4 λόγοι για να πάρετε ένα VPN εκτόξευσης

Μια βαλίτσα που καλύπτεται με αξιοσημείωτα λογότυπα εταιρειών ψυχαγωγίας.


Η μετάβαση στο εξωτερικό σε μια νέα χώρα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά και συναρπαστική. Εξερευνώντας νέες περιοχές, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και αποκτώντας μια γεύση διαφορετικών πολιτισμών μπορεί να προσθέσετε κάποιο μπαχαρικό στη ζωή σας.

Είτε έχετε μετακομίσει σε μια νέα χώρα για να σπουδάσετε στο εξωτερικό είτε έχετε κάνει μια μόνιμη μετεγκατάσταση, θα θελήσετε να έχετε VPN να συμβαδίσετε με τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πηγές ειδήσεων, τις αθλητικές ομάδες και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Εδώ είναι 4 λόγοι που κάθε expat πρέπει να χρησιμοποιεί ένα VPN, συν ένα απαραίτητο pro tip για να αξιοποιήσει στο έπακρο το VPN σας!

1. Χρειάζεστε ένα VPN αποστολής για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και αθλητισμό στο εξωτερικό

Ένα κορίτσι σε ένα καπέλο παρακολουθεί το τηλέφωνό της σε ένα καφενείο.

Αν δεν έχετε ακόμα παρατηρήσει, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε στο εξωτερικό ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που βρίσκονται στο σπίτι σας. Ανάλογα με το πού ζείτε, εργάζεστε ή πηγαίνετε στο σχολείο, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να είναι περιορισμένο ή μη διαθέσιμο. Άλλα μέρη, όπως η Σιγκαπούρη, θα παρουσιάσουν έντονα λογοκρισία. Πάρτε το YouTube, για παράδειγμα. Μερικές φορές τα βίντεο που είναι διαθέσιμα σε μια περιοχή έχουν αποκλειστεί σε άλλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά περιεχόμενα στον ιστό περιορίζονται γεωγραφικά.

Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να βοηθήσει στην καταστρατήγηση αυτών των εμποδίων. Όταν συνδέεστε σε μια τοποθεσία διακομιστή VPN, η διεύθυνση IP καλύπτεται και αντικαθίσταται με τη θέση του διακομιστή VPN της επιλογής σας. Εάν παραλείψετε να διαβάσετε τις ειδήσεις πίσω στο σπίτι, απλώς συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή VPN σε αυτή την περιοχή και voila! Μπορείτε να περιηγηθείτε όπως και πριν.

Επιπλέον, αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τη δική σας αγαπημένα αθλήματα, ένα VPN – με ασφάλεια και σιγουριά. Ποτέ μην χάσετε άλλο ένα ποδοσφαιρικό γεγονός, το παιχνίδι NFL, το showdown του playoff του NBA ή τον αγώνα UFC ξανά.

2. Χρειάζεστε ένα VPN εξάτμισης για να προστατεύσετε το απόρρητό σας

Ανησυχείτε αν οι πληροφορίες σας στο διαδίκτυο είναι ιδιωτικές; Θα έπρεπε να είσαι. Μια μη ασφαλής σύνδεση στο διαδίκτυο αφήνει τα προσωπικά σας στοιχεία εκτεθειμένα σε χάκερ, παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ένα VPN αντιπροσωπεύει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Τα VPN λειτουργούν από κρυπτογραφώντας την διαδικτυακή σας κίνηση και αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας, οπότε όταν συνδέεστε σε μια τοποθεσία διακομιστή VPN, κανείς δεν μπορεί να δει τι κάνετε. Οι ιστότοποι δεν είναι σε θέση να σας εντοπίσουν, επειδή το μόνο που μπορούν να δουν είναι η διεύθυνση IP του συγκεκριμένου διακομιστή VPN που χρησιμοποιείτε.

Το VPN του εκπατριστή αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο για όσους σπουδάζουν, ζουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για όσους ανησυχούν ακόμη και εξ αποστάσεως για την εξασφάλιση των συνδέσεών τους στο δίκτυο.

3. Χρειάζεστε ένα VPN για να βρείτε φτηνότερες πτήσεις και καλύτερες προσφορές online

Ορισμένες εταιρείες υπολογίζουν τις τιμές τους με βάση τη θέση του χρήστη. Κάποιος στο Ντουμπάι θα δει διαφορετικά αεροπορικά εισιτήρια από κάποιον στη Σουηδία για την ίδια πτήση. Η χρήση ενός VPN για περιήγηση και σύγκριση διαφορετικών τιμών από διαφορετικές τοποθεσίες VPN μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονομώντας μεγάλα δολάρια όταν πρόκειται για ταξίδια, που κάνει το σπίτι να επισκεφτεί τους φίλους και την οικογένεια πολύ πιο εύκολο.

Δύσπιστος? Δοκιμάστε τον εαυτό σας. Το ExpressVPN βρήκε μια συγκλονιστική διαφορά στις τιμές των 2.000 δολαρίων όταν συνδεόταν με το VPN!

4. Χρειάζεστε ένα VPN για να διατηρείτε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας

expats βίντεο κουβέντα με το skype

Η επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας στο σπίτι μέσω Skype, Facebook, Twitter και Instagram μπορεί να είναι δύσκολη όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Ευτυχώς, οι μετανάστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν VPN πρόσβαση σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και εφαρμογές συνομιλίας από οπουδήποτε.

Δώστε στους φίλους σας μια εικονική πτύχωση από ολόκληρο τον κόσμο και μένετε ενημερωμένοι με αυτό που συμβαίνει πίσω στο σπίτι. Με ένα VPN, είναι σαν να μην φύγετε ποτέ.

PRO EXPAT VPN ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Αξιοποιήστε στο έπακρο το VPN σας με ένα δρομολογητή VPN

Εάν ζείτε στο εξωτερικό και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνδρομή VPN, επενδύσει σε δρομολογητή VPN. Ένας δρομολογητής VPN είναι η λύση all-in-one που σας βοηθάει:

 1. Ασφαλίστε ολόκληρο το δίκτυό σας Wi-Fi στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι
 2. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές και αθλήματα σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε
 3. Χρησιμοποιήστε το VPN στην έξυπνη τηλεόρασή σας, PlayStation, Xbox, Apple TV

Και αν έχετε φίλους, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους το δώρο του ασφαλούς, ασφαλούς VPN Wi-Fi!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map