Είναι επίσημο: το ExpressVPN είναι ο αριθμός 1 για την ταχύτητα

Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN


Σε μια ανεξάρτητη ανασκόπηση, το BestVPN.com εξέτασε 15 υπηρεσίες VPN σε μια σειρά ελεγχόμενων ελέγχων ταχύτητας. Η δοκιμή επιβεβαίωσε το ExpressVPN ως το ταχύτερο VPN, κερδίζοντας 2η θέση κατά σχεδόν 4 Mbits / δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια της γραφής.

Το ExpressVPN ξεπερνά το διάγραμμα ταχύτηταςΗ ExpressVPN κορυφώνει την έκθεση δοκιμής ταχύτητας BestVPN.com.

Επιστημονική μεθοδολογία δοκιμών ταχύτητας

Το BestVPN.com είναι συνδεδεμένο με διάφορα δίκτυα VPN μέσω διακομιστών δεδομένων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ). Πανομοιότυπα πακέτα δεδομένων μεταφέρθηκαν μεταξύ των εξυπηρετητών χρησιμοποιώντας διαφορετικές υπηρεσίες VPN και όλες οι ταχύτητες μεταφοράς παρακολουθήθηκαν και υπολογίστηκαν κατά μέσο όρο.

Η τρέχουσα δοκιμή ταχύτητας σχεδιάστηκε για να δώσει προτεραιότητα στη συνοχή της ταχύτητας VPN και καθορίστε ένα σημείο αναφοράς για να συγκρίνετε όλα τα δίκτυα VPN με ίσους όρους ανταγωνισμού. Με τη χρήση στατικών και ελεγχόμενων μεταφορών δεδομένων εξασφαλίζεται ακριβές αποτέλεσμα ταχύτητας, η δοκιμή του BestVPN.com απομακρύνει τις προσωρινές μεταβλητές από τη διαδικασία δοκιμών οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ταχύτητα του Internet – όπως οι συνδέσεις Wi-Fi οικιακού και γραφείου και τα τοπικά αποθηκευμένα δεδομένα.

Μέχρι στιγμής, το BestVPN.com έχει ολοκληρώσει πάνω από 18.500 μεμονωμένες δοκιμές και περισσότερες λειτουργούν καθημερινά. Για όσους ενδιαφέρονται, το BestVPN.com ενημερώνει τα αποτελέσματα καθημερινά.

Ποιος είναι το BestVPN.com?

Το BestVPN.com είναι ένας ιστότοπος αναθεώρησης που στοχεύει να επισημάνει τις καλύτερες υπηρεσίες VPN μέσω εμπεριστατωμένων αναθεωρήσεων και δοκιμών. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, φιλοξενούν επί του παρόντος βραβεία που επιτρέπουν στο κοινό να ψηφίσει για το αγαπημένο VPN.

Εκτός από τις αναθεωρήσεις και τις δοκιμές ταχύτητας, το BestVPN.com δημιουργεί περιεχόμενο για να ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και τα οφέλη της ιδιωτικής ζωής.

Η ταχύτητα που χρειάζεστε, όποτε το θέλετε

Στο ExpressVPN, γνωρίζουμε ότι, παράλληλα με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια, η ταχύτητα του VPN είναι ένα κορυφαίο ζήτημα για τους χρήστες του Διαδικτύου.

Ένα premium VPN θα πρέπει να ενισχύσει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο χωρίς να επηρεάσει την ικανότητά σας να κάνετε τα πράγματα που θέλετε online, όπως:

 • Γρήγορη περιήγηση
 • Κοινή χρήση αρχείων
 • Υψηλή ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας

ExpressVPN μέσος όρος 39,48 Mbits / s πάνω από 7 ημέρες, η οποία είναι περισσότερο από αρκετά γρήγορη για τα ρεύματα Ultra HD της Netflix.

 • 0,5 Megabits ανά δευτερόλεπτο – Απαιτούμενη ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης
 • 1,5 Megabits ανά δευτερόλεπτο – Συνιστώμενη ταχύτητα ευρυζωνικής σύνδεσης
 • 3,0 Megabits ανά δευτερόλεπτο – Συνιστάται για ποιότητα SD
 • 5.0 Megabits ανά δευτερόλεπτο – Συνιστάται για ποιότητα HD
 • 25 Megabits ανά δευτερόλεπτο – Συνιστάται για ποιότητα Ultra HD

Δοκιμάζουμε συνεχώς τις εφαρμογές και τους διακομιστές ExpressVPN για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ταχύτητα για τα πράγματα που έχουν σημασία για να μπορείτε να απολαύσετε το Διαδίκτυο όπως θα έπρεπε.

Αποκτήστε το ταχύτερο VPN στην αγορά

Αν θέλετε όλα τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και τοποθεσίας ενός VPN, το ExpressVPN είναι σταθερά το ταχύτερο VPN εκεί έξω με ταχύτητες που σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στο Internet ως συνήθως, με προστασία VPN.

Σχόλια για εμάς?

Χρησιμοποιήσατε πρόσφατα τις εφαρμογές ExpressVPN; Θα θέλαμε να μάθουμε για τις εμπειρίες σας με ταχύτητα ή υπηρεσία γενικά. Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω ή επικοινωνήστε με έναν πραγματικό άνθρωπο μέσω live chat!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map