Revisió de DeSearch (BitClave)


Si tu’esteu buscant una alternativa a Google, cap a on heu de dirigir-vos? La majoria de nosaltres hem tingut els nostres dubtes sobre el món’el motor de cerca més gran recentment, però passa a una altra opció no és’no és tan fàcil com hauria de ser. Nombrosos competidors operen per la nostra atenció, però són alguns que poden arribar a la tasca?

Un d’aquests concursants és DeSearch: un motor de cerca privat que posa la privadesa per davant de la seva mera comoditat. Però això no’qualsevol motor de cerca antic. S’ha dissenyat tenint en compte els aficionats a la criptocurrency, per ser una alternativa descentralitzada de Google.

Què significa això a la pràctica? Deixar’trobareu més informació sobre DeSearch i sobre ella’s organització parent BitClave, per veure si aquesta és la cerca adequada.

Què és DeSearch?

El nom de DeSearch significa “Cerca descentralitzada” – que descriu nítidament la idea d’aquest proveïdor de cerca de propera generació.

Segons els creadors BitClave, DeSearch esborra amb el model de centralització de Google, amb fam de dades. I també millora en el mercat creat per Google. En lloc de publicar anuncis mal aparellats derivats de dades analitzades de manera insuficient, BitClave ha creat una alternativa basada en blockchain que -en paraules seves- “permet que les empreses i els socis dels ecosistemes s’orientin eficaçment als clients potencials i permetin als usuaris finals rebre ofertes més ben adaptades.”

Així no ho és’No és exactament una empresa radical. Però la consola DeSearch real és potencialment revolucionària, almenys per als aficionats a la criptocurrença.

Què ofereix aquest motor de cerca per als seguidors de cryptocurrency?

El raonament de BitClave’l’enfocament és simple. El 2018, va sorgir que Google havia començat a prohibir els anuncis de criptomoneda. Això va impedir que els desenvolupadors de noves monedes, carteres, plataformes de comerç i fins i tot llocs de notícies sobre criptocurrency promoguessin els seus productes.

Aquesta mesura va suposar menyspreu dels experts en criptores, així com un semi-pànic dels inversors. La prohibició es va llevar lleugerament a finals del 2018, però els danys es van fer. A tot el món, els inversors van perdre la confiança en Google per transmetre informació sobre criptomonedes i organitzacions com BitClave van intervenir en la bretxa.

Consulteu les funcions clau de DeSearch

Davant d’això, DeSearch no és res excepcional. Té un front-end clar i fàcil d’utilitzar amb un camp de cerca i, res més. No hi ha anuncis de cap tipus (encara) i podeu cercar qualsevol cosa que us agradi. Els resultats es proporcionen en un format força bàsic, amb l’enllaç i les descripcions, i semblen ser rellevants per a les consultes que els usuaris envien.

Sota el camp de cerca principal, els usuaris també poden fer clic en enllaços a criptocurrencies populars, obtenint de forma instantània informació sobre el seu valor, així com carteres i llocs recomanats per comerciar. Per tant, podeu sol·licitar un preu BitClave tal i quan ho necessiteu, tota la informació útil per als inversors.

Tanmateix, què’En realitat passa aquí sota el capó? Hi ha alguna sorpresa desagradable relacionada amb la privadesa que els usuaris han de conèixer.

DeSearch és segur? Avaluació de la política de privadesa

Quan feu clic a la política de privadesa de DeSearch, algunes coses se saltaran immediatament. Tot i que el motor de cerca s’està promovent de manera descentralitzada i no similar a Google, el seu potencial de recollida d’informació és bastant gran.

Per exemple, BitClave registra informació sobre el navegador que utilitzeu, la vostra adreça IP, els temps d’accés i l’aplicació que feu servir, “pàgines vistes” i d’on veníeu, així com informació del dispositiu i de la ubicació. La companyia utilitza tant galetes com píxels per recopilar també dades, de la mateixa manera que Google.

Així nosaltres’No estic parlant d’un campió obsessionat en la privacitat dels drets de l’usuari. DeSearch és una empresa que guanya diners que busca utilitzar la informació de manera més eficient que Google. I això no té res a veure amb la protecció de la vostra identitat.

Com funciona DeSearch?

És molt interessant la forma en què BitClave ha dissenyat DeSearch. Com hem detallat anteriorment, el sistema de cerca s’ha dissenyat en un “descentralitzat” format, amb dades d’usuari (les coses que s’enumeren anteriorment), en format dispers, no en servidors centrals.

Aquesta informació s’emmagatzema en un format de blockchain anomenat BitClave Active Search Ecosystem (BASE). La idea és que els usuaris puguin governar com s’utilitzen aquestes dades i beneficiar-se de la seva comercialització. Tanmateix, la naturalesa precisa d’aquests beneficis no és’No està clar.

Tot i haver-hi molta argot tècnica al lloc web de BitClave, el sistema s’assembla més als esquemes de fidelització al detall, on s’acumulen punts per fer transaccions. En teoria, a mesura que es vagi comprant més, les ofertes que rebeu es faran més enfocades, fomentant més compres. La qual cosa és perfecta, però no canviant pel món per a moltes persones.

En aquesta etapa, ja’és important tenir en compte que aquests avantatges només estan disponibles per als usuaris amb un compte BitClave. Per registrar-vos, només cal que utilitzeu l’enllaç que hi ha a l’extrem superior dret de la pàgina principal de DeSearch.

Més informació sobre els creadors: una revisió ràpida de BitClave

Si bé aquest article tracta principalment de DeSearch, podeu fer-ho’No entenc realment el que fa el motor de cerca sense saber-ne més sobre els seus creadors, de manera que pot ser útil una breu revisió de BitClave.

Amb seu a San Jose, Califòrnia, BitClave va ser fundada per Alex Bessonov (abans de LG Electronics) el 2017, de manera que’és un participant prou nou a l’àrea del motor de cerca.

Des de llavors, ha participat en una de les ofertes de monedes inicials més grans mai programades, aconseguint uns 25 milions de dòlars per aconseguir que les operacions de cerca descentralitzades estiguin en funcionament..

Tanmateix, la idea ha estat’encara no es van atrapar amb els consumidors (possiblement a causa del crac-crac del 2018) i el preu BitClave que va citar CoinGecko segueix sent relativament baix. Hi ha el potencial per crear una cosa més eficient que Google, però encara queden preguntes sobre si els usuaris adoptaran el model BitClave i, de fet, fer de DeSearch una part diària del seu encaminament web..

Com tornar a DeSearch: funcionarà com a alternativa a Google?

Ara nosaltres’Hem estat introduïts a BitClave i DeSearch, pot ser que puguem respondre a la nostra pregunta inicial: aquest motor de cerca funcionarà per a persones que vulguin canviar de Google?

Si principalment us motiva la privadesa, possiblement no. DeSearch es basa en un model de dades similar al de Google, encara que utilitzeu les dades de manera més descentralitzada, amb el consentiment dels usuaris al cor del sistema..

Però si voleu enllaçar-vos amb els anuncis de manera més eficient, potser allà’és un paper per a aquest motor de cerca. Però, el veredicte d’aquesta revisió BitClave de DeSearch? Espera i veuràs. Podria ser un cas de consum de substància o, simplement, una altra empresa tecnològica que desitgi convertir les vostres cerques en benefici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map