15 Mjetet dhe Softuerët më të mirë në largësi nga distanca


Sistemet e largëta të desktopit janë veçanërisht të dobishme për të ekipe mbështetëse të korporatave dhe teknikët e Ndihmës së tryezave që u mundësojnë anëtarëve të publikut të bëjnë blerjet e softuerëve të tyre për të punuar.

Këto programe janë gjithashtu të dobishme për përdorim të përditshëm nga individë privatë. Nëse mund të kontaktoni kompjuterin tuaj në shtëpi dhe ta qaseni atë përmes një tablete, nuk është e nevojshme të rrezikoni të humbni të gjitha skedarët e ruajtur përmes vjedhjes, humbjes ose dëmtimit aksidental. Mbani kompjuterin tuaj më të mirë të mbyllur në shtëpi dhe të merrni qasje në të gjitha gjërat tuaja të rëndësishme, pa pasur nevojë të kopjoni gjithçka ose të blini licenca shtesë të softverit tuaj të preferuar duke përdorur një program të largët desktopi.

Ne ofrojmë shumë detaje për secilën nga mjetet më poshtë, por në rast se nuk keni kohë të shkurtër, këtu është lista jonë e mjetet më të mira falas të largëta në desktop:

 1. SolarWinds Dameware (gjyqi FALAS) Dy mundësi për biznes me një gjykim 14-ditor falas.
 2. Ndihmoni Zoho (TRIAL FALAS) Paketa mbështetëse e mbështetur në re që përfshin qasje në distancë dhe shërbime të largëta të desktopit.
 3. SolarWinds MSP Merrni Kontrollin (gjyqi FALAS) Një sistem i telekomandës kompakte që përfshin chat, VoIP dhe radhë për të shërbyer përdoruesve të shumfishtë.
 4. Atera (TRIAL FALAS) Një suitë monitorimi dhe menaxhimi në distancë për MSP-të që përfshin Splashtop.
 5. TeamViewer Një sistem i largët i përdorur me përdorim të gjerë desktopi që është i lirë për t’u përdorur për individët privatë.
 6. Desktopi i largët i Chrome Një sistem i drejtpërdrejtë, i lehtë për tu hyrë në një kompjuter të largët desktopi që kalon përmes një shfletuesi Google Chrome.
 7. RemotePC Një sistem desktopi me largësi të paguar që ka një version falas për përdorim personal.
 8. Desktop i largët i Microsoft-it Shërbim falas i ofruar nga Microsoft që mundëson qasje në distancë të desktopit në pajisjet që funksionojnë me Windows.
 9. RealVNC VNC Lidhu Shërbim me bazë cloud që është falas për përdorim në shtëpi dhe lejon hyrje në makinat Linux, si dhe PC dhe Mac.
 10. TightVNC Softver për telekomandë që është falas për bizneset, si dhe për individët.
 11. TigerVNC Një projekt me burim të hapur që jep shërbime falas për kompjuter në distancë si për përdorim privat ashtu edhe për biznes.
 12. Remmina Plotësisht nga për individët dhe bizneset – ky është një projekt me burim të hapur.
 13. Splashtop Falas për përdorim privat dhe paguar për bizneset. Pagesat e përdoruesve mund të qasen në një gjykim shtatë-ditor falas.
 14. NoMachine Falas për të gjithë, por me versione të zgjeruara për biznesin.
 15. Shërbimet e largëta për Windows Një sistem desktopi me largësi të paguar që ka një version falas.

Nëse ju nevojitet thjesht një sistem i largët desktopi për kohën e lirë, me siguri nuk dëshironi të paguani shumë para për luksin. Epo, ne mund të ndihmojmë sepse kemi një listë me dhjetë programe të largëta desktopi që janë të lira për t’u përdorur.

Kompanitë e vogla dhe fillimet me pak para për të kursyer do të përfitojnë gjithashtu nga informacioni që përmbahet në këtë artikull sepse shumë prej tyre programe falas të largëta në desktop ne renditim këtu janë falas për t’u përdorur edhe për bizneset. Bizneset e mëdha me buxhete të mëdha ndoshta do të ndjehen më të rehatshme me aplikacionet kryesore të paguara që vijnë me mbështetje të plotë softuerësh. Sidoqoftë, edhe në këtë kategori, ne kemi gjetur disa shembuj që mund t’i merrni falas në një provë.

Përdorimi i programeve të largëta desktop

Një mjet i largët desktopi ka dy përbërës. Njëra është një konsol, e cila është dritarja në kompjuterin tuaj që kontrolloni programin dhe merrni një pamje në kompjuterin e largët. Elementi tjetër i sistemit është një agjent program, i cili duhet të jetë rezident në kompjuterin e largët.

Zakonisht, agjenti është një proces i sfondit dhe nuk është i dukshëm nga përdoruesi i kompjuterit në distancë. Kërkesa për të instaluar një program në kompjuterin e shikuar do të thotë që pronari i asaj pajisje duhet të japë leje për të instaluar agjentin e largët të desktopit dhe për ta ekzekutuar atë.

atje janë programe që lejojnë një haker të shikojë përmbajtjen e një kompjuteri nga distanca dhe të marrë kontrollin e tij pa lejen e pronarit. Këto sisteme quhen “hyrja në distancë Trojans.”Ne nuk po i mbulojmë ato programe hakerash, të cilat janë shkurtuar në” RAT “, në këtë përmbledhje.

Disa sisteme të largëta desktop funksionojnë nga Retë. Në këto konfigurime, programi i tastierës arrihet në internet. Sidoqoftë, një program agjentësh akoma duhet të instalohet në kompjuterin e largët që po arrihet ose kontrollohet.

Softuer i largët nga desktopi për bizneset

Shumë nga sistemet e lira të largëta në treg janë versionet shtëpiake të programeve profesionale të qasjes. Në shumicën e rasteve, prodhuesit e mjeteve nga desktopi të largët presin që përdoruesit e biznesit të paguajnë për programin.

Nëse jeni duke kërkuar softuer falas për kompaninë tuaj, atëherë opsionet tuaja janë të kufizuara. Nga sistemet në listën tonë, vetëm sa vijon ju lejon qasje falas:

 • Desktopi i largët i Chrome
 • RemotePC (e kufizuar)
 • Desktop i largët i Microsoft-it
 • TightVNC
 • TigerVNC
 • Remmina
 • NoMachine

Pesë të tjera të shërbimeve në listën tonë ofrojnë prova falas për përdoruesit e biznesit:

 • SolarWinds Dameware (PROVE FALAS)
 • RemotePC (zgjatur)
 • RealVNC VNC Lidhu
 • Splashtop
 • SolarWinds MSP Merr Kontrollin (PROVE FALAS)
 • Atera (PROVE FALAS)

Kushtojini vëmendje të veçantë përshkrimeve të këtyre produkteve në përmbledhjet më poshtë.

Softueri dhe mjetet më të mira të largëta në desktop

Kjo listë e programeve të largëta desktop është një përzierje e shërbimeve për biznesin dhe përdoruesit personal dhe për një gamë të sistemit operativ. Ekziston një atribut i zakonshëm për të gjithë – ata janë të lirë për t’u përdorur.

1. Zjarri Diellor (PROVE FALAS)

SolarWinds Dameware

Dameware është një sistem mbështetës profesional, kështu që ndoshta nuk do të interesonte përdoruesit e shtëpisë. Sidoqoftë, është padyshim sistemi më i aftë i biznesit në distancë të largët për bizneset për ekipet mbështetëse në treg, kjo është arsyeja pse ajo merr slot numrin një në këtë përmbledhje.

Dameware është një platformë mbështetëse në distancë që ngarkohet nga pajtimi. Sidoqoftë, SolarWinds ofron një gjykim 14-ditor falas të secilit prej produkteve të saj Dameware, kështu që mundeni përdorni këtë shërbim falas, nëse vetëm për dy javë.

Ju mund të hyni në Dameware si një shërbim në internet, i cili ngarkohet nga abonimi ose si softuer brenda lokalit, të cilin e blini me një pagesë një herë. Versioni në internet quhet Dameware Remote Kudo dhe sistemi i lokaleve quhet Ndihma nga distanca e Dameware.

Instalohet Ndihma nga distanca e Dameware Windows dhe Server Windows; Dameware Remote Everywhere nuk është i varur nga sistemi operativ sepse tastiera është të arrihen përmes një shfletuesi.

Të dy sistemet mund të përdorin pajisjet që funksionojnë Windows, Mac OS, dhe Linux dhe të dyja janë në dispozicion përmes aplikacioneve celular. Me Dameware Remote Kudo, ju paguani një abonim për një teknik, por shërbimi i lejon secilit operativ të ketë qasje deri në 500 pajisje në distancë. Softueri i brendshëm i Dameware Remote Support nuk ka ndonjë kufizim të pajisjes në distancë. Sidoqoftë, licencimi i këtij programi është i ngjashëm me versionin në internet sepse është me çmim për teknik.

Ky softuer posaçërisht ka për qëllim departamentet e ndihmës IT dhe ofruesit e shërbimeve të menaxhuara. Provoje një gjykim 14-ditor falas e Dameware Remote Kudo.

DamewareStart Gjykimi FALAS 14-ditor

2. Ndihmoni Zoho (TRIAL FALAS)

Zoho prodhon një gamë të gjerë të programeve të biznesit dhe kompania gjithashtu zotëron ManageEngine, i cili është një nga furnizuesit kryesorë të programeve të menaxhimit të infrastrukturës IT. Zoho Ndihmoni është një paketë e bazuar në cloud e shërbimeve me qasje në distancë që është ideale për të tavolinë ndihmëse dhe teknikët e MSP. Desktopi i largët në ndërmarrje është i markueshëm, kështu që mund të vendosni logon e kompanisë suaj në të gjitha ekranet.

Lidhja në distancë mund të bëhet vetëm me pëlqimin e klientit. Të gjitha komunikimet mbrohen nga Kriptimi AES me 256-bit.

Paketa Zoho Assist përfshin një sistem bisede live dhe një mjet i integruar i transferimit të skedarëve. Tekniku mund të hapë seanca të shumta në të njëjtin kompjuter të largët, duke mundësuar veprime të dukshme nga përdoruesi në një dritare dhe veprimet e sistemit operativ në një tjetër. Shtë gjithashtu e mundur që tekniku t’i tregojë klientit ekranin e tij në interes të dhënies së një turneu në sistem ose udhëzimeve të përdorimit, pa pasur nevojë t’i japë një blerës të ardhshëm një llogari.

Përveç mjetit të largët të desktopit, Zoho Assist përfshin hyrje të plotë në distancë karakteristika që përfshijnë automatizimin për hulumtimin me shumicë dhe azhurnimet në pikat e fundit. Zoho ofron një gjykim falas të paketës Assist.

Zoho AssistStart Gjyqi FALAS

3. SolarWinds MSP Merrni Kontrollin (gjyqi FALAS)

SolarWinds MSP Merr Kontrollin është i përshtatshëm për tu përdorur nga teknikë mbështetës që punojnë për një MSP, ose për departamentin e IT të një kompanie. Ky është një shërbim veçanërisht interesant për teknikë të pavarur, mbështetës të pavarur sepse përfshin të gjitha mjetet e nevojshme për të komunikuar me një përdorues që ka nevojë për ndihmë. Ai madje përfshin një sistem i radhimit të shërbimeve.

Shërbimi ofrohet nga cloud dhe ngarkohet me pajtim me një tarifë për teknik në muaj. Kjo do të thotë se i gjithë sistemi është i disponueshëm për teknikë të pavarur si dhe ekipe që punojnë për MSP dhe organizata të mëdha.

Softueri për qasje në distancë tregon opsionalisht veprimet e teknikut në ekranin e përdoruesit. Shtë gjithashtu e mundur për të hyrë në sistemin operativ pa kaluar nëpër desktopin e pajisjes në distancë.

Sistemi Take Control është i disponueshëm në dy nivele, me nivelin më të lartë që quhet Merrni kontrollin Plus. Niveli më i lartë është veçanërisht i dobishëm për teknikët e mbikëqyrur sepse përfshin monitorimin e seancave dhe funksionet e raportimit të performancës së teknikut. Take Control Plus gjithashtu përfshin një studim të përdoruesit për të vlerësuar kompetencën e secilit teknik.

Shërbimi mund të paguhet për muaj ose në vit. Plani vjetor i pagesave funksionon më lirë. Sidoqoftë, jini të vetëdijshëm që duhet të paguani për periudhën e shërbimit paraprakisht. SolarWinds e ofron atë për të një gjykim 14-ditor falas.

SolarWinds MSP Merrni Kontrollin Falas gjyqit 14-ditor

4. Atera (TRIAL FALAS)

Atera është një paketë mbështetëse për ofruesit e shërbimeve të menaxhuara (MSP). Shërbimi përfshin të gjitha shërbimet që teknikët e MSP-së duhet të menaxhojnë një rrjet të largët dhe gjithashtu ka një modul që ndihmon menaxherët e MSP-së për të drejtuar biznesin.

Seksioni teknik i mbështetjes së Atera quhet një “monitorim dhe menaxhim i largët”(RMM) sistemi. Ai përfshin softuer me qasje në distancë dhe gjithashtu skriptete të automatizuara të administrimit në distancë për mirëmbajtjen e sistemit të klientit. Një tjetër mjet në paketë është një Ndihmoni sistemin e tavolinave, i cili përfshin një portal për qasje nga komuniteti i përdoruesit dhe një tabelë për t’u përdorur nga teknikët kur ata janë duke punuar me një biletë.

Paneli i Ndihmës Desk i jep mundësinë e përdorimit të një sistemi desktop të largët, i cili është në të vërtetë Splashtop, të cilat i lexuat më lart. Ndërfaqja përfshin një sistem bisede në mënyrë që tekniku të mund të udhëzojë dhe këshillojë përdoruesin ndërsa ai eksploron pikën në distancë të largët dhe prodhon një zgjidhje për problemin e ngritur në biletën e mbështetjes.

Atera është një shërbim me bazë cloud dhe arrihet përmes çdo shfletuesi standard standard të internetit. Shërbimi mund të arrihet gjithashtu përmes një aplikacioni të veçantë që është në dispozicion falas për pajisjet mobile. Platforma është e ngarkuar më një abonim mujor ose vjetor për teknik. Ju mund të merrni një 30 ditë provë falas dhe provoni sistemin Atera përpara se të regjistroheni për një pajtim.

AteraStart Gjykimi FALAS 30-ditor

5. TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer është një udhëheqës i industrisë. Ky sistem i largët desktopi është instaluar më shumë se dy miliardë herë, që tregon popullaritetin e saj. Ne e vendosim këtë sistem të largët desktopi në majën e listës sonë sepse është një produkt komercial shumë gjithëpërfshirës që lejon përdorim falas nga individë privatë. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një program të largët desktopi për përdorim biznesi, do të duhet të paguani.

Siç sugjeron emri, TeamViewer synon bashkëpunimi ekipor dhe ka një numër karakteristikash të komunikimit në grup që e bëjnë këtë më shumë sesa një mjet desktop i largët. Këto përfshijnë shërbime video konferencash dhe transmetim demonstrues.

Sistemi i lidhjes mbështetet në vërtetimin me dy faktorë për të rritur sigurinë dhe të gjitha transmetimet mbrohen nga Kriptimi AES me 256-bit.

Softueri kontrollues mund të arrihet nga pajisjet mobile të Android. Do të keni mundësi të përdorni pajisjet e largëta që funksionojnë Windows, Mac OS, Linux, android, dhe iOS. Sistemi gjithashtu përfshin një strukturë të sigurt për transferimin e skedarëve dhe aftësitë e ekzekutimit të skenarit në tastierë.

6. Desktop i largët i Chrome

Desktopi i largët i Chrome

Ju mund të përdorni një Google Chrome shfletuesi si një shikues i largët i desktopit. Një version mbështetës i largët mund të përdoret nga bizneset dhe ai absolutisht falas për t’u përdorur.

Ju duhet një llogari Google në mënyrë që të përdorni sistemin, por nëse keni një të tillë Gmail adresën, atëherë kjo është kujdesur tashmë. Pajisja që arrihet, ka nevojë për një program të instaluar në të. Ky është programi agjent. Sapo të funksionojë, ju mund t’i lejoni secilit qasje, duke u dhënë atyre një GJILPERE. Shikuesi është i bazuar në shfletues dhe akseson çdo pajisje përmes internetit.

Sistemi do të funksionojë në çdo sistem operativ që mund të hap Google Google dhe ka edhe aplikacione për android dhe iOS pajisje. Komunikimet përmes internetit mbrohen nga HTTPS, i cili është i njëjti sistem sigurie që mbron informacionin e kartës së kreditit kur bleni gjëra në internet.

7. RemotePC

RemotePC

RemotePC është një produkt i paguar, por ka një botim falas. Versioni falas ju lejon të përdorni vetëm një pajisje dhe ju jep vetëm një llogari të përdoruesit. Sidoqoftë, nëse ju nevojitet vetëm një program i largët desktopi për përdorim në shtëpi, atëherë kjo duhet të jetë e mjaftueshme. Nuk ka asgjë në përshkrimin e këtij shërbimi që ju pengon të përdorni edicionin Falas për biznes. Pra, veçanërisht nëse jeni pronar i një biznesi të vogël, mund të jeni në gjendje të largoheni vetëm duke përdorur këtë shërbim pa paguar.

Të tre planet e paguara lejojnë hyrje në shumë kompjuterë. Më e ulta nga këto plane i jep një qasje llogarisë deri në 10 kompjuterë dhe plani më i lartë lejon që një numër i pakufizuar llogarish të marrin qasje deri në 100 kompjuterë. Ekziston një ofertë e një gjyqi 30-ditor falas për dy planet më të larta.

Konzola është browser-bazuar dhe kompjuteri i largët duhet të ketë një agjent instaluar dhe ekzekutuar në të. Mund të hyni në tastierë nga çdo sistem operativ që ka një shfletues dhe agjenti mund të instalohet Windows, Mac OS, android, dhe iOS pajisje.

8. Desktopi i largët i Microsoft

Desktop i largët i Microsoft-it

Microsoft prodhon një sistem të largët desktopi që është falas për t’u përdorur dhe lejon hyrje në kompjuterët që funksionojnë Windows Professional, Ndërmarrja e Windows, ose Server Windows sistemet operative. Ju mund të përdorni një kompjuter të largët nga një pajisje celulare për sa kohë që ajo pajisje po funksionon Windows Mobile. Alsoshtë gjithashtu e mundur të përdoret një Xbox nje si pajisja në distancë ose aksesi.

Ju mund të përdorni deri në dhjetë pajisje me një llogari të Microsoft përmes këtij programi. Nuk ka rëndësi se ku janë në botë ato pajisje sepse sistemi i largët i kompjuterave komunikon përmes internetit. Një avantazh i madh i këtij sistemi është integrimi i tij i lehtë në sistemin operativ të kompjuterit tuaj. Nuk ka asnjë kufizim të profilit të përdoruesit për përdorimin e këtij programi, kështu që bizneset mund ta përdorin atë falas.

9. Lidhu RealVNC VNC

RealVNC

“VNC” është një term i industrisë që nënkupton “llogaritja virtuale e rrjetit“. Shkurtimi përdoret në emrat e disa sistemeve të desktopit mjaft të largët, përfshirë RealVNC. Kompania ofron një gamë të programeve të komunikimit dhe mjetin e saj të largët, të cilin e quan “program për ndarjen e ekranit,” quhet VNC Lidhu. Ka dy komponentë për VNC Connect: VNC Viewer, i cili është softveri për tastierën, dhe VNC Server, i cili është agjenti që duhet të ekzekutohet në kompjuterin e largët.

Ju nuk duhet vetëm të shikoni ekranin e një kompjuteri të largët me këtë paketë, gjithashtu mund të merrni kontrollin dhe të përdorni pajisjen sikur të ishit ulur në të. Kjo është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni të lini të gjithë programin tuaj të shtrenjtë në shtëpi në kompjuterin tuaj më të mirë, ndërsa përdorni një tabletë ose laptop në lëvizje.

Ky është gjithashtu një mundësi e mirë për të teknikë mbështetës softuerësh i cili mund të marrë qasje në distancë në një kompjuter që po përjeton gabime, të hetojë sjelljen e tij dhe të rregullojë problemet e softuerit, madje të instalojë përsëri programin dhe të ekzekutojë skriptet.

VNC Connect është falas falas për përdorim në shtëpi; bizneset duhet të paguajnë për të. Versioni i paguar është në dispozicion në dy botime, të quajtur profesional dhe Ndërmarrje. Ju mund të merrni një provë 30-ditore falas për secilën nga këto plane.

10. TightVNC

TightVNC

TightVNC është plotësisht falas për t’u përdorur për të gjithë – madje edhe bizneset. Zhvilluesit e desktopit në distancë të gjithë ofrojnë një SDK, e cila u mundëson zhvilluesve të tjerë të programeve kompjuterike të integrojnë në kompjuterin e tyre të largët kompjuterik.

Një pengesë me TightVNC është se është në dispozicion vetëm për të lehtësuar qasjen në kompjuterët që funksionojnë Windows. Konsola e sistemit TightVNC gjithashtu mund të instalohet vetëm në Windows. Një program shoqërues, i quajtur gurgullimë, mund të instalohet në android dhe iOS pajisje për t’u mundësuar atyre të veprojnë si shikues të desktopëve në distancë. Përsëri, aplikacioni Ripple është i lirë për t’u përdorur.

Edhe pse nuk ka një version për kompjuterat Macs ose Linux, ky është një projekt me burim të hapur, kështu që nëse keni aftësi programimi, ju lejohet të shkarkoni kodin e programit dhe ta adaptoni atë për sistemin tuaj operativ.

11. TigerVNC

TigerVNC

TigerVNC është një sistem me burim të hapur, kështu që nëse ka diçka në lidhje me të që nuk të pëlqen, je i lirë ta shkarkosh kodin dhe ta ndryshosh vetë. Meqenëse kodi për këtë sistem është i arritshëm, ai është në dispozicion për të falas për këdo që të përdorë, përfshirë bizneset.

Ky program është një pirun i TightVNC Kodi. Evolucioni i TightVNC deri në versionin e tij të katërt të ngecur dhe disa nga entuziastët që kontribuan në zhvillimin e tij marshuan dhe formuan produktin e tyre, për të cilin ata menduan se mund të avanconin më shpejt.

Të dy elementët agjentë dhe tastierë të TigerVNC mund të instalohen në të Windows, Mac OS, Fedora, hark, RHEL, Shpërndarjet OpenSUSE dhe SUSE LE të Linux dhe FreeBSD Unix. Siguria e lidhjes sigurohet nga Siguria e shtresave të transportit (TLS) sistemi, i cili mbështet sistemin e sigurt HTTPS që mbron faqet e internetit në shfletues.

12. Remmina

Remmina

Remmina është një projekt me burim të hapur. Individëve dhe bizneseve u lejohet të përdorni këtë sistem të largët desktopi falas. Ka shërbime në këtë listë që janë në dispozicion vetëm për Windows. Remmina barazon rezultatin pak sepse është në dispozicion vetëm për Unix, Linux, Pije mjedër, dhe Mac OS. Edhe pse nuk mund ta drejtoni tastierën në Windows, shërbimi mund të kontaktojë dhe kontrollojë kompjuterët me çdo sistem operativ, përfshirë Windows.

Opsionet e komunikimit të Remmina vendosin një varg protokolesh, kështu që ju mund të zgjidhni midis VNC, RDP, XDMCP, ose sistemi i sigurt SSH për të arritur në kompjuterin e largët. Console ka një ndërfaqe në skedë, kështu që ju mund të hapni lidhje me shumë kompjuterë të largët menjëherë. Pasi që është një sistem me burim të hapur, ju gjithashtu mund ta shkarkoni kodin dhe ta përshtatni atë me kërkesat tuaja.

13. Splashtop

Splashtop

Splashtop është një sistem i largët desktopi me pagesë që është i paguar individët mund të përdorin falas. Shërbimi kërkon instalimin e dy programeve. Splashtop Aplikacioni personal duhet të instalohet në kompjuterin që dëshironi të përdorni si tastierë. Splashtop Streamer është instaluar në kompjuterin e largët, në të cilin dëshironi të përdorni.

Aplikacioni Splashtop Personal do të funksionojë më tej Windows, Windows Mobile, Mac OS, android, iOS, dhe Amazon Fire. Edhe pse shumica e këtyre produkteve janë të lira për t’u përdorur, ekziston një tarifë për versionin iOS, që funksionon në iPads dhe iPhones. Splashtop Streamer është në dispozicion për të Windows, Mac OS, dhe Linux. Pra, edhe pse mund të përdorni një kompjuter të largët me këtë sistem nëse kompjuteri juaj ka Linux, mund të lidheni me kompjuterin tuaj Linux nga telefoni, laptopi, PC ose Mac.

Bizneset duhet të paguajnë për Splashtop. Isshtë ngarkuar një bazë pajtimi, për teknik në muaj. Ju mund të merrni një provë shtatë-ditore falas të planit të Qasjes në Biznes.

14. NoMachine

NoMachine

NoMachine është një sistem mbresëlënës dhe fleksibël i desktopit që do të funksionojë Windows, Mac OS, Linux, Pije mjedër, android, dhe iOS. NoMachine është “falas për të gjithë.Megjithatë, ekziston një botim i ndërmarrjeve me pagesë për bizneset. Nëse nuk keni nevojë për shtesat në edicionin e Ndërmarrjes, nuk ka asgjë që t’ju ndalojë të përdorni versionin falas për biznesin tuaj.

15. Shërbimet në distancë për Windows

Shërbimet e largëta për Windows

Shërbimet e largëta për Windows tingëllojnë si një përmirësim i Microsoft. Sidoqoftë, ky mjet desktop në distancë është produkt i një kompanie të pavarur, e cila quhet gjithashtu Shërbimet në distancë.

Mjeti ka dy elemente: shikues, i cili është programi konsol dhe Mikpritës, i cili është programi agjent që funksionon në kompjuterin e largët në të cilin dëshironi të përdorni. Ky program është falas – deri në një pikë.

Ju mund ta shkarkoni hostin sa herë që ju pëlqen dhe nuk duhet të paguani kurrë. Shikuesi është falas, nëse e përdorni për të kontaktuar deri në 10 pajisje. Pas kësaj, ju duhet të paguani. Kjo ndihmë falas është në dispozicion si për individët ashtu edhe për bizneset.

Shikuesi është në dispozicion për Windows, iOS, dhe android dhe hosti mund të instalohet në kompjuterë që funksionojnë Windows.

Ky artikull përshkruan aplikacionet më të mira të programeve falas me qasje në distancë të disponueshme. Shikoni ato që do t’ju mundësojnë të kontaktoni kompjuterin tuaj nga kudo tjetër me qasje në internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map