Η πρόοδος της σύνδεσης έμεινε στα μισά

Εάν συνδέεστε σε μια τοποθεσία διακομιστή, ίσως δείτε την πρόοδο της σύνδεσης που έχει κολλήσει στη μέση για μεγάλο χρονικό διάστημα:


Η εφαρμογή ExpressVPN έχει κολλήσει ενώ προσπαθεί να συνδεθεί.

Αν δείτε αυτό συμβαίνει:

 1. Εάν βρίσκεστε σε τοποθεσία με γνωστά ζητήματα συνδεσιμότητας VPN, περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η σύνδεση. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε σύνδεση σε διαφορετική τοποθεσία.
 2. Αποσυνδέστε το ExpressVPN στη συσκευή σας και προσπαθήστε να πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης ενώ αποσυνδέεστε από το VPN, το πρόβλημα είναι με την υποκείμενη σύνδεση στο Internet που χρησιμοποιείτε.
 3. Έξοδος (ή έξοδος) ExpressVPN στη συσκευή σας και μετά ανοίξτε ξανά την εφαρμογή. Προσπαθήστε να συνδεθείτε σε διαφορετική τοποθεσία διακομιστή μετά την επανεκκίνηση της εφαρμογής. Εάν είστε σε θέση να συνδεθείτε σε διαφορετική τοποθεσία, δοκιμάστε ξανά να συνδεθείτε στην αρχική θέση. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αρχική τοποθεσία στην οποία προσπαθήσατε να συνδεθείτε.
 4. Επανεκκίνηση η συσκευή σου και επανεκκίνηση του ExpressVPN. Προσπαθήστε να συνδεθείτε σε διαφορετική τοποθεσία διακομιστή μετά την επανεκκίνηση της εφαρμογής. Εάν είστε σε θέση να συνδεθείτε σε διαφορετική τοποθεσία, δοκιμάστε ξανά να συνδεθείτε στην αρχική θέση. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αρχική τοποθεσία στην οποία προσπαθήσατε να συνδεθείτε.
 5. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ExpressVPN, επιλέγω Ρύθμιση ExpressVPN για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του ExpressVPN. Στη συνέχεια, ρυθμίστε την εφαρμογή ExpressVPN και στη συνέχεια συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή.
 6. Ελέγξτε αν η άδειά σας έχει λήξει. Για βοήθεια, ανατρέξτε στον παρόντα οδηγό σχετικά με την επανενεργοποίηση μιας άδειας ή συνδρομής που έχει λήξει.

Κατά τη διεξαγωγή αυτών των βημάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης ExpressVPN για άμεση βοήθεια ανά πάσα στιγμή.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map