Trump aláírja az Egyesült Államok új internetes adatvédelmi jogszabályait: a Comcast reagál, de bízhat benne?

Trump aláírja az új adatvédelmi törvényt.


A múlt héten az ExpressVPN írt az ellentmondásos amerikai kongresszus terveiről, amely lehetővé teszi az internetszolgáltatók számára, hogy profit céljából értékesítsék a személyes adatait..

Donald Trump a magánélet tiszteletben tartó képviselőinek megrémüléseként aláírta az intézkedést törvénybe.

Az új politika csak a hálózati szolgáltatók vállalati lobbistái körében népszerű – úgy tűnik, hogy senki más nem akarta, hogy megtörténjen. És mégis, az új amerikai adminisztráció prioritássá tette azt, visszavonva az online adatvédelem terén az elmúlt néhány évben elért jelentős előrelépéseket.

Hogyan érintik Önt az új internetes adatvédelmi rendeletek??

Az olyan online óriások, mint a Verizon és a Comcast, most már online módon nyomon követhetik az ügyfelek viselkedését, és engedély nélkül személyes személyes és pénzügyi információkat használhatnak (például az Ön böngészési előzményei, az Ön által használt bankok és a gyakran használt üzletek), hogy erősen célzott hirdetéseket értékesítsenek..

Az online marketing nagy pénzt keres. Jelenleg a Google és a Facebook a 83 milliárd dolláros iparág királyai. Nem csoda, hogy a távközlési óriások egy darab pitet akartak.

Az internetes felhasználók most nem tudják ellenőrizni, hogy mi történik adataikkal, amelyeket az internetszolgáltatók közvetlenül eladhatnak marketing cégeknek, pénzügyi vállalatoknak vagy bárki másnak, aki bányászik a személyes adatokat.

Ide tartoznak azok az adatok is, amelyeket ön nem adott önként. A távközlési ügynökségek ezt megtehetik kémkedjen online tevékenységein, és profitja érdekében értékesítse az eredményeket.

A Comcast ígéretet fog tenni az adatok védelmére

A weboldalukon gyorsan megjelent nyilatkozatában a Comcast szívesen hangsúlyozta szándékaikat ezzel az újonnan megszerzett hatalommal.

“A Comcast elkötelezett a magánélet alapelveivel, amelyek összhangban állnak az FTC adatvédelmi rendszerével, amelyet több mint 20 éve alkalmaznak az internetes ökoszisztéma minden elemére …”

Ahogyan az ExpressVPN már rámutatott, a kötelezettségvállalás azonban nem törvény. Könnyen törhető. Mi lenne, ha Comcast hirtelen pénzügyi nehézségekkel szembesülne? Ha mégis megtagadja az emberi adatok kincses kincseinek eladását??

Jó, hogy Comcast most olyan elkötelezettnek hangzik, de a vállalati értékek megváltoznak. És igen, a főügyészek büntetést szabhatnak ki a tény után, de már túl késő. Az Ön adatait már eladták.

Röviden: bízhat-e egy távközlési óriásban, hogy felelős a személyes adataival?

Miért bízhat egy VPN-ben az adataival?

Az ExpressVPN az adatainak bizalmas kezelése. Ez a mi létezésünk oka; ez az egyetlen, amit csinálunk.

Egy VPN-társaságnak mindent el kell veszítenie, ha megosztja az ügyféladatokat (ha még ilyenek is vannak). Az internetszolgáltatók potenciálisan milliárd dollárt nyerhetnek.

Valóban van nincs összehasonlítás.

A távközlési óriásoknak nem szabad ilyen nagy hatalommal bírni a személyes adatai felett. A VPN mindazonáltal megóvhatja Önt és családját.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map