Qwant Review


Un motor de cerca privat utilitza paràmetres addicionals per mantenir privada la informació de l’usuari i la informació de cerca. Els motors de cerca privats admeten entorns gratuïts de publicitat alhora que ofereixen als usuaris la privadesa garantida de la informació del perfil.

Un bon exemple és Qwant. Funcionat des de París a França, Qwant és un motor de cerca web xifrat creat per respectar l’usuari’privadesa. El motor de cerca es classifica com el 64è lloc web més visitat a França i supera els motors de cerca més importants com Google.

Fa poc, vam veure titulars de notícies que assenyalen que l’Assemblea Nacional de França té intenció d’adéixer a Google en favor del motor de cerca privat. Presentat per primera vegada el 2013, Qwant ha crescut fins a convertir-se en un popular motor de cerca que atrau més de 10 milions de sol·licituds de cerca cada dia..

Cada mes, 50 milions d’usuaris busquen la xarxa a través del motor de cerca. Què és el que fa que el motor de cerca capti l’atenció a Europa i altres continents? En aquest article, presentem algunes novetats bàsiques sobre el motor de cerca. Comencem mirant alguns dels Qwant’Característiques

Funcions de Qwant

Qwant és qualificat com a motor de cerca web molt ric. A continuació es mostren algunes de les funcions que Qwant ofereix als seus usuaris.

Un motor de cerca que respecti l’usuari’privadesa

Qwant és un autèntic motor de cerca dissenyat per assegurar la privacitat dels usuaris. Això passa amb l’entrega dels millors resultats possibles sense intentar saber qui cerca o què s’està buscant. Les consultes de cerca estan xifrades de manera segura, de manera que qualsevol tercer esbrini què es cerca.

Qwant garanteix a l’usuari’neutralitat i imparcialitat

Qwant indexitza la web sense cap tipus de discriminació. El motor de cerca utilitza algoritmes d’ordenació amb els mateixos requisits. Això significa que cap lloc web és tractat com a llocs web prioritaris als resultats del motor de cerca Qwant.

Els resultats del motor de cerca no reflecteixen biaix en funció de criteris polítics, econòmics o socials. En lloc d’això, els resultats de la cerca es tracten per igual. A més, els resultats de Qwant no es basen en l’historial de cerca registrat ni el perfil d’usuari. Els resultats del motor de cerca reflecteixen la realitat del món complex, incloent opinions diverses.

L’aplicació mòbil Qwant

Qwant ofereix una aplicació adequada tant per a Android com per a iOS. Per tant, podeu accedir còmodament i sense esforç a la potència de Qwant des dels vostres dispositius mòbils. Això permet als usuaris mòbils buscar fàcilment a la xarxa amb privadesa.

L’aplicació Qwant ofereix:

 • Cerca privada, encara que la seva funció sense galetes
 • Navegador ràpid i segur
 • Protecció de seguiment activada

Qwant Junior

Qwant també té compte amb els usuaris més joves. El motor de cerca ha desenvolupat la funció Qwant Junior per a nens de 6 a 13 anys. Això s’ofereix gratuïtament i no inclou anuncis comercials.

Igual que el motor de cerca principal, no hi ha cap historial que es conservi en utilitzar la versió Junior. Qwant Junior té una capacitat similar al motor de cerca principal, tot i que està dissenyat per eliminar resultats no adequats per a nens.

Qwant Juntes

Aquesta característica permet a l’usuari compartir pàgines web com a notes. Cada tauler inclou diverses notes que els usuaris poden seguir sempre que vulguin. Els usuaris poden seguir un tauler existent o crear taulers personals.

Com funciona Qwant?

Qwant està dissenyat i creat com un motor de cerca eficient i ètic. Els fundadors del motor de cerca van basar el disseny en dos pilars fonamentals: protegir l’usuari’la privadesa i no la recollida de l’usuari’dades personals

A diferència de Google i Internet Explorer, Qwant és un motor de cerca sense galetes. El motor de cerca no inclou cap navegador de cap tipus al navegador. Per tant, el motor de cerca no conserva l’historial de navegació.

Qwant és segur?

El motor de cerca és una elecció perfecta si busqueu privadesa. Podem concloure que es tracta d’un navegador web segur si busqueu una plataforma que no comparteixi cap usuari’informació del perfil, emmagatzemar cookies, etc.

Qwant vs DuckDuckGo

Seguretat

Els dos motors de cerca ofereixen privadesa de dades als usuaris. DuckDuckGo i Qwant no recopilen ni comparteixen cap informació personal. Per tant, es classifica com a plataformes de cerca web segures. No tenen la funció de seguiment dels usuaris i, per tant, tots dos són motors de cerca segurs.

Usabilitat i qualitat

El motor de cerca DuckDuckGo ofereix als usuaris una gran usabilitat i té una interfície de gran qualitat. La plataforma està dissenyada pensant en persones amb menys trastorns i un gran servei. Qwant també ofereix una excel·lent experiència per a l’usuari amb les aplicacions Android i iOS disponibles per a la seva descàrrega. En comparació amb DuckDuckGo, Qwant té una qualificació d’ús més alta.

Detalls desitjats

 • Empresa matriu: Qwant és propietat de Qwant SAS
 • Llançament: Qwant es va llançar el juliol de 2013
 • Nombre de pàgines indexades: 20.000 milions
 • Nombre de consultes diàries: Qwant té 10 milions de consultes diàries
 • Publicitat al motor de cerca: núm
 • Funcions de seguretat: HTTPS; Qwant compta amb un entorn sense galetes i es garanteix la protecció de la privadesa dels usuaris a la plataforma de cerca

Detalls DuckDuckGo

 • Empresa matriu: DuckDuckGo és propietat de Duck Duck Go Inc.
 • Llançament: DuckDuckGo es va llançar el juliol de 2008
 • Nombre de pàgines indexades: 1.200 milions
 • Nombre de consultes diàries: DuckDuckGo té 25 milions de consultes diàries
 • Publicitat al motor de cerca: núm
 • Funcions de seguretat: HTTPS; DuckDuckGo també compta amb un entorn sense galetes i es garanteix la protecció de la privadesa dels usuaris per a la plataforma de cerca
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map