Kujtoni kujtesën

Kujtimi i çdo fjalëkalimi që përdorni këto ditë është një pamundësi afër. Fatmirësisht, menaxherët e fjalëkalimeve ose aplikacionet që strehojnë fjalëkalimet tuaja dhe automatikisht i futin ato në faqet e internetit për ju, thjeshtojnë procesin.


Një nga opsionet më të reja në treg, RememBear, vjen nga e njëjta kompani zhvillimi që ofron TunnelBear VPN. Duke marrë parasysh që keni një numër të madh të alternativave, të tilla si menaxheri i fjalëkalimeve të Google i integruar në Chrome, Apple Keychain, LastPass, 1Password dhe shumë të tjera, pyetja kryesore është kjo: A është Kujtoni një menaxher fjalëkalimi që ia vlen kohën tuaj?

Përmbledhje e rishikimit të Kujtimit

Grizzlies janë normalisht pak të frikshme. RememBear? Jo aq shumë. Menaxheri i fjalëkalimit i dorëzuar me kujdes TunnelBear mbulon bazat, megjithëse ka disa karakteristika të dukshme që përdoruesit e nivelit të lartë mund të dëshirojnë që ende nuk duhet të dalin nga letargji. Por ndërsa kjo kërkesë është e lehtë për t’u përdorur, karakteristika e saj më e rëndësishme është e mbyllur pas një pagese që shumë mundësi falas nuk i japin, ndërsa ajo vjen me të njëjtin çmim si opsionet me fuqi më të lartë që ofrojnë më shumë veçori për çmimin.

SHPENZIMI më i mirë: Kurseni 42% në planin 3 vjeçar.

Vështrim i përgjithshëm dhe veçoritë e kujtesës

Nëse jeni duke kërkuar për një menaxher të fjalëkalimeve plotësisht të shfaqur, RememBear nuk është ashtu. Kjo nuk do të thotë që këtij menaxheri të fjalëkalimit i mungojnë veçoritë. Në fakt, RememBear ka të gjitha elementet thelbësore të mbuluara për konsumatorin mesatar, duke përfshirë ruajtjen e sigurt të fjalëkalimit, aftësinë për të importuar fjalëkalime nga shfletuesit e internetit të njohur, opsionin për të funksionuar si një portofol dixhital për kartat tuaja të kreditit, dhe sinkronizimi në shumë pajisje. Por nëse jeni në treg për një mjet profesional që përfshin karakteristika të përparuara si autentifikim me dy faktorë (si përmes YubiKey), ju shërbehen më mirë nga drejtuesit e tregut siç është LastPass.

Nëse dëshironi një shtesë të mirë, të paraqitur në mënyrë të ngjashme për menaxherët e fjalëkalimeve të Google Chrome ose Mozilla Firefox, ose për Apple Keychain tuaj, RememBear ofron një përmirësim të dukshëm mbi ato opsione themelore.

Ja çfarë mund të bëjë RememBear për ju:

 • Menaxhoni fjalëkalime për të gjitha llogaritë tuaja të internetit
 • Importoni fjalëkalimet tuaja para-ekzistuese nga shfletuesit e burimeve të përdorura gjerësisht si Firefox, Google Chrome dhe disa nga konkurrentët e tij, përfshirë 1Password dhe LastPass
 • Ruani dhe futni informacionin e kartës së kreditit në faqet e internetit
 • Instaloni si një shtojcë shfletuesi për Firefox, Chrome ose Safari
 • Instaloni si një aplikacion të vetëm për pajisjet Windows, MacOS, iOS dhe Android
 • Ruani dhe futni informacionin e kartës së kreditit në faqet e internetit
 • Krijo dhe ruaj shënime të sigurta
 • Rezervime të të dhënave
 • Fjalëkalimi master për të gjitha llogaritë
 • Kriptimi AES-256 për fjalëkalimet
 • Prodhuesi i fjalëkalimit
 • Kërkoni shpejt për hyrjet, informacionin dixhital të portofolit dhe shënimet e sigurta përmes shtojcës së shfletuesit
 • Përdorimi i informacionit të ruajtur në shtojcë si një veçori e shpejtë e faqerojtësve
 • Bllokim i shpejtë i plugins dhe aplikacioneve për kompjuterat e përbashkët
 • Komplet rezervë për rikuperimin e llogarisë

Siç mund ta shihni, lista e karakteristikave që vijnë me RememBear është larg nga paltry. Në fakt, ju mund të bëni shumë më tepër me RememBear sesa mundeni me Apple Keychain, ose menaxherët e integruar të fjalëkalimeve për Google Chrome, Firefox ose ndonjë shfletues tjetër në internet. Duke marrë parasysh që mund të përdorni Mos harroni në shumë pajisje, shfletues dhe sisteme operative është një hap i madh mbi ato mundësi më të përdorura.

Çmimeve

Si me shumicën e menaxherëve me fjalëkalim, RememBear është dukshëm i lirë. Megjithatë, ka një kapje. Do gjë që vjen me RememBear mund të përdoret falas për 30 ditë pasi të regjistroheni. Pas kësaj, do të mbylleni nga një nga karakteristikat më të rëndësishme: syncing.

Një llogari premium kushton 36 dollarë në vit. RememBear reklamon shërbimin e tij me 3 dollarë në muaj për të lehtësuar shokun e afisheve, por kompania faturon vetëm çdo vit. Në qoftë se nuk paguani premium, nuk do të jeni në gjendje të sinkronizoni fjalëkalimet, shënimet dhe informacionin e kartës së kreditit në shumë pajisje. Ju akoma mund të përdorim Kujtohu në pajisje të ndryshme. Sidoqoftë, çdo ndryshim në fjalëkalimet e ruajtura ose informacionin e portofolit nuk do të azhurnohet në çdo pajisje. Mungesa e kopjeve rezervë dhe sinkronizimi do të thotë që të gjitha të dhënat tuaja të RememBear ruhen vetëm në nivel lokal, dhe nuk mund ta ktheni atë nëse e humbni.

Për krahasim, kjo nuk është rasti me Google, Firefox ose Apple Keychain, të gjitha ofrojnë kopje rezervë dhe sinkronizohen falas por nuk ofrojnë shërbime ose veçori shtesë.

Regjistrohu te RememBear

procesi i regjistrimit për RememBear është i shpejtë dhe efikas. Për më tepër, nëse nuk jeni të panjohur me kompaninë mamemar të RememBear, TunnelBear, mund të jeni në befasi se sa i çuditshëm është shërbimi nga momenti kur filloni procesin e regjistrimit.

Kujtoni kujtesën

Pasi të shkarkoni programin, do të duhet të pranoni termat dhe kushtet e përdorimit. RememBear e bën atë një pikë për të thënë që të dhënat tuaja janë të sigurta vetëm për ju dhe vetëm ju. Ose, siç shpjegon politika e privatësisë,

“Ne kemi hartuar RememBear në atë mënyrë që të mos mund t’i qasemi përmbajtjes së RememBear-it tuaj. Kjo marrëveshje nuk na jep ndonjë të drejtë për përkujtimin tuaj. “

rikujtoj rishikimin

Pasi të keni kaluar procesin e përgjithshëm të instalimit, do të duhet të krijoni llogarinë tuaj. Kjo përfshin dhënien e RememBear një adresë emaili dhe një fjalëkalimi. Aplikacioni do të vlerësojë fjalëkalimin tuaj, por nuk do t’ju pengojë të përdorni një të dobët.

Pas një krijimi të suksesshëm të llogarisë, do t’ju jepet informacioni “Paketë rezervë”. Ky është çelësi që do t’ju duhet për të kryer një rikuperim të llogarisë nëse harroni fjalëkalimin tuaj master. Kryesisht përbëhet nga një çelës pajisje. Ju mund t’i shtypni ato informacione, t’i shkruani ose t’i ruani në një skedar të sigurt.

Hapi i fundit për konfigurimin fillestar është importimi i hyrjeve tuaja nga Chrome ose Firefox. Nëse nuk keni ndonjë, mund të lëvizni shpejt. Nëse e bëni këtë, gjithçka që duhet të bëni është të klikoni në shfletuesin nga po importoni.

rikujtoj rishikimin

Nga atje, ju mund të zgjidhni individualisht se cilat fjalëkalime doni të transferoni. Pasi të përfundojë procesi i importit, RememBear do t’ju “shpërblejë” me një arritje, të ngjashme me atë që mund të zhbllokoni në një lojë video.

rikujtoj rishikimin

Në këtë pikë, RememBear është vendosur në mënyrë efektive, por ju nuk do të jeni në gjendje ta përdorni me të vërtetë në kompjuterin tuaj derisa të shkarkoni programin në pajisjet tuaja, ose të instaloni shtojcën në shfletuesit tuaj Chrome, Firefox ose Safari.

rikujtoj rishikimin

Pasi të keni instaluar shtojcën tuaj të shfletuesit, RememBear do ta konsiderojë konfigurimin tuaj të plotë. Në atë pikë, mund të filloni të rregulloni përvojën tuaj me disa veçori shtesë që RememBear ka në ofertë.

Rishikoni Rishikimin e veçorive kryesore

TunnelBear endet personalitetin e tij të markës në të gjithë këtë produkt, kështu që ju do ta gjeni përvojën e këndshme, edhe nëse vetë produkti lë shumë për të dëshiruar për përdoruesit e energjisë. Por siç u tha më herët, nëse nuk keni nevojë për një kompleksitet karakteristikash, por dëshironi diçka pak më shumë se sa ofrojnë menaxherët e integruar të fjalëkalimeve të shfletuesit, me siguri që do të gjeni që RememBear të jetë një azhurnim domethënës you megjithëse mund të gjeni vlerën në azhurnimi jashtëzakonisht i kufizuar pa paguar për versionin premium

Shtimi i fjalëkalimeve

Ekzistojnë tre mënyra për të shtuar fjalëkalime në “RememBear juaj”, pasi kompania i referohet asaj. E para, importimi nga Chrome ose Firefox (ose Safari, për përdoruesit e Mac), është pjesë e procesit të konfigurimit.

Format e hyrjes

Metoda e dytë është të ruani fjalëkalimet përmes shtojcës së shfletuesit RememBear kur ju kërkohet. Ashtu si me shumicën e menaxherëve ose shtojcave të tjera me fjalëkalim të bazuara në shfletuesin, kur futni informacionin tuaj të hyrjes në një faqe interneti për herë të parë, ose vendosni një fjalëkalim të ri në një sit ku informacionet e mëparshme të hyrjes janë ruajtur në menaxherin e fjalëkalimit, do të të pyeten nëse doni të ruani informacionin e hyrjes.

Nëse shtesa e RememBear funksionon me faqen e hyrjes së një faqe në internet, do të shihni një simbol të ariut pranë emrit të përdoruesit në formën e hyrjes.

rikujtoj rishikimin

Pasi të shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj, RememBear do të gjenerojë një pop-up duke thënë se duhet të vendosni së pari fjalekalimin tuaj master për të ruajtur informacionin e hyrjes.

rikujtoj rishikimin

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni “Mos harroni” për të ruajtur informacionin e ri të llogarisë në llogarinë tuaj RememBear.

rikujtoj rishikimin

Pasi të ruhet, çdo ndryshim, siç janë emrat e përdoruesve të ndryshëm ose fjalëkalimet, do të regjistrojnë një shpejtë për të azhurnuar ose ruajtur informacionin e ri.

rikujtoj rishikimin

Për më tepër, mund të përdorni gjithashtu gjeneruesin e fjalëkalimeve të RememBear kur krijoni llogari dhe ruani fjalëkalime për herë të parë. Thjesht klikoni në simbolin e ariut në fushën e hyrjes, pastaj klikoni mbi Gjenerator i fjalëkalimeve.

rikujtoj rishikimin

Vini re se në disa raste, RememBear nuk do të kursejë një fjalëkalim nëse krijoni një llogari në një faqe interneti për herë të parë. Për shembull, kur drejtova një provë në Dropbox, zbulova se RememBear nuk lëshoi ​​një shpejtë për të ruajtur ose azhurnuar ndonjë informacion të hyrjes gjatë procesit të krijimit. Sidoqoftë, ajo ka kryer funksionin e ruajtjes së fjalëkalimit me Yahoo.com në faqen e krijimit të llogarisë.

Në situata kur Mos harroni nuk i ruan informacionin tuaj të hyrjes në një faqe për krijimin e llogarisë, do të duhet të ruani fjalëkalimin dhe emrin e përdoruesit në RememBear pasi të dilni dhe të ktheheni në faqen e internetit ose të futni informacionin manualisht në aplikacionin RememBear.

Hyrja manuale

Mënyra e tretë për të shtuar fjalëkalimet është përmes futjes manuale. Ju mund ta bëni këtë duke hapur aplikacionin tuaj RememBear, duke klikuar në Shto nje te ri butoni në fund të dritares, dhe pastaj në hyrje.

rikujtoj rishikimin

Nëse shtoni fjalëkalime manualisht, do t’ju duhet të goditni manualisht butonin e sinkronizimit për të bërë që fjalëkalimet tuaja të reja të jenë të arritshme në të gjitha pajisjet tuaja. Për ta bërë këtë, shkoni në shtojcën tuaj të aplikacionit RememBear ose shfletuesin, pastaj kliko në “Sync” në fund.

rikujtoj rishikimin

Futja e informacionit të ruajtur të hyrjes

Kur të jeni gati për të hyrë në një faqe në internet, mund të përdorni RememBear për të futur shpejt informacionin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Për ta bërë këtë, klikoni në simbolin e ariut në formën e hyrjes (zakonisht në kutinë e përdoruesit), pastaj zgjidhni informacionin e saktë të llogarisë. Nëse doni më shumë informacion mbi llogarinë, klikoni në “I” butonin për të marrë më shumë detaje, përfshirë çdo shënim që mund të keni lënë për atë llogari në aplikacionin tuaj RememBear.

E njëjta gjë vlen nëse keni lidhur një pajisje celulare. Pasi t’i jepni automatikën e aplikacionit RememBear dhe lejen e “vizatimit” (vizatimi lejon që aplikacioni RememBear të funksionojë në krye të aplikacioneve të tjera), mund të trokitni lehtë mbi ikonën RememBear në ekranin tuaj dhe të plotësoni automatikun pasi të keni shtypur informacionin e hyrjes që dëshironi të përdorni.

Nëse keni fjalëkalime / llogari të shumta për të njëjtën faqe interneti, të gjitha ato do të renditen kur të regjistroheni. Mund të dëshironi të lini shënime nëse emrat e përdoruesve janë shumë të ngjashëm.

Rezervime dhe sinkronizimi (VETEM PREMIUM)

Një nga karakteristikat më të mira të çdo menaxheri të fjalëkalimeve është kopjimi i të dhënave dhe sinkronizimi i pajisjeve. Kjo është ajo që ju lejon të merrni me vete të gjitha fjalëkalimet tuaja të Apple Keychain ose të ruajtura nga Google nëpër pajisje të shumta, për shembull. Me Apple dhe Google, ju mund ta bëni këtë pa paguar. Me RememBear? Jo aq shumë.

Rikthimi i të dhënave dhe sinkronizimi funksionojnë njësoj me RememBear si ato me menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve. Pasi të ruani një fjalëkalim, ai rezervohet te serverët e cloud të RememBear dhe, pasi të futeni në aplikacionin tuaj RememBear në një pajisje tjetër, keni të gjitha fjalëkalimet, emrin e përdoruesve dhe të dhënat e tjera të ruajtura gati dhe duke pritur për ju.

Ju i merrni të gjitha ato falas për 30 ditët e para që përdorni RememBear. Pas kësaj, siç u tha më herët, skema e çmimeve fillon dhe nuk do të merrni asnjë rezervë ose sinkronizim pa paguar. Kjo do të thotë se çdo pajisje individuale që përdorni me RememBear nuk do të marrë fjalëkalimin dhe emrin e përdoruesit duke ruajtur ose azhurnuar të bërë në pajisjet e tjera. Kjo paywall e bën RememBear një shitje vërtet të ashpër për përdoruesin mesatar me pajisje të shumta.

Karakteristika të tjera të rëndësishme

Ne renditëm listën e plotë të karakteristikave të RememBear në krye, por shumica ose ekzekutohen në sfond ose janë me përvojë të dorës së parë.

Për shembull, gjeneratori i fjalëkalimit është jashtëzakonisht i dobishëm dhe funksionon me një mekanizëm të thjeshtë rrëshqitës. Gjithashtu ju lejon të zgjidhni midis një fjalëkalimi të bazuar në simbol ose fjalëkalim, i cili është i pazakontë.

Aplikimet e pavarur funksionuan mirë në testimin tonë. Aplikimet celulare janë të lehta për tu sinkronizuar me llogarinë tuaj përmes një kodi QR që ofron RememBear në ekranin e sinkronizimit të aplikacionit të desktopit.

Tipari i kyçjes është i dukshëm në atë që ju lejon të mbyllni shpejt menaxherin tuaj RememBear, duke parandaluar të tjerët në kompjuterin tuaj të hyjnë në llogarinë tuaj RememBear pa fjalëkalimin master. Kjo është një veçori që aktualisht nuk është e pranishme në alternativa si LastPass, e cila kërkon një dalje manuale në vend të thjesht një funksion mbylljeje të shpejtë, ose menaxherit të Google të Chrome, i cili është aq i integruar plotësisht në llogaritë e tjera të Google që logjika nga shfletuesi juaj do të thotë mbyllje ju nga shërbimet e tjera të Google, si dhe menaxheri juaj i fjalëkalimit.

Nëse përdorni RememBear?

RememBear nuk e prish mykun në asnjë mënyrë me produktin e tij, i cili mund të shihet si një gjë e mirë ose diçka e keqe, në varësi të nevojave tuaja. Karakteristikat e tij të thjeshta e vendosin atë pothuajse të barabartë me shumë nga opsionet falas që konsumatorët tashmë i përdorin.

E mira

Shtë e vështirë të fajësosh RememBear për markën e saj unike. E gjithë përvoja duke e përdorur atë është ligat larg qasjes së ngathët, gjenerike që merr çdo menaxher tjetër i fjalëkalimeve. Ky është vetëm një zgjatim i të njëjtit personalitet të transmetuar nga TunnelBear VPN, por gjithsesi është një shtesë e mirëpritur – dhe madje mund të konsiderohet një “tipar” nëse dikush do të konsideronte përvojën e përdoruesit një veçori.

Integrimi i shpejtë me aplikacionet celulare është i fortë ndërsa shton dhe menaxhon fjalëkalimet dhe informacionin e kartës së kreditit lë pak për tu ankuar.

Tipari i mbylljes së shpejtë është një mundësi e dobishme e sigurisë. Mundësia për të hyrë shpejt në hyrje të faqeve përmes shtojcës së shfletuesit sigurisht që ndihmon në situatat kur nuk i keni ato faqe të shënuara ose ruajtur tashmë.

E keqja

Bllokimi i një prej karakteristikave të tij më të mira dhe më të rëndësishme (kopjimi i të dhënave dhe sinkronizimi) pas një pagese është një përmbledhje e madhe. Pa sinkronizimin ose kopjimin e të dhënave, është e vështirë të shihet pse shumica e përdoruesve do të gjenin vlera në RememBear. Për më tepër, mungesa e përgjithshme e RememBear e shumë karakteristikave përtej asaj që tashmë është në dispozicion me opsione falas zvogëlon ndjeshëm qëndrueshmërinë e tij si një alternative.

Ekziston gjithashtu një shqetësim mjaft i konsiderueshëm i sigurisë me këtë menaxher sa i përket gjatësisë së seancës së pluginit të shfletuesit të tij.

Nëse mbyllni shfletuesin tuaj Chrome, Google do t’ju heqë automatikisht nga llogaria juaj. RememBear, megjithatë, nuk do t’ju logojë. Kjo do të thotë nëse po ndani një kompjuter, dikush mund të ngjizet në mënyrë të imagjinueshme në llogaritë tuaja që nuk kanë të vërtetuar dy faktorë. RememBear nuk jep informacione se sa zgjat çdo seancë me shtojcën e saj. Për krahasim, seancat e LastPass zgjasin 2 javë derisa të dilni me dorë ose të ndryshoni cilësimet në shtojcën e shfletuesit.

RememBear nuk ofron rregullime në cilësimet për këtë, duke e bërë atë një shqetësim shumë të madh të sigurisë. Tipari i mbylljes manual është një shtesë e mirë, por kërkon që përdoruesit të kujtojnë të përdorin veçorinë e kyçjes për të filluar. Besimi i përdoruesve për të qenë përgjegjës me të dhënat e tyre dërgon një mesazh të mirë, por realiteti është se shumica e përdoruesve nuk janë aq të kujdesshëm.

Fatmirësisht, RememBear nuk del nga sesionet e aplikacionit dhe shtojcave kur dilni nga llogaria e sistemit tuaj operativ ose rivendosni kompjuterin tuaj. Pra, nëse po ndani një kompjuter, do të duhet të bllokoni manualisht llogarinë tuaj RememBear, ose të dilni nga llogaria juaj e Windows ose MacOS në kompjuter.

(Për përdoruesit e aplikacionit celular, mund ta mbyllni me lehtësi seancën tuaj të aplikacionit RememBear duke mbyllur plotësisht aplikacionin, me dorë ose kur rinisni telefonin tuaj. Në atë pikë, do t’ju duhet përsëri fjalëkalimi master për ta përdorur atë.)

vendim

Hyrja e TunnelBear në tregun e menaxherit të fjalëkalimeve është e admirueshme, edhe nëse kompania përballet me një betejë përpjetë për të provuar produktin e saj të RememBear është më e dobishme sesa konkurrentët e saj më të njohur (dhe shpesh falas).

Si një produkt përballë konsumatorit, RememBear lehtë mund të konkurrojë kundër menaxherit të fjalëkalimeve të Google dhe madje edhe Apple Keychain, veçanërisht pasi ofron shumicën e të njëjtave karakteristika dhe i shton produktit një ndjenjë më të personalizuar dhe me humor. Dhe nëse po kërkoni të kaloni pa probleme midis pajisjeve Apple, Android dhe Windows, RememBear do t’ju lejojë ta bëni atë — për një tarifë 36 $ / vit. Sidoqoftë, mbyllja e veçorisë rezervë dhe sinkronizuese prapa një paywall zvogëlon dobinë e tij kur krahasohet me menaxherin e fjalëkalimit të Keychain ose Google, dhe për shumë konsumatorë, mund të ulë dobinë e nivelit të saj në pothuajse zero.

Ndërsa disa prej konkurrentëve të saj, si LastPass, marrin të njëjtën qasje “sinkronizimi i shumëfishtë pajisjes pas një paywall”, ato gjithashtu ofrojnë më shumë veçori. Dhe kur krahasohet me LastPass, i cili kushton gjithashtu 36 dollarë në vit dhe ofron më shumë karakteristika, dikush mund të përpiqet të gjejë avantazhin konkurrues të RememBear.

A keni nevojë për një menaxher të fjalëkalimit?

Shtë e vështirë të jesh përdorues në internet këto ditë pa pasur llogari në dhjetëra faqe në internet. Në një përshtatje të dembelizmit, shumë përdorues të internetit dhe madje edhe shumica e profesionistëve të sigurisë drejtohen vetëm për të ripërdorur të njëjtat fjalëkalime nëpër uebfaqe të ndryshme, diçka që ekspertët e shumica e sigurisë bien dakord është një ide mjaft e keqe.

Alternativa për ripërdorimin e fjalëkalimit është, natyrisht, krijimi i fjalëkalimeve të ndryshme për faqet që përdorni dhe përdorimi i vërtetimit me dy faktorë kur është në dispozicion. Por me kaq shumë fjalëkalime për të zënë vend, menaxherët e fjalëkalimeve janë bërë një mjet pothuajse thelbësor, me shumë njerëz që tani mbushin tregun dhe kërkojnë dëshpërimisht që ju t’i besoni atyre me vargun tuaj të çmuar të letrave, numrave dhe simboleve.

Nga këndvështrimi i sigurisë, shumica e menaxherëve të fjalëkalimeve janë mjaft të sigurta, dhe në të vërtetë janë më të sigurt se shumë nga metodat alternative të administrimit të fjalëkalimit. Standardet e kriptimit parandalojnë thyerjen e forcave brutale të fjalëkalimeve të menaxherit tuaj të mbështetur në cloud, ndërsa shumica e shërbimeve të menaxherit të fjalëkalimeve përdorin fjalëkalime hashed për të bërë të pamundur që hakerat të marrin ndonjë informacion të dobishëm edhe nëse ndodh një hak.

Të gjitha këto thanë, nuk ka asnjë përgjigje të qartë po ose jo nëse ju nevojë një menaxher fjalëkalimi. Sidoqoftë, menaxherët e fjalëkalimeve paraqesin një avantazh krahasues të sigurisë për të thjesht ripërdorimin e të njëjtit fjalëkalim në të gjitha llogaritë tuaja, pasi kërkon vetëm një hak llogari për t’ju shkatërruar. Menaxherët gjithashtu ofrojnë një faktor domethënës të përdorimit të lehtë që zvogëlon ndjeshëm shtrirjen e përpjekjes për të kujtuar fjalëkalime të shumëfishta, veçanërisht nëse po përpiqeni të përdorni fjalëkalime më të sigurta.

SHPENZIMI më i mirë: Kurseni 42% në planin 3 vjeçar.

Vizitoni RememBear

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map