Το ExpressVPN είναι έτοιμο να βρεθεί εναντίον του TPP – έτσι;

Είναι ένας γνωστός σκηνός-μαυρισμένος μπράτσα σε δεξαμενές κορυφές διπλές fisting μπύρες, buzzed ομάδες φίλων που γεμίζουν γύρω από αυτοκόλλητα sticks, και η μακρινή πνοή της αξιοπρεπούς μουσικής.


Η καλοκαιρινή συναυλία είναι επάνω μας.

Πολλά από τα φεστιβάλ μεγάλου ονόματος είναι υπέροχα επειδή μας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να χτυπήσουμε λίγο ατμό. Ωστόσο, μερικές φορές είναι ωραίο να πάμε σε ένα γεγονός που φαίνεται να κάνει τη διαφορά, έναν τόπο όπου μπορούμε να φράξουμε ενώ ενώμαστε γύρω από μια κοινή αιτία. Ακούγεται δυναμική, σωστά?

Για το κοινωνικά συνειδητό, το καυτότερο εισιτήριο του καλοκαιριού είναι το Rock Against the TPP. Το lineup είναι άρρωστο-περιλαμβάνει τον Tom Morello του Rage Against the Machine, Χαμένος στυπτηρία Evangeline Lilly, Jolie Holland, Danbert Nobacon της Chumbawamba και άλλοι. Η περιοδεία επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την επικείμενη απειλή που θέτει το TPP ή η εταιρική σχέση Trans-Pacific. Και δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που φροντίζουν-οργανώσεις όπως ο αγώνας για το μέλλον, η Sierra Club, και η ExpressVPN ρίχνουν επίσης την υποστήριξή τους.

Το Rock Against the TPP έχει ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες περιοδείας σε μεγάλες πόλεις της δυτικής ακτής όπως το Σιάτλ και το Πόρτλαντ. Το καλύτερο κομμάτι? Τα εισιτήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το RSVP.

Γιατί είναι κακό το TPP;?

Όπως έχει γράψει επανειλημμένα το ExpressVPN, το TPP είναι μια καταστροφική εμπορική συμφωνία που διαπραγματεύθηκε μυστικά από 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι εταιρικοί εκπρόσωποι ομάδων συμφερόντων είχαν μεγάλη επιρροή στη συμφωνία. Δεν υπάρχει έκπληξη ότι υπάρχουν κάποιες διατάξεις για τις οποίες θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε πολύ.

Το πιο τρομακτικό είναι ένα σύνολο νέων κανόνων πνευματικής ιδιοκτησίας που θα μπορούσαν να περιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Οι κανόνες που κατοχυρώνονται στη Συνθήκη είναι πολύ αυστηρότεροι από κάθε υπάρχουσα διεθνή συμφωνία. Η Wikipedia έχει βγει κατά της συμφωνίας επειδή επιβάλλει εξαιρετικά μακρούς όρους πνευματικής ιδιοκτησίας.

Άλλες κινήσεις ακτιβιστών ανησυχούν επίσης. Οι ομάδες εργατικών δικαιωμάτων ανησυχούν για τις πιθανές απώλειες θέσεων εργασίας για τους κατασκευαστές, οι περιβαλλοντολόγοι υποστηρίζουν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση του fracking σε ολόκληρο τον κόσμο και οι ειδικοί στην ασφάλεια των τροφίμων ανησυχούν για την έλλειψη ελέγχου των εισαγόμενων τροφίμων θα υπόκεινται σε.

Τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε το TPP?

Αν και οι ηγέτες των δώδεκα εμπλεκόμενων χωρών έχουν ήδη υπογράψει την εμπορική συμφωνία, πρέπει ακόμα να την επικυρώσουν. Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτό σημαίνει να πάρουμε την έγκριση του Κογκρέσου. Λόγος στο λόφο είναι ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από την κουραστική συνεδρίαση του Κογκρέσου μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πείτε στο congressman σας τι σκέφτεστε. Sign Rock ενάντια στην αναφορά της TPP. Δημοσιεύστε στα κοινωνικά μέσα με το hashtag #RockAgainstTheTPP για να διευρύνετε το μήνυμα και να κινητοποιήσετε άλλους ψηφοφόρους. Και αν μπορείτε, παρακολουθήστε μια στάση περιπάτου Rock Against the TPP για να βγείτε έξω και να μάθετε περισσότερα.

Θα πάτε σε ένα Rock Against the TPP συναυλία; Ίσως θα βρείτε κάποιους ομοϊδεάτες διασημότητες του Διαδικτύου αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map