4 άτομα αποκλεισμένα για επική κοινωνικά μέσα αποτυγχάνουν


Παραδέξτε: έχετε κάνει κάτι ηλίθιο στα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης. Όλοι έχουν κάνει κάτι ανόητο στα κοινωνικά μέσα τους. Τις περισσότερες φορές δεν γίνεται κακό. Απλώς διαγράφετε την προσβλητική ανάρτηση, σχόλιο ή εικόνα που παίζετε Twister σε ένα mankini το επόμενο πρωί.

Είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι όλος ο κόσμος μπορεί ενδεχομένως να δει τους λογαριασμούς των κοινωνικών σας μέσων, ακόμη και αν ορίσετε το προφίλ σε ιδιωτικό (μία από τις καταχωρίσεις στη λίστα μας το βρήκε αυτό – το σκληρό τρόπο). Δεν είναι ιδιωτική συνομιλία μεταξύ εσάς και των φίλων σας. Η συζήτηση μέσω του Διαδικτύου δεν είναι ποτέ ιδιωτική.

Τις περισσότερες φορές ο κόσμος δεν σε βλέπει, παρακολουθεί το Netflix. Αλλά λίγοι άτυχοι άνθρωποι κατάφεραν να αρπάξουν την προσοχή του κόσμου με μια κακή ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση. Και τότε όλοι τους έδειξαν και γέλασαν. Ή φώναξε. Ή έτρεξε μακριά ουρλιάζοντας.

Καταρτίσαμε έναν κατάλογο τεσσάρων ατόμων που απέτυχαν να διατηρήσουν τους κοινωνικούς τους λογαριασμούς ιδιωτικούς, και στη συνέχεια κατέρριψαν. Αν δεν θέλετε να καταλήξετε στην επόμενη λίστα μας, ήρθε η ώρα να σφίξετε τη ζώνη απορρήτου Internet.

Η κριτική επιτροπή αρέσειΈνοχος, ένοχος, ένοχος … Κοιτάξτε το βίντεο γάτας!

# 1 Facebook Δημοσκόπηση Δικαιοσύνη

Είναι καθήκον όλων των πολιτών να είναι ένας κριτής, εάν απαιτείται. Μια δημοκρατία απαιτεί οι εγκληματίες να δικαστούν από κριτική επιτροπή των συνομηλίκων τους. Είναι τιμή να υπηρετούμε ένα τέτοιο καθήκον σε μια δημοκρατική χώρα. Και κάποιος πρέπει να πάρει σοβαρά την ευθύνη. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε όλα τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης και στη συνέχεια να τα συζητήσουμε διεξοδικά και δίκαια. Δεν θέλετε να στείλετε ένα αθώο άτομο στη φυλακή, ή να αφήσετε ελεύθερο ένα ένοχο κόμμα.

Ή, ξέρετε, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια ψηφοφορία στο Facebook. Αυτό ακριβώς συνέβη στο Burnley του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα μέλος της κριτικής επιτροπής αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να αποφασιστεί η τύχη του ατόμου που εκδικάστηκε ήταν να βάλει λίγα πράγματα στο Facebook, έπειτα όλοι να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, κανένας δικηγόρος δεν μπορεί να μιλήσει δημοσίως για την υπόθεση στην οποία προεδρεύει. Έτσι, όταν το δικαστήριο ανατράπηκε για την ψήφο στο Facebook, ο κριτής απορρίφθηκε αμέσως.

Αν έχετε ποτέ καθήκοντα δικαστικής επιτροπής και επιλέξατε να βάλετε την απόφαση ενοχής στα χέρια μιας δημοσκόπησης στο Facebook, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ποτέ καθήκοντα δικαστών.

άρρωστη μέραPro Συμβουλή: Η αποστολή μηνυμάτων σε ασθενείς σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την πειστική “κακή φωνή”.

# 2 Κατάσταση του Facebook Betrays Guy’s Health

Έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν φοβεροί άνθρωποι στο Διαδίκτυο που μερικές φορές προσποιούνται ότι είναι άρρωστοι, μόνο για να πάρουν μια ημέρα από την εργασία. Βρίσκουμε αυτή τη συμπεριφορά τόσο συγκλονιστική όσο και τρομερή. Πραγματικά, πώς θα μπορούσατε?

*Βήχας. Βήχας.*

Εν πάση περιπτώσει, φαίνεται ότι οι εργοδότες εξετάζουν και το Facebook. Έτσι, εάν είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να απολαμβάνει την περιστασιακή αρρωστημένη ημέρα (χωρίς να είναι άρρωστη), θα πρέπει πιθανώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Facebook σας σε ιδιωτικές. Και κοιτάξτε καλά τον εαυτό σας.

Ο Kyle Doyle δεν άλλαξε τις ρυθμίσεις του στο ιδιωτικό. Ο Kyle Doyle πήρε μια άρρωστη μέρα. Ο Κάιλ Ντόϋλ χτυπήθηκε.

Εδώ είναι τι συνέβη, μέσω μιας χρήσιμης μεταγραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Από: Niresh Regmi
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:35 π.μ..
Προς: τον Kyle Doyle
Θέμα: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
Γεια Kyle,
Παρακαλείσθε να δώσετε ια ιατρική βεβαίωση που να αναφέρει έναν έγκυρο λόγο για την αναρρωτική άδειά σας την Πέμπτη 21η του 2008.
Σας ευχαριστώ
NIRESH REGMI
Διαχειριστής πραγματικού χρόνου, Λειτουργίες εργατικού δυναμικού

Από: Κάιλ Ντόιλ
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:38 π.μ..
Προς: Νιρέες Regmi
Θέμα: RE: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
Νιρέες,
Οι απουσίες από την άδεια 1 ημέρας δεν απαιτούν ιατρικό πιστοποιητικό όπως αναφέρεται στη σύμβασή μου, υπό την προϋπόθεση ότι έχω δηλώσει ότι είμαι σε άδεια για ιατρικούς λόγους.
Ευχαριστώ
Χαιρετισμοί,
Κάιλ Ντόιλ
Ψήφισμα Εμπειρογνώμονας – Τεχνική

Από: Niresh Regmi
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:39 π.μ..
Προς: τον Kyle Doyle
Θέμα: RE: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
Γεια Kyle,
Συνήθως συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τη σύμβασή σας. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η άδεια κατά τις περιστάσεις αυτές χορηγείται μόνο για γνήσιους ιατρικούς λόγους. Εσείς διευθυντής γραμμής έχει αποφασίσει ότι η άδειά σας δεν οφείλεται σε ιατρικούς λόγους και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να χορηγήσουμε άδεια με αυτή την ευκαιρία.
NIRESH REGMI

Από: Κάιλ Ντόιλ
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:43 π.μ..
Προς: Νιρέες Regmi
Θέμα: RE: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
Γεια σου Νιρέες,
Η άδειά μου οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, επομένως δεν μπορείτε να αρνηθείτε την άδεια με βάση τη διακριτική ευχέρεια του διευθυντή της γραμμής, χωρίς αποδείξεις, παρακαλούμε να επεξεργαστείτε την άδεια όπως ζητήσατε.
Ευχαριστώ
Χαιρετισμοί,
Κάιλ Ντόιλ

Από: Niresh Regmi
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:50 π.μ..
Προς: τον Kyle Doyle
Θέμα: RE: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
Γεια Kyle,
Πιστεύω ότι η απόδειξη ότι ακολουθείτε είναι κάτω

Το kyle doyle αποτυγχάνειWhoops – Προφίλ Facebook του Kyle Doyle.

Από: Κάιλ Ντόιλ
Απεσταλμένα: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 9:55 π.μ..
Προς: Νιρέες Regmi
Θέμα: RE: Απουσία την Πέμπτη 21η του 2008
HAHAHA LMAO αποτυχία
Δεν ανησυχεί ο άνθρωπος
Χαιρετισμοί,
Κάιλ Ντόιλ

# 3 Δάσκαλος απολύθηκε για διακοπές

Ξέρετε τι οι ενήλικες έχουν δικαίωμα να πίνουν; Αλκοόλ. Και μερικές φορές, όταν οι ενήλικοι είναι σε διακοπές, τους αρέσει να έχουν ένα ποτήρι κρασί ή ένα μπουκάλι μπύρα. Πιθανώς επειδή είναι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Αλλά η κατανάλωση ενός ποτού που είναι απολύτως νόμιμο για τους ενήλικες να πίνουν δεν σταμάτησε το γυμνάσιο Apalachee στη Γεωργία από το να πυροβολήσει έναν δάσκαλο που είχε μια κρύα μπύρα σε διακοπές.

Δάσκαλος απολύθηκε για το Facebook (1)Έχω ατονία. Η φρίκη του!

Αυτή είναι η Ashley Payne και δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook. Εδώ είναι, απολαμβάνοντας μερικά ποτά κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Αυτή είναι η εικόνα που την πυροβόλησε.

Αν ο κύριος είχε δει να έχει ένα ποτήρι κρασί σε ένα τοπικό εστιατόριο με το σύζυγό της, θα είχε απολύσει ακόμα; Σίγουρα όχι. Αλλά η τοποθέτησή του στο Facebook προφανώς σημαίνει ότι προωθείτε την κατάχρηση αλκοόλ. Ναι, κατηγόρησαν την κυρία Payne ότι προωθεί την κατάχρηση οινοπνεύματος. Λόγω αυτής της εικόνας εκεί.

Ώρα να αυξήσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook, pronto. Ή να σταματήσετε να πίνετε. Έτσι, χρόνος για να αυξήσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook, pronto.

Ο ορισμός των προσωπικών σας στοιχείων στο Facebook είναι πραγματικά απαραίτητος. Γι ‘αυτό ακριβώς έκανε η κυρία Payne. Εκτός από αυτό δεν λειτούργησε. Η φωτογραφία της Miss Payne που έτρωγε μια μπύρα ήταν ιδιωτική στο Facebook. Και όμως, μπορείτε να το βρείτε σε κάθε γωνιά του Διαδικτύου. Ποιο είναι το αντίθετο του ιδιωτικού; Αυτή η εικόνα.

Επομένως, πιθανότατα δεν θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook για να διατηρείτε ιδιωτικές τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες σας. Θα σκεφτόσαστε ότι το Facebook έχει πολλούς υπαλλήλους και ασκούμενους που ξοδεύουν χρόνο ψάχνοντας για ελαττώματα στις ρυθμίσεις απορρήτου. Και όταν βρεθούν ελαττώματα, είναι σταθερά βιαστικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρόσωπο που βρήκε το ελάττωμα παίρνει ένα μεγάλο επίδομα, πάρα πολύ.

βρείτε στο facebookΜπορώ να δω τους νεκρούς! Όχι, περιμένετε, κοιμούνται. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθώ τους ανθρώπους ενώ κοιμούνται.

# 4 Facebook πυρκαγιές εσωτερική που βρήκε ελάττωμα στις ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν ο Aran Khanna πήρε μια πρακτική στο Facebook, αναμφισβήτητα είχε μεγάλες ελπίδες να εντυπωσιάσει τον Mark Zuckerburg αρκετά για να του προσφερθεί εργασία πλήρους απασχόλησης. Ο Khanna, ένας φοιτητής του Χάρβαρντ, τον ανέλαβε να δείξει λίγη πρωτοβουλία και ξεκίνησε ένα έργο για να επισημάνει μερικές από τις αδυναμίες προστασίας προσωπικών δεδομένων του Facebook.

Ο Khanna δημιούργησε μια εφαρμογή που εκμεταλλεύτηκε ελαττώματα στο Mobile Messenger του Facebook. Η εφαρμογή ονομάστηκε Map του Marauder και, όπως και ο ομώνυμος συγγραφέας του Χάρι Πότερ, επέτρεψε στους ανθρώπους να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία των χρηστών του Facebook. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τους πολλούς τρόπους με τους οποίους αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το κακό. Αλλά ο Khanna ισχυρίζεται ότι παρέχει δημόσια υπηρεσία και δεν είχε κακόβουλη πρόθεση.

Το Facebook διαφώνησε και απολύθηκε αμέσως.

Πώς να μην είναι ένας λάθος απορρήτου σε απευθείας σύνδεση

Αυτοί οι άνθρωποι κατέληξαν στη λανθασμένη πλευρά του Διαδικτύου. Η κακή πλευρά που φέρνει τους ανθρώπους σε πρόβλημα. Όλοι ξέχασαν κανόνα ένα του Διαδικτύου:

Ό, τι βάζετε στο Διαδίκτυο στήριγμα στο Ιντερνετ.

Έχουμε καλύψει τις συμβουλές απορρήτου πριν. Αρκετές φορές. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το είδος μας. Αλλά οι άνθρωποι στη λίστα μας θα ωφεληθούν σίγουρα από μερικές ακόμα συμβουλές.

 1. Μην δημοσιεύετε ευαίσθητα δεδομένα στο Internet. (αριθμοί πιστωτικών καρτών, πιστοποιητικά γέννησης, λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση άλλου δικαστηρίου)
 2. Προσέχετε τι προσωπικές πληροφορίες θέτετε στο Διαδίκτυο. (DOB, διεύθυνση, κατάσταση sobriety)
 3. Πάρτε τον έλεγχο της ιδιωτικής σας ζωής. (μην δημοσιεύετε αυτό που δεν θέλετε όλος ο κόσμος να βλέπει – όπως οι φωτογραφίες διακοπών)
 4. Χρησιμοποιήστε την επέκταση Chrome του Chrome ExpressVPN
 5. Μην ενοχλήσετε τον Mark Zuckerburg. (πάντα)

Ακολουθήστε αυτά τα τέσσερα εύκολα βήματα, και ελπίζουμε ότι δεν θα πάρετε σκασμένα από το Διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map