná költeni a Bitcoin-t – bosszantó kellemetlenség.

Elméletileg az alkalmazás lehetőséget ad alternatív szerver használatára, sőt a saját futtatására is. A valóságban ez csak a nagyobb szervezetek számára lesz életképes, mivel jelentős erőfeszítéseket igényel.

BitPay összefoglaló

 • Nagy teljesítményű, könnyen használható, több aláírással rendelkező pénztárca
 • Sok funkció
 • Push értesítések a bejövő pénzeszközökről
 • Egy központi szervertől függ a kulcskezeléshez – kockázatok az áramkimaradások esetén

Schildbach Bitcoin Wallet – Csak 2.9 MB alkalmazás!

Schildbach-Bitcoin-pénztárca-felülvizsgálat

A Schildbach Bitcoin pénztárcáját fejlesztője, Andreas Schildbach (a Play Áruházban egyszerűen „Bitcoin Wallet” néven ismerték) nevét kapta, és ez a legrégebbi mobil Bitcoin pénztárca. A Schildbach pénztárca a teljes Blockchain letöltését használta, mielőtt ez a folyamat túl nagy teher lett a tranzakciók nagysága miatt..

Az új SPV technológiával már nem szükséges letölteni az összes Bitcoin tranzakció teljes előzményeit. Manapság az alkalmazások közvetlenül csatlakozhatnak a hálózathoz, megtudhatják a pénztárca egyenlegét és elküldhetik az aláírt tranzakciókat anélkül, hogy veszélyeztetnék a cenzúrát vagy az üzemidőt.

A Google felsorolja, hogy az alkalmazás egymillió és öt millió között van telepítve, és ez azt mutatja, hogy a pénztárca lenyűgözően elérhető.

A pénztárca egyszerű funkciókkal rendelkezik, de mindazonáltal megmutatja, mi lehetséges egy olyan decentralizált engedély nélküli rendszerrel, mint például a Bitcoin. Például a Bitcoin tranzakciókat átviheti egy másik eszközre, Bluetooth-on vagy NFC-n keresztül, amennyiben az eszközök támogatják.

Schildbach-összefoglaló

 • Könnyen kezelhető, karcsú alkalmazás
 • Jól karbantartott a Bitcoin ökoszisztéma egyik legtapasztaltabb fejlesztője
 • NFC és Bluetooth támogatás
 • Csak 2,9 MB

A Mycelium az ExpressVPN kedvenc Bitcoin pénztárca

A micélium könnyen kezelhető, jól néz ki, elegendő funkcióval rendelkezik, amire szükséged van, és a piactér szolgáltatás is nagyszerű, ha valamilyen Bitcoin-ra van szüksége..

A BitPay felhasználhatóvá és még szórakoztatóvá tette a több aláírással rendelkező pénztárcákat. Ha extra biztonságot szeretne, vagy lehetőséget szeretne arra, hogy pénzeszközöket eloszthasson egy szervezetben több ember között, ez az alkalmazás lesz az első számú választás.

Csakúgy, mint az iOS esetén, az összes felmérésben szereplő, az AndroidVVN ExpressVPN pénztárca különböző címet ad meg, amikor tranzakciót hajt végre. Ez jótékony hatással van az adatvédelemre, de nem teszi anonimává tranzakcióit. Ha magas szintű adatvédelmet vagy anonimitást igényel, olvassa el az ExpressVPN útmutatóját a Bitcoin névtelenségéhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map